- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Neyer yaşadı ve sonra nasıl mutlu oldu anlatırsanız bize de umut olur.
C Childgirlss ben de yeni boşandım, senden farklı olarak çocuğum yok, arasıra boşluk duygusu geliyor ama işim çok yoğun, arkadaşlarla vs görüşüyorum yani pek boş vaktim kalmıyor aslında.
Öncelikle benim gösteremediğim cesareti gösterdiğiniz için size gıpta ettim. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah çok mutlu olursunuz. Allah size çok daha iyi günler gösterir ☺
Kalbini ferah tutup sabrettikçe herşey yoluna giriyor . Tabi bu arada doğru yoldan ayrılmamak lazım. Az önceki konuda ki gibi yok sevilmeye ihtiyacım vardı , başkasından hamile kaldım falan . Ben bunları kabul etmiyorum . Bugun yıllardır görmediğim eski bir ablamızla karşılaştım. Ofiste yemek yapıyordu bize . Onun neler çektiğine beraber çalışırken canlı şahidim . Ve şuanki mutluluğunu hayal bile edemezdi. Yeterki başımıza gelen müsibetleri doğru karşılayalım
9 sene evvel boşandım
Yeniden evlendim mutluyum :)
2010 da bosandımNe zaman oldu ? Çocuğunuz var mıydı ? Gerçekten seven hep seven insanlar var mı ?
Başlarda hissettikleriniz çok normal . Zaman herşeyin ilacı. Yeterki allah çaresiz dert vermesinBenim bir çiZgim var öyle olsa idi boşanmama gerek yoktu bunca zorluğa evli iken de yapılırdı daha kolay hemde böyle bir adamla ilgisiz umru değil aramaz sormaz git özelini yaşa vs diyen düşünün ve yapan allah esirgesin düşkünlüklerden sevişince dolacak bir boşluğum yok açıkçası ruhum boş ki o da öyle hadi demekle olmaz bu uzun süre devam etmesi gereken bir boşluk kendimi yerine dolduruncaua kadar zira bende güven duygusu yok oldu
Siz ne durumdasınız ki ?
Çok güzel ediliyor. 2 yıla yakın evlilik. 5 yıl birliktelik sonu hüsran. Nefret edip sevmek çok zor yanlışlarını, onu gördüğünde merhamet edebiliyorsun çok zor ama ayrılık şart bazenBenim de cesarete ihtiyacim var. 8yillik evlilik, 2 kez siddet, gordum. Bi de 6yasinda cocugum var. Calisiyorum. kesinlikle bosanmaliyim biliyorum. 1bucuk aydir da zaten esimle evde yabanci gibiyiz. Asla konusmuyorz ayri yatiyoruz. Okullar kapaninca bosanalim dedi. Haksizliga ugramama ragmen nedense korkuyorum bosanmaktan. Aslinda kendi ayaklarim uzerinde durabilirim. Cocuguma da bakarim. Ama o dediginiz korunma kollanma ihtiyaci var ya. Dibine kadar ben de hissediyorum. Sevildigimi hissetmek istiyorum. Sadece duygusal sebeplerden dolayi gidemiyorum. Ben dayanamiycam okullar kapanana kadar dedim, o zaman git diyo. Burasi benim evim ben gitmiyorum dedim. O zaman ben haftaya giderim diyo. Yaza kadar resmen zulum boyle. Bi yandan Cok ozluyorum nefret ediyorum kendimden. Celladina asik olmak bu herhalde. Cesaret lazim bana. İnsan nasil hem sevip hem nefret edebilir ya(
Neden sevilmeyesiniz?Bu benim kaçıncı sıfırlarım eksilerim alıştım artık o sebeple son Damla’ya kadar savaştım ben , bu zor süreci daha o evde atlattım da çıktım şimdi tek derdim geçimimi sağlamak bir de çok uzun zamandır boş ve yalnız olduğımu hissettim iyice o dokundu bana da , dedim ki kendime ya ben sevilir miyim söyle samimi ve gerçek acaba ? Diye
Boşanan arkadaslarım var hepsinin yüzüne bir nur gelmiş vallahi. Başlarda tabi üzüldüler ama sonradan hepsi hayatına döndüler eskisinden daha mutlu daha bakımlı daha güzeller. Üstünden yuk kalkmış gibi hissedeceksin canım güçlü ol.
Öyle canım öyle gercekten kendim de buna çok sahit oldum. Kuzenım de 10 senelik bir evlilikten kurtuldu inan yüzüne renk geldi hayat enerjısı yenıden geldi. Zor evlilikler kadını çok yıpratıyor, on yıl yaşlandırıyor en az.aynen... banada diyorlar.. ne kadar guzellesmissin diye. e tabi nefes alabiliyorym ruhum vucudum nefes alabiliyor.
Bendede oldu o his evet huzurlu ve mutluyduk bosandigim icin ama bir sey var onun adi sevgi acligi... O donemde Allaha siginmaya calistim Allahin beno ne kadar cok sevdigini dusundum...senai demirciden sevildigini bil, yalniz degilsin gibi siiler dinledim surekli...sonra bir Tane sanatci kestirdiim gozume onu sevmeye calistim eskiden yaptigim gibi ..sevme ihtiyacimi giderebilmek icin bekarken boyle mutlu oluyordum cunku.
.sonra o cikti karsima ve her gub sukrediyorum her gun mutluyum rAbbim sanada nasip etsin en hayirlisini
İşi olmayanlar ne yapsınNeyer yaşadı ve sonra nasıl mutlu oldu anlatırsanız bize de umut olur.
C Childgirlss ben de yeni boşandım, senden farklı olarak çocuğum yok, arasıra boşluk duygusu geliyor ama işim çok yoğun, arkadaşlarla vs görüşüyorum yani pek boş vaktim kalmıyor aslında.
Peki ya anılar nolcakAnlatayım evlilik yada boşanma sürecine değinmeye gerek yol illa ki çok zor oluyor.
Ama sonraki huzur...
Önce bi garipsemiştim param cebimde kalıyor hakaret yok aşağılama yok kuş gibi hissediyorsun
Planlar yapmaya başlıyorsun bende çocuk yok ama olsaydı yine aynı olurdum.
Hayattan ümidimi kesmedim sizde kesmeyi in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?