- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Umarım her şey istediğiniz gibi olur.. Siz mutlu olmaya niyetlenin, gerisi gelir inşallah.
Merhaba kk, konularımı bilenler biliyor , borçlarımı hallettim, ev tuttum ve taşındım biraz izole bir yerde evim etrafta köpek çok ama olsun rabbim bir kolaylık verecek inşallah , şimdi sora geldi boşanmaya , Perşembe davamı açıyorum avukatımla beraber. Huzurluyum şükürler olsun mutluyum da . Oğlum da mutlu güzel bir evim var şu an allah geçinmeyi nasip etsin inşallah rabbim ailem ya da eski eş kişisinin eline düşürmesin inşallah bir daha beni.
Ama içimde bir boşluk var çok uzun zamandır vardı ancak ne hep sorunlarım vardı ya , anlayamıyordum .
Şimdi anlıyorum ki kadınlığımı , önemimi, güzel olduğumu, korunma kollanma ihtiyacımı , sevilmeyi unutmuşum . Sanki hayat hep böyle devam edecek gibi geliyor resmen bana ne olacak bilmiyorum . Boşanan hanımlar sizde durum nedir. Hayat nasıl gidiyor.
Öncelikle benim gösteremediğim cesareti gösterdiğiniz için size gıpta ettim. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah çok mutlu olursunuz. Allah size çok daha iyi günler gösterirMerhaba kk, konularımı bilenler biliyor , borçlarımı hallettim, ev tuttum ve taşındım biraz izole bir yerde evim etrafta köpek çok ama olsun rabbim bir kolaylık verecek inşallah , şimdi sora geldi boşanmaya , Perşembe davamı açıyorum avukatımla beraber. Huzurluyum şükürler olsun mutluyum da . Oğlum da mutlu güzel bir evim var şu an allah geçinmeyi nasip etsin inşallah rabbim ailem ya da eski eş kişisinin eline düşürmesin inşallah bir daha beni.
Ama içimde bir boşluk var çok uzun zamandır vardı ancak ne hep sorunlarım vardı ya , anlayamıyordum .
Şimdi anlıyorum ki kadınlığımı , önemimi, güzel olduğumu, korunma kollanma ihtiyacımı , sevilmeyi unutmuşum . Sanki hayat hep böyle devam edecek gibi geliyor resmen bana ne olacak bilmiyorum . Boşanan hanımlar sizde durum nedir. Hayat nasıl gidiyor.
Kalbini ferah tutup sabrettikçe herşey yoluna giriyor . Tabi bu arada doğru yoldan ayrılmamak lazım. Az önceki konuda ki gibi yok sevilmeye ihtiyacım vardı , başkasından hamile kaldım falan . Ben bunları kabul etmiyorum . Bugun yıllardır görmediğim eski bir ablamızla karşılaştım. Ofiste yemek yapıyordu bize . Onun neler çektiğine beraber çalışırken canlı şahidim . Ve şuanki mutluluğunu hayal bile edemezdi. Yeterki başımıza gelen müsibetleri doğru karşılayalım
Hayat kavgası içindeydi . İki tane duymayan konuşamayan çocuğu vardı .En son ben oradayken kocası bunu zorla boşadı aşağıladı falan . Aldatmış falan . Ben ayrıldım o aralar . Evlendim şehir falan değiştirmim . O aralar ofistende ayrılmak zorunda kalmış . Yemeklerini falan çöpe dökmüşler patronlar çok kötü olmuş diye . Neyse işte başka işe girmiş . Çok mutlu olduğu bir evlilik yapmış . Çalışmışlar kazanmışlar ev araba herşey tamam . Çocuklarını nişanlamış . Ha bu arada da o eski kocası kalp krizinden ölmüş . Emekli maaşı kızına bağlanmış . İlahi adalet işte . Şimdi bir kafenin işletmeciliğini yapıyor . Çok severdim çokda yardım ederdim ozamanlar . O kadar iydiki . O gariban kadından eser yok . Çok mutlu oldum . Ha bu arada bende boşandım . Çok iyim. Herşeyin ilacı zaman . Başlarda çok zor . Ama hiç bir acı baki değil .Neyer yaşadı ve sonra nasıl mutlu oldu anlatırsanız bize de umut olur.
C Childgirlss ben de yeni boşandım, senden farklı olarak çocuğum yok, arasıra boşluk duygusu geliyor ama işim çok yoğun, arkadaşlarla vs görüşüyorum yani pek boş vaktim kalmıyor aslında.
Hayat kavgası içindeydi . İki tane duymayan konuşamayan çocuğu vardı .En son ben oradayken kocası bunu zorla boşadı aşağıladı falan . Aldatmış falan . Ben ayrıldım o aralar . Evlendim şehir falan değiştirmim . O aralar ofistende ayrılmak zorunda kalmış . Yemeklerini falan çöpe dökmüşler patronlar çok kötü olmuş diye . Neyse işte başka işe girmiş . Çok mutlu olduğu bir evlilik yapmış . Çalışmışlar kazanmışlar ev araba herşey tamam . Çocuklarını nişanlamış . Ha bu arada da o eski kocası kalp krizinden ölmüş . Emekli maaşı kızına bağlanmış . İlahi adalet işte . Şimdi bir kafenin işletmeciliğini yapıyor . Çok severdim çokda yardım ederdim ozamanlar . O kadar iydiki . O gariban kadından eser yok . Çok mutlu oldum . Ha bu arada bende boşandım . Çok iyim. Herşeyin ilacı zaman . Başlarda çok zor . Ama hiç bir acı baki değil .
Aynen. O yüzden herkes kalbini ferah tutsunAy bayıldım harika resmen dipten zirveye...
Kendinizle başbaşa kalın ve kendinizi dinleyin. Kimseye ihtiyacınız yok evladınıza sarılın. O boşluk illa ki olacaktır ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın. Suan yalnızım ve kendimle çocuğumla mutluyum. Sırtımdaki kamburdan kurtuldum. Hayatımda iş yükü olarak bir şey değişmedi. Anladım ki önce kendimize değerirsek mutluyuz. Bizi koruyup kollayacak olan önce kendi kollarımız olsun. Her şey güzel olur inşallah.
Bu benim kaçıncı sıfırlarım eksilerim alıştım artık o sebeple son Damla’ya kadar savaştım ben , bu zor süreci daha o evde atlattım da çıktım şimdi tek derdim geçimimi sağlamak bir de çok uzun zamandır boş ve yalnız olduğımu hissettim iyice o dokundu bana da , dedim ki kendime ya ben sevilir miyim söyle samimi ve gerçek acaba ? DiyeBEN BEN BENNN!
Her boşanma konusunun yazıcısı
İlk olarak geçmiş olsun, kangren olan parmağı kesip atmış ve yüzüğü çıkartmışsınız.
Boşandıktan sonra -15 kg verip yarım kalan hayatıma tam hız devam ettim.
İlk zamanlar elbette ki insan bir boşlukta hissediyor ama inanın bana kısa sürede geçiyor. Bu süreçte sürekli neden boşandığınızı hatırlayın.
Size vermediği değeri, hayatında sadece bir görev için varmışsınız gibi davranışlarını ve en önemlisi oğlunuzun öyle bir ortamda büyümesinin onda doğuracağı felaketleri.
Siz bir yola çıkmışsınız elbette bazen son bahar oluyor , bazen kış ama bir gün güneş bir doğuyor ki onu hiç bir güç karanlığa çekemiyor.
Hayatta her şey bizim için. Kimse boşanmak için evlenmez ama unutmayın ki hayata bir kere geliyoruz.
Bir daha şansımız olmayacak. Tek şansınızı da acı çekmeye harcamamışsınız.
Umarım hiç ummadığını mutluluklar kapınıza dayansın
Rabbim o dirayeti banada gösterir inşallah kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı dik olmayı sonuna kadar hakediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?