Boşananlar nasıl ayakta durdunuz

Haklisin...
Zor bir durum..
Bende tedbir nafakasi isticem.

başlamıcaksın sakın benim yaptığım hatayı yapma affetme ben afettim tekrarladı hep sakın kes at

Kesip atamiyoeum ama o beni atti

atarsın anlıyorum çok zor ama istenmediğin biriyle olma sakın nereye kadar zorlıyabilirsinki zorlama belki tekrar denersiniz ama yine üzülürsün bak kardeşim bende her pisliğini öğrendiğimde ailemin yanına gittim sonra aile baskısı yüzünden geri dön dedi ben kendi istiyor sanmıştım ailemde onu destekleyince dönmem konusunda döndüm ailemede dedim görüceksiniz daha ağırını yaşıcam dedim gittim ve şiddet mi dersin aldatmamı dersin kısacası herşeyine katlandım üzülerek geri ailemin yanına döndüm hem maddi hem manevi açıdan yıprandım değdimi hayır o yüzden sana tavsiyem kes at

Bende ailesinin baskisi altinds oldiginu hala düşünüyorum.

Donerse sebep o ama bana yaptiklarini ailesinin yzune vuracağım

B3nde eger denemezsem ailem iyive bana kizicak..
Ama uzaatmadan bitirmek hauirlisi mi...
En azindan bir sene gecsin dye düşünüyorum

Sonra noldu peki ne sorun cikti neyi bahane etti de bosanma karari aldiniz

Sonra noldu peki ne sorun cikti neyi bahane etti de bosanma karari aldiniz
bir anda oldu canim , konularım var okuyabilirsin.
Ben de şaşırdım bana da sürpriz oldu :)) .
İyi ki oldu simdi daha iyiyim öyle kölelik bana gore degil .
Her şeyimi veririm bir ilişkide , hep vericiyim fazla verdim ona .
O da farkındaydı ona fazla geldi , simdi kafasını taslara vuruyor , beter olur inşallah .

nasıl taşlara vuruyor:)

Yaa pisman oldu mu çok sevindim. Ben gec gordum konuyu simdi iyisin galiba atlatamam yazmssinda. Bende 6 gun oldu bosanali. Oyle bi saskinim iste

nasıl taşlara vuruyor:)
ben annesinin etkisinde olduğunu sanmistim hep öyle aittim kendimi sonra burda arkadaşlar onunla ilgili olduğunu söylediler.
Anladim ki onun kişiliğinde sikinti varmış .
4 yıl boyunca o sevdiğim adam değilmiş ya da değişmişti ben farkında olmadan .
Eski hayatından daha beter bir hayata dönmüş tabi bu ona agir gelmiş .
Zor ben de olsam ben de pişman olurdum .
Ama benim kendi evim hayatım var ve onunla kurduğumuz hayattan daha güzelini kurdum onun icin pişmanlık zerre yok artik içimde.

Ne güzel babanla abin arkanda.Kendine bu eziyeti yapma çok iyi bir durumdasın.Ailem arkamda de;ben çok iyi olucam de iyi şeyleri düşün.Kendine o adamı düşünerek kötülük ediyorsun.Bak benim Ailem yanımda olmadı perperişan oldum oğlumda vardı ayrıldığımda onlar elimden tutsaydı.Bugün bu halde değildim.Allah babandan razı olsun ellerinden öperim ben o adamın.

Çok teşekkürler canim .
Allahım sana da hayırlı bir kapı açsın inşallah .
Çok şükür onların sayesinde atlattım , çok guzel bir hayatım var .is arkadaşlarım çok iyi insanlar bana çok destek oldular , yeni tanışmamıza rağmen .
Hala destek olurlar , ailem yanimda , kendi evimde oturuyorum , sıfır bir ev aldim kredi çekerek .
Aslında çok şanslıyım , şükürler olsun ki allahım daha guzel böyle hayat bahşetti bana .
Ne kadar şükretsem azdır .
Dilerim sen de çocuğun da mutlu olursuNuz

Mümkün olduğunca geçmişi hatırlatacak eşyaları evden almamaya özen göster.Ben öyle bir hata yaptım bir yıl oldu bende boşanalı. Onları gördükçe anıların debreşiyor ve için içini yiyor.Haklı olsan daha kafanda soru işaretleri oluşuyor.Ben çocuğumun eşyalarını dahi almadım anılarıyla birlikte hepsi çöpe gitsin diye.Evimizide değiştirdik.Rahat ol dik dur çünkü hatalı birşey yapmamışsın sadece gereksiz adama benzeyen birini adam sanıp onunla evlenme hatasını yapmışsın. Umarım herşey gönlünce olur.

Sağolasın canım çok teşekkür ederim.gözlerim doldu okurken Allah razı olsun.Rabbim açar bir kapı inşallah.Seninde karşına kıymetini bilecek insanlar çıkarsın Rabbim. inşallah çok ama çok mutlu olursun.Kötü günlerini hatırlatacak herşeyden kurtulursun inşallah.

Çok tesekkur ederim , allahım size de hayırlı bir kapı açsın inşallah .
Aldim eşyalarımı çünkü bütün eşyaları nerdeyse ben almıştım bırakmak daha çok canımı açılacaktı .
Sıfırdan o evi ben kurdum , evlenmeden hepsini nerdeyse ben almıştım ve ayrılırken de beim çeyizim olduğu icin de hepsiNi aldim . Eşyaları paylaştırdık yarısını aldim , yeni evime koydum hic de canımı acitmiyor iyi ki aldim kullanırken ayrı bir mutlu oluyorum :)) iyi ki almışım ona bırakmadım diyorum, çünkü o almayacağımı biliyordu herşey ona kalacaktı evime annesini yerlestirecekti. İstediği gibi gitmedi evi alamadı .
Vicdanım rahat olsun diye aldığım eşyaları yarısını da ona biraktim keske bırakmasaydım diyorum :)) guzel evim yuvam icin aldığım eşyaların onlarda olduğunu bilmek canımı acıtıyor .
Neyse buna da şükür hicbirini almayabilirdim bu rüyadan uyandıktan sonra almadim diye pişman olacaktim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…