- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.104
- 1.123
Bu tıynetteki insanlar özür falan dilemez, hayal kuruyor sevgiliniz. Aksine bir de süklüm püklüm olup el öpmeye gidin, af dileyin diye beklerler. O cümleleri kuran insan burnu düşse eğilip almaz ne özür dilemesi. Kaldı ki o adamda özür diletecek potansiyel göremedim ben. O potansiyeldeki adam "ben olacak dersem olur, onlara laf düşmez" derdi.Bende görüşmek istemiyorum aileyle ve bu durum evliliğe yansıyacak er geç diyorum hani o gidip görüşse bile. Özür dilerler vs diyor ama sanmıyorum
Evet keyfim yerinde dertsiz başıma dert istemiyorum artık. Hayatımda ilk defa hissettiğim duygular var farklı bir bağ bir çekim. Birlikte eglenebildigim gülebildiğim biri ama işte hayatın gerçekleri dediğiniz şeyler bunları silip götürür mü muammaZaten 1 kez hayal kırıklığına uğramışsınız. Şu an keyfiniz yerindeyse emin olmadıkça, sizi maddi manevi anlamda daha iyi seviyelere çıkarmayacak bir adamla evlenmeyin. Bu ne demek? Borcunuz harcınız yok diyelim, evlenip adamın bekarlıktan kalan borçlarına maaşını bağlayan, adamın ailesine para göndermekten kendini ihmal etmek zorunda kalan kadınlar var, evlenmeden önce mutlu huzurlu olup evlendikten sonra eş&ailesinin problemleri ile dibe batanlar var. Mümkün olduğu kadar sorunsuz, ailesi sevgi dolu birini bulursanız evlilik düşünün. Sevgi vs iyi hoş da buz gibi hayat gerçekliği önünüzde. Sizi ailesi ile kabul edecek güzel kalpli, sizin standartlarınızda milyon tane erkek vardır. Aceleci davranmayın. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye boşuna dememişler.
Son cümleniz o kadar haklı ki uzun zamandır düşündüğüm içime dert bir cümle.Bu tıynetteki insanlar özür falan dilemez, hayal kuruyor sevgiliniz. Aksine bir de süklüm püklüm olup el öpmeye gidin, af dileyin diye beklerler. O cümleleri kuran insan burnu düşse eğilip almaz ne özür dilemesi. Kaldı ki o adamda özür diletecek potansiyel göremedim ben. O potansiyeldeki adam "ben olacak dersem olur, onlara laf düşmez" derdi.
Bak ben ailemin önyargılarına rağmen evlendim. Kimse bana evlenme diyemedi. Sadece olmasa iyi olur diyebildiler. Paşa paşa düğünümü yaptılar. 13 senedir en ufak ters hareketlerine kükrüyorum, asla laf söyletmem eşime. Objektif bir şekilde bak bu adama, benim yaptıklarımı yapabilecek potansiyeli görüyor musun, görmüyorsan yapamayacaktır.Son cümleniz o kadar haklı ki uzun zamandır düşündüğüm içime dert bir cümle.
Vazgeçemem diyorsanız bile bence evlilik işini zamana yayın. Sevgililik ve evlilik gerçekten çok farklı, bildiğimiz üzere. Valla hayatta sizden değerli kimse yok (herkes için öncelik kendisi). Kimse için keyfinizi bozmayın. Neticede ailesi istemeyen, sorun çıkaran taraf beyfendinin tarafı halledebiliyorsa halletsin, kalbinizi kırdıkları zaman da bir zahmet hadlerini bildirsin (yaparsa tabi). Yoksa keyfinizi kaçıracak, kocaman bir hayal kırıklığı daha kaçınılmaz olur. Ama bence siz yolunuza bakın, sadece duygusal değil hem aklınıza hem kalbinize hitap edecek bir ilişkiye yönelin. Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı, en güzeli olsun.Evet keyfim yerinde dertsiz başıma dert istemiyorum artık. Hayatımda ilk defa hissettiğim duygular var farklı bir bağ bir çekim. Birlikte eglenebildigim gülebildiğim biri ama işte hayatın gerçekleri dediğiniz şeyler bunları silip götürür mü muamma
Ben ne yapacağımı bilmiyorum bana yol göster destek ol diye anlatıyorum diyor. Bide ben soruyorum ne dediler be yaptılar diye aslında doğru değil yani haklısınız ama içinde art niyet yok olanı biteni anlatıyor :/
Dayınız , o kızla evlendi mi ? Umarım mutlu olmuşlardır.
Zaten 1 kez hayal kırıklığına uğramışsınız. Şu an keyfiniz yerindeyse emin olmadıkça, sizi maddi manevi anlamda daha iyi seviyelere çıkarmayacak bir adamla evlenmeyin. Bu ne demek? Borcunuz harcınız yok diyelim, evlenip adamın bekarlıktan kalan borçlarına maaşını bağlayan, adamın ailesine para göndermekten kendini ihmal etmek zorunda kalan kadınlar var, evlenmeden önce mutlu huzurlu olup evlendikten sonra eş&ailesinin problemleri ile dibe batanlar var. Mümkün olduğu kadar sorunsuz, ailesi sevgi dolu birini bulursanız evlilik düşünün. Sevgi vs iyi hoş da buz gibi hayat gerçekliği önünüzde. Sizi ailesi ile kabul edecek güzel kalpli, sizin standartlarınızda milyon tane erkek vardır. Aceleci davranmayın. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye boşuna dememişler.
Bende görüşmek istemiyorum aileyle ve bu durum evliliğe yansıyacak er geç diyorum hani o gidip görüşse bile. Özür dilerler vs diyor ama sanmıyorum
Evet evlendiler yaklaşık 25 yıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?