Boşanmak değil de boşanma süreci beni korkutuyor. Hassas biriyim naalesefBunu yaşadıkça kendin öğreneceksin herkeste farklılık gösterir bu süreç
Bende boşanmayı düşünüyorum.Tam sorununu bilmediğim için boşan boşanma diyemem.3 yıldır geçmişimiz var. 5 aydır evliyiz bunun 3 ayını eşimle birlikte geçirdik. Boşanma kararı aldık. Biraz inada da bindi. Seviyorum ama olurunu da görmüyorum. Bir yandan hala devam etsin istiyorum bir yandan da davranışlarını ve söylemlerini sindiremiyorum. Sonuç olarak öyle ya da böyle boşanma sürecine giriyorum. Yarın avukatıma vekaletimi vereceğim. Beni psikolojik olarak nasıl bir süreç bekliyor???
Şuan çok yeni olduğu için sanki üstesinden gelemeyecekmişim gibi hissediyorum ama bir yanımda rahatlayacakmış gibi… Kafa karışıklığı normal mi sizce?Ne yaşarsan yaşa, tek diyebileceğim şey geçiyo.
Siz ne kadar süredir evlisiniz?Bende boşanmayı düşünüyorum.Tam sorununu bilmediğim için boşan boşanma diyemem.
Siz ne kadar süredir evlisiniz?
Merhaba anlaşmalı mı boşanacaksınız 1 yıl geçmesi gerekiyordu sanırım3 yıldır geçmişimiz var. 5 aydır evliyiz bunun 3 ayını eşimle birlikte geçirdik. Boşanma kararı aldık. Biraz inada da bindi. Seviyorum ama olurunu da görmüyorum. Bir yandan hala devam etsin istiyorum bir yandan da davranışlarını ve söylemlerini sindiremiyorum. Sonuç olarak öyle ya da böyle boşanma sürecine giriyorum. Yarın avukatıma vekaletimi vereceğim. Beni psikolojik olarak nasıl bir süreç bekliyor???
Kahve pembe siz boşanıyor musunuz yoksa boşanmayı mı düşünüyorsunuzBende boşanmayı düşünüyorum.Tam sorununu bilmediğim için boşan boşanma diyemem.
Sindiremediğiniz şeyler ne mesela hangi davranışı hangi lafı3 yıldır geçmişimiz var. 5 aydır evliyiz bunun 3 ayını eşimle birlikte geçirdik. Boşanma kararı aldık. Biraz inada da bindi. Seviyorum ama olurunu da görmüyorum. Bir yandan hala devam etsin istiyorum bir yandan da davranışlarını ve söylemlerini sindiremiyorum. Sonuç olarak öyle ya da böyle boşanma sürecine giriyorum. Yarın avukatıma vekaletimi vereceğim. Beni psikolojik olarak nasıl bir süreç bekliyor???
bu hayatta neyin üstesinden gelinir, neyin gelinemez merak ediyorsan aç haberleri izle. 6 binden fazla insanın hayatı bir buçuk dakika içinde söndü. gerçekten burnumuzun dibinde bunlar yaşanırken sen bi heriften ayrıldın diye üstesinden gelemeyeceğini mi düşünüyorsun? çok iyi olsa ayrılmazdın, öyle değil mi? hayat bu kadar kısayken, en güvendiğin dört duvarın bir anda tepene çökme ihtimali her zaman varken ona üzülecek misin? emin misin?Şuan çok yeni olduğu için sanki üstesinden gelemeyecekmişim gibi hissediyorum ama bir yanımda rahatlayacakmış gibi… Kafa karışıklığı normal mi sizce?
beyninde icinde bitirdiysen hic pismanlik duymazsin icinde ona karsi ask sevgin acabalar varsa sanirim bosanma sürecleri zorlasir cünkü henüz kalbinde birmedigin birini ileride zamanlada bitirmek zordur3 yıldır geçmişimiz var. 5 aydır evliyiz bunun 3 ayını eşimle birlikte geçirdik. Boşanma kararı aldık. Biraz inada da bindi. Seviyorum ama olurunu da görmüyorum. Bir yandan hala devam etsin istiyorum bir yandan da davranışlarını ve söylemlerini sindiremiyorum. Sonuç olarak öyle ya da böyle boşanma sürecine giriyorum. Yarın avukatıma vekaletimi vereceğim. Beni psikolojik olarak nasıl bir süreç bekliyor???
Maalesef kalbimde bitmedi ama iş artık boşanmaya kadar geldi. İnşallah çok yıpranmambeyninde icinde bitirdiysen hic pismanlik duymazsin icinde ona karsi ask sevgin acabalar varsa sanirim bosanma sürecleri zorlasir cünkü henüz kalbinde birmedigin birini ileride zamanlada bitirmek zordur
Evet doğru söylüyorsunuz. Biraz gerçekçi düşününce hayatının kısalığını, önemi anlamak uzun sürmüyor. Mantıken düşününce taşları yerine oturtuyorum ama kalbe söz geçirmek biraz zor. Evet iyi şeyler olsaydı ayrılmazdım. Şuan ki psikolojik durumumdan dolayı üstesinden gelemeyecekmişim gibi düşünüyorum. Bir de yaşadığım yer küçük. Çevrenin de etkisi elbet olacak. Kadın olmak bu süreçte daha da zor inanınbu hayatta neyin üstesinden gelinir, neyin gelinemez merak ediyorsan aç haberleri izle. 6 binden fazla insanın hayatı bir buçuk dakika içinde söndü. gerçekten burnumuzun dibinde bunlar yaşanırken sen bi heriften ayrıldın diye üstesinden gelemeyeceğini mi düşünüyorsun? çok iyi olsa ayrılmazdın, öyle değil mi? hayat bu kadar kısayken, en güvendiğin dört duvarın bir anda tepene çökme ihtimali her zaman varken ona üzülecek misin? emin misin?
O kadar çok ki hangi birini yazayım. Sinirli biri ve o an ne dediğini bilmiyor. Hiç özür de dilemedi. Haliyle benimde çok gücüme gitti çok kırıldımSindiremediğiniz şeyler ne mesela hangi davranışı hangi lafı
Karşı tarafta inada bindirdi. O öyle davranınca bende inada bindirdim ve haklı olduğumu da biliyorum. Açıkçası daha ilk aylardan tadı tuzu kaçtıSize gelince konuyu bilmiyorum ama içinizde bu kadar acabanız varken işi inada bindirme gibi bakıyorsanız biraz bekleyin. Çünkü evliliklerin ilk süreçleri biraz debdebeli geçiyor.
Bir yıldan az olduğu için çekişmeli boşanacağızMerhaba anlaşmalı mı boşanacaksınız 1 yıl geçmesi gerekiyordu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?