Boşananlar Toplanalım 2019

2019'da boşananlar?

• Dava sürecindeyim

OY: 12 57,1%
  • Boşanmak istiyorum

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
Dünden önceki gün mahkememe yetiştim beraber gittik xeşimle:) annemi tanık gösterdim çünki tanık şart tanıkta öyle konuşmuyor evet veya hayır cevabı veriyor hakime kadına:)mecburen çünki daha bir yılı doldurmadık bugünle 2 aylık evli sayılırım abartılan kabartılarak hayat hikayenizi dinleyen kirli donlarınızın döküldüğü bir duruşma olmuyor ilk dilekçe çok önemli direk boşanmak istiyormusun bitti 5 dk sürmüyor yalnız boşanmak istiyormusunu 5 kez sormuştur iki tarafa 5 dk içinde iki tarafta boşanmak istiyorsa öyle yani 15 gün sonra kaleminden kontrol Edin dedi sonucu boşandık..

Boşanmama benden çok annem üzüldü benden çok o dert etti tanık götürdüğüm için en çokta annem sordu eminmisin boşanmak için filan bana yuva yıktırıyorsun dedi gözleri doldu ağlamamak için kendini zorladı durumu anlattım telkin ettim olucak gibi değil çünki damadının tutacak dalını ararmı insan boşanmasınlar diye kadın Bile bulamadı bişi nereye el atsa kırık..öyle işte eve dönerken damadına en çok o saydısonrada bak kızım yastık değişir kader değişmez dedi herşeyin hayırlısı

2 aylık evliliğe ve çekişmeli mahkemeye ilk celsede boşadı mı mucize gibi

bu boşanmadan sonra temyiz süresini beklemeden gittik imzada atıık ancak edevlette hala evli gözüküyorum bu sonuç oraya ne zaman yansır bilginiz varmı?

Terör aldatma vs yüz kızartıcı suçunuz yoksa çocuklar sizde kalır.
Allah yardımcınız olsun.

Yani biz kadınlar birazda aptalız dışarda olduğu kadınlar kötü kadın biz evde namusuyla oturan iyi kadınız bu tamamen salak bi düşünce böyle kendimizi kandırmayalım emin olun onlarada evliyim ama mutlu değilim çocuklarımın hatrına üstüme düşen vazife ailem hatrına birsürü yalan
2 aylık evliliğe ve çekişmeli mahkemeye ilk celsede boşadı mı mucize gibi
İki taraf hem tazminat nafaka istemedi hemde iki tarafta istedi boşanmayı bu yüzden sanırım birde çekişmeliyi mecburen açıyoruz zaten bir yılı dolmadığı için çekişmeli ayrıcıa yine bir yıl dolmadığı içinde tanık şart dendi

bu boşanmadan sonra temyiz süresini beklemeden gittik imzada atıık ancak edevlette hala evli gözüküyorum bu sonuç oraya ne zaman yansır bilginiz varmı?
Mahkeme nüfusa yazı gönderiyor . Yazının ulaşması ortalama 1 ay sürüyor .

Boşanmak isteyenlere burdan söylüyorum dilekçenizi arzuhalciye kafasına göre akıl alıp ya da bi başkasına doldurtmayın usülünce ne yaşıyorsanız kaba taslak olmadan duygusala bağlamadan yazın dilekçeniz kapalı bir oturum önünüzde monitör duruşmada karşı tarafa okunmuyor özetle soruluyor ve hakim ne sebepten. Boşuyor hiçbirini söylemeden şiddet yada hakaret aldatma vs şeyler diyip boşuyor benim ilkim değil ihtiyacımda yok tersi kısaydı Söke söke nafakamı tazminatımı alırdım avukata ihtiyaç yok barodan alın kazanan herzmaan kadın!!!

Bundan sonrası için hakkında hayırlısı olur inşallah

Eşimin maaşımı alması, yüzde seksen engelli raporu olması.(çalışıp ev geçindirecek durumda olmaması) ve düğün takılarımı benim iznim olmadan harcaması,ölüm tehditinde bulunması boşanmanın gerçekleşmesi için yeterlimi? Çünkü o boşanmak istemiyor.

sen neden boşanıyosun canım daha 2 aylık evliyken hemdee

evet gittik bir imza daha ttık

HIM ANLADIM BİZİMDE GİTMEMEİZ GEREKLİYMİŞ NAFAKAMI VE TAZMİNATIMI DA ÖDEMİYOR ONLAR İÇİN İŞLEMLERE BAŞLATMAK İÇİN LAZIMMIŞ ÖZEL FİRMA DA ÇALIŞIYORUM VE BU EVREDE OLDUĞUMU KİMSE BİLMİYO İZİN ALMAM DA SIKINTI OLUYO DOĞAL OLARAK

pskolojik bir savaşı geçtim birde bunlarla ugraştıyırsa ALLAH bildiği gibi yapsın

Eşiniz sonradan mı.engelli oldu ?

Karşı tarafın isteyip istememesi bir şey ifade etmiyor kusurluysa ve bunu kanıtlarsan boşanırsın

yok genetik rahatsızlık akdeniz ateşi. Daha sonrada böbrek yetmezliği oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…