Boşananlar Toplanalım 2019

2019'da boşananlar?

• Dava sürecindeyim

OY: 12 57,1%
  • Boşanmak istiyorum

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
Bendeki adam uyuşturucu kullanıyor ağza alınmıcak hakaretler çocuk büyütemezsin güzel yetiştiremezsin sahipsiz buluyorlar sanki birazda aile o kadar önemli ki insanı en çokta yakınları vuruyor boşanırken ailemden kimseyi tanık diye götüremeyeceğim yediğim dayağı darp raporuyla ıspatlayacağımda maruz kaldığım hakaretleri hiçbizaman ıspatlayamayacağım sanırım ..evin rızkı deseniz uyuşturucuya gidiyor pantolonun cebinde annesinin babasının kardeşinin hep bi eli var kendi geçimine değil uyyşturucusuna ailesine çalışıyor..yani anlayacağınız kendimi karışı değil metresi gibi hissediyorum hoş metresler daha çok değer görür

Madde kullanımı başlı başına boşanma sebebi tabi darp raporuyla deliller kuvvetlenir yazılı mesaj tanık vs yoksa sözlü şiddeti kanıtlamak zor kabak gibi ortada olan şeyleri bile vicdansızca red ediyolar somut delil toplamaya bak

Fotografını çektim hazırlarjeb özel hayat ihlali olurmu bilmem

Mesajları sildi aslında ıspatım vardı whatsapp filan

Fotografını çektim hazırlarjeb özel hayat ihlali olurmu bilmem

Eşler arasında böyle bi ihlal söz konusu olamaz bildiğim kadarıyla kullandığı şeyin ne olduğunu bilmiyorum hepsi çıkmıyor sanırım ama tahlillerde çıkma ihtimali de var

Mesajları sildi aslında ıspatım vardı whatsapp filan

Yedekleme varsa geri yüklemeyle eski mesajları getirmeyi bi araştır olmadı tanık da yeterli olur ama birebir tanık olmalı senden duyulanlar birinci el tanıklık sayılmıyor çünkü

Daha önceden alınmış sanırım cezaevinde yatmış uyuşturucudan ondanda denetimlilik almış scr si biraz kirli denetimli serbestlikten faydalanıyor şuanda silahla dükkan basmaktan eski dosyalar patlak böyle konuşmalara şahit oldum böyle sarıp içtiği şeyler ben bunların dumanına maruz kalıyorum evde sigara Bile içen biri değilken yaşadığım şeyleri bi allah bide ben biliyorum

Bana arzuhalci dilekçe doldururken işte zaten bilmiyormuydun evlenirken kullandığını dedi arzuhalciye göre dilekçe doldurmayın ne yazşıyorsanız yazın hiç profesyonel değil birde hukuken Bilgi istemeyin vermeyiz sanki hukuk okumuşlarda boşanmada sana dava kazandırcaklar avukat Bile güldü şunlara göre yazmayın diye mahkemede bakalım nolcak

Yedeklemeyi bilerek kapatmıştım ben Mesajlar filan ama ona Bile gerek yokki böyke öküzleri biraz tahrik edin zaten sövüyor dövüyorlar

Eve alışveriş yapmaz kral sofrası bekler yapsada kendini bi halt zannedip Emirler yağdırır getir götür kocalık yapmazlar karılık beklerler onlar adam olup ev geçindirmez bi vida çakmaz kadın evin erkeği olur biz salak kadınlar başımızda dursun diye yalıkazığını tepemize dikeriz mayamızda sorun var birazda şiddete kadınlar olarak kendimiz meyilliyiz odunu inceltmeye Kalkarsan kıymık olur sana batar kısacası..cennet niye ayaklarımız altında belli eziyet çekmeye gelmişiz dünyaya

Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda kurtulursun adli kaydı varsa işin o konuda kolay iyi bi avukat işini çözer senin itiraz edebileceği şeyler değil bunlar

Çok geçmiş olsun gerçekten kısa sürede bitirebilmeyi göze almışsınız Ne güzel.Yaşdıklarınız çok ağır.Evlenmeden önce nasıldı evlendikten Sonra mı çıktı bu davranışları

Aslında evlenmeden önce böyle değildi sonra Böyle oldu demek yanlış olur ne oldukları ortadada biz biraz kör oluyoruz görmüyoruz evlenince herşey güzel olucak gibi işin içine aileler de giriyor tabi iyice Arap saçı ya oturup onlar gibi olucaksın kötü biri ya da bunlara tahammül etmeyip götüne basacaksın tekmeyi ekonomik özgürlüğü olmalı kadının hoş biz kadınlar elimizde ne varsa bölüp paylaşırız karşı taraf öyle değil yer bide gelir sofrana bıçak sokar..herkes işine geldiği gibi insanlara güvenim kalmadı kocaman bi yalnızlık istiyorum dertsiz tasasız içimi yakan boşanıyor oluşum değil instagramından facesinden benim yakın arkadaşım dediğim sonra onun yüzünden düşman olduğum kızları arama sayfasında görmekten görmemezlikten gelmekten onları eklemesinden sapıklığından bazılarıyla görüşüp gezdirip yedirip içirmesi küslüğü bahane edip yani hangi derdimi anlatayım bilemedim içimi yiyip bitiriyor kemiriyor onlara benim hakkımda atıp tutması onlara yan gözle bakması ya düşünsenize koynunuza aldığınız adam sizin evinize sokup giydirdiğiniz yedirdiğiniz adam yapıyor bunu delirmemek elde değil...bu kadar pislik yapıp sonra sahipsizleştirip kimsesizleştirip ezmeye çalışması allah belasını versin

Karakol bizi tanıyor biz karakoldakileri yediğim dayaklardan üstsüz başsız camdan atlamalarım kurtulmak için yaptığı işkence ve eziyetler kendimi o kadar çok suçluyorum ki ben napıyorum bende suç varmı psikolojim öyle alt üst ki allah kimseye yaşatmasın normal insanlar görünce o kadar üzülüyorum ki kendime herkes kendi içinde bi rezillik yaşıyorda Benim ki aşırı..

evimiz var arabalarımız var işimiz var bizden iyisi Şam’da kayısı dedik kimseye laf düşmez mutlu mesut yaşar çoluk çocuğa karışırız kendi yağımızda kavruluruz dedik evlendik gelgelelim uyuşturucu evin rızkını götürdü uyuşturucuyla karı koca hayatı yaşıyor ben hergün tecavüze uğrayan kadın gibi hissediyorum karışı gibi değil ailesi evlendi biz artık oğlumuzu yemeyi bırakalım demedi evin rızkını çaldı çalmaya dewam hala ben kendi kendime evlenmişim kendi kendime kurulmuşum saygısız edepsiz terbiyesiz biriyle evlenmişim ailesine saygıda kusur etmezken ben...o benim aileme karşı çok terbiyesizlik yaptı beni ailemle kötü etti elalem ne derse ona göre yaşıyorduk iyi derse iyiydik kötü derse kötüydük

Çok uzuldum rabbım hakkınızda hayırlısını nasıp etsın

Bazı insanlar mutluluğu hemen yakalayamıyor malesef.Çoğu bayan yaşıyor hayatında sizinkine benzer şeyler.İnşallah bundan Sonra çok güzel bir hayatınız olur.Hayatta gerçekten iyi insanlar da var bu yaşadıklarınızı unutturacak güzel insanlar çıksın karşınıza inşallah

Bayan davayı açsa erkek boşanmak istemezse uzatsa Boşanma gerçekleşmezmi?

merhaba
bende boşandım 21 aralık'ta daha çok yeni 20 yaşında çok severek aşık olarak evlendik.10 yıl evli kalabildik tam 10.yılımzı doldurduk ve boşandık bu çok ağır bir sınav.2 yaşında kızım 9 yaşında oğlum var hamd olsun.Eski eşim yolundan saptı içki esrar en sonunda aldattığını gördüm telefonuna msj geldi biraz sıkıştırınca döküldü zaten bildiğiniz paralı bir kadın bi kaç sefer birlikte olduk gerisi sohbet muhabbet işte diye gayet pişkin bir şekilde anlattı 1 yıl mücadele verdim kendimle onunla düzelir geçer diye oda güya elinden geleni yaptı sonra bi gün yine gecenin bir körü telefonu çaldı gizledi tabi kıyameti kopardım git dedim benim gitmeye cesaretim yok sen git lütfen dedim yalvardım gitsin diye gitmicem burası benimde evime falana döndü evde arkadaş gibi kalalım dedik ben onun hiç bişeyini yapmıcam karışmıcam birbirimize çocuklar için ve kendimi çaresiz hissettiğim için kabul ettim ama bu sefer eve beş kuruş vermemeye başladı kira faturalar ben eveyim tabi kızım doğunca işi bıraktım eve sarhoş gelmeler derken bu gitti hafta da bir eve gelmeye başladı çalışıyorum dedi tamam dedim en azından karışan yok rahatım baktım aradan 2 ay geçti hiç gelmeye niyeti yok eve ne olacak dedim telefon da boşanıcaz dedi emin misin dedim ben bura dükkanda yatıyorum çalışıyorum sizde hayatınızı kurun kurtul benden dedi tamam dedim bende hemen avukat tuttum protokol imzaladık verdik adliyeye çocuklara ve bana nafaka yazdırdım tazminat yazdırdım herşeye tamam dedi hiç bişeye itiraz etmedi bu arada tabi ben iş buldum 1 aylık çalışıyodum davayı açtığımda ama nafaka yine de kabul görüldü anlaşmalı olduğu için ailem hepsinden allah razı olsun arkamda oldular hemen ev tuttum ablama yakın çocuklara ben bakarım dedi annem deseniz öyle.annemle babam ayrı benim doğdugumdan beri babamı 10 kere anca görmüşümdür.neyse eski eşim ne para pul ben ev tuttum taşındım oğlumun okul kaydını yaptırdım bu adam ortada yok telefonu full kapalı nerde oldugunu bilmiyoruz taşınma işleri bitti çıktı ortaya pislik.sonra mahkeme günü adliye de yok aradım gel çabuk dedim yarım saatte geldi 5 dk da boşandık ama bir kuruş nafaka tazmina ödemedi 3 ayı doldurmamız gerekiyomuş nafaka için işlem yapabilmek için bi dahaki ay inşallah içeri atarlar da anlar herşeyi gerizekalı anası babası mecbur ödücek nafakayı içerden çıksın diye. onlar da güya torunları için ölüyolardı hiç biri gitme demedi beş kuruş destek olmadılar hepsini allaha havale ettim çok şükür düzenimi kurdum çocuklarım mutlu oğlumu pedagoga götürmeye başladım bir sorun yok gibi görünüyodu ama ben korktum tedbir amaçlı götürüyorum.Bu rada babaları istedikleri zaman görüyolar arıyolar hiç engel koymadım bunu sadece allahtan korktugum için ve çocuklarım için yaptım.15 tatilde babanesinde babasıyla kaldılar 1 gün oğlum daha oyun çocuğu geziyo tozuyo babasıyla diye çok mutlu...

ama ben çok kötü zamanlar geçirdim sinir krizleri geçirdim hala kendimi yalnız hissediyorum o adama karşı duygularımı sorgulayıp duruyorum unutmam gerekiyo iyi şeyleri de kötü şeyleri de herşey 1 yılda berbat bi duruma dönüştü halbuki herşey çok güzel gidiyodu.geçen gece msj attı düzeldim desem beni kabul eder misin diye sabah kalktığımda beni engellemişti sarhoşken yazdı heralde ya da cevabımdan korktu hayır diyeceğimi bildiği için.
işte öyle kızlar site de gezerken bu konuyu gördüm yazmak istedim.

rabbim hepimize yardım etsin inşallah

ALLAH yar ve yardımcın olsun bazı kadınlar kabul edip oturuyor böylelerini sen yapmamışsın yeteri kadar zamanda vermişsin zaten çocuklarının rızkını evinin rızkını ortalık insanlarıyla yiyen onla bunla olup başkalarının koynundan kalkıp eve gelen adamı napcaktın en güzelini yapmışsın nasılsa evdeki cepte ben napsamda beni çeker diyen böylelerini postalamak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…