Boşananlar kulubu :)

süreci anlatırmısınız nasıl oldu biz anlaşmalı açıcaz davayyı ?

Eger avukat tutmucaksan ikiniz bi protokol hazirlamalisiniz sonra bu protokolle basvuru yapmaniz gerekiyo basvurudan bi yirmi gun kadar sinra sana tebligat gelecek su gun davaniz vardir diye mahkemeye gideveksin hakim sadece klasik soruyo bosanmayi istiyo musun diye mahkeme bittikten 15 gun kadar sonra tekrar bi tebligat geliyo onu imzalyip teslim ediyosun bitiyo avukat tutarsan herseyi avukatin hallediyo sana bi imza cakmak kaliyo avukat masrafi da cok degil istersen inu da karsi tarafla anlas yari yariya paylasirsiniz

bikaç avukatka konuştum anlaşmalı için 3000 istedi çekişmeli olursa 7000 geçer dedi

Selam kızlar boşanma aşamasındayım... benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz? Hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz? Gelin hep birlikte dertlerimizi paylaşalım... 4 aylık evliydim boşanıyorum..
Slm cnm bende seninle ayni kaderi paylasiyorum 4 yillik evliyim ve esimle tartisma sonucu evden ayrildim suan annemlerdeyim ve bosanma asamasindayiz bir kizim var cok caresiz bi sekilde bekliyorum ben istemiyorum ayrilmak ama o ayrilmayi sudan sebebler olarak gosteriyo kararini vermis yani napcam bilmiyorum...

Ben ne haldeydim bir bilsen yaşamam derdim öldüm bittim falan. Ben atlattıysam herkes atlatır çünkü çok kötü şeyler yaşadım. Şimdi dönüp bakıyorum da yalnızca kendime yapmışım. Çok iyiyim ailemleyim çalışıyorum bir sürü arkadaşım geniş bi sosyal çevrem var. Hiç hatırlamak istemiyorum o günleri hiç konuşmam. Şu an hayatımda kimse yok kısmet bakalım.
Sen yeterki inan herşey güzel olur umarım

Senin ne kadar oldu kuzum sebebiniz neydi

Peki sen sevdinmi esini ayrilirken nasil hissettin kolay bi surec degil sonucta zor ben yeniden birini sevebilirmiyim o korkuda var hersege karamsar olmusum bi bilsen du ya durdu sanki...

Cocuk var mi cnm sende yeniden bir hayat kurdun mu sil bastan zor olmadimi sana ayrilik...
Hayır canım yok yeniden bir hayat kuramadım boşandıktan sonra eski eşim hiç peşimi bırakmadı sürekli çok pişma olduğunu söyledi gerçekten de pişman olduğuna inandım yeniden şans verdim ama ben yapamıyorum ailesini istemiyorum annesi ile çok sorun yaşadım ayrıldım ama hala hayatıma birinin girmesini istemiyor herşeyime karışıyor napıcam bende bilmiyorum

Seninki yine senden sans istemis ve yeniden denemissiniz benimkinde oda yok peki hayatina o istemiyo die nasil yon vereceksin hele o kaynanalar yokmu zaten cogu seyler onlarin yuzunden cikiyo cok zor gunler yasiyoruz ben esimle konusmayi dusunuyorum herkes bana diyo bi konus ya tmm ya devam mi en azindan ogrenip her gun strese girecegine bi gun gir bilip oyle devam et halen kararsizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…