Benımde 1.5 ve 4 yasında cocuklarım var
Henuz sesı cıkmadı
Dun cıktım evden
Tehdıt ettı alacam cocukları dıye
Bakalım neler göreceğiz
Darp raporu var mı?
vardı canım ama ben yapmadım diyor :)
Çok doğruDaha dün okudum. Anne kocasını aldatarak boşanılmış bile olsa velayet anneye veriliyor diye.
Adam olamayan adamcıkların elindeki son koz da bu: velayeti almakla korkutmaya çalışmak.
Hiç endişelenmeyin. Velayeti alamaz. Ama evinize psikolog veya çocuk gelişimci gönderir mahkeme. Sakin olun, sizin lehinize çıkacak sonuç.
Ben şiddete başvurdum, ben alkol aldım, ben aldattım, bu kadın beni ve bu evliliği istememekte haklı, adam gibi boşanayım demeyecek elbette. Çünkü mantık yok zaten. Olsa evlilik bir şekilde yürüyecek. Sonra da kalkıp gurur meselesi yapıyorlar, işi yokuşa sürmeye çalışıyorlar.
Kendinizi her türlü pisliğe hazırlayın. Karaktersizliğin düzeyine göre değişiyor yapacakları.
Ama sonuç aynı: Taraflardan biri boşanmak istemese de mahkeme boşanma kararı veriyor. Çocuklar da anne velayeti vermek istemediği sürece annede kalıyor.
+1Daha dün okudum. Anne kocasını aldatarak boşanılmış bile olsa velayet anneye veriliyor diye.
Adam olamayan adamcıkların elindeki son koz da bu: velayeti almakla korkutmaya çalışmak.
Hiç endişelenmeyin. Velayeti alamaz. Ama evinize psikolog veya çocuk gelişimci gönderir mahkeme. Sakin olun, sizin lehinize çıkacak sonuç.
Ben şiddete başvurdum, ben alkol aldım, ben aldattım, bu kadın beni ve bu evliliği istememekte haklı, adam gibi boşanayım demeyecek elbette. Çünkü mantık yok zaten. Olsa evlilik bir şekilde yürüyecek. Sonra da kalkıp gurur meselesi yapıyorlar, işi yokuşa sürmeye çalışıyorlar.
Kendinizi her türlü pisliğe hazırlayın. Karaktersizliğin düzeyine göre değişiyor yapacakları.
Ama sonuç aynı: Taraflardan biri boşanmak istemese de mahkeme boşanma kararı veriyor. Çocuklar da anne velayeti vermek istemediği sürece annede kalıyor.
hep inkar ediyor malesef tek delilim tanıklar olucakşiddet ve aldatmaya dair elinizde kanıt var mı?
çocuklar sizde kalır bence.
ay inşallah canım valla sana yazıcam pedogog görüşünü istedi zaten hakim ücret yatırdım randevu bekliyorum çok küçükler onları asla bırakamam ama düşünmeden de edemiyor insan psikolojim bitti gerçekten zaten maddi madevi zorluktayım tek başıma ne kadar ailemin desteği olsa da hayatı gögüslemeye çalışıyorum 2 çocuklar hem çalışıp hem ilgilenmek de kolay değil ne gecem ne gündüzüm var işe de kendimi veremiyorum sorunlardan cidden bunaldım ama Allaha bırakıyorum sorumsuz biri olsam al bak derdim kesinlikle ama ben anneyim asla ayrılmak istemiyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun.Daha dün okudum. Anne kocasını aldatarak boşanılmış bile olsa velayet anneye veriliyor diye.
Allah büyük canım çocuklar insana güç veriyor iyiki var diyorum bi taraftan amaÇok doğru
Zaten anlayacak biri olsa evlılık yurur
Her turlu pıslıgı yapıyorlar
Korkutuyor ınsanı
Kadın olmak ne zor
Kendıme kıyasım gelıyor
Dayanacak gucum yok
Kapatmak ıstyrm kendımı
Herseyın yok olmasını
Merhabalar benimde durumum sizinkine benziyor 2 ay bile surmedi psikolojik ve fiziksel şiddet gormeye basladim bosanma davasi actim elimde bir takim deliller var kendisi once bosanmak istemedi sonra tazminat falan olunca ilk celsede bosanmak istedigini soyledi anlasmali sekilde bende maddi ve manevi tazninat nafakamdan vazgectim ki sure uzamasin önce size yapılanların yanina kar kalmasini istemediginiz icin ve mağduriyetiniz ortaysa sizde onu zora dusurmek istiyorsunuz ama sonra vazgectim Allahindan bulsun isin icine para girince cok cirkinlesiyorlar uzattikca uzatmaya calisiyorlar ben oyuzden lanet olsun dedim ilahi adalete bıraktım sonuc olarak 2. Celsede yani martta inşallah bosanmis olacagiz bu sureci gecirenler cok iyi bilir emekler hayaller fedakarliklar.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Kızlar bende boşanıyorum 2 senelik ni birliktelikten sonra 2018 kasımda evlendim 2 aylık evliyim yani bu süreç içerisinde dayakta yedim darp raporumda var boşanma davası açtıktan sonra yediğim bir dayak mahkemede sunulan kendime ait bir evim var ama o adamın üzerine olan herşey ortağının adına dava açarken hiç birşey istemedim tahminim onunda istemeyeceği yönündeydi evi evlenmeden önce aldım bi miktar kredisi ödemesi vardı nikah olduğunda 19 bin diyim 1yinede 2 aylık bir evlilik şimdi gün verilmiş 7 şubata kendisinin gelmesini Ümit ediyorum gerçekten zor bir süreç allah herkese sabır versin rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın fazla özele girmedim evliliğimde..
Tanık gösterdinmi şartmı ve ilk celse nasıl geçti hakim ne soruyor bu arada ikinci mahkeme ne kadar sürede belli oldu kaç ay ? Şuanda martta bir yılın doluyormu ilk celsede boşamıyorlar heralde ?Merhabalar benimde durumum sizinkine benziyor 2 ay bile surmedi psikolojik ve fiziksel şiddet gormeye basladim bosanma davasi actim elimde bir takim deliller var kendisi once bosanmak istemedi sonra tazminat falan olunca ilk celsede bosanmak istedigini soyledi anlasmali sekilde bende maddi ve manevi tazninat nafakamdan vazgectim ki sure uzamasin önce size yapılanların yanina kar kalmasini istemediginiz icin ve mağduriyetiniz ortaysa sizde onu zora dusurmek istiyorsunuz ama sonra vazgectim Allahindan bulsun isin icine para girince cok cirkinlesiyorlar uzattikca uzatmaya calisiyorlar ben oyuzden lanet olsun dedim ilahi adalete bıraktım sonuc olarak 2. Celsede yani martta inşallah bosanmis olacagiz bu sureci gecirenler cok iyi bilir emekler hayaller fedakarliklar.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?