Boşananlar Toplanalım 2019

2019'da boşananlar?

• Dava sürecindeyim

OY: 12 57,1%
  • Boşanmak istiyorum

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21

çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun bence de vazgeçmeyin ben 9 yaşında ve 2 yaşında çocuklarımla ortada kaldım ama hamd olsun Allah yardım etti herşey düzene girdi hatta bugün soyadım bile değişti benim evliliğim 10 yıllıktı aynı şeyler bizde de vardı inanın üstünüzden bir yük kalkıyor.

Ne kadar oldu bosanali canim ?

O kadın kimse bir an önce o kadınla konuş kocanı takip etmek yerine ve kadın kötü bi kadın değilse sana herşeyi anlatır bişekilde yuva yıkıyorsun de yani açık açık çocuk varmı bilmiyorum tabiki bu kadar saf olmamak lazım her erkek aldatıyor desem bisürü mesaj gelir aldatmayan erkek kaldımı ya cidden altınlara gelince birini bile verme git bankaya yatır altın için boşanmakla tehdit etmek nedir ya saçmalık alttan almayın bacım aldıkça tepenize çıkıyorlar böyle süründürüyorlar işte

kadın benle konuşacağını sanmıyorum.kocası kızını elinden alır diye kesinlikle yalanlar.
kadına yemek yaptığını söyleyince "senin kıymetini bilmeyen utansın.durup dururken kadına "senle bir yola çıktım olur veya olmaz gideceğim sonuna kadar" deyince sen ne demek istiyorsun?bile dememiş kadın demekki para gelsin ona da nasıl gelirse gelsin.çünkü kocam benle küsken konuşmadığımız için para muhabbeti olmadı fakat kadına 2-3 kere para yollamış.benimki böyle yapınca kadını çok da sorgulayamıyorum.on aylık bir kızım var.ikimizde çalıştığımız için bez parası verirdi.

kasım da evliliğimizin 10 yılını doldurduk ve aralıkta taşındım aralıkın 21 inde de davamız görüldü daha çok yeni yani
Anladım canım.peki simdiki surecin nasil gidiyor ? Yani psikolojik olarak.sonucta 10 yillik bi evllik bitti.bu sabah bizimde mahkeme celbi geldi.19 marta gun vermisler.

Anladım canım.peki simdiki surecin nasil gidiyor ? Yani psikolojik olarak.sonucta 10 yillik bi evllik bitti.bu sabah bizimde mahkeme celbi geldi.19 marta gun vermisler.

valla değişik oluyorum ya bazen çok iyiyim umrumda değil boşanmışım evliymişim evime yuvama alıştım çocuklarım da öyle adam aklımıza bile gelmiyo bazende hırslanıyorum en ufacık bişey hatırlatıyo işte onu sinirleniyorum sonra heemn bişeyler bulup kafamı dağıtıyorum dün soyadımın değiştiğini ögrendim mesela saatlerce ağlamam gerekirdi ya da ona bi ton msj atmam lazımdı ama hiç birini yapmadım gündüz işteyim zaten akşamda çocuklarla oyun oynadım onları yıkadım ilgilendim gece de yatağa yatar yatmaz uyumuşum bünye yoruluyo ister istemez böyle değişiğim işte ne bilim

Anladım canım.insallah daha da iyi oluruz.bende cok takmamaya calisiyorum.bende calisiyorum aksamlari yemek cocuklar ev isleri derken sızıp kalıyorum zaten.iyi oluyor bi bakima da.insallah gececek bu buhranli gunler..

Ben olsam yolardım o kadını::)

Hata yaparsın benim yeni boşandığım eşiminde eski kız arkadaşı beni okuttu üniversiteyi felan bana bakıyor demişti dönerci Çorumlu diye kaydetmiş kızı bunlar eskide kalmış benden önce diye üstüne düşmedim..sonra yine aramış para istemiş bunları ben yakaladım herşeyi döküldüler ben kıza seni uyarmıcam bida uzak dur dedim bunlar teferrüatlı uzun hikaye öğrenmem kolay olmadı..ama sana sonuç olarak şunu söyleyim kızın işyerini annesini babasını kardeşine hepsine yazdım böyle kızlara pabuç bırakmayın kadın kadının düşmanı erkek istenmediği yere gitmez biyerden sonra vazgeçer onu yoldan çıkaran kadın arayan kadın bu kadar derim!!!para avcısı aç köpek gibi dolanan öyle yamyamlar varki sonrasını söyleyim kızı gerçekten kusura bakmayın dövücektim onlar pislik utanmaz arsız evli adamla oluyor çoluğunun çocuğunun rızkını yiyorsa sizde gerekeni yapın herkesin korktuğu çekindiği bi açığı vardır son çare dövmekti ::) yolmaya gidiyordum işte abla demeye başladı ahahahah öyle işte dinsizin hakkından imansız gelir boşanma. Sebebim bunlar değil tabiki benim ..

Alkol varsa zor alamaz çocukları. Pedegog bu işin uzmanı emin olun güvenin. Yani çocuğa psikolohik yanıltma baskı yapsa bile farkederler. Konustuturlar baban senle ne konuşuyor bu konuda ne anlattı gibi. İki tarafında değerlendirecek şeyler. Yaşları ufak konsuturamadiklari yerde oyun veya resim gibi farklı yollarla durumu anlamaya calisirlar. Tabi ne kadar zamanda bu kararı çıkarıyorlar bilmiyorum. Ama mutlaka alkolü kanıtlayacak şahitler şunun. Çok içiyor bağımlılık derecesi var ise. Ya da her gün iciyorsa; çocuklara bakamiyacagini psikolojik boyurtunuda eklesin avukatınız. Sızar işte çocuk uyumadan gibi gibi. Sosyal medya kullanıyor ve böyle resimler paylasmissa o resimlerin ekran kaydını alarak şunun herkese açık olarak paylaşılan bu sosyal medya yerleri kanıt olarak kullanılabiliyor. Umarım skntisiz atlatabilirsiniz.

vardı canım ama ben yapmadım diyor :)
Komsunuz falan yokmu yani darp ettiğini sizin evden ciktiginizi o halde. Şahit yazın. İşimi soyisim adres verin . Kimseye şahit olur musun diye sormaniza gerek yok. Akraba hısım olmadığı sürece de bildiğim kadarıyla şahitliği yapmakla yükümlüdür. Yani ben konuşma istemiyorum diyemiyor. Bilmiyorum deme luksude yok mutlaka görmüştür halinizi ya da sesinizi duymuştur. Yani aklınıza ne gelirse kullanın. Çünkü karşı taraf kullanacaktır .

Konuşmasin elinizde en ufak bir kanıt varsa direk isim soyisim ve adres yazın ve şahit olarak yazın. Bakin bakalım nasıl konuşuyor!!. Konuşmuyor mu bazı örnekler var. Yuva tyiktigi için 3 . Kişiye manevi tazminat davası . Mutlaka bilen birileri vardır. Soruşturun biraz. Konuşmuyor mu 3. Kişiye tazminat davasini açın . Onu bu halatları yemeden önce düşünecekti. Madem çocuğunu elinden alır diye korkuyor. Çocuğu onu hayatından siler diye niye korkmamis. Acimayin hiç .

Yedeklemeyi bilerek kapatmıştım ben Mesajlar filan ama ona Bile gerek yokki böyke öküzleri biraz tahrik edin zaten sövüyor dövüyorlar
Bayan davayı açsa erkek boşanmak istemezse uzatsa Boşanma gerçekleşmezmi?
Yoo çekişmeli istediği kadar uzatsin . Yıl uzar dava uzar. Zaman verir ama karariniz degismiyorsa hakim gene de boşar.

Ben olsam yolardım o kadını::)
en son konumda dediğim gibi kadın kocasınla barıştı. kocamla bi kere buluşmuşlar kocamın yüzüne tüm yalanlarını vurdum.artık kocamı nasıl gördüyse kocası ile jet hızıyla barıştı kadın üstelik 300tl veriği ile kaldı kadın ben haram zıkkım olsun diyorum. kocamla konuşmamda yüzüne vurunca yalanlarını özür dileyeceğine helali hoş olsun dedi. bana da artık ne hissler yaşattıysa gurur yoktur bende ama evime gitmek konuşmak düşüncesi bile beni boğuyor.Allah bildiği gibi yapsın hepsıni.ailesininde aramaya yüzü yok ama yine oğullarını bulunmaz hint kumaşı gibi şımartmaya devam ediyorlar.boşanmak için bile harekete geçemiyorum.

Artık 3. Kişiye dava açılamıyor kızlar sadakat yükümlülüğü eşte olduğu gerekçesiyle.

Ben kadınlar kandırıyo olayına katılmıyorum evet var o tip kadınlar ama eşine evine bağlı biri defetmeyi bilmeli. Biz kadınların karşısına hiç mi bu tip erkekler çıkmıyo gayet de eğlenip bile isteye ilişki sürdürülebilir en ufak bi yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için elimizden geleni yapıyoruz aynı direyeti erkekler de gösterebilmeli. Karşı tarafa suç yüklemek psikoloji rahatlatmaktan başka bir şey değil ki çoğunluğa baktığımızda erkek bi şekilde kandırıp olayın içine çektikten sonra yakalanıyor evet evliyim ayrılmam da sen bilirsin moduna giriyorlar bunlar gerçek maalesef.

Ya kızlar biz boşandık mahkemenin kaleminden imza atıp evrağı aldım ama eş gelmedi tek gittim ona tebligat yapılacağı söylendi oda o evde kalmıyor pek yada çalışıyor yani bu arada soyadım ne zaman düşücek dediğimde daha düşmez bi evrak daha alacaksın tebliğ olduktan sonra dedi bilen bilgi verebilirim nasıl olcak hiç ulaşmasa tebligat noluyor boşandık ama boşanmalarına diye karar çıktı anlamadım bişi soyadını sonsuza kadar taşıcammı ben

:) hayır taşımayacaksın
eski eşin gitsin adliyeden o evrağı alsın boşanma kesinleşmesi için geldim desin evrak veriyolar 1 ay sonra tekrar gidiyorsunuz boşanma şerhi almaya 15 gün sonra da kimliğini değiştirebiliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…