Boşananlar lütfen yorum yapsın🙏

aysozd45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
84
57
3
3 yıldır geçmişimiz var. 5 aydır evliyiz bunun 3 ayını eşimle birlikte geçirdik. Boşanma kararı aldık. Biraz inada da bindi. Seviyorum ama olurunu da görmüyorum. Bir yandan hala devam etsin istiyorum bir yandan da davranışlarını ve söylemlerini sindiremiyorum. Sonuç olarak öyle ya da böyle boşanma sürecine giriyorum. Yarın avukatıma vekaletimi vereceğim. Beni psikolojik olarak nasıl bir süreç bekliyor???

Bende boşanmayı düşünüyorum.Tam sorununu bilmediğim için boşan boşanma diyemem.

İnsan her acıya ölüme bile alışıyor. Zaman..

Dava süreci (boşanma süreci) farklı , boşandıktan sonraki süreç farklı. Siz hangisinden korkuyorsunuz? Çünkü ben ikisinde de çok zorlanmıştım, çok şükür şu an iyiyim.

Eğer kararlıysanız boşandıktan sonraki süreci çok daha rahat atlatırsınız. Terapi almanın faydasını burda yazılanlardan da kendimde de gördüm.

Boşanma süreci yıpratıcı olabilir (dilekçeler, haklar vs.), bu da eşinize bağlı.

Merhaba anlaşmalı mı boşanacaksınız 1 yıl geçmesi gerekiyordu sanırım

Size gelince konuyu bilmiyorum ama içinizde bu kadar acabanız varken işi inada bindirme gibi bakıyorsanız biraz bekleyin. Çünkü evliliklerin ilk süreçleri biraz debdebeli geçiyor.

Sindiremediğiniz şeyler ne mesela hangi davranışı hangi lafı

Şuan çok yeni olduğu için sanki üstesinden gelemeyecekmişim gibi hissediyorum ama bir yanımda rahatlayacakmış gibi… Kafa karışıklığı normal mi sizce?
bu hayatta neyin üstesinden gelinir, neyin gelinemez merak ediyorsan aç haberleri izle. 6 binden fazla insanın hayatı bir buçuk dakika içinde söndü. gerçekten burnumuzun dibinde bunlar yaşanırken sen bi heriften ayrıldın diye üstesinden gelemeyeceğini mi düşünüyorsun? çok iyi olsa ayrılmazdın, öyle değil mi? hayat bu kadar kısayken, en güvendiğin dört duvarın bir anda tepene çökme ihtimali her zaman varken ona üzülecek misin? emin misin?

beyninde icinde bitirdiysen hic pismanlik duymazsin icinde ona karsi ask sevgin acabalar varsa sanirim bosanma sürecleri zorlasir cünkü henüz kalbinde birmedigin birini ileride zamanlada bitirmek zordur

beyninde icinde bitirdiysen hic pismanlik duymazsin icinde ona karsi ask sevgin acabalar varsa sanirim bosanma sürecleri zorlasir cünkü henüz kalbinde birmedigin birini ileride zamanlada bitirmek zordur
Maalesef kalbimde bitmedi ama iş artık boşanmaya kadar geldi. İnşallah çok yıpranmam

Evet doğru söylüyorsunuz. Biraz gerçekçi düşününce hayatının kısalığını, önemi anlamak uzun sürmüyor. Mantıken düşününce taşları yerine oturtuyorum ama kalbe söz geçirmek biraz zor. Evet iyi şeyler olsaydı ayrılmazdım. Şuan ki psikolojik durumumdan dolayı üstesinden gelemeyecekmişim gibi düşünüyorum. Bir de yaşadığım yer küçük. Çevrenin de etkisi elbet olacak. Kadın olmak bu süreçte daha da zor inanın

Size gelince konuyu bilmiyorum ama içinizde bu kadar acabanız varken işi inada bindirme gibi bakıyorsanız biraz bekleyin. Çünkü evliliklerin ilk süreçleri biraz debdebeli geçiyor.
Karşı tarafta inada bindirdi. O öyle davranınca bende inada bindirdim ve haklı olduğumu da biliyorum. Açıkçası daha ilk aylardan tadı tuzu kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…