Boşananlar kulubu :)

Kizlar yalvaririm bana bisey soyleyin deli gibi birbirimizi severdik eve geldiginde once bek dakika sarilmamiz surerdi. Simdi o adam o adam degil benden nefret ettigini soyluyo herseyi siliyor tamam ben hataliyim ben baskici biriydim onun degerini bilemedim ama sonradan cok mucade ettim beni affetmesi icin ama.kesin karar vermis pazartesi dava acicam dedi ben kocami taniyamamisim hersey bitti nolur biri bana bisey desin öluyorum ben

Ayni seyleri yasiyorum sizinle dertlesmek isterim . Adam senden nefret ediyorum seni istemiyorum diyo bana icim yaniyor pazartesi dava acicam dedi deliricem hic kafam yerinde degil
Slm oncelikle allah yardimcin olsun diyim cok zor cnm allah kimseye yasatmasin zaten bizim bu kararsizligimiz bizi olduruyo istenmiyoruz ama yinede cabaliyoruz olur neden olmasin bende isterim sizinle konusmayi benimkisi de ayni nefret ettigini soylemis ama benim.icin sanki bi tek o bilmiyorum ya bak butun olanlara ragmen ben kolay kolay vezgecemiyorum bilmiyorum halen bekliyorum...

Bende senin durumundayim.cnm benimkisi de oyle degildi birden bire cok degisti cocugumuzu ve beni bir cirpida siliyo ben halen mucafele ediyorum ama o istemiyo napacam bende bilmiyorum benim sana tavsiyem sen bikere daha dene hani cok buyuk bir neden yoksa belki iyi olursunuz ins da olur diyorum gercekten cok zor yasayan bilir severek bi yuva kuruyosun 3. 5 yil sonra nedensiz ufak tefek seylerle bitiyo senin kac yil oldu evleneli cocuk var mi sende...

Cocuk yok benim iki tane dusugum oldu iki bucuk yillik evliyim cok merhametli sevgi dolu bi ise sahiptim ben ise cok baskici . Tabikide hic bisey tek tarafli degil onun da bana karsi eksikleri oldu ama bizim sebeplerimiz bosanicak sebepler degil bana bir sans daha ver diye ayaklarina kapandim sana cok sans verdim diyerek senden nefret ediyorum dedi sana karsi hic bisey hissetmiyorum dedi biz bosaniyoruz dedigim herkez soka giriyor gercekten cok caresiz durumdayim Senin de Allah yardimcin olsun insallah nasibimiz varsa tekrar yuvalarimiza doneriz ozelden numarani gonderirmisin grup acalim watsaptan en azindan destek oluruz birbirimize

Merhaba bende kulübe yeni katıldım hem buraya hem boşanan lar kulübüne 10 gün sonra duruşma günü var anlaşmalı sebep kaynana. Kaynana ya ezdirmesi. 1 yaşında da bebeğim var. Nasıl geçecek bu günler 1 dk bile geçmiyor nasıl atlatcam

Kizlar ne yapmam gerekir kocami her gun arayip rahatsiz ettim msjlar attim ona attugim her msj kufur gibi geliyo ona cok kotuyum psikolejim hic yerinde degil

Sizde mi annenizin evindesiniz yani hic konusuyomusun kac gundur uzaksiniz neden tartistiniz

Kizlar ne yapmam gerekir kocami her gun arayip rahatsiz ettim msjlar attim ona attugim her msj kufur gibi geliyo ona cok kotuyum psikolejim hic yerinde degil
Cnm benim bende seninle ayni stres ve sikintiyi yasiyorum ama ben senin gibi surekli ona msj atmadim o zaten biliyo haberi var bosanmak istemedigimden cabamdan ve yuvami yikmak istemedigimden bikere konusmayi demedim.istmedi daha ondan sonra bisey yapmadim bi kizim var her hafta aliyo du bosanma olmadigi halde ama bu hafta vermiycen psikolojimizi cok bozuyu bende her gun agliyorum napacagimi bilmiyorum sanki ondan baska yokmus gibi olmiycakmis gibi...

Aminnn cnm benim
aminnn cnm allah hepimizin yardimcisi olsun benim de sebeblerimiz ufak tefek seyleri bahane edisinden kaynaklaniyo tabikide tek tarafli degil ama benim esim her yerde tek suclu benmisim gibi anlatiyo kotuluyo beni bana degilde etrafdakilere benden nefret ettigini soyluyormus istemiyormus cok sans vermis ama ben degismemisim diyormus yani bana bi sans daha tanisa inan hersey cok ii olacak ama yok gunlerdir bende kafayi yiyorum evimi yuvami ozluyorum ustelik bir de kizim var arada kalacak cocuk suan okula basliycak kaydiyla herseyle tek basima ugrasiyorum orali bile olmuyo napacagimi sasirdim benimki baskalarina karsi beni hep ezdirdi siddet hakaret vardi bu diyo ben sayip sovecem sen bisey demiycen beni alirken adam giyimimi herseyimi gpruyodu simdi millete bunlardan bahsediyo olacak seymi sence herseye ragmen yinede bitmesini istemiyorum 3 aydan fazla oldu annemlerdeyim ne kimseyi araya koyuyo nede kendi geliyo tek dedigi sey ben bitirdim kararimi verdim bosancam diyo...

Aminnn cnm benim
aminnn cnm allah hepimizin yardimcisi olsun benim de sebeblerimiz ufak tefek seyleri bahane edisinden kaynaklaniyo tabikide tek tarafli degil ama benim esim her yerde tek suclu benmisim gibi anlatiyo kotuluyo beni bana degilde etrafdakilere benden nefret ettigini soyluyormus istemiyormus cok sans vermis ama ben degismemisim diyormus yani bana bi sans daha tanisa inan hersey cok ii olacak ama yok gunlerdir bende kafayi yiyorum evimi yuvami ozluyorum ustelik bir de kizim var arada kalacak cocuk suan okula basliycak kaydiyla herseyle tek basima ugrasiyorum orali bile olmuyo napacagimi sasirdim benimki baskalarina karsi beni hep ezdirdi siddet hakaret vardi bu diyo ben sayip sovecem sen bisey demiycen beni alirken adam giyimimi herseyimi gpruyodu simdi millete bunlardan bahsediyo olacak seymi sence herseye ragmen yinede bitmesini istemiyorum 3 aydan fazla oldu annemlerdeyim ne kimseyi araya koyuyo nede kendi geliyo tek dedigi sey ben bitirdim kararimi verdim bosancam diyo...

Sizde mi annenizin evindesiniz yani hic konusuyomusun kac gundur uzaksiniz neden tartistiniz
Bende annemin evindeyim 3 aydan fazla oluyo en son siddetli tartismamizda bana surekli benden istiycen diyodu para o benden istemeni gorecem diyo du bende zor durumdaydim 50 ero para cekmistim aksam eve gelince direk onun hesabini sordu bana konu ordan baskadi ufak tefek seylerle buyudu beni evden cikardi hersey soyledi bende o caresizlikle napacagimi.bilemedim kiz kardesimi aradim durumu izah ettim ona aileme soyleme dedim simdi ama oda benim aglayisima dayanamayip aramjs kardesim annem kuzen geldi almaya o sirada kardesimle agiz dalasi yaptilar ve bana donup senden kurtuldugum gun kurban kescem deyip defol cik git dedi annemle brnim yuzume kapiyi kapadi o gun bugundu ne arayan ne soran o tarafdan nede gelen var neymis bizi karistirmiyo mus deyip herkes elini ayagini cekmis kendide hic olur duzelir yanina bakmiyo anliycagin benimkisi hem suclu hem guclu....

Bu kadar olur aynisini yasiyorum hemde aynisini sadece cocugu. Yok her yerde kotuluyo beni ufak tefek sebebler yuzunden aramamaya karar verdim abisiyle konustum dava icin bir iki hafta daha beklicekmis isleri yogunmus suan . Dua edelim kalpleri birbirine isindiran sadece Allah tir. Ondan baska gidicek hic kimsemiz yok .):

Ya ben anlamiyorum neden dava acmak icin beklerler isleri yogunluguyla ne alakasi var ya benimkisi de demis suan kagit islerim var onlar bittikden sonra bosanma davasi acacam her gun allaha dua ediyorum yalan yok bazen isyan ediyorum neden ben bunlari yasiyorum cokmu kotuydum kimin ahini aldim diyorum ama bugun onu ruyamda gordum ayri kaldigimiz surece cok kez gordum...

Ah arkadaşlar ah çocuk var insan ona üzülüyor kendini de bi tarafa bırakıyor. Bu günler geçermi diyorum sanırım geçmez. Ben kaldıramıyorum.Allah tan korkuyorum bide kızımı yalnız bırakmaktan. Çok ağır şeyler yaşıyorum. Eşim saolsun evden dışarıya adım atmıyorum. Beni o hale getirdi. Bense davayı görmek istemiyorum. Her an dua ediyorum. Bitsin artık diye.

Slm hayirdir senin durumu pek anlayamadim ya sendemi bosaniyosun yoksa bosanma asamasindamisin sebeb ne evliliginizi bitiren cocugun kac yasinda kac yillik evlisin kesin kararini vermis mi...

Slm hayirdir senin durumu pek anlayamadim ya sendemi bosaniyosun yoksa bosanma asamasindamisin sebeb ne evliliginizi bitiren cocugun kac yasinda kac yillik evlisin kesin kararini vermis mi...
Evet canım daha önceki sayfalarda yazmıştım boşanıyoruz diye. Ben onu o kadar çok sevmiştim ki halada seviyorum. Ama şimdi o hem çevresindekilerin etkisi hemde kendi inadı yüzünden tlf nu bile açmıyo. 17 aylık kızım. Ve 6 yaşına gelince onuda benden alacağını söylüyor. En küçük tartışmalarımıza kadar her önüne gelene anlatmış. Kimseyle karşılaşmak istemiyorum. Hiçbirşey yapacak gücüm Yok. Öyle büyük bir hayal kırıklığı ki nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum ve tüm bunlara rağmen onu hala çok seviyorum. Ailesi benimle evlenmesini hiç istememiş. Şimdi herkesle iyi oldu kötü ben oldum. Oysa ben onun için neleri göze almıştım. Şimdi kızımla kendime bir hayat kurmam lazım. Bir iş bulmam lazım bir düzen. Onu kimseye muhtaç etmemem Laz'ım. Kızım her baba dediğinde içim parçalanıyor. Ve ben hiçbirşey yapamayacak kadar çaresiz ve güçsüz hissediyorum kendimi. Sadece bitsin istiyorum artık. Bana bu kadarını yapmış olmasını kabullenemiyorum. Onunla o kadar çok şey yaşadık ki herşeyde o var. Şimdi ise benden nefret ediyor. Bense kaldıramıyorum. Bitsin istiyorum artık.

Anliyorum seni allah yardimcimiz olsun ayni benim durumdasin cnm benimde kizim her baba dediginde oturup agliyorum neden biz boyle olduk diyorum gece kizim artik ruyasinda mi goruyo onu sayikladi iki defa oyle zoruma gittiki birden bire noluyo bunlari benimkiside her yerde beni kotuluyo araya kimseyi sokmuyo bosancam diyo kizim 3 yasina girecek hic onuda dusunmuyo vicdani sizlamiyo napacam bende bilmiyorum ben hic aramadim nailesinden de istiyen cok bosanmamiz icin 3 aydan fazla oluyo hala dava acilmadi biraz isleri varmis onlari bitirir bitirmez acacam demis cok zor seninkiyle konustunmu ne diyo sana cocugu nasil aliyo 6 yasina girince nerdesin sen turkiyede mi arti belli bi yasa gelince cocuga sorulur diyorlar anne mi baba mi die cocuk kimi isterse onda kalir diyorlar ins evladindan ayirmaz seni kiz cocugumu senin ki....

Şimdi küçük diye sana verselerde 6 yaşına gelince tekrar velayet davası açar alırım diyo. Konuşmuyor ki canım tlfdan engelledi falan beni düşün. At gözlüğü takmış gibi sabit fikirli kimseyi dinlemiyor. Hoş dinlediği kimsede yapma demiyor. Ya düşünüyorum da annesiyle küstü ben barıştırdım babasıyla konuşmuyordu ben barıştırdım. Şimdi herkesle çoook iyi şenmişsin sebebi diyo aklım almıyor. Herşeyi geçtim insan derki kötüysede!!!! kızımın annesi. Beni rezil etmiş herkese. Kaynanam boşanmıştı bundan 2 sene önce onun bile sebebini ben yaptılar. Düşündükçe kafayı yiyorum, sonra herşey bi yana da kızım içimi parçalıyor.tüm bunlara rağmen asla onun babasından ayrı kalmasını istemem. Evet canım Türkiye'de yaşıyorum. Boşanma gerçekleştikten sonra bu şehirden gideyim diyorum. Çünkü dışarı bile çıkmıyorum tanıdık biriyle karşılaşırım biri bişey sorar diye ki heryeri yaşanmışlık olan bu şehir bana çok ağır gelir. Allah yardımcımız olsun cümlemizin. Eşlerimize merhamet versin.neler yaşadık ben hep onun yanımda olmuştum oysa acı çok acı...

Seni cok iyi anliyorum cnm srn bebim yazadiklarimi yasiyorsun sanki benide ayni sekilde esim her yerde kotuluyo kizimin her baba diyisinde gozlerimden yas yagmur gibi dokuluyo biz bunlari hak edecek naptik tek sucumuz kadin olmak mj neden erkekler bu kadar acimasiz duggusuz oluyorlar benimkide sabit fikirli yani araya ne koydugu var nede geldigi belkide dinlediklerinede bana aci cektirmek icin frenliyor kim yapma etme gidelim dediginde siz karismayin benim kararim diyomus millete engel oluyomus bence burda suclu falan sen degilsin cnm sen elinden geleni yapiyosun benim gibi herkesi baristirmissin bunun neresi suc sende aksine sevab islemissin esinde benimmi gibi bahane ariyo bence allah yar ve yardimcimiz olsun bunlara akil fikir ibsan eylesin rabbim kalplerini yumusatsin nerhanet vican versin ins cnm benim kac yasindasin sen allah evlatlarimizin yuzune baksin arayada sagukluk girince yapabilirmisin duyduklarinla ben onuda dusunuyorum pismanligin oldumu tlf engellemis benimkisi gibi oda beni heryerden silmis resimlerimizi adimi herseyi...

Ben 28 yaşındayım canım. Bunca şeyin üstüne yapabilirmiyim diye düşündüğüm oluyo tabi ama kızım var onun için yaparım yaparım da benimki öyle böyle inat değil. Pişmanlığından ölse yinede geri adım atmaz. Çevresindekiler var tabi bide. Canım çok acıyo ama ben ona kimse laf demesin diye nelere katlandım. Biliyo musun hiç sevmemiş beni ben onu seviyorum diye evlenmiş benimle. şimdi ise tiksiniyormuş benden. Ailesi hiç istememiş. insan yaşanan onca şeyin hatrına bu kadarını yapmaz her sözü sanki hançer kalbime saplanan. Beni ise çok zor bir hayat bekliyor. Kızımı kimseye muhtaç etmeden büyütmem Laz'ım. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…