Boşananlar nasıl ayakta durdunuz

çok teşekkürler , ben inşallah farklı şehirde yasayacam okul için de gidiş geliş yaparım , onun memleketinde kalmam , karşılaşma imkanımız sıfır gibi .
Beni yeterince kötüledi kvde , devam da eder , ama kızlarından çıkar bunun acısı duyarım da . Oğlu da sefil olcak adim gibi biliyorum , rezilligin tadına varacak eminim

Boyle baba ve abi banada lazim arkadaş cok sanslisin..ev ustune birde araba daha ne istiyorsun..
Keske benimde tek goz bile olsa basimi sokacak bir evim olsaydi daha ne isterdim rabbimden...
canim çalışıyorum , mal paylaşımı olacak alacağım parayla da sagolsunlar ayrı ev açacaklar , allah sana da hayırlı kapılar açsın

Benim isler biraz karisik ..
Bir ay olmadi ama icim yaniyor ..o kadr iste evimi cidden ozluyorum gerci hicbirzamn huzur vermedi bana ictigim cayi bile alip lavaboya doken adamdi iste..
Manyak hala beni sucluyor hem bana defol git diyor simdi pisman sanki bunu gorebiliyorum azda olsa...

Zor bir durum ama Emin ol ki senden daha zor durumda olanlar da var. Boşanmak isteyip boşanamayan, ailesi sahip çıkmayan ,maddi durumu boşanmaya elvermeyen vb. Sen şanslısın ki boşandıktan sonra ailenin yanına geri dönmeyeceksin çünkü düzenin bir yerde bozuluyor kendi evinde gibi olmuyor. Senin ayrı evin düzenin olacak yine. Tek bir fark etrafında huzursuzluk edecek koca kaynana olmayacak. Daha ne istiyorsun.Evinde özgür özgür yaşa arkadaşlarını davet et çık gez toz kimseye hesap vermeden. Emin'im ki karşına sana değer verecek biri de çıkacaktır zamanla. Kötülerin yada haksızlık edenleri de kafandan sil at.Allah her şeyi görür ve kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Sen kendi hayatına bak ve onların ne durumda olduklarını önemseme bile. Allah yardımcınız olsun

çok tesekkur ederim moral verdiniz bana , inanın karşıma beni çok seven biri bile çıkarsa artik güvenin olmaz çünkü bu boşanmayı bu kadar kabullenmememin sebebi benim için ölen bir adamdı eşim , beni canı gönülden severdi , bensiz bir tas su içmezdi , dindi na dil bu hale geldi aklın almıyor , kabullenemiyorum ,
Bu o adam olamaz diyorum , bazen de rol yapmış ve ben saf saf 4 yılımı vermişim diye ağlıyorum .
Peki hangisi doğru , beni gerçekten çok sevdi sonra aşkı mi bitti ? O zaman benimki niye bitmedi hala ilk günkü gibi ?
Yoksa sevmedi mi , az mi sevdi , 4 yıl bir yılanla mi yaşadım , hangisi doğru bulamıyorum

Her şey zamanla düzelir merak etmeyin.Şuan zor gibi geliyor ama zaman her şeyin ilacı. İlla ki birine güveneceksin seveceksin. Eğer öyle olmasa kimse 2. evliliğini yapamaz yada bir kişiden başka kimseyi seçemezsin.sadece zamana ihtiyacın var . O seni sevmiş mi sevmemiş mi bu saatten sonra ne farkeder .Ama bana kalırsa karşılıklı sevgi her şeyi çözer ve her şeyin üstesinden gelir..gelemiyorsanız da sonuç belli

Evlilikte sevgi şart ama sevgide tek başına yeterli değil ki öncelikle güven şart karşındakine güven duymuyorsan güven oluşmamışsa sözde evlilik olur bir rüzgarda da dağılırsınız şunu da öğrendim insanlar riyakar ne sevgilerine güven oluyor ne kendilerine ...

bir gün bile güvensizlik yaşamadım bir gün bile yalanını yakalamadım ama şuan bambaşka biri Karşımda , yarin avukatıyla gelecek Bakalim hangi yalanları uyduracak .
Düne kadar ona kefildim ,asla yalan konuşmaz diye savunurdum ama şuan hiçbişey diyemiyorum

Bende 7 aylik evliyim.
Bende bisey secmedim. Herseyim duruyor. Ama esyalarimi almadım.
Esim bir kere bile aramadi.
Bir bucuk haftadir babannemin evindeyim.

Oyle bi komsu gondermis kaynanam beni alsin diye. Bende gitmedim.
Oglu kapiya birakmisti gelceksede o gelecek. Ama onun jeyfi yerinde.

Ben de kirginim uzuluyorum..
Herseu duzelecek mi bilmiyorm

Ayni resmen durumumuz.

Bir bucuk haftadir baba evindeyim
Bir kadinla muhabbeti olmmus instagramdan. Daha evlyyken.
Gerci hala evliyiz ama o bekar takiliyor..
Ayri evlerdeyiz ya ondan herhslde.
Babannem grri don diyoe.
Benim icim almiyor.
Ama tekrsr nasil baslicam bilmiyorim

Bana da inanma geri donme diyorlar...
Sanirim donmemek en iyisi ama tekrar nasil baslicam.
Madddi durumumuz iyi degil.
7 aylik evliydim.
20 yaşındayım.

Bana da inanma geri donme diyorlar...
Sanirim donmemek en iyisi ama tekrar nasil baslicam.
Madddi durumumuz iyi degil.
7 aylik evliydim.
20 yaşındayım.
ben çok sineye çektim canim , eşimi ailesini çok alttan aldim . Aileme bir tek laf ettirmedim.
Dayandım dayanabileceğim kadar çok üzülüyorum ama en azından vicdanım rahat bu evlilik benim degil annesinin ağzına bakan adam tarafından bitti .
Şuan onun en mutlu günleri bitince de benim mutlu hayatım başlayacak .
Çünkü onu el üstünde tutarak ben ben olmaktan çıkmıştım .
Sadece onun icin yaşayan bir insan olmuştum oysa hiç bunları görmedim .
Senin de hakkında hayırlısı kimseye boşan demem çünkü gerçekten çok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…