• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Ay sizi ne güzel manipüle ediyor siz de yiyorsunuz afiyet olsun.
Bulmuş bakıcıyı bırakır mı tabi sanki sizi sevdiğinden Gurur desen yerlerde
Maalesef .

Hastalığı diyorsanız bakıcılık bi konu yok kendini idare ediyor . Şu an atak yapmasın diye tedavi sürecinde .
Aslında ben onu kullanıyorum sevgi vermeden tüm istediğimi alıyorum yapıyorum .

Böyle bi düzen işte .

Sevginiz heyecanınız bitmiş gibi gözüküyor...
Genel olarak hayatınızı, günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?
Evliliğiniz dışında hayatınızdan memnun musunuz?
Evliliğiniz dışında sizi heyecanlandıran, coşkulandıran hobileriniz, iş başarılarınız vs var mı?
Bunları merak ettim ben...

Sevginiz heyecanınız bitmiş gibi gözüküyor...
Genel olarak hayatınızı, günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?
Evliliğiniz dışında hayatınızdan memnun musunuz?
Evliliğiniz dışında sizi heyecanlandıran, coşkulandıran hobileriniz, iş başarılarınız vs var mı?
Bunları merak ettim ben...
Beni dısardan gören enerjime bayılır yaşını göstermeyen güzel bakımlı heyecanlı . Pozitif bir kadınım
Girdiği ortamı şenlendiren bi yapım var ve aktif bi kadınım ,

Spor ve halk oyunu ile uğraşırım haftanın 4 günü .
1 tane de de takımım var . Haftanın 1 günü maç yaptığım . Voleybol .

2 tane uzmanlıgm var , 1 tane yüksek lisansım

Şu an çalışıyorum öğretmenim . Atanamadım
Ayrıca örgü örerim :)
Kendi halimde bi kadınım kendi dünyamda

Bence arıyor ya aramasa yazmaz durmadan
Arıyorsan adama niye demiyor evet istiyorum ama seninle değil diye? Rahatına düşkünse bunları kafaya takmadan devam edecek ya da boşanacak başka çaresi yok ki

Arıyorsan adama niye demiyor evet istiyorum ama seninle değil diye? Rahatına düşkünse bunları kafaya takmadan devam edecek ya da boşanacak başka çaresi yok ki
Adam sanki napabilecek yani oluyo da istemiyor bu kadın? Olmuyo ki. Yok adamda. Hastaymış da zaten öyle denmez ki şimdi.

Belki bir sağlık problemi var belki ilişki monotonlaştı bilmiyorum bundan dolayı boşanmak bana çok saçma geliyor düzenini bozmak çok saçma geliyor

Adam sanki napabilecek yani oluyo da istemiyor bu kadın? Olmuyo ki. Yok adamda. Hastaymış da zaten öyle denmez ki şimdi.
Yıllar önce diyecekti kadına genişlemissin diyen adama önce sen kaldırmayı öğren diyecekti. Şimdi denmez de olay şimdinin konusu değilmiş zaten. Birakamiyorsa rahatı iyiyse yapacak bir şey yok yani, kendisi seçiyor biraz da bu durumu.

Zaten öyle yaşıyorum ,
ayrıca konum cinsellık olmayışı değil bunu daha önce yazdım.
Konum çok başka yerde benimm.

İ
Konuna cinselliğin olmayışı da dahil sen yıllardır yapmadığın için kaniksamissin. Terapiye vs gidiyor musun?

Yıllar önce diyecekti kadına genişletmissin diyen adama önce sen kaldırmayı öğren diyecekti. Şimdi denmez de olay şimdinin konusu değilmiş zaten. Birakamiyorsa rahatı iyiyse yapacak bir şey yok yani, kendisi seçiyor biraz da bu durumu.
Dedim dedim onu da dedim aramız da bi sürü laf geçti o dönem
ama adam hastaymış o dönemde zaten sonra da hastaneye yatış süreçleri başladı , o dönem çok üzüldüm mesela Zor süreçlerdi
Uzaklaştıkça uzaklaştık sonra bu konudan

Belki bir sağlık problemi var belki ilişki monotonlaştı bilmiyorum bundan dolayı boşanmak bana çok saçma geliyor düzenini bozmak çok saçma geliyor
Böyle düşünen bi yanımda var çünkü rahatlık bolluk için de yüzüyorum
Ayrıca bi yerlere gitmem gelmem sorun olmaz rahatım yani
O adımı atıp pişman olmakta var sonunda
Ama böyle de çok tuhaf bi evlilik bu

Yıllar önce diyecekti kadına genişlemissin diyen adama önce sen kaldırmayı öğren diyecekti. Şimdi denmez de olay şimdinin konusu değilmiş zaten. Birakamiyorsa rahatı iyiyse yapacak bir şey yok yani, kendisi seçiyor biraz da bu durumu.
Zamanında geniş diyen adama sen doldurdun da mı konuşuyon deseymiş keşke şimdi denmez de.

Dedim dedim onu da dedim aramız da bi sürü laf geçti o dönem
ama adam hastaymış o dönemde zaten sonra da hastaneye yatış süreçleri başladı , o dönem çok üzüldüm mesela Zor süreçlerdi
Uzaklaştıkça uzaklaştık sonra bu konudan
Adam kaç yıldır hasta? Senin bu adamla başka ne sorunun var açıkca yazar mısın? Cinsellik asıl konu değil diyorsun bana ağır laflar etti diyorsun ne dedi mesela

Back
X