Açıkçası kendi de bu vakte kadar kadınlarla birliktelik yaşamış zaten bunu ilk görüştüğümüz zamanlar anlattı. Bende çok temiz değilim yani dedi. Günü birlik ilişkileri yada bir kaç aylık ilişkileri olmuş sadece yatıp kalkma amaçlı sevgi yok. Ailesine sizin bekar diye sandığınız kişilerin neler yaptığını bilmiyorsunuz işte bulacağınız kız çok mu temiz olacak dedi. Ama aile sanırım kimse bilmiyorsa sorun yok kafasında benimki resmiyette göründüğü için ben kabul edilmeyen insanım.Ortalama bir Anadolu ebeveyninin '' Biz seni kıskanç bilirdik, nasıl boşanmış kadın düşünebildin? '' demesine çok güldüm.En fazla '' Ben oğluma dul garı almam. '' derler, böyle dediğim dedik bir aile karşısındaki çocuk g.tünü yırtsa ikna edici konuşmaz, üç kelime ile işi bitirir. Adam diyor ki, ben kıskancım, ayağını denk al. Üst seviye çakallık gerçekten, lakin yemiyoruz.
Bak yukarıda ne anlattım, ailesinin kafası neyse adamınki de o. Seni niye seçti o zaman? Bunu soracaksın biliyorum. Kendi idealindeki kıza ulaşmaya g.tü yok kendince, Anadoluda gözü erkek gözüne değmemiş bakire bir kız ve ailesi neler ister biliyoruz. Yani dilim varmıyor, çok leş fikirlerini tahmin ediyorum, yakında sen de görürsün zaten. Dili ile söylemeye cesaret edecektir yeterince sinirlenirse.
Erkek kardesim aynen bu durumdaki bi kizla ikna olmuyolar diye habersiz evlendi. Babam isten cikardi arabasini evini aldi elinden. Btun maddi destegi kesti. 4 yikdir ara ara gorusup ara ara kusuyolar ama kiz asla istenmiyo. Ustune kizin ortamlarindan dolayi kendi de keyfine gore is bulmadigindan baska yollara sapti. Smdi kardesim hapiste. Karisi sac bas boyanip suslenip geziyo. Sizinki farklidir eminim ama istenmeyen gelin olmak bence yasayabilecegin en kotu tectubedirMerhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 yıl önce boşandım. 1 aylık süren bir evliliğim oldu. Bir süredir de görüştüğüm biri var. Bekar ve benden 2 yaş küçük. Sorun şu ki ailesi boşandığım için benimle evlenmesine karşı çıkıyor. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ama ailesinin düşünce yapısı malesef bu. Görüştüğüm kişi ailesini ikna etmeye çalışıyor güzellikle olsun istiyor ama çok katılar. Annesi el alem ne der, insan içine nasıl çıkacağız, neden ayrıldı ya senide yüz üstü bırakırsa seni mahcup ederse, sen kendine yakıştırıyor musun, nasıl kaldıracaksın, hani sen kıskanç adamdın nasıl hazmediyorsun vs gibi bir sürü laf etmiş. Çok ağırıma gitti. Bütün bunlardan sonra zaman zaman habersiz mi evlensek diye düşündük ama annem çok yıkılır kaldıramaz diye bir süre daha ikna etmeye çalışmasına karar verdik. Bide o da kiminle istemeye geleceğim diye mahcubiyette yaşıyor. Bütün bunlar bir kenara ben şuan görüştüğüm kişi arkamda dursa bile ileride nasıl olur diye endişe etmiyor değilim. Zamanla evlendikten sonra etraftan söylenen sözler evliliği etkiler mi yada bu aile ile görüşmemem bizi yıpratır mı bilemiyorum. Çünkü bu sözlerden sonra benimde ailesi ile ilişkilerim normal olmayacak. Hatta görüşmek istemiyorum diye içimden geçiriyorum. Sizce vazgeçmeli miyim? 2. Kez yanlış bir evlilik yapmaktan korkuyorum. Ailem istenmediğimi bilmiyor onları da böyle karşılarında mahcup bırakmak veya olmadığında tekrar üzmekte istemiyorum. Sevsemde mantığımla bir kaç kez bitirmek istedim ama o vazgeçmiyor. Zaten evlenmeden öncede bana karşı sevgisi varmış bir kez konuşmak istedi reddettim 5 yıl önce. O dönemler yaşadığı farklı ekonomik, ailesel sorunlar nedeniyle üstelemeye cesaret edememiş. Benim mesleki statüm atanmış olmam sebebiyle beni istemez gibi de düşünmüş. Toplamda 5 yıl geçtikten sonra imkanlarını toplayıp tekrar yazmış ama şimdide durumlar böyle. Fikirlerinize ihtiyacım var? Teşekkürler şimdiden.
Açıkçası kendi de bu vakte kadar kadınlarla birliktelik yaşamış zaten bunu ilk görüştüğümüz zamanlar anlattı. Bende çok temiz değilim yani dedi. Günü birlik ilişkileri yada bir kaç aylık ilişkileri olmuş sadece yatıp kalkma amaçlı sevgi yok. Ailesine sizin bekar diye sandığınız kişilerin neler yaptığını bilmiyorsunuz işte bulacağınız kız çok mu temiz olacak dedi. Ama aile sanırım kimse bilmiyorsa sorun yok kafasında benimki resmiyette göründüğü için ben kabul edilmeyen insanım.
Vallahi siz söyledikçe basiretim açılıyor hiç bu açıdan bakmamıştım :) temiz olayı şu şekilde konu olmuştu yani sen kıskanç adamsın başkasıyla olmuş olan bir kadını aklına geldikçe kabul edemezsin gibi bir muhabbet geçmiş. O da bulacağınız kızlarda bunu yaşamış olacak sadece gizli saklı olacak resmiyette olmayacak vs konu böyleydiBen de çok temiz değilim yani dedialt metni sen temiz değilsin diyor size. Ailesine bulacağınız kız çok mu temiz olacak diyor. Allahim sana geliyorum. Çok aradınız mu bu adamı?
Ben de '' temiz '' değilim mi?! Bekar sandıklarınız neler neler yapıyor mu?! Ohooo. Bu adam hayatını cehenneme çevirecek. Kendi yaşadığı şeylerin arkasında duramıyor ki daha, seni mi kabullenecek? Bu laflar sonra neye evrilecek düşündün mü? '' Ben erkeğim, sen kadınsın, eşit değiliz. ''. Yaşadığı şeylerin arkasında böyle duracak işte, seni ezerek.Açıkçası kendi de bu vakte kadar kadınlarla birliktelik yaşamış zaten bunu ilk görüştüğümüz zamanlar anlattı. Bende çok temiz değilim yani dedi. Günü birlik ilişkileri yada bir kaç aylık ilişkileri olmuş sadece yatıp kalkma amaçlı sevgi yok. Ailesine sizin bekar diye sandığınız kişilerin neler yaptığını bilmiyorsunuz işte bulacağınız kız çok mu temiz olacak dedi. Ama aile sanırım kimse bilmiyorsa sorun yok kafasında benimki resmiyette göründüğü için ben kabul edilmeyen insanım.
E kendi yediği haltlar da resmiyette değil? Aaa ama o erkekti di mi? Tamam.Vallahi siz söyledikçe basiretim açılıyor hiç bu açıdan bakmamıştım :) temiz olayı şu şekilde konu olmuştu yani sen kıskanç adamsın başkasıyla olmuş olan bir kadını aklına geldikçe kabul edemezsin gibi bir muhabbet geçmiş. O da bulacağınız kızlarda bunu yaşamış olacak sadece gizli saklı olacak resmiyette olmayacak vs konu böyleydi
Evet. Hatta benimde midemin senin günü birlik ilişkilerini kaldirmamasi lazım ama. ben geçmişe bakmıyorum demiştim. :) Benim ailem bu yaşam tarzına karşı mesela bilseler sıcak bakmazlar ama ben söylemiyorum da çünkü onları bağlayan birşey yok ben kabul ediyorum veya etmiyorum bakış açısındayim. Annesine söylemek lazım oğlunun geçmişini tabi o ayrı yüzü nasıl hal alır diye düşünüyorum ama onun hayatı veya sırrını ortaya dökmek bana yakismayacagi için konuyu açmıyorum.E kendi yediği haltlar da resmiyette değil? Aaa ama o erkekti di mi? Tamam.
Annesi biliyordur sen merak etme. Ama onun ovvluşu erkek olduğu için olabilir. Kadın yapsa o..oluyor.Evet. Hatta benimde midemin senin günü birlik ilişkilerini kaldirmamasi lazım ama. ben geçmişe bakmıyorum demiştim. :) Benim ailem bu yaşam tarzına karşı mesela bilseler sıcak bakmazlar ama ben söylemiyorum da çünkü onları bağlayan birşey yok ben kabul ediyorum veya etmiyorum bakış açısındayim. Annesine söylemek lazım oğlunun geçmişini tabi o ayrı
Çok tutarsız. Beklentiniz yüksek olmasın. Onun meselesine siz nasıl destek olacaksınız. Üzülme aşkım halledersin gerekirse ben gelir konuşurum mu diyeceksin velisi gibi. Senin ailemle böyle olmanı kabullenemiyorum cümlesi şimdiden kurulduysa herisinden hayır gelmez. Sanki suçlusun, sorunu çıkaran sensin. Sütten kesilmemiş bu arkadaş, hala düştü diye takıldığı halıyı dövme modunda. Yerinde olsam yormam kendimi.Buraya yazdıktan sonra yapılan yorumlardan yola çıkarak tekrar meseleyi açtım ve tartıştım. Ailesiz olmaz, ailemi mi sileyim annem beni silerse sende yarın öbürgün bırakıp gidersen ben aileme hangi yüzle döneceğim cevabını aldım! Sen benim arkamda durmazsın dedi bana destek olmuyorsun vs. Bu da yeni yeni kafasına yerleşen fikir muhtemelen evlenirsen seni sileriz o kız senide bırakırsa dönemezsin gibi şeyler dediler. Ben zaten ayağımın eşikte olduğu mesajını hep veriyorum da onunda etkisi var. Bu işi cozmezsen ben seni sileceğim bundan niye korkmuyorsun dedim çözeceğim öyle veya böyle kabul edecekler ama senin ailemle böyle olmanı kabullenemiyorum iyi olun istiyorum diyor. Şuan evlilik düşünmüyorum ama onu denemek için bir kaç ay içinde halletmezsen ben yokum o zaman halledebilecek misin dedim onlara rağmen benimle evlenebilecek misin dedim evet bir kaç ay içinde evleneceğim ne olursa olsun dedi
Sevgilinin, ailesinin seninle evlenmesine onay vermediklerinden bahsetmesi gayet doğal da bu kadar noktasına virgülüne herşeyi sana gelip anlatması bence çok anormal. Öncelikli olarak irdelemen ve çözmen gereken bence bu çünkü çok önemli bir mesaj içeriyo.
yav inanma suna. Ailemi sevmeni istiyorum diyor, sanki gerginligi cikaran senmissin gibi, sakin kanma bu pisirik adamaBuraya yazdıktan sonra yapılan yorumlardan yola çıkarak tekrar meseleyi açtım ve tartıştım. Ailesiz olmaz, ailemi mi sileyim annem beni silerse sende yarın öbürgün bırakıp gidersen ben aileme hangi yüzle döneceğim cevabını aldım! Sen benim arkamda durmazsın dedi bana destek olmuyorsun vs. Bu da yeni yeni kafasına yerleşen fikir muhtemelen evlenirsen seni sileriz o kız senide bırakırsa dönemezsin gibi şeyler dediler. Ben zaten ayağımın eşikte olduğu mesajını hep veriyorum da onunda etkisi var. Bu işi cozmezsen ben seni sileceğim bundan niye korkmuyorsun dedim çözeceğim öyle veya böyle kabul edecekler ama senin ailemle böyle olmanı kabullenemiyorum iyi olun istiyorum diyor. Şuan evlilik düşünmüyorum ama onu denemek için bir kaç ay içinde halletmezsen ben yokum o zaman halledebilecek misin dedim onlara rağmen benimle evlenebilecek misin dedim evet bir kaç ay içinde evleneceğim ne olursa olsun dedi
Genelde bu ailesine düşkün olmayan erkeklere evlendikten sonra bir haller oluyor.Bi anda anneci kesiliyor çoğu.Açıkçası biraz saflık mi desem yani ben de olsam anlatmam karşımdakine ama o benimle herseyi paylaşır hayatındaki diğer detayları da ailesini çok sevmez düşkün değildir onlardan da dert yanar açık acik anlatır yaşadığı sorunları sır saklamayı bilmez. Ben çok yol gösterdim tavrımı koydum görüşmek istemiyorum ailenle evlensek bile dedim kabul etmeyeceksen bitsin ileride lafı geçerse bile biter dedim yani ama yinede bırakmıyor
Evlendikten sonra seviyorlar ailelerini geneli böyle maalesef ,Açıkçası biraz saflık mi desem yani ben de olsam anlatmam karşımdakine ama o benimle herseyi paylaşır hayatındaki diğer detayları da ailesini çok sevmez düşkün değildir onlardan da dert yanar açık acik anlatır yaşadığı sorunları sır saklamayı bilmez. Ben çok yol gösterdim tavrımı koydum görüşmek istemiyorum ailenle evlensek bile dedim kabul etmeyeceksen bitsin ileride lafı geçerse bile biter dedim yani ama yinede bırakmıyor
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 yıl önce boşandım. 1 aylık süren bir evliliğim oldu. Bir süredir de görüştüğüm biri var. Bekar ve benden 2 yaş küçük. Sorun şu ki ailesi boşandığım için benimle evlenmesine karşı çıkıyor. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ama ailesinin düşünce yapısı malesef bu. Görüştüğüm kişi ailesini ikna etmeye çalışıyor güzellikle olsun istiyor ama çok katılar. Annesi el alem ne der, insan içine nasıl çıkacağız, neden ayrıldı ya senide yüz üstü bırakırsa seni mahcup ederse, sen kendine yakıştırıyor musun, nasıl kaldıracaksın, hani sen kıskanç adamdın nasıl hazmediyorsun vs gibi bir sürü laf etmiş. Çok ağırıma gitti. Bütün bunlardan sonra zaman zaman habersiz mi evlensek diye düşündük ama annem çok yıkılır kaldıramaz diye bir süre daha ikna etmeye çalışmasına karar verdik. Bide o da kiminle istemeye geleceğim diye mahcubiyette yaşıyor. Bütün bunlar bir kenara ben şuan görüştüğüm kişi arkamda dursa bile ileride nasıl olur diye endişe etmiyor değilim. Zamanla evlendikten sonra etraftan söylenen sözler evliliği etkiler mi yada bu aile ile görüşmemem bizi yıpratır mı bilemiyorum. Çünkü bu sözlerden sonra benimde ailesi ile ilişkilerim normal olmayacak. Hatta görüşmek istemiyorum diye içimden geçiriyorum. Sizce vazgeçmeli miyim? 2. Kez yanlış bir evlilik yapmaktan korkuyorum. Ailem istenmediğimi bilmiyor onları da böyle karşılarında mahcup bırakmak veya olmadığında tekrar üzmekte istemiyorum. Sevsemde mantığımla bir kaç kez bitirmek istedim ama o vazgeçmiyor. Zaten evlenmeden öncede bana karşı sevgisi varmış bir kez konuşmak istedi reddettim 5 yıl önce. O dönemler yaşadığı farklı ekonomik, ailesel sorunlar nedeniyle üstelemeye cesaret edememiş. Benim mesleki statüm atanmış olmam sebebiyle beni istemez gibi de düşünmüş. Toplamda 5 yıl geçtikten sonra imkanlarını toplayıp tekrar yazmış ama şimdide durumlar böyle. Fikirlerinize ihtiyacım var? Teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?