Boşanan kadınlar ya da boşanma aşamasındakiler güç istiyorum lütfen...

Tıpkı benim eşim gibiymiş!.. Şu an sinirlerim boşalıyor. Aşk evliliğiydi. O da ben de çok sevdik diyorum ve kahroluyorum nasıl da başardı bizi bu hale getirmeye diye!... Bile bile eziyet eden ve bundan zevk alan bir yapısı var. Huzursuzluktan beslenir gibi. Dayanamıyorum.... Zor olsa da boşanma fikrini kabullenmeliyim ben de...

Sizin adınıza da hayırlısı olsun. Kararım fevri mi bilmiyorum ama çaresizlikten başka bir şey değil. Eşimin en ufak düzelme çabası yok! Aksine alkol yoktu hayatında şimdi her gece içer oldu. Bağırması, hakareti.... Ben evden çıkmasam ondan mutlusu olmaz ama ben de öyle değilim. Öyle olsaydım da bir şey bulurdu gerçi. Boşanmayı istemediğini biliyorum ama ben birkaç gündür boşanma konusuna değinince kavgalardan sonra o da karar senin moduna dönüyor içince anlaşılan. Hiç bilmiyorum ama kalbim sızlıyor artık yaşadıklarımdan... Çok zor durumda hissediyorum kendimi.

Bugün konuşacağım. Aslında konuşmak bile gereksiz... Alsın eşyalarını gitsin. Dün gece inliyordu alkolden dolayı. Kendine de bize de yazık etti. Alkolden önce de kötüydü zaten. Sorunlar iyice arttı. Sorsanız ben hatalıyımdır kesin :) Evlenmeden önceki kızlık soyadımı yazmış dün bir de mesajlaşırsan sayın ... zzz gibi. Ne yapmaya çalıştığını ya bilmiyor ya da şuursuz!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…