Boşanan kadın ve bekar erkek

Evet üzerime çok geliyorlar çoğu şeyi sana anlatamıyorum diyor. Bazen sesi titriyor ayrılmak lafı geçince korkuyor gözleri doluyor. Teşekkür ederim dilekleriniz için
Sizin merhametinizi sömürüyor net. Böyle erkekler tehlikeli. Başıma geldiği için biliyorum.boyle bir olayda karşısındakine güç vermeli siper olmalı sen nasıl güç vereceksin ona? İşler ciddiye binince annem seni istemiyor diye dizinde mi ağlayacak? İkiniz arasında bir sorun olduğunda ne yapacak?
Senin duygularını manupule etmesine izin verme
Ömür boyu çekersin ben sana diyeyim

Bosver ya simdiden saygisizlik yapan cahil insanlar, adam da herseyi Sana yetistirmis, anacigina kiyamam Bence, birak kendi hallerinde takilsinlar

Sizin basiretiniz bağlanmış. Hani bir imtihanımız vardır bu imtihana bir şeyler vesile olur sizin durumunuz da buna benziyor.

18-20 yaş araligindasinizdir hiç evlilik tecrübeniz yoktur ama seviyorum dersiniz bunu anlayabilirim. Sizin durumunuzu pek anlayamadım o yüzden.

Ailesini sevmeyen, ailesine düşkün olmayan adam gelip size ama annem sen kıskançsın nasıl hazmediyorsun dedi gibi bir ayrıntıyı veriyor. Sizin ailenizin ise istenmediginizden haberi bile yok. Şu detayda anlayabilen için çok şey var.

Ailesi sizi istemiyordur ve bunu sizden saklamamistir buraya kadar okey ama her detayı anlatması çok enteresan. Sevgiliniz en korkulacak insan tiplerinden.

2.evliliginizin de bir imtihan olmaması için çok iyi düşünün derim. ilk evliliğinizi göz göre göre yapmışsınız sırf aileniz üzülmesin diye. Şimdiki evliliğinizde ise gözünüz bile görmüyor hala birileri ikna olsun diye bekliyorsunuz. Sebep? Sırf boşanmış olmanız. Bu ne ayıp, ne utanılacak bir durum ama sevgiliniz olayı öyle bir hale sokmuş ki sanki kusurlusunuz muamelesi yapıyor size. Madem bu kadar kusurlusunuz sizinle ne işi var? Bu muameleyi kendinize nasıl reva görüyorsunuz şaşkınım.

Bu tarz ailesi olan adamla evlenirsen 2. Kez boşanmayı görür ve üçüncüde de aynı hatayı yaparsın... Biraz akıl ve mantık ya biraz da gurur.. bacım yapma yanarsın

Ailesi istemiyor olmaz bu iş.sonu mutsuzluk

Buraya yazdıktan sonra yapılan yorumlardan yola çıkarak tekrar meseleyi açtım ve tartıştım. Ailesiz olmaz, ailemi mi sileyim annem beni silerse sende yarın öbürgün bırakıp gidersen ben aileme hangi yüzle döneceğim cevabını aldım! Sen benim arkamda durmazsın dedi bana destek olmuyorsun vs. Bu da yeni yeni kafasına yerleşen fikir muhtemelen evlenirsen seni sileriz o kız senide bırakırsa dönemezsin gibi şeyler dediler. Ben zaten ayağımın eşikte olduğu mesajını hep veriyorum da onunda etkisi var. Bu işi cozmezsen ben seni sileceğim bundan niye korkmuyorsun dedim çözeceğim öyle veya böyle kabul edecekler ama senin ailemle böyle olmanı kabullenemiyorum iyi olun istiyorum diyor. Şuan evlilik düşünmüyorum ama onu denemek için bir kaç ay içinde halletmezsen ben yokum o zaman halledebilecek misin dedim onlara rağmen benimle evlenebilecek misin dedim evet bir kaç ay içinde evleneceğim ne olursa olsun dedi

Ailesi ile aranizin iyi olmasini istiyorsa her dediklerini size yetistirmemesini tembihleyin...

Konularıniza baktım Temmuz 2020'de sonunda bosandim diye bir konu acmissiniz.

Arkasından bir kadın bir erkeğe duygularını söyleyebilir mi diye sormuşsunuz. (Buraya kadar çok normal çünkü zaten bosanmissiniz)

sonraki konununuz eşimin tuhaf istekleri. Boşanıp tekrar mı evlendiniz orayı anlamadım çünkü konularinizin tarih sıralamasına pek uymuyor zaten bizi de ilgilendirmez.

Anlamadığım kısım bu hesabı kaç kişi kullanıyorsunuz?

O konuyu benim hesabımdan bir arkadaş açmıştı zaten bu sebeple konu kilitlenmişti ve üyeliğim bir süre iptal olmuştu sanırım tam hatırlamıyorum ben bir kez evlendim

O konuyu benim hesabımdan bir arkadaş açmıştı zaten bu sebeple konu kilitlenmişti ve üyeliğim bir süre iptal olmuştu sanırım tam hatırlamıyorum ben bir kez evlendim

Anladım çünkü hesabı böyle kullanmak kurallara aykırı diye biliyorum.

Sen yine de çok umutlanma. Birkaç ay içinde seni de suçlu çıkarıp terk etme olasılığı var.

Sen yine de çok umutlanma. Birkaç ay içinde seni de suçlu çıkarıp terk etme olasılığı var.

Adam zaten çakalın önde gideni katipcim. Ailesinin ağzından kendi düşüncelerini söylüyor konu sahibine ki konu sahibi kendini eksik ve kusurlu hissetsin.

Konu sahibi istenmediğini ailesine söylemiyor çünkü mantıklı ve doğru olan budur ama paşam hem ailesini sevmiyor, hem beni silerler diyor, hem uzulmelerini düşünüyor.

Adam saf maf değil çakalın önde gideni.

Evet kendisi de böyle düşünüyor eminim. Haklısınız yani. Yıllardan beri içinde ukte kaldığım için kabul ediyor bunu. Seni çok seviyorum vazgeçemiyorum diyor.

Ortalama bir Anadolu ebeveyninin '' Biz seni kıskanç bilirdik, nasıl boşanmış kadın düşünebildin? '' demesine çok güldüm. En fazla '' Ben oğluma dul garı almam. '' derler, böyle dediğim dedik bir aile karşısındaki çocuk g.tünü yırtsa ikna edici konuşmaz, üç kelime ile işi bitirir. Adam diyor ki, ben kıskancım, ayağını denk al. Üst seviye çakallık gerçekten, lakin yemiyoruz.
Yok umutlanmiyorum aksine tetikteyim ve ben sizi istemiyorum git modundayim ağır da konuşuyorum ama gidemiyor
Bak yukarıda ne anlattım, ailesinin kafası neyse adamınki de o. Seni niye seçti o zaman? Bunu soracaksın biliyorum. Kendi idealindeki kıza ulaşmaya g.tü yok kendince, Anadoluda gözü erkek gözüne değmemiş bakire bir kız ve ailesi neler ister biliyoruz. Yani dilim varmıyor, çok leş fikirlerini tahmin ediyorum, yakında sen de görürsün zaten. Dili ile söylemeye cesaret edecektir yeterince sinirlenirse.

bu adamdan ev köy olmaz. bu kadar mesafeli ve olmazlarsa da olur kafasından iş ciddiye binince vazgeçemem nidalarına geçmiş.

burda da kac konuda gördük anne babasını bayramdan bayrama arayan adamlar ana baba evinden çıkmaz oluveriyorlar.
sevildiklerini kabuk gördüklerini sanıyorlar. ailenin amacı gelini kullanıp oğlanı yönetmek. evin oğlu da sevildim kabul gördüm sanıp karısına yükleniyor. sonunda el birliğiyle kadının hayatını zehir ediyolar.

Evet kendisi de böyle düşünüyor eminim. Haklısınız yani. Yıllardan beri içinde ukte kaldığım için kabul ediyor bunu. Seni çok seviyorum vazgeçemiyorum diyor.

Adam tam olarak neyi kabul ediyor? Kastettiğiniz boşanma ise insanlar boşanmak için evlenmezler. Evlenmek nasıl ki çok sıradan ve normal bir durumsa boşanmak da bir o kadar normal. Yani bu sizin değerinizden size bir şey kaybettirmez.

Adamın bir şeyi kabul ettiği falan yok bu muameleyi kendinize reva görüp böyle silik bir tipi kabul eden sizsiniz. Yani ortada kabul edilecek bir durum varsa o da adamın ve ailesinin yaptıkları ve sizin bunları kabul etmenizdir.

Cok seviyorum diyormuş ya insanlar sevdiklerini üzmekten sakinirlar. Adamın seven hali bile sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…