- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 33
- 39
Sizin merhametinizi sömürüyor net. Böyle erkekler tehlikeli. Başıma geldiği için biliyorum.boyle bir olayda karşısındakine güç vermeli siper olmalı sen nasıl güç vereceksin ona? İşler ciddiye binince annem seni istemiyor diye dizinde mi ağlayacak? İkiniz arasında bir sorun olduğunda ne yapacak?Evet üzerime çok geliyorlar çoğu şeyi sana anlatamıyorum diyor. Bazen sesi titriyor ayrılmak lafı geçince korkuyor gözleri doluyor. Teşekkür ederim dilekleriniz için
Bosver ya simdiden saygisizlik yapan cahil insanlar, adam da herseyi Sana yetistirmis, anacigina kiyamam Bence, birak kendi hallerinde takilsinlarMerhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 yıl önce boşandım. 1 aylık süren bir evliliğim oldu. Bir süredir de görüştüğüm biri var. Bekar ve benden 2 yaş küçük. Sorun şu ki ailesi boşandığım için benimle evlenmesine karşı çıkıyor. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ama ailesinin düşünce yapısı malesef bu. Görüştüğüm kişi ailesini ikna etmeye çalışıyor güzellikle olsun istiyor ama çok katılar. Annesi el alem ne der, insan içine nasıl çıkacağız, neden ayrıldı ya senide yüz üstü bırakırsa seni mahcup ederse, sen kendine yakıştırıyor musun, nasıl kaldıracaksın, hani sen kıskanç adamdın nasıl hazmediyorsun vs gibi bir sürü laf etmiş. Çok ağırıma gitti. Bütün bunlardan sonra zaman zaman habersiz mi evlensek diye düşündük ama annem çok yıkılır kaldıramaz diye bir süre daha ikna etmeye çalışmasına karar verdik. Bide o da kiminle istemeye geleceğim diye mahcubiyette yaşıyor. Bütün bunlar bir kenara ben şuan görüştüğüm kişi arkamda dursa bile ileride nasıl olur diye endişe etmiyor değilim. Zamanla evlendikten sonra etraftan söylenen sözler evliliği etkiler mi yada bu aile ile görüşmemem bizi yıpratır mı bilemiyorum. Çünkü bu sözlerden sonra benimde ailesi ile ilişkilerim normal olmayacak. Hatta görüşmek istemiyorum diye içimden geçiriyorum. Sizce vazgeçmeli miyim? 2. Kez yanlış bir evlilik yapmaktan korkuyorum. Ailem istenmediğimi bilmiyor onları da böyle karşılarında mahcup bırakmak veya olmadığında tekrar üzmekte istemiyorum. Sevsemde mantığımla bir kaç kez bitirmek istedim ama o vazgeçmiyor. Zaten evlenmeden öncede bana karşı sevgisi varmış bir kez konuşmak istedi reddettim 5 yıl önce. O dönemler yaşadığı farklı ekonomik, ailesel sorunlar nedeniyle üstelemeye cesaret edememiş. Benim mesleki statüm atanmış olmam sebebiyle beni istemez gibi de düşünmüş. Toplamda 5 yıl geçtikten sonra imkanlarını toplayıp tekrar yazmış ama şimdide durumlar böyle. Fikirlerinize ihtiyacım var? Teşekkürler şimdiden.
Açıkçası biraz saflık mi desem yani ben de olsam anlatmam karşımdakine ama o benimle herseyi paylaşır hayatındaki diğer detayları da ailesini çok sevmez düşkün değildir onlardan da dert yanar açık acik anlatır yaşadığı sorunları sır saklamayı bilmez. Ben çok yol gösterdim tavrımı koydum görüşmek istemiyorum ailenle evlensek bile dedim kabul etmeyeceksen bitsin ileride lafı geçerse bile biter dedim yani ama yinede bırakmıyor
Bu tarz ailesi olan adamla evlenirsen 2. Kez boşanmayı görür ve üçüncüde de aynı hatayı yaparsın... Biraz akıl ve mantık ya biraz da gurur.. bacım yapma yanarsınMerhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 yıl önce boşandım. 1 aylık süren bir evliliğim oldu. Bir süredir de görüştüğüm biri var. Bekar ve benden 2 yaş küçük. Sorun şu ki ailesi boşandığım için benimle evlenmesine karşı çıkıyor. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ama ailesinin düşünce yapısı malesef bu. Görüştüğüm kişi ailesini ikna etmeye çalışıyor güzellikle olsun istiyor ama çok katılar. Annesi el alem ne der, insan içine nasıl çıkacağız, neden ayrıldı ya senide yüz üstü bırakırsa seni mahcup ederse, sen kendine yakıştırıyor musun, nasıl kaldıracaksın, hani sen kıskanç adamdın nasıl hazmediyorsun vs gibi bir sürü laf etmiş. Çok ağırıma gitti. Bütün bunlardan sonra zaman zaman habersiz mi evlensek diye düşündük ama annem çok yıkılır kaldıramaz diye bir süre daha ikna etmeye çalışmasına karar verdik. Bide o da kiminle istemeye geleceğim diye mahcubiyette yaşıyor. Bütün bunlar bir kenara ben şuan görüştüğüm kişi arkamda dursa bile ileride nasıl olur diye endişe etmiyor değilim. Zamanla evlendikten sonra etraftan söylenen sözler evliliği etkiler mi yada bu aile ile görüşmemem bizi yıpratır mı bilemiyorum. Çünkü bu sözlerden sonra benimde ailesi ile ilişkilerim normal olmayacak. Hatta görüşmek istemiyorum diye içimden geçiriyorum. Sizce vazgeçmeli miyim? 2. Kez yanlış bir evlilik yapmaktan korkuyorum. Ailem istenmediğimi bilmiyor onları da böyle karşılarında mahcup bırakmak veya olmadığında tekrar üzmekte istemiyorum. Sevsemde mantığımla bir kaç kez bitirmek istedim ama o vazgeçmiyor. Zaten evlenmeden öncede bana karşı sevgisi varmış bir kez konuşmak istedi reddettim 5 yıl önce. O dönemler yaşadığı farklı ekonomik, ailesel sorunlar nedeniyle üstelemeye cesaret edememiş. Benim mesleki statüm atanmış olmam sebebiyle beni istemez gibi de düşünmüş. Toplamda 5 yıl geçtikten sonra imkanlarını toplayıp tekrar yazmış ama şimdide durumlar böyle. Fikirlerinize ihtiyacım var? Teşekkürler şimdiden.
Ailesi istemiyor olmaz bu iş.sonu mutsuzlukMerhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 yıl önce boşandım. 1 aylık süren bir evliliğim oldu. Bir süredir de görüştüğüm biri var. Bekar ve benden 2 yaş küçük. Sorun şu ki ailesi boşandığım için benimle evlenmesine karşı çıkıyor. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ama ailesinin düşünce yapısı malesef bu. Görüştüğüm kişi ailesini ikna etmeye çalışıyor güzellikle olsun istiyor ama çok katılar. Annesi el alem ne der, insan içine nasıl çıkacağız, neden ayrıldı ya senide yüz üstü bırakırsa seni mahcup ederse, sen kendine yakıştırıyor musun, nasıl kaldıracaksın, hani sen kıskanç adamdın nasıl hazmediyorsun vs gibi bir sürü laf etmiş. Çok ağırıma gitti. Bütün bunlardan sonra zaman zaman habersiz mi evlensek diye düşündük ama annem çok yıkılır kaldıramaz diye bir süre daha ikna etmeye çalışmasına karar verdik. Bide o da kiminle istemeye geleceğim diye mahcubiyette yaşıyor. Bütün bunlar bir kenara ben şuan görüştüğüm kişi arkamda dursa bile ileride nasıl olur diye endişe etmiyor değilim. Zamanla evlendikten sonra etraftan söylenen sözler evliliği etkiler mi yada bu aile ile görüşmemem bizi yıpratır mı bilemiyorum. Çünkü bu sözlerden sonra benimde ailesi ile ilişkilerim normal olmayacak. Hatta görüşmek istemiyorum diye içimden geçiriyorum. Sizce vazgeçmeli miyim? 2. Kez yanlış bir evlilik yapmaktan korkuyorum. Ailem istenmediğimi bilmiyor onları da böyle karşılarında mahcup bırakmak veya olmadığında tekrar üzmekte istemiyorum. Sevsemde mantığımla bir kaç kez bitirmek istedim ama o vazgeçmiyor. Zaten evlenmeden öncede bana karşı sevgisi varmış bir kez konuşmak istedi reddettim 5 yıl önce. O dönemler yaşadığı farklı ekonomik, ailesel sorunlar nedeniyle üstelemeye cesaret edememiş. Benim mesleki statüm atanmış olmam sebebiyle beni istemez gibi de düşünmüş. Toplamda 5 yıl geçtikten sonra imkanlarını toplayıp tekrar yazmış ama şimdide durumlar böyle. Fikirlerinize ihtiyacım var? Teşekkürler şimdiden.
Ailesi ile aranizin iyi olmasini istiyorsa her dediklerini size yetistirmemesini tembihleyin...Buraya yazdıktan sonra yapılan yorumlardan yola çıkarak tekrar meseleyi açtım ve tartıştım. Ailesiz olmaz, ailemi mi sileyim annem beni silerse sende yarın öbürgün bırakıp gidersen ben aileme hangi yüzle döneceğim cevabını aldım! Sen benim arkamda durmazsın dedi bana destek olmuyorsun vs. Bu da yeni yeni kafasına yerleşen fikir muhtemelen evlenirsen seni sileriz o kız senide bırakırsa dönemezsin gibi şeyler dediler. Ben zaten ayağımın eşikte olduğu mesajını hep veriyorum da onunda etkisi var. Bu işi cozmezsen ben seni sileceğim bundan niye korkmuyorsun dedim çözeceğim öyle veya böyle kabul edecekler ama senin ailemle böyle olmanı kabullenemiyorum iyi olun istiyorum diyor. Şuan evlilik düşünmüyorum ama onu denemek için bir kaç ay içinde halletmezsen ben yokum o zaman halledebilecek misin dedim onlara rağmen benimle evlenebilecek misin dedim evet bir kaç ay içinde evleneceğim ne olursa olsun dedi
Buraya yazdıktan sonra yapılan yorumlardan yola çıkarak tekrar meseleyi açtım ve tartıştım. Ailesiz olmaz, ailemi mi sileyim annem beni silerse sende yarın öbürgün bırakıp gidersen ben aileme hangi yüzle döneceğim cevabını aldım! Sen benim arkamda durmazsın dedi bana destek olmuyorsun vs. Bu da yeni yeni kafasına yerleşen fikir muhtemelen evlenirsen seni sileriz o kız senide bırakırsa dönemezsin gibi şeyler dediler. Ben zaten ayağımın eşikte olduğu mesajını hep veriyorum da onunda etkisi var. Bu işi cozmezsen ben seni sileceğim bundan niye korkmuyorsun dedim çözeceğim öyle veya böyle kabul edecekler ama senin ailemle böyle olmanı kabullenemiyorum iyi olun istiyorum diyor. Şuan evlilik düşünmüyorum ama onu denemek için bir kaç ay içinde halletmezsen ben yokum o zaman halledebilecek misin dedim onlara rağmen benimle evlenebilecek misin dedim evet bir kaç ay içinde evleneceğim ne olursa olsun dedi
O konuyu benim hesabımdan bir arkadaş açmıştı zaten bu sebeple konu kilitlenmişti ve üyeliğim bir süre iptal olmuştu sanırım tam hatırlamıyorum ben bir kez evlendimKonularıniza baktım Temmuz 2020'de sonunda bosandim diye bir konu acmissiniz.
Arkasından bir kadın bir erkeğe duygularını söyleyebilir mi diye sormuşsunuz. (Buraya kadar çok normal çünkü zaten bosanmissiniz)
sonraki konununuz eşimin tuhaf istekleri. Boşanıp tekrar mı evlendiniz orayı anlamadım çünkü konularinizin tarih sıralamasına pek uymuyor zaten bizi de ilgilendirmez.
Anlamadığım kısım bu hesabı kaç kişi kullanıyorsunuz?
O konuyu benim hesabımdan bir arkadaş açmıştı zaten bu sebeple konu kilitlenmişti ve üyeliğim bir süre iptal olmuştu sanırım tam hatırlamıyorum ben bir kez evlendim
Evet bende o vesile ile öğrenmiş olmuştum:) teşekkür ederimAnladım çünkü hesabı böyle kullanmak kurallara aykırı diye biliyorum.
Sen yine de çok umutlanma. Birkaç ay içinde seni de suçlu çıkarıp terk etme olasılığı var.Buraya yazdıktan sonra yapılan yorumlardan yola çıkarak tekrar meseleyi açtım ve tartıştım. Ailesiz olmaz, ailemi mi sileyim annem beni silerse sende yarın öbürgün bırakıp gidersen ben aileme hangi yüzle döneceğim cevabını aldım! Sen benim arkamda durmazsın dedi bana destek olmuyorsun vs. Bu da yeni yeni kafasına yerleşen fikir muhtemelen evlenirsen seni sileriz o kız senide bırakırsa dönemezsin gibi şeyler dediler. Ben zaten ayağımın eşikte olduğu mesajını hep veriyorum da onunda etkisi var. Bu işi cozmezsen ben seni sileceğim bundan niye korkmuyorsun dedim çözeceğim öyle veya böyle kabul edecekler ama senin ailemle böyle olmanı kabullenemiyorum iyi olun istiyorum diyor. Şuan evlilik düşünmüyorum ama onu denemek için bir kaç ay içinde halletmezsen ben yokum o zaman halledebilecek misin dedim onlara rağmen benimle evlenebilecek misin dedim evet bir kaç ay içinde evleneceğim ne olursa olsun dedi
Sen yine de çok umutlanma. Birkaç ay içinde seni de suçlu çıkarıp terk etme olasılığı var.
Yok umutlanmiyorum aksine tetikteyim ve ben sizi istemiyorum git modundayim ağır da konuşuyorum ama gidemiyorSen yine de çok umutlanma. Birkaç ay içinde seni de suçlu çıkarıp terk etme olasılığı var.
Evet kendisi de böyle düşünüyor eminim. Haklısınız yani. Yıllardan beri içinde ukte kaldığım için kabul ediyor bunu. Seni çok seviyorum vazgeçemiyorum diyor.Adam zaten çakalın önde gideni katipcim. Ailesinin ağzından kendi düşüncelerini söylüyor konu sahibine ki konu sahibi kendini eksik ve kusurlu hissetsin.
Konu sahibi istenmediğini ailesine söylemiyor çünkü mantıklı ve doğru olan budur ama paşam hem ailesini sevmiyor, hem beni silerler diyor, hem uzulmelerini düşünüyor.
Adam saf maf değil çakalın önde gideni.
Ortalama bir Anadolu ebeveyninin '' Biz seni kıskanç bilirdik, nasıl boşanmış kadın düşünebildin? '' demesine çok güldüm.Adam zaten çakalın önde gideni katipcim. Ailesinin ağzından kendi düşüncelerini söylüyor konu sahibine ki konu sahibi kendini eksik ve kusurlu hissetsin.
Konu sahibi istenmediğini ailesine söylemiyor çünkü mantıklı ve doğru olan budur ama paşam hem ailesini sevmiyor, hem beni silerler diyor, hem uzulmelerini düşünüyor.
Adam saf maf değil çakalın önde gideni.
Bak yukarıda ne anlattım, ailesinin kafası neyse adamınki de o. Seni niye seçti o zaman? Bunu soracaksın biliyorum. Kendi idealindeki kıza ulaşmaya g.tü yok kendince, Anadoluda gözü erkek gözüne değmemiş bakire bir kız ve ailesi neler ister biliyoruz. Yani dilim varmıyor, çok leş fikirlerini tahmin ediyorum, yakında sen de görürsün zaten. Dili ile söylemeye cesaret edecektir yeterince sinirlenirse.Yok umutlanmiyorum aksine tetikteyim ve ben sizi istemiyorum git modundayim ağır da konuşuyorum ama gidemiyor
Evet kendisi de böyle düşünüyor eminim. Haklısınız yani. Yıllardan beri içinde ukte kaldığım için kabul ediyor bunu. Seni çok seviyorum vazgeçemiyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?