Bosancam senden ama 4-5 sene sonra

kesınlıkle bu arkadasın her kelımesıne katılıyorum

Cok uzuldum cok gecmis olsun. Mune senden simdiden ozurdilerim ama luten banlama birak hakedene soyleyelim. Bende ayni bir serefsizlikle karsilastim. Hastalandim ben kanserdim. Cöktüm. Oysa cok guzeldim. Cok soylerim bunu. Cunku rabbim bunu guzel yaratti elim ayagim agzim gozum duzgundu. Stresten kendi kendimi yedim hergunum mutsuzlukla geciyodu duzeltmek icin onuniyi ve mutlu etmek icin yillarimi feda ettim. Saclarim onun istedgi gibi uzun olur fizigim onun istedgi kiloda olur giyimim onun isedgi gibi olur. Evde her daim bakimli ve guzel. Hoooopppp Allah dediki dur. Benim sana verdigim o nimetleri o saglam vucudu baskasina heba ettin. Kurban ettin. Kanser ettim kendimi. Cöktüm öluyordum.ilk etapta agladi sizladi sonra kendi basima kaldim bisey istemeye korkuyodum desten yok. Maddi olarak degil maneviyata ihtyacim vardi. Dedim rabbim sifa ver bana yapanlarin yanina kalmayacak aglaya aglaya dua ettim. Bugun ayaktayim aylar gecti ben kalktim toparlandim eskisi giniyim sukur. Doktor kontrolunde. Burnundan getirdim hala ailemdeyim. Affedemiyorum. Karisi olarak degil insani duygularla hareket etmesini iswrdim. Bugun disarda ac dilenci gorsem dolabimi verecek biriyim.hasta gorsem binlerce sifa isteyen dileyen ona dua eden elimden gelebi yapan biriyim. ALLAH buyuk merhametine sigindim.hala yasiyoruz bakalim onunda hikayesi bitmedi henuz bakalim o ne yasayacak. Esine gelince yorulacak cocuklarina bakacak evlenirken hastalikta saglikta dedik. Ben esimin mesleginden dolayi hep diyodumki senin kolun kopsa kolun olurun gozun olurum bacagin olurum yeterki sana bisey olmasin. Bana oldu iste. Insann kendine yapar unutma uzulme. Bunu herkes okusun diye uzunca yazdim.sevgiler

Öncesinde kavga tartışma yok dedin ama bana sanki bi sinirle söylenmiş söz gibi geldi biri olsa yada boşanmakta ciddi olsa ne hastalığını gözü görür ne çocukları Allah yardımcın olsun senin agzını aramış olabilirmi

Bu konuda yorum yazamıyorum hep en iyisini yazıyorlar ya, insan nasıl bu kadar emin olur ? hiçbir görüşme yoktur ama adam başka bir kadına aşık olmuştur ? kalbini yarıp mı görmüş acaba ?

Bu konuda yorum yazamıyorum hep en iyisini yazıyorlar ya, insan nasıl bu kadar emin olur ? hiçbir görüşme yoktur ama adam başka bir kadına aşık olmuştur ? kalbini yarıp mı görmüş acaba ?
Hic yani
Adam aklindan gunun birinde bosanacagini geciriyorsa bile yola cikti cikacak demektir.

Yorulabilir, erkekler de insan, anlayabilirim. Boşanma lafı fazla olmuş. Ne kadar kolay ağızlarına alıyorlar bu lafı. Gerçeğine hazır olmadığın şeyin blöfünü yapmayacaksın.

Hayatında biri olduğunu sanmıyorum. Boşandıktan sonra da bulabilir sonuçta, yeni sini hazırlamak şart mı ki birini bırakmak için... böyle hastalık durumlarında çiftler bunalabilir, birbirini karşı cins olarak beğenme durumu son bulabilir. Gördüm örneklerini. Allah sağlık sıhhat versin .

eee?
belki henüz platonik olarak hoşlandığı ya da aşık olduğu biri var kafasında? ya da henüz iletişime geçmediği ama bir aradayken tuhaf bir enerji oluşan birisi de olabilir çevresinde? bir sürü olasılık var.. henüz eyleme geçilmemiş olduğundan yazışma görememiş olabilirsin, adamın aklını ya da kalbini görebiliyor musun?hayır..

"ben kendi hayatimi istiyorum cocuklar olursa nasil olacak." şu lafın ardındaki manaları oturup etraflıca düşünmeni tavsiye ederim..

Kesinlikle bu durumda boşanmayım gurur felan yapayım diye çünkü gururdan daha önemli şeyler var mesela çocuk gibi...bağıran çağıran bir adam değilse çocukların psikolojisini bozacak türden davranışları yok ise ....kendinizi bu zorlu sürecin içine atmayın siz daha çok yipranirsiniz hemde çocukları çok yıpranır bu süreçleri bilen biri olarak söylüyorum ama hazırlık yapmaya başlayın...ilk hedefiniz hastaliginizi yenmeniz olsun bu çok önemli ve bunun için mutlu olmakta gerek kendinize vakit ayırın bırakın ev biraz dağınık kalsın....kendinize bakın ...bu arada gelecekte neler yapabilirim hangi işte çalışırım diye düşünün bir seyle yapın hiç yoksa dil öğrenin işte sinavlarina girin vs gibi....yani kendinizi geliştirin..bu arada ayrı bir hesapta para biriktirmeye başlayın yavaş yavaş mesela altın hesap olabilir ..1 gram atarsınız vs gibi ...onun haricinde kendinizi bu fikre alıştirin ...zamanı gelince de bakarsın duruma göre baktın güçlüsün senin adam kötü oldu aldattı vs o zaman bosanirsin ama siz guclenmeden boşanmayın çocuklar için ...bu güçlenme sürecinde kocanizi kullanın maddi ve manevi olarak işte hastane masrafları çocuklara baksın vs ...kendinizi düşünün ve çocukları ... Allah'ım yolunuzu açsın

Evliliğin asırı kavgalı bir döneminde bunları eşime ben de söylemiştim. İnanmıştım garibim. Belki sizinki de bir sinir haliyle demiştir.

Geçöiş olsun
Hastalık süreçleri insanı yıpratıyor psikolojik olarak
Herhalde eşiniz de etkilenmiş
Dışarıya çıkarken siz yorulmayın diye çocuklardan birini yanına alacak incelikte bir adamın boşanınca çocukları almam demesi pek mantıklı gelmedi
Psikoljik destek alın oöur mu

Bence kafasına koymuşsa bir insan bu sene değilse mutlaka ilerleyen sene boşanır
Üzgünüm eşiniz kafasına koymuş.

Umarım gerçekten sadece sinirle söylemiştir o halde bile kötü ya neyse. 4,5 sene sonra nedir insan ya ister ha istemez ilerde nedir yani. Bu bir plan mı ? Bence blöf attı seni korkutmak için. Ama hiç hoş değil bence hiç özellikle de hastalığınız ne bilmiyorum ama böyle bir doneminizde

normal durumda bi insan olsaydı niye boşanmıyosunuz diye sorardım. ama siz şuan zaten hastaysınız bir de boşanma yaşarsanız mental sağlığınızın da etkileneceğini düşünüyosanız bu konulara şuan hiç girmeyin. genel olarak bu duruma nasıl geldiniz anlamadım sağlığınıza odaklanın iyi olun. çok geçmiş olsun

Blof yapmiyor zora gelemiyor
Blof yapsaydi bosanalim simdi diyince cocuklarda sende kalsin diyince hayatimi yasamak istiyorum demezdi

Blof yapmiyor zora gelemiyor
Blof yapsaydi bosanalim simdi diyince cocuklarda sende kalsin diyince hayatimi yasamak istiyorum demezdi
Evet orayı unutmuşum doğru. Su an kufretmek istedim kocana. Bu hayatı bi erkekler yasamak mı isteyecek arkadaş? Bütün dert sıkıntı sanki kadınların omzunda mı olmalı. Biraz sıkılınca hoppp hayatımı yasamak istiyorum. Ee hani kadının hayatı?? Valla bazısının ağzına kürekle vuracaksın

Kesinlikle katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…