Boşananlar Toplanalım 2019

2019'da boşananlar?

• Dava sürecindeyim

OY: 12 57,1%
  • Boşanmak istiyorum

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
benim saydıklarım acaba yeterli olurmu hasta olması. Bir aile geçindiremez durumda olması çocuğumuzun olmaması ve diğer saydıklarım sonucunda hakim boşarmı eşim istemesede

benim saydıklarım acaba yeterli olurmu hasta olması. Bir aile geçindiremez durumda olması çocuğumuzun olmaması ve diğer saydıklarım sonucunda hakim boşarmı eşim istemesede

Avukatla halletmen lazım kendi kendine yapamazsın bunu sen anlatırsın boşanma için yeter sebepleri avukatın bilir onları sunarsın

Aynen öyle. Görüşmeyi düşünüyorum zaten bi avukatla.
Raporlu olması yeterli boşanman için bi taraf istiyor diğer taraf istemiyor diye boşanmama gibi bişi yok yetersiz sebepten reddedilme var sadece..çekişmeli bir boşanma olur karşı taraf ısrarla boşanmak istemezse tabiki en fazla 2 3 yıl mahkemeye katılmasa dahi boşanma oluyor..

evet olmuyo çocuk. Hastalıktan dolayı.bende anne olmayı her bayan gibi istiyorum onunda bir faktörü olabilir.inşallah tüm sebeplerin sonucunda boşanma olur en çabuk zamanda o istemese bile.

evet olmuyo çocuk. Hastalıktan dolayı.bende anne olmayı her bayan gibi istiyorum onunda bir faktörü olabilir.inşallah tüm sebeplerin sonucunda boşanma olur en çabuk zamanda o istemese bile.
Özürlü olduğunu bilerek mi evlendiniz, sonradan mı oldu ?

Guatır rahatsızlığı vardı evlenmeden önce amelyat olmuştu.benim bilmediğim rahatsızlıklarıda artık çok ilerleyince ortaya çıktı .Ama evlenmiştim.daha sonradan öğrendim yani bu kadar ciddi rahatsızlıklarının olduğunu

Guatır rahatsızlığı vardı evlenmeden önce amelyat olmuştu.benim bilmediğim rahatsızlıklarıda artık çok ilerleyince ortaya çıktı .Ama evlenmiştim.daha sonradan öğrendim yani bu kadar ciddi rahatsızlıklarının olduğunu. Saflığımı iyi niyetimi kullandılar.

Allah yardımcınız olsun

Ya kızlar mahkeme bizi boşadı 12 gün felan önce duruşmada ayağa kalktık felan evrak imzalandı bana kaleme gel takip et dendi 15 gün sonra sor dediler yani şuan beni bekleyen şey ne boşanma tam olarak ne zaman gerçekleşiyor Aile Mahkemesi kaleme gittiğimde ne olcak hala soyadı duruyor

kesinleşme evrağı verecekler sana sonra bi 15 gün sonra tekrar gideceksin bu seferde şerh alacaksın ve bitecek

kızlar benim kocam tuhaf bir karakterdi. ittir kaktır bi şekilde gidiyordu.hep bana taktıkları ne varsa onu almak için elimden ne dümen dçöndüreceklerini bilemediler.kocam bendekini beni yabancılar için harcar resmen.beni saymaz annesi babası destekçi tabi yüzüme bişey diyemiyorlar.en sonra belli çeyrek altın verdim boşanmak ile tehdit edince.
zaten o olaydan sonra iyicene iflah olmadık
altın olayı sonrası barışmak için bi yere gidecektik arkadaşlarını da topladı.dul bir bayan vardı grubumuzda ona olan tavırları diğer arkadaşlarınında tuhafına gitti.
en son annem birden isyan etti ağır grip olunca ,halasının kızını bakıcı olarak tuttuk sonra halasının kızı da ailesini evime toplamaya çalıştı. ben buna karşı çıkınca kocamla telefonda tartıştık.bana, benim ve annemin evine karışma dedi.annem ile görüştüm.annem kaynanamı ve kocamı aradı.hayatında büyükler tarafından öğüt verilmeyen kocama ve kaynanama bu konuşmalar dokundu.ben neciyim evimde deyince cevap veremedi.
annene git uzun bir süre kal dedi.face de onunla 2 gün sonra olan fotomuzu profil fotosu koydum evindeki kalan eşyaları topla diye mesaj attı cevap vermedim..
bunun harici ben telefonumdan bi şekilde face mesajlarını takip ettim. orda boşanma sürecinde arkadaşım dediği bir bayanla konuşuyordu. kadına sürekli senle buluşalım diyordu.anne babasına söyledim yüzüne vurmadılar.o aldatacak kadar akıllı değil dediler kısaca.
kadınla mesajlaştığında artık birileri seni takip ediyor denene kadar kadına- seninle buluşmak istiyorum.doğum günümde pasta kesip yanında olsam.senle bir yola çıktım sonuna kadar gideceğim gibi cümleler kurdu. çoğunun bende ekran görüntüsü var.
-uzun olduğu için kusurabakmayın.aradan bir ay geçti kendisi 2 kez arayıp mesaj attı valla tuğsem_10 devam edeceksek edelim bitireceksek bitirelim yazmıştı.ben yoğunum demekle geçiştirdim. evime gidemedim evime gitme düşüncesi bile beni geriyor.kocamın işyeri yakın ona bile gidemiyorum.ne iyi ne kötü konuşmak için.o da altın istediği zaman dilimindeki gibi daha ne üsteledi ne aradı. ben bi kere ilişki durumunu ilişkisi yok yazınca aradım ağladım konuşmalarını yüzüne vurdum hepsine kılıf buldu konuşalım dedi seni seviyorum dedi ama bana içten gelmedi.annemde en son barışıp gidersençocuğu bakmam bi daha küsersen bana gelme dedi.onun ailesinin dediklerini kabul ettirme işine gelmeme durumu anama yollamak.sorsan ailesi hiç karışmaz hep benim anam karışır.başka eve çıkmamızı asla istemedi.boşanma işini de bedava getirmek için bana anlaşmalı diyor.şimdi bedavaya getirmek için napar bilmiyorum.illa benim elimdeki kanıtlarla çekişmeli mi açmam lazım.o konuştuğu kadın istagramdan ekli.ordan mesajlaşmadığı ne malum hala o kadın benim arkadaşım diyor bana bu kurduğu cümlelere rağmen. illa ben mi çekişmeli açmalıyım?annem boşanma sürünsün diyorda.ben böyle tramvatik gibi bi hal oldum korkacak bişey yok ama ne ona iyi yada kötü konuşmak için gidebiliyorum. ne evime biri toplayıp eşyalarımı alma seçeneğim olsa tereddütsüz kullanırım.

okudum ama çok bişey anlayamadım altın mevzusunda
ama seni aldatmış bu açık ve net belli ki kadın buna yüz vermemiş peşinde hala
evliliğini kurtarabilirsin gibi geldi bana düzgünce oturup konuşarak

okudum ama çok bişey anlayamadım altın mevzusunda
ama seni aldatmış bu açık ve net belli ki kadın buna yüz vermemiş peşinde hala
evliliğini kurtarabilirsin gibi geldi bana düzgünce oturup konuşarak
kısaca kayınpeder kaynana kocamı sıkıştırıyor senin üstüne arazi alcaz sen çeyrek altın iste karından diye. ziynetler hep problem oldu.onlara battı yani.bende onları keyfi harcamadım. ev almak için çıkarırım dedim. başka birsey için çıkarmam dedim.hani gitse bile bize gitsin istedim.anasına babasına gitsin istemedim.o da annesine ait olan evden çıkmak istemez. sorumsuzdur.kızımı kayınpeder doktora götürecek.anası doyuracak ama anası sıkılrsa hizmetçilik yapıcam. elimizde ne varsa onlara vericez.onların hayvancılık işlerine ceplerine doldurucaz. e haliyle evlerinde oturttuğu için onların dediği olacak. sürekli kahvede arkadaşları ile sürtüp otel gibi gece yatıya gelecekevde yemek pişmeyecek.evde soba kurulacak ve onun için odun bile getirmeyecek.bizle olan zamanında babasının hayvanlar ile işi varsa bizi bırakıp gidecek. misafir için ben müsait değilsem saymayacak hiç beni.ben buna gelemeyince kötü oldum. o evden çıkmak istemedi. halbuki kirayı da karşılardık.yani bu şartları karşılayacak başka bir kadın dünyaya geldi mi bilmiyorum. o fingirdediği kadının kocası da psikopat.daha da peşinde ise belesını bulur.barışmak içinde boşanmak içinde görüşemiyorum. neden böyleyim.psikolojik bir şey mi geçiriyorum?

Merhaba hanımlar.bende bosaniyorum.16 yillik evliligim bitiyor.15 yasında ve 16 aylık iki kizim var.sebebi alkol aldatma mekan ve eve gelmeme.cok dayandim direndim yuvami yikmamak icin.defalarca sans verdim.her seferinde daha da azitti demek ki aldatilmada bir sans verince tekrarlaniyormus.yazik 16 yilima dun dava acildi anlasmali olarak.ama eş kisisi su an yalvarma modunda.bu kez vazgecmek yok ! Rabbim heoimizin yardimcisi olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…