evet kızlar 27 Kasım 2018 evlendim 19 Aralık 2018 dava açtım 7 Şubat 2019 da mahkemeye çıktım ve boşandım boşandı tebligatını bir ay sonra elden aldım benimle adliyeye gelip zahmet etmeyen xeşin evine tebligat gönderttim
eline ulaşır ulaşmaz parçalamış
::aradan bir ay yine geçti bir hafta önce otomatik düşmüş nikah boşanmış görünüyorum şimdi adliyeye tekrar gidip yazı alıp nufüs müdürlüğünden hiç değiştirmediğim değiştirmeye bile fırsat bulamadığım yani o kadar evli kalamadığım kızlık soyadımı güncellicem
git bide derdini nufüstaki memura anlat kızlık soyadımı tekrar alıcam aslında kızlık soyadım hala duruyor kimlikte ama felan neyse çok sancılı geçti allah yardımcınız olsun hepinizin bu kadar kısa sürede yaşadığım çaresizliğim kimsesizliğim anlatılmaz rabbim yar ve yardımcınız olsun birde ben o kadar borç içinde ev taksitleri kışın zorlayan faturalar çok zorlandım şimdi ne borcum ne harcım kaldı öyle biriyle tanıştım ki bu süreçte allah ondan razı olsun rabbimin eli diye düşünüyorum rabbim darda kalanların yardımcısı olsun evleniyorum diye işi gücü temkinli elden bırakmayın ben gibi ..