• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Adam hasta kemoterapi görüyor kanser hastası deniyor cinsellik mi kalır Eşiniz hasta olsa siz onu bırakırmısınız ben bırakmam benim düşüncem bu cinsellik olsun olmasın bırakmam eşimi hastaysa destek olurum yanında dururum :)
Benim yazdıklarımı iyice okuyun ..
Ben boşan diyemi yazdım ..
Cocuklardan sonra böyle oldu diyor. Çocuklar bahana etmesin diye yazdim Ben..

Bu devirde koca öyle çokta gerekli değil ve koca bulmakta hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Ayrıca eşi umarım başkasını bulurda konu sahibi de kurtulur.
İroni yaptım aslında orada iyi bir eş bulmak kolay değil evet bence öyle koca bulmak kolay ama iyi bir eş bulmak hiç kolay değil bence ve insan bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyuyor..
Yuva yıkmak bana hiç doğru gelmiyor yani çok büyük bir sebep olmalı mesela aldatılmak şiddet gibi Üstelik hastalık dolayısıyla ve cinsel hayatın bitmesi monotonlaşmak dolayısıyla normal değil bence düzeltilebilir şeyler çünkü büyük şeyler değil

İroni yaptım aslında orada iyi bir eş bulmak kolay değil evet bence öyle koca bulmak kolay ama iyi bir eş bulmak hiç kolay değil bence ve insan bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyuyor..
Yuva yıkmak bana hiç doğru gelmiyor yani çok büyük bir sebep olmalı mesela aldatılmak şiddet gibi Üstelik hastalık dolayısıyla ve cinsel hayatın bitmesi monotonlaşmak dolayısıyla normal değil bence düzeltilebilir şeyler çünkü büyük şeyler değil
Sizin iyi eş anlayışınız nedir ? sizce bu adam iyi bir eşmi

Siz terapi almayı düşünmez misiniz? Bence sizin de kafanız karışmış. Benim anladığım boşanmak istiyorsunuz ama rahatınızın bozulacağı için ve eşinizin hastalığı yüzünden boşanamıyorsunuz. Sizi yargılamıyorum. Çünkü kötü olsa bırakır gidersin ama böyle rahatı ve cocuklarınızın rahatını sırf kendi istekleriniz için bırakmak istememeniz de normal. Arada seyler için seçim yapmak zordur. Ama bir seçim yapıp ordan devam etmelisiniz. Madem maddi gücünüz var, terapi alsanız sizin için çok güzel olur. Sevgiler

Cinsel hayatı 32 yaşından beri yok. En önemlisi adamı sevmiyor. Ayrıca iyi bir insanı bulmak zor tabi ancak konu sahibinin kocası da iyi bir koca değil, daha doğrusu koca bile değil bilmem farkında mısınız?

Olmayan cinsellik de yeterli bir sebep, zaten hali hazırda boşanma sebebi. Ama konu sahibi epey geç kaldı, adam hastayken kimseye dert anlatamaz çevresinde. İyiliğe gelince iyi olan cennete gitsin. Evlilik için fazlası lazım.

Sizin iyi eş anlayışınız nedir ? sizce bu adam iyi bir eşmi
Ailesine bakan ailesi ile ilgilenen ailesini seven ve saygı duyan adam iyi bir eştir bence.., Ve okuduğum kadarıyla kadın cinsellik olmadığı ve adam hasta olduğu için boşanmak istiyor Şiddet gördü küfür işitti ya da saygısızlık gördüğü için değil önceki konularını bilmiyorum

Çok sevişgen bir çift değildik zaten . Peşpeşe 2 çocuğumuz oldu . Sonra onun yoğun çalışma dönemleri . Koptukca koptuk bu konuda beni kırdıgı bi kaç cümlesi oldu toparlanamadık ama yokluğu beni üzmüyor aramıyorum . Kendi ne yapıyor bilmiyorum .
Konuşsakta değişen bişey olmaz çünkü ben onla birlikte olmak istemiyorum . Adama şefkat duyuyorum sadece
Ne dedi de kırdı? Adamda bariz bir çaba ve umut gördüm ben. Bence siz adamı asla sevmiyorsunuz artık belki evde uzak akrabaya dönüşmüş gözünüzde. Adam size ne dedi ne yaptı bu kadar kıracak?

Evliliğin heyecanı bitmiş aslında konu tam anlamıyla cinsellikte değil.

Adam sevişimek istese de konu sahibinin canı istemeyecek ancak burda konu konu sahibinin libido düşüklüğü de değil.

Ama şöyle de bir şey var ayrılınca mutlu olacak mısınız? Yani ayrıldığınızda istediğinize kavuşacak mısınız? Ayrılığın sizde ki cazibesi nedir? Ayrıldıktan sonra yeni bir ilişki arayışına girecek misiniz? Ayrılınca istediğiniz hayat nasıl bir hayat?

Bence ilişki terapisine gidin vallahi siz ondan boşanırsanız adam iyi bir adam diyorsunuz tatiller diyorsunuz gider başka kadınla evlenir pişman olursunuz 😃 bu devirde iyi koca bulmak kolay mı Yapmayın bakın insanlar boşanın der ama dile kolay çok pişman olursunuz elinizden kaçırdığınızla kalırsınız valla dışarda pusuda bekliyolar Koca bulsam da vermesem de olur beni tatillere götürsün yeter diyen kadın çok
Ndjdjjdjdj mutsuzluktan üç antidepresanla yaşayayım yeter ki kocam başkasına gitmesin. Belki tek başıma kuracağım hayatta mutlu olurum falan ama önemli olan, olana yapışalım.

Neyse biraz daha okudukça adamın neler dediğini okudum. Muhtemelen hastalık nedeniyle ereksiyon problemi yaşarken çamuru kadına atayım da iş benden çıksın, kusuru kendinde arasın demiş adam. Valla böyle yaşıyorum alıştım, rahat ve güvenli bir ortamdayım bu bana yeter bir şık, yok benim daha yaşayacak, görecek günlerim var daha 40 yaşındayım, ömrümün kalanını farklı yaşıycam diyosan bu da ikinci şık. Bunların cevabı sende.

Hayatın ne getireceğini kimse söyleyemez ki sana. Ayrılırsın mutsuz olursun. Ama dersin ki benim hayatım, benim seçimim, kendim için denedim. Belki de çok mutlu olursun, hepsi muallak. Bu arada sende ki isteksizliği antidepresan yapıyor olabilir.

Ndjdjjdjdj mutsuzluktan üç antidepresanla yaşayayım yeter ki kocam başkasına gitmesin. Belki tek başıma kuracağım hayatta mutlu olurum falan ama önemli olan, olana yapışalım.
Benim söyledigim şeyi anlayamamışsınız bence ben madem hiçbir sorun yok yuvanı yıkma dedim çocukları var sonuçta evet çocuklarının babası başka bir kadınla olduğu zaman çocuklarda üzülür ben böyle düşünüyorum bunlar benim düşüncelerim

Neyse biraz daha okudukça adamın neler dediğini okudum. Muhtemelen hastalık nedeniyle ereksiyon problemi yaşarken çamuru kadına atayım da iş benden çıksın, kusuru kendinde arasın demiş adam. Valla böyle yaşıyorum alıştım, rahat ve güvenli bir ortamdayım bu bana yeter bir şık, yok benim daha yaşayacak, görecek günlerim var daha 40 yaşındayım, ömrümün kalanını farklı yaşıycam diyosan bu da ikinci şık. Bunların cevabı sende.
40 yaşından sonra kocasını bırakıp çocuklarını babasız bırakıp ne görecek ne yaşayacak Allah aşkına gör duklarına değecek mi peki böyle sebeplerle yuvanın yıkılmasına karşıyım

Ailesine bakan ailesi ile ilgilenen ailesini seven ve saygı duyan adam iyi bir eştir bence.., Ve okuduğum kadarıyla kadın cinsellik olmadığı ve adam hasta olduğu için boşanmak istiyor Şiddet gördü küfür işitti ya da saygısızlık gördüğü için değil önceki konularını bilmiyorum
Karısına saygı duyan bir adam kaldıramadığı şeyini aklamak için genişlemişsin demez. Temasın olmadığı yerde çiftte olmaz ailede olmaz. Kadın daha 40 yaşında neden çürütsün kendini mutsuz ve eksik hissettiği bir evin içinde. Boşanınca çocuklar babasız kalmıyor benim annemle babamda boşandı babasız falan kalmadım. Fırsatı olan her kadın mutsuz olduğu yerden kaçarak uzaklaşsın.

Back
X