Boşanan kadın ve bekar erkek

Açıkçası kendi de bu vakte kadar kadınlarla birliktelik yaşamış zaten bunu ilk görüştüğümüz zamanlar anlattı. Bende çok temiz değilim yani dedi. Günü birlik ilişkileri yada bir kaç aylık ilişkileri olmuş sadece yatıp kalkma amaçlı sevgi yok. Ailesine sizin bekar diye sandığınız kişilerin neler yaptığını bilmiyorsunuz işte bulacağınız kız çok mu temiz olacak dedi. Ama aile sanırım kimse bilmiyorsa sorun yok kafasında benimki resmiyette göründüğü için ben kabul edilmeyen insanım.

Erkek kardesim aynen bu durumdaki bi kizla ikna olmuyolar diye habersiz evlendi. Babam isten cikardi arabasini evini aldi elinden. Btun maddi destegi kesti. 4 yikdir ara ara gorusup ara ara kusuyolar ama kiz asla istenmiyo. Ustune kizin ortamlarindan dolayi kendi de keyfine gore is bulmadigindan baska yollara sapti. Smdi kardesim hapiste. Karisi sac bas boyanip suslenip geziyo. Sizinki farklidir eminim ama istenmeyen gelin olmak bence yasayabilecegin en kotu tectubedir

Ben de çok temiz değilim yani dedi alt metni sen temiz değilsin diyor size. Ailesine bulacağınız kız çok mu temiz olacak diyor. Allahim sana geliyorum. Çok aradınız mu bu adamı?

Ben de çok temiz değilim yani dedi alt metni sen temiz değilsin diyor size. Ailesine bulacağınız kız çok mu temiz olacak diyor. Allahim sana geliyorum. Çok aradınız mu bu adamı?
Vallahi siz söyledikçe basiretim açılıyor hiç bu açıdan bakmamıştım :) temiz olayı şu şekilde konu olmuştu yani sen kıskanç adamsın başkasıyla olmuş olan bir kadını aklına geldikçe kabul edemezsin gibi bir muhabbet geçmiş. O da bulacağınız kızlarda bunu yaşamış olacak sadece gizli saklı olacak resmiyette olmayacak vs konu böyleydi

Ben de '' temiz '' değilim mi?! Bekar sandıklarınız neler neler yapıyor mu?! Ohooo. Bu adam hayatını cehenneme çevirecek. Kendi yaşadığı şeylerin arkasında duramıyor ki daha, seni mi kabullenecek? Bu laflar sonra neye evrilecek düşündün mü? '' Ben erkeğim, sen kadınsın, eşit değiliz. ''. Yaşadığı şeylerin arkasında böyle duracak işte, seni ezerek.

E kendi yediği haltlar da resmiyette değil? Aaa ama o erkekti di mi? Tamam.

E kendi yediği haltlar da resmiyette değil? Aaa ama o erkekti di mi? Tamam.
Evet. Hatta benimde midemin senin günü birlik ilişkilerini kaldirmamasi lazım ama. ben geçmişe bakmıyorum demiştim. :) Benim ailem bu yaşam tarzına karşı mesela bilseler sıcak bakmazlar ama ben söylemiyorum da çünkü onları bağlayan birşey yok ben kabul ediyorum veya etmiyorum bakış açısındayim. Annesine söylemek lazım oğlunun geçmişini tabi o ayrı yüzü nasıl hal alır diye düşünüyorum ama onun hayatı veya sırrını ortaya dökmek bana yakismayacagi için konuyu açmıyorum.

Annesi biliyordur sen merak etme. Ama onun ovvluşu erkek olduğu için olabilir. Kadın yapsa o..oluyor.

5 sene önce tanıyor olsanız dahi 2 sene önce boşandığınıza göre ilişkiniz 2 seneden kısa süredir var. Evlenip boşanmış biri olarak bu kadar kısa sürede evlilik kararı almanız şaşırtıcı. Adam bir yere kaçmıyor herhalde, birbirinizi tanımaya bakın.
Ayrıca ailesinin kafa yapısı sizi çok üzecek gibi duruyor, bunların lafı bu kadar detaylı neden size kadar geliyor? Ailem istemiyor yaştan, evlilikten diyip geçebilirdi. Daha şimdiden bunları önünüze getirecek biriyse ileride ailesi karşısında sizi pek savunamaz gibi duruyor.

Çok tutarsız. Beklentiniz yüksek olmasın. Onun meselesine siz nasıl destek olacaksınız. Üzülme aşkım halledersin gerekirse ben gelir konuşurum mu diyeceksin velisi gibi. Senin ailemle böyle olmanı kabullenemiyorum cümlesi şimdiden kurulduysa herisinden hayır gelmez. Sanki suçlusun, sorunu çıkaran sensin. Sütten kesilmemiş bu arkadaş, hala düştü diye takıldığı halıyı dövme modunda. Yerinde olsam yormam kendimi.

Konuyu sonuna kadar okumaya sinirim yetmedi. Erkek arkadaşınız bu lafları size neden taşıyor? Ben karşımdakinin üzüleceğini bildiğim şeyleri kesseler söylemem.

Kafanda bu kadar gelgit varsa demek ki duyguların çok yoğun değil. Bu sinir harbinin içine kendini atacak kadar ne adamı seviyorsun ne de çok uzun bir geçmişin var. Sana olan ilgisi hoşuna gittiği için bir birliktelik gibi hissettim. Çok istediğin biri olsaydı ilk teklif ettiğinde kabul ederdin bence. Bir de şu var; bitmiş bir evliliğin ardından eminim ki zor zamanlar geçirdin yeni birini tanımak zor geleceği için bildiğin, tanıdığın birinden sevgi, ilgi görmek senin daha kolayına geldi. Bu sebeplerden ötürü ben olsam geri çekilirdim. Beni istemeyen bir aileye girmem derdim. O zaman iş erkek arkadaşının sırtına biner. Bakalım ne derece sahip çıkacak aşkına?

yav inanma suna. Ailemi sevmeni istiyorum diyor, sanki gerginligi cikaran senmissin gibi, sakin kanma bu pisirik adama

Genelde bu ailesine düşkün olmayan erkeklere evlendikten sonra bir haller oluyor.Bi anda anneci kesiliyor çoğu.
Ve ne kadar görüşmem desenizde illaki görüşmek durumunda kalırsınız.
Zihniyeti böyle olan insanlar sizi yorabilir yipratabilir biraz daha bekleyin derim.
Bakalım bu süreçte neler olacak .
Evlenmek için acele etmeyin.

Bana göre aşırı normal bir durum ama kafa yapısı böyle olan insanlarla ben başa çıkamazdım. Adamda belli ki pısırık, kendini kabullendiremiyor. 2/3 yıla kalmaz ufacık kavganızda ailem haklıydı der. Ben yerinde olsam asla böyle biriyle evlenmem.

Evlendikten sonra seviyorlar ailelerini geneli böyle maalesef ,
Ne olursa olsun kendini korumak zorundasın , zor bir dönemden geçmişsin zateb
Evlendikten sonra annemin huyu öyle boşver biz mutluyuz onur görüşelim gidelim diyecek , kesin bir dille cevap istedin öi kesinlikle annenle görüşmem bu sözlerini unutmam dedin mi ?
Bayram seyran bebek vs derken eşin olacak kişi illa ki görüşmenizi isteyecek bu net , nepnet ..
Ya da sen şunu kabul et , annesi şuan ne derse desin ben sonuca bakarım , ben sevdiğinle evlendim hafya umurumda değil annesi yine de görüşürüm onu mu takacam hiç uğraşamam diyebiliyorsan evlen ..
Kesinlikle görüşmen zorunda bırakılacaksın .
Ve keşke sevgilin sana herşeyi bu derece şeffaf anlatmasaydı
Yol göstermek ne demek senden ne istiyor ? Onun annesi en iyi yolu o bilir
Saçma olmuş
Evlendikten sonra da senden yok gösterip totparlayıcı affedici olmanı bekleyecek çünkü empati yapamayacak , çünkü senin baban ona böyle laflar etmedi mesela , empati yapması mümkün değil canım …
Üzgünüm baya eksilerden başlıyor bu evlilik hikayesi

1-) sen neden daha önce kabul etmediğin erkeği şimdi kabul ediyorsun. Boşandığın için mi? Yani sana göre daha önce boşandığın için eskiden görüşmediğin beğenmediğin kişilerle şuan görüşülmesi mi gerekiyor? Bu kafa yapısından çıkmazsan sana hep böyle boşandığını yüzüne vuran erkekler gelir

2-) erkek arkadaşın seni manipüle ediyor. Ailesi öyle dese bile insan olan bunları sana taşımaz. Sözüm ona seni, onu daha önce kabul etmeyip evlendiğin için cezalandırıyor.

3-) bir sebeple daha önce kabul etmediğiniz kişilerle şimdi çıkmaya çalışmayın. Size zarar verecek kişileri 6. Hissiniz biliyor o yüzden istemiyor. Şekil a

4-) çocuğunuz yok normalde erkek arkadaşınız ailesine boşandığınızı bile söylemeyebilir. Öyle evlenen tanıdıklarım var.Hadi küçük şehir biri duyurdu ne söylerlerse söylesin erkek adam kadınını ailesine ezdirmez.

5-) genelde ailem istemiyor diye kaos yaratan erkeklerin kendileri boşanmış kadınla takılmak istiyor evlenmek istemiyor ( zihniyetleri böyle boşanmışla takılayım 0 km kızla evleneyim-çok yanlış bana göre ) boşanmış kadın da benimle oynama diyince de ‘ ailem kabul etmiyor ühü’ diyorlar.sevgilinizin kafa yapısı bu.Sizinle evlenmek istemiyor. Evlenmeyin de böyle sünepe biriyle evlenirseniz 2. kez boşanırsınız.

Bu arada ben de zamanında boşanmış bir erkekle görüştüm ailem daha önce boşandığını öğrendi ( öğrenmeseler ben söylemezdim ikimiz bilsek yeter 3. Kişileri ilgilendirmez ) adam hakkında çok şey dediler ‘sen kendine yakıştırıyor musun? Seni de yüz üstü bırakır? Buldu bekar kızı millete hava atacak!’ diye telaşlandılar.

Ben naptım sizin o çok karakterli(!) erkek arkadaşınız gibi bunları gidip söylemedim, ki ben kadınım duygusalım. Söylesem de bi erkeğin söylemesiyle bir olmaz. Ama söylemedim çünkü karşı tarafın üzülmesini istemem. Bu sebeple değil başka bir sebeple ayrıldık, asla aileden dolayı değil,Anlayın o boşanınca kabul ettiğiniz Aslında bekar olsanız kabul etmeyeceğiniz hayatınızdaki erkeğin karakterini

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…