- 17 Haziran 2024
- 2.176
- 8.338
- 78
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
Hah aynen, soylenecek çok laf var. Terbiyesiz herif yaZamanında geniş diyen adama sen doldurdun da mı konuşuyon deseymiş keşke şimdi denmez de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah aynen, soylenecek çok laf var. Terbiyesiz herif yaZamanında geniş diyen adama sen doldurdun da mı konuşuyon deseymiş keşke şimdi denmez de.
Zaten öyle yaşıyorum ,
ayrıca konum cinsellık olmayışı değil bunu daha önce yazdım.
Konum çok başka yerde benimm.
İ
Bunları yazmanız çok önemlibeni kırdıgı bi kaç cümlesi oldu t
Bence siz bir depresyondasınız bir bunalımdasınız Yuvanızı yıkmayın derim ben ne bileyim ya rahatım yerinde diyorsunuz Bazen böyle monoton lıklar olur sonra düzelir ayrıca hastalık da olabilirdi yani cinsellik hiç yaşanmayabilir de sonuçta çocuklarınız var aile olmuşsunuzBöyle düşünen bi yanımda var çünkü rahatlık bolluk için de yüzüyorum
Ayrıca bi yerlere gitmem gelmem sorun olmaz rahatım yani
O adımı atıp pişman olmakta var sonunda
Ama böyle de çok tuhaf bi evlilik bu
Bence ilişki terapisine gidin vallahi siz ondan boşanırsanız adam iyi bir adam diyorsunuz tatiller diyorsunuz gider başka kadınla evlenir pişman olursunuzBöyle düşünen bi yanımda var çünkü rahatlık bolluk için de yüzüyorum
Ayrıca bi yerlere gitmem gelmem sorun olmaz rahatım yani
O adımı atıp pişman olmakta var sonunda
Ama böyle de çok tuhaf bi evlilik bu
Adam hasta. O derdi para ile de çeken de olmaz. Belki dediğiniz gibi olsa konu sahibinin içi rahat giderdi.Bence ilişki terapisine gidin vallahi siz ondan boşanırsanız adam iyi bir adam diyorsunuz tatiller diyorsunuz gider başka kadınla evlenir pişman olursunuzbu devirde iyi koca bulmak kolay mı Yapmayın bakın insanlar boşanın der ama dile kolay çok pişman olursunuz elinizden kaçırdığınızla kalırsınız valla dışarda pusuda bekliyolar Koca bulsam da vermesem de olur beni tatillere götürsün yeter diyen kadın çok
Hasta derken cinsellik olarak mı hasta? nasıl hasta?Adam hasta. O derdi para ile de çeken de olmaz. Belki dediğiniz gibi olsa konu sahibinin içi rahat giderdi.
Hasta derken cinsellik olarak mı hasta? nasıl hasta?
15 günde 1 cinsellikle peşpeşe 2 çocuk hayy maşallah.biz her gün 2 defa yapıyoruz da bir halt olduğu yok.hayatımda tek kıskandığım da bu durum valla.klasik kendi sorunu örtmek için suçu kadına atan manipülatif erkek modeli.eskiden 9, 10 çocuk yapıyordu kadınlar? O zaman genişlemiyor muydu? Terbiyesiz adam.iyi enerji alamadım ven bu adamdan.merhametinizi gözden geçirin.Peşpeşe olan çocuk düzenş bozdu sonra o sabit bi işi varken ticarete atıldı çok çalıştı , aklı orda bedeni sevilme de idi görevi usulü .
Sonra ereksiyon sorunu oldu öyle bi koptuk bu süreçte bana bi kaç iması oldu normal doğumdan dolayı mı acaba diye .
Genişlemiş sankı diye .
Ben bunu kabul etmedim ayrılmaya kadar gitti konu . Ayrılamadık o tedavi oldu ama bu sefer ben istemedim çünkü şey aynı şey .
O yüzden de istemiyorum . İçim almıyor .
Ama dediğim gibi pek sevişgen bi çiftte değildik yeni evliyken bile 15 günde 1 idi . Sonra süresi uzadı uzadı be bitti
Boşan boşan diyenlere bakma,hayatın gerçekleri var.Şu an imkanların iyi aile yanında sığıntı gibi oluyorsun,kocan da sana karismiyorsa bir şeyleri toparlamaya bakın l,terapi falan..Çocuklar 14 ve 12 yasında . Lgs sürecinde birisi .
Ben de sizin söyledikleriniz ile ikilemde kaldığım için boşanamıyorum .
Böyle de yaşanmıyor .
İnanamıyorum hasta diye koca mı bırakılır ya benim kocam hasta olsa onu daha çok severim daha çok bağlanırım Bağırma basarm onu hasta diye terk etmem adama çok üzüldümKemoterapi falan diyo nadir bir hastalıkmış. Zaten ondan önce de cinsel durum parlak değilmiş, tam boşanma lafı açıldığı vakit hastalık çıkmış.
Sen konu sahibinin eşinin hesabısın bence bu yorumlarının başka açıklaması olamazİnanamıyorum hasta diye koca mı bırakılır ya benim kocam hasta olsa onu daha çok severim daha çok bağlanırım Bağırma basarm onu hasta diye terk etmem adama çok üzüldüm

Acı olan da şu ki adamın sesi hastayım diye çıkmıyor, yoksa neler yapardı.İnanamıyorum hasta diye koca mı bırakılır ya benim kocam hasta olsa onu daha çok severim daha çok bağlanırım Bağırma basarm onu hasta diye terk etmem adama çok üzüldüm
Ya kemoterapi görüyor diyor kemoterapiyi kim görür kanser hastası görür adam kanser Ve karısı tarafından terk ediliyor normal miSen konu sahibinin eşinin hesabısın bence bu yorumlarının başka açıklaması olamaz![]()
Delimisin kardeşim sen???Adamın umrunda bile degil ki karısı ikisi-de asker arkadaş gibi yaşıyorlar evin içinde.. 3 tane çocuğum var çok şükür ama halada kocam peşinde hep sevişmek isterİnanamıyorum hasta diye koca mı bırakılır ya benim kocam hasta olsa onu daha çok severim daha çok bağlanırım Bağırma basarm onu hasta diye terk etmem adama çok üzüldüm
Şöyle şeyler yazıp durmayın ya derdi olan insanlara.zaten alıntıladığınız mesajla bu cevabın alakası yok.biliyoruz cinselliksiz evliliğin zaten normal olmadığını.Delimisin kardeşim sen???Adamın umrunda bile degil ki karısı ikisi-de asker arkadaş gibi yaşıyorlar evin içinde.. 3 tane çocuğum var çok şükür ama halada kocam peşinde hep sevişmek ister![]()
Adam hasta kemoterapi görüyor kanser hastası deniyor cinsellik mi kalır Eşiniz hasta olsa siz onu bırakırmısınız ben bırakmam benim düşüncem bu cinsellik olsun olmasın bırakmam eşimi hastaysa destek olurum yanında dururum :)Delimisin kardeşim sen???Adamın umrunda bile degil ki karısı ikisi-de asker arkadaş gibi yaşıyorlar evin içinde.. 3 tane çocuğum var çok şükür ama halada kocam peşinde hep sevişmek ister![]()
Ben sana cevap yazdımmı? Sen ne hakla bana yazıyorsun ??? Bu hanfendı ne istediğini bilmiyor neden konu açtığını bile bilmiyor.Şöyle şeyler yazıp durmayın ya derdi olan insanlara.zaten alıntıladığınız mesajla bu cevabın alakası yok.biliyoruz cinselliksiz evliliğin zaten normal olmadığını.
Bence ilişki terapisine gidin vallahi siz ondan boşanırsanız adam iyi bir adam diyorsunuz tatiller diyorsunuz gider başka kadınla evlenir pişman olursunuzbu devirde iyi koca bulmak kolay mı Yapmayın bakın insanlar boşanın der ama dile kolay çok pişman olursunuz elinizden kaçırdığınızla kalırsınız valla dışarda pusuda bekliyolar Koca bulsam da vermesem de olur beni tatillere götürsün yeter diyen kadın çok