2 aylık evliliğe ve çekişmeli mahkemeye ilk celsede boşadı mı mucize gibiDünden önceki gün mahkememe yetiştim beraber gittik xeşimle:) annemi tanık gösterdim çünki tanık şart tanıkta öyle konuşmuyor evet veya hayır cevabı veriyor hakime kadına:)mecburen çünki daha bir yılı doldurmadık bugünle 2 aylık evli sayılırım abartılan kabartılarak hayat hikayenizi dinleyen kirli donlarınızın döküldüğü bir duruşma olmuyor ilk dilekçe çok önemli direk boşanmak istiyormusun bitti 5 dk sürmüyor yalnız boşanmak istiyormusunu 5 kez sormuştur iki tarafa 5 dk içinde iki tarafta boşanmak istiyorsa öyle yani 15 gün sonra kaleminden kontrol Edin dedi sonucu boşandık..
Terör aldatma vs yüz kızartıcı suçunuz yoksa çocuklar sizde kalır.ay inşallah canım valla sana yazıcam pedogog görüşünü istedi zaten hakim ücret yatırdım randevu bekliyorum çok küçükler onları asla bırakamam ama düşünmeden de edemiyor insan psikolojim bitti gerçekten zaten maddi madevi zorluktayım tek başıma ne kadar ailemin desteği olsa da hayatı gögüslemeye çalışıyorum 2 çocuklar hem çalışıp hem ilgilenmek de kolay değil ne gecem ne gündüzüm var işe de kendimi veremiyorum sorunlardan cidden bunaldım ama Allaha bırakıyorum sorumsuz biri olsam al bak derdim kesinlikle ama ben anneyim asla ayrılmak istemiyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Yani biz kadınlar birazda aptalız dışarda olduğu kadınlar kötü kadın biz evde namusuyla oturan iyi kadınız bu tamamen salak bi düşünce böyle kendimizi kandırmayalım emin olun onlarada evliyim ama mutlu değilim çocuklarımın hatrına üstüme düşen vazife ailem hatrına birsürü yalanmerhaba
bende boşandım 21 aralık'ta daha çok yeni 20 yaşında çok severek aşık olarak evlendik.10 yıl evli kalabildik tam 10.yılımzı doldurduk ve boşandık bu çok ağır bir sınav.2 yaşında kızım 9 yaşında oğlum var hamd olsun.Eski eşim yolundan saptı içki esrar en sonunda aldattığını gördüm telefonuna msj geldi biraz sıkıştırınca döküldü zaten bildiğiniz paralı bir kadın bi kaç sefer birlikte olduk gerisi sohbet muhabbet işte diye gayet pişkin bir şekilde anlattı 1 yıl mücadele verdim kendimle onunla düzelir geçer diye oda güya elinden geleni yaptı sonra bi gün yine gecenin bir körü telefonu çaldı gizledi tabi kıyameti kopardım git dedim benim gitmeye cesaretim yok sen git lütfen dedim yalvardım gitsin diye gitmicem burası benimde evime falana döndü evde arkadaş gibi kalalım dedik ben onun hiç bişeyini yapmıcam karışmıcam birbirimize çocuklar için ve kendimi çaresiz hissettiğim için kabul ettim ama bu sefer eve beş kuruş vermemeye başladı kira faturalar ben eveyim tabi kızım doğunca işi bıraktım eve sarhoş gelmeler derken bu gitti hafta da bir eve gelmeye başladı çalışıyorum dedi tamam dedim en azından karışan yok rahatım baktım aradan 2 ay geçti hiç gelmeye niyeti yok eve ne olacak dedim telefon da boşanıcaz dedi emin misin dedim ben bura dükkanda yatıyorum çalışıyorum sizde hayatınızı kurun kurtul benden dedi tamam dedim bende hemen avukat tuttum protokol imzaladık verdik adliyeye çocuklara ve bana nafaka yazdırdım tazminat yazdırdım herşeye tamam dedi hiç bişeye itiraz etmedi bu arada tabi ben iş buldum 1 aylık çalışıyodum davayı açtığımda ama nafaka yine de kabul görüldü anlaşmalı olduğu için ailem hepsinden allah razı olsun arkamda oldular hemen ev tuttum ablama yakın çocuklara ben bakarım dedi annem deseniz öyle.annemle babam ayrı benim doğdugumdan beri babamı 10 kere anca görmüşümdür.neyse eski eşim ne para pul ben ev tuttum taşındım oğlumun okul kaydını yaptırdım bu adam ortada yok telefonu full kapalı nerde oldugunu bilmiyoruz taşınma işleri bitti çıktı ortaya pislik.sonra mahkeme günü adliye de yok aradım gel çabuk dedim yarım saatte geldi 5 dk da boşandık ama bir kuruş nafaka tazmina ödemedi 3 ayı doldurmamız gerekiyomuş nafaka için işlem yapabilmek için bi dahaki ay inşallah içeri atarlar da anlar herşeyi gerizekalı anası babası mecbur ödücek nafakayı içerden çıksın diye. onlar da güya torunları için ölüyolardı hiç biri gitme demedi beş kuruş destek olmadılar hepsini allaha havale ettim çok şükür düzenimi kurdum çocuklarım mutlu oğlumu pedagoga götürmeye başladım bir sorun yok gibi görünüyodu ama ben korktum tedbir amaçlı götürüyorum.Bu rada babaları istedikleri zaman görüyolar arıyolar hiç engel koymadım bunu sadece allahtan korktugum için ve çocuklarım için yaptım.15 tatilde babanesinde babasıyla kaldılar 1 gün oğlum daha oyun çocuğu geziyo tozuyo babasıyla diye çok mutlu...
ama ben çok kötü zamanlar geçirdim sinir krizleri geçirdim hala kendimi yalnız hissediyorum o adama karşı duygularımı sorgulayıp duruyorum unutmam gerekiyo iyi şeyleri de kötü şeyleri de herşey 1 yılda berbat bi duruma dönüştü halbuki herşey çok güzel gidiyodu.geçen gece msj attı düzeldim desem beni kabul eder misin diye sabah kalktığımda beni engellemişti sarhoşken yazdı heralde ya da cevabımdan korktu hayır diyeceğimi bildiği için.
işte öyle kızlar site de gezerken bu konuyu gördüm yazmak istedim.
rabbim hepimize yardım etsin inşallah
İki taraf hem tazminat nafaka istemedi hemde iki tarafta istedi boşanmayı bu yüzden sanırım birde çekişmeliyi mecburen açıyoruz zaten bir yılı dolmadığı için çekişmeli ayrıcıa yine bir yıl dolmadığı içinde tanık şart dendi2 aylık evliliğe ve çekişmeli mahkemeye ilk celsede boşadı mı mucize gibi
Mahkeme nüfusa yazı gönderiyor . Yazının ulaşması ortalama 1 ay sürüyor .bu boşanmadan sonra temyiz süresini beklemeden gittik imzada atıık ancak edevlette hala evli gözüküyorum bu sonuç oraya ne zaman yansır bilginiz varmı?
Bundan sonrası için hakkında hayırlısı olur inşallahDünden önceki gün mahkememe yetiştim beraber gittik xeşimle:) annemi tanık gösterdim çünki tanık şart tanıkta öyle konuşmuyor evet veya hayır cevabı veriyor hakime kadına:)mecburen çünki daha bir yılı doldurmadık bugünle 2 aylık evli sayılırım abartılan kabartılarak hayat hikayenizi dinleyen kirli donlarınızın döküldüğü bir duruşma olmuyor ilk dilekçe çok önemli direk boşanmak istiyormusun bitti 5 dk sürmüyor yalnız boşanmak istiyormusunu 5 kez sormuştur iki tarafa 5 dk içinde iki tarafta boşanmak istiyorsa öyle yani 15 gün sonra kaleminden kontrol Edin dedi sonucu boşandık..
Boşanmama benden çok annem üzüldü benden çok o dert etti tanık götürdüğüm için en çokta annem sordu eminmisin boşanmak için filan bana yuva yıktırıyorsun dedi gözleri doldu ağlamamak için kendini zorladı durumu anlattım telkin ettim olucak gibi değil çünki damadının tutacak dalını ararmı insan boşanmasınlar diye kadın Bile bulamadı bişi nereye el atsa kırık..öyle işte eve dönerken damadına en çok o saydısonrada bak kızım yastık değişir kader değişmez dedi herşeyin hayırlısı
şuanda edevlette gördüm güncellenmişMahkeme nüfusa yazı gönderiyor . Yazının ulaşması ortalama 1 ay sürüyor .
şuanda edevlette gördüm güncellenmiş
evet gittik bir imza daha ttıkBOŞANMA TEBLİĞ ALDIKTAN SONRA ŞERH ALDIN MI ?
evet gittik bir imza daha ttık
pskolojik bir savaşı geçtim birde bunlarla ugraştıyırsa ALLAH bildiği gibi yapsınHIM ANLADIM BİZİMDE GİTMEMEİZ GEREKLİYMİŞ NAFAKAMI VE TAZMİNATIMI DA ÖDEMİYOR ONLAR İÇİN İŞLEMLERE BAŞLATMAK İÇİN LAZIMMIŞ ÖZEL FİRMA DA ÇALIŞIYORUM VE BU EVREDE OLDUĞUMU KİMSE BİLMİYO İZİN ALMAM DA SIKINTI OLUYO DOĞAL OLARAK
pskolojik bir savaşı geçtim birde bunlarla ugraştıyırsa ALLAH bildiği gibi yapsın
Eşiniz sonradan mı.engelli oldu ?Eşimin maaşımı alması, yüzde seksen engelli raporu olması.(çalışıp ev geçindirecek durumda olmaması) ve düğün takılarımı benim iznim olmadan harcaması,ölüm tehditinde bulunması boşanmanın gerçekleşmesi için yeterlimi? Çünkü o boşanmak istemiyor.
Eşimin maaşımı alması, yüzde seksen engelli raporu olması.(çalışıp ev geçindirecek durumda olmaması) ve düğün takılarımı benim iznim olmadan harcaması,ölüm tehditinde bulunması boşanmanın gerçekleşmesi için yeterlimi? Çünkü o boşanmak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?