- Konu Sahibi Toprakanagaia
-
Benim sorunum eskiden elimin bana yaşattıkları kötü şeylerdi bu yüzden çevremde kimse eski eşimle yeniden evlenmemi istemiyor daha doğrusu bizim aramızda sevgi var ama yapı olarak ikimizde sinirli insanlarız o yüzden anlaşamıyoruz şuan gerçekten düzelme olmasına rağmen yani düzeldiğine emin olduğum halde yine de cesaret edemiyorum ya yine biz bir araya gelince herşey bozulursa yeniden eski haline dönerse falan diye korkuyorum 7 aydır aslına bakarsan ben adama yapmadığımı bırakmadım o hala yeniden barışırız evleniriz derdinde üzülüyorum onun içinde kendim içinde. Yani şuan 35 yaşındayım ve bir daha karşıma aşık olabileceğim birinin çıkacağını sanmıyprum ya da evlenebilecegimi de sanmıyorum.çok iyi düşünmek zorundayım.ama bir yanda ailem bir yanda eski eşim. Senin durumun tam olarak ne anlayamadım boşandın mı boşanma aşamasında mısın ? Kaç yaşındasın bu arada canım ?Seninki yine senden sans istemis ve yeniden denemissiniz benimkinde oda yok peki hayatina o istemiyo die nasil yon vereceksin hele o kaynanalar yokmu zaten cogu seyler onlarin yuzunden cikiyo cok zor gunler yasiyoruz ben esimle konusmayi dusunuyorum herkes bana diyo bi konus ya tmm ya devam mi en azindan ogrenip her gun strese girecegine bi gun gir bilip oyle devam et halen kararsizim...
Anladim cnm seni cok kotu zaten o karasizlik bende seninle ayni fikirdeyim yeniden birinj sevebilirmiyim evlenebilirmiyim hep soru isaretleri dolu kafam benim esim ama banada cok cektirdi balende cektiriyo bosanmadim bosanma asamasindayim 3 aydir annemlerdeyim bir adim atmiyo senin ki gibi pisman oldugunu adim attigini bilsem denerim ama yok ailesini de karistirmiyo hic kimse arayip sormuyo o benim zayif animi biliyo nisanliyken donme olacakti tekrar ben el ne der die yuzugu taktim keske ozaman takmasaydim dedigim cok oldu simdide onumu bekliyor yalvarmami ona ama bu surecte daha farkli bi adam oluyo donsem bunlari da nasil unuturum diyorum suan 33 ysindayim 34 girecem cnm bana esin grur yaoiyodur sen adim at diyenler bile oldu ama insan hicmi vicdan sahibi olmaz bana cocuguna karsi nasil davraniyo bilmiyorum ya stres sikinti kafam bi ton....Benim sorunum eskiden elimin bana yaşattıkları kötü şeylerdi bu yüzden çevremde kimse eski eşimle yeniden evlenmemi istemiyor daha doğrusu bizim aramızda sevgi var ama yapı olarak ikimizde sinirli insanlarız o yüzden anlaşamıyoruz şuan gerçekten düzelme olmasına rağmen yani düzeldiğine emin olduğum halde yine de cesaret edemiyorum ya yine biz bir araya gelince herşey bozulursa yeniden eski haline dönerse falan diye korkuyorum 7 aydır aslına bakarsan ben adama yapmadığımı bırakmadım o hala yeniden barışırız evleniriz derdinde üzülüyorum onun içinde kendim içinde. Yani şuan 35 yaşındayım ve bir daha karşıma aşık olabileceğim birinin çıkacağını sanmıyprum ya da evlenebilecegimi de sanmıyorum.çok iyi düşünmek zorundayım.ama bir yanda ailem bir yanda eski eşim. Senin durumun tam olarak ne anlayamadım boşandın mı boşanma aşamasında mısın ? Kaç yaşındasın bu arada canım ?
Anladım Can'ım seni bu kadar üzen birisi için sen neden atacakmışsın ki?? Üstelik çocuğunuzda varken seni aramayan bir adım dahi atmayan insana? Sanırım boşanma nedeniniz ailesi ?Anladim cnm seni cok kotu zaten o karasizlik bende seninle ayni fikirdeyim yeniden birinj sevebilirmiyim evlenebilirmiyim hep soru isaretleri dolu kafam benim esim ama banada cok cektirdi balende cektiriyo bosanmadim bosanma asamasindayim 3 aydir annemlerdeyim bir adim atmiyo senin ki gibi pisman oldugunu adim attigini bilsem denerim ama yok ailesini de karistirmiyo hic kimse arayip sormuyo o benim zayif animi biliyo nisanliyken donme olacakti tekrar ben el ne der die yuzugu taktim keske ozaman takmasaydim dedigim cok oldu simdide onumu bekliyor yalvarmami ona ama bu surecte daha farkli bi adam oluyo donsem bunlari da nasil unuturum diyorum suan 33 ysindayim 34 girecem cnm bana esin grur yaoiyodur sen adim at diyenler bile oldu ama insan hicmi vicdan sahibi olmaz bana cocuguna karsi nasil davraniyo bilmiyorum ya stres sikinti kafam bi ton....
Iste benden adim bekliyodur o erkekmis grur yapiyodur diyorlar ama sucun buyugu onda yanliz ailesi degil bizim en buyuk neden soyle oldu benim ona danisip oyle yaotigim biseyi sonradan bana hata gibi hayati bana zehir zindan etmesi duzeltirim yaparim dememe ragmen burnumdan getirmesi kizlik soy adim ve elilik soy adimi ikisini birden yazdirmam o gu bugundur bu adam farkli bi adam oldu cikti daha onceleride var siddet vardi ailesini bana karsi ustun tutma beni baskalarina karsi ezme ne desem tek suclu benmisim gibi davranma yani etrafda beni kotu anlatmasi butun bunlarda tek suclusu benmisim gibi...Anladım Can'ım seni bu kadar üzen birisi için sen neden atacakmışsın ki?? Üstelik çocuğunuzda varken seni aramayan bir adım dahi atmayan insana? Sanırım boşanma nedeniniz ailesi ?
Asıl kadın dediğin gurur yapar canım ayrıca o danışıp fikrini aldığın halde yapınca hata nasıl der anlamış değilim sormasan anlarım da soruyorsun ve o da o şey her neyse yapmanı onaylıyor ki yapıyorsun çok ilginç. Ayrıca her iki soyadı da kullanman sana kalmış birşey ... Ayrıca çocuğu için bile mi aramıyor ?Iste benden adim bekliyodur o erkekmis grur yapiyodur diyorlar ama sucun buyugu onda yanliz ailesi degil bizim en buyuk neden soyle oldu benim ona danisip oyle yaotigim biseyi sonradan bana hata gibi hayati bana zehir zindan etmesi duzeltirim yaparim dememe ragmen burnumdan getirmesi kizlik soy adim ve elilik soy adimi ikisini birden yazdirmam o gu bugundur bu adam farkli bi adam oldu cikti daha onceleride var siddet vardi ailesini bana karsi ustun tutma beni baskalarina karsi ezme ne desem tek suclu benmisim gibi davranma yani etrafda beni kotu anlatmasi butun bunlarda tek suclusu benmisim gibi...
Iste cnm adam benim adim atmami bekliyo evet ona sordum ama diyo beb hayirlamiyom iki soy adi yazdirmami kabullenemiyor degisirmde dedim ama bu olaydan sonra 4.5 aydir burnumdan getirdi hayir hayir hic aramiyo cpcugun ihtiyaci varmi yokmu die hic sormuyo cocuga 10 ero bile olsa para birakmiyo...Asıl kadın dediğin gurur yapar canım ayrıca o danışıp fikrini aldığın halde yapınca hata nasıl der anlamış değilim sormasan anlarım da soruyorsun ve o da o şey her neyse yapmanı onaylıyor ki yapıyorsun çok ilginç. Ayrıca her iki soyadı da kullanman sana kalmış birşey ... Ayrıca çocuğu için bile mi aramıyor ?
Mrb cnm senin neden neydir neden bu hale geldigini bilmiyorum ama suan senin durum butecek gibi gorunmuyo bana barisabilirsiniz eger tartisma nedeniniz buyuk degilse allah yardimcin olsun zor bir surec umarim senin icin zor olmamasi...Ben de o kervana katılacağım yakında, tartışma oldu uzaklaştırma kararı aldırdım, 7 aylık bir bebeğim var ve yaşanan onca şeye rağmen bitmesinden yana değil gönlüm
Senin bosanma nedenin neydi hicmi.esin sana bir adim atmadi vok cabuk bosanma olmus.sebebini merak ettim dogrusu...Bende 2 ay oldu boşandım 9 aylık bebeğim var
Elle tutulur bir sebep Yok kendisi ısrar etti bi kaç şeye sesimi çıkardım taviz vermedim diye ama kendisi yıllarca aynısını yaptı ben hep uyumluydum bunun yanında psikolojik fiziksel şiddetleri de vardı tabiSenin bosanma nedenin neydi hicmi.esin sana bir adim atmadi vok cabuk bosanma olmus.sebebini merak ettim dogrusu...
Çocuk var mıydı+1 de benden ekleyin
Acayip kinci ve inatçı biri asla aramaz bitti gibi birşey bizim işMrb cnm senin neden neydir neden bu hale geldigini bilmiyorum ama suan senin durum butecek gibi gorunmuyo bana barisabilirsiniz eger tartisma nedeniniz buyuk degilse allah yardimcin olsun zor bir surec umarim senin icin zor olmamasi...
Çocuk yökÇocuk var mıydı
Ayni seyleri yasiyorum sizinle dertlesmek isterim . Adam senden nefret ediyorum seni istemiyorum diyo bana icim yaniyor pazartesi dava acicam dedi deliricem hic kafam yerinde degilSlm arkadaslar uuzun zamandir stresini yasadigim bi konum vardi sizinle paylastigim ve halen paylasmakta oldugum 3 ay oldu duzelir die bekledigim ve hic bir sekilde duzelme gostermeyen evliligime herkesin demesi sonucunda bir adim atarak bi sans olsun istedim ve konusmayi denedim fakat her zaman oldugu gibi bu kez yine beni dinlemeyip anlamayip kestirip atti ve kararim kesin diyerek resmen bizi gozden cikardigini bir kez daha yuzume vurdu gunlerdir agliyorum dua ediyorum yuvam yikilmasin die ama cabalarim heosi bosa cunkubkarsimda artik beni istemeyen sevmeyen cocugunun gelecegini dusunmeyen ne olur die endiselenmeyen bir insan var sadece paranin derdine dusen yuvam ne oluyo kizim arada kaliyo kaygisinda degil adam kagitlarinin ehliyetinin keyfinin derdinde naptiysam olmadi ustune ustelik ufak tefek tartismalari adam bi neden olarak gosteriyo etrafa anlasaniyoruz degismedi diyio bahane ustune bahane uretiyo acikcasi artik bizi istemiyor dun kesin ve son kez olarak denedim konusmayi olmadi artik gereken seylere basliycam kizlar nolur bana dua edin rabbim bana yardim etsin bu sureci kolay bi sekilde atlatmam icin suan tek dilegim allahtan once bana ve kizima sagkik vermesi ve ardinda yasadigim muddetce bana bu dunyada kim neyi yasatmissa onlarin ayni sekilde yasamasini onlarinda evlatlariyla arada kalmalarini sevinenlerin yoluna gelmesini bir yuvanin yikilmasina goz yuman her kimse allah onlari da benden beter etmesidir ins allah bana bu gunleri gosterir ahim cocugumun vebali her daim onun ustunde olsun hakkim zehir zikkim olsun diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?