- 12 Haziran 2020
- 2.145
- 7.447
- 158
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
kesınlıkle bu arkadasın her kelımesıne katılıyorumyavaştan kenara para atmaya başlasan iyi olur. herhangi bir sahnesinde silah görülen dizinin bir yerinde o silahın illa ki patlaması gibi, ağza boşanma-ayrılık vb. lafı alındığında bu gerçekleşiyor.
ayrıca başkasının olmadığına %100 eminim diyerek saçmalama istersen, 7/24 adamın yanında değilsin.
Cok uzuldum cok gecmis olsun. Mune senden simdiden ozurdilerim ama luten banlama birak hakedene soyleyelim. Bende ayni bir serefsizlikle karsilastim. Hastalandim ben kanserdim. Cöktüm. Oysa cok guzeldim. Cok soylerim bunu. Cunku rabbim bunu guzel yaratti elim ayagim agzim gozum duzgundu. Stresten kendi kendimi yedim hergunum mutsuzlukla geciyodu duzeltmek icin onuniyi ve mutlu etmek icin yillarimi feda ettim. Saclarim onun istedgi gibi uzun olur fizigim onun istedgi kiloda olur giyimim onun isedgi gibi olur. Evde her daim bakimli ve guzel. Hoooopppp Allah dediki dur. Benim sana verdigim o nimetleri o saglam vucudu baskasina heba ettin. Kurban ettin. Kanser ettim kendimi. Cöktüm öluyordum.ilk etapta agladi sizladi sonra kendi basima kaldim bisey istemeye korkuyodum desten yok. Maddi olarak degil maneviyata ihtyacim vardi. Dedim rabbim sifa ver bana yapanlarin yanina kalmayacak aglaya aglaya dua ettim. Bugun ayaktayim aylar gecti ben kalktim toparlandim eskisi giniyim sukur. Doktor kontrolunde. Burnundan getirdim hala ailemdeyim. Affedemiyorum. Karisi olarak degil insani duygularla hareket etmesini iswrdim. Bugun disarda ac dilenci gorsem dolabimi verecek biriyim.hasta gorsem binlerce sifa isteyen dileyen ona dua eden elimden gelebi yapan biriyim. ALLAH buyuk merhametine sigindim.hala yasiyoruz bakalim onunda hikayesi bitmedi henuz bakalim o ne yasayacak. Esine gelince yorulacak cocuklarina bakacak evlenirken hastalikta saglikta dedik. Ben esimin mesleginden dolayi hep diyodumki senin kolun kopsa kolun olurun gozun olurum bacagin olurum yeterki sana bisey olmasin. Bana oldu iste. Insann kendine yapar unutma uzulme. Bunu herkes okusun diye uzunca yazdim.sevgilerSenden bosanicam, ama bir 4-5 sene sonra.
Öyle mi, niye simdi degil.
Yok simdi olmaz, simdi cocuklar cok kücük, sende daha hala hastasin. Vicdanim el vermez seni bu durumda birakmaya.
Konusma bu sekilde basladi, öncesinden gelen bi kavga tartisma yok.
Baska birisi olamaz (su an icin en azindan) 100% eminim.
Tamam dedim, hatta simdiden bosanalim bence o kadar beklemeye gerek yok, sende bende kendimize gencken yol cizeriz. Cocuklarda su durumda sende kalsin. Ben hastayim bugün iyiyim yarin kötü halim belli olmuyor. Evde sende kalsin, ben tek oda bi yere giderim hem yakin olurum, hemde cocuklarin düzeni degismez dedim (cocuklarimi vermem söz konusu degil, tepkilerini ölcmek istedim)
Yok olmaz, simdi bosanmam, cocuklarida almam, ben kendi hayatimi istiyorum cocuklar olursa nasil olacak dedi.
Ben bakamam, biliyorsun dedim.
Zaten sen bu cocuklari iyi beslemiyosun (tatliyi asla vermemi istemiyor, ama kendisi yiyor), dedim iste tamam kalsinlar sende. Sen cok iyi bak, bende zaten anne olarak iyi bakilmalarini istiyorum ondan sende kalsinlar diye israr ediyorum dedim.
Hep sakince konustum. Kendi arada biraz sesini yükselti.
Bana gelince, hastayim, su an cok akut bir dönemdeyim, cok agir ilaclar kullaniyorum. Bazen yerimden kalkamiyorum bakima muhtac kaliyorum bazende hic birseyim yokmus gibi iyi oluyorum. Nadir bi hastalik, ismini yazmak istemiyorum ifsa olmamak adina.
Bu durum hemen hemen 8 aydir böyle.
Cok yoruldu biliyorum, cok kötü oldugum günlerde hem ise gidip geldi, hem evle hem cocuklarla hemde benimle o ilgilendi.
Eger bunu gercekden istiyorsa, yani bosanmayi ben ilk firsatta ayrilirim. Hic beklemem. Ama su an cözemiyorum, bunaldi da mi böyle, yoksa gercekden mi bosanmak istiyor. Bu yüzden nasil davranim cözemiyorum su an.
Öncesinde kavga tartışma yok dedin ama bana sanki bi sinirle söylenmiş söz gibi geldi biri olsa yada boşanmakta ciddi olsa ne hastalığını gözü görür ne çocukları Allah yardımcın olsun senin agzını aramış olabilirmiSenden bosanicam, ama bir 4-5 sene sonra.
Öyle mi, niye simdi degil.
Yok simdi olmaz, simdi cocuklar cok kücük, sende daha hala hastasin. Vicdanim el vermez seni bu durumda birakmaya.
Konusma bu sekilde basladi, öncesinden gelen bi kavga tartisma yok.
Baska birisi olamaz (su an icin en azindan) 100% eminim.
Tamam dedim, hatta simdiden bosanalim bence o kadar beklemeye gerek yok, sende bende kendimize gencken yol cizeriz. Cocuklarda su durumda sende kalsin. Ben hastayim bugün iyiyim yarin kötü halim belli olmuyor. Evde sende kalsin, ben tek oda bi yere giderim hem yakin olurum, hemde cocuklarin düzeni degismez dedim (cocuklarimi vermem söz konusu degil, tepkilerini ölcmek istedim)
Yok olmaz, simdi bosanmam, cocuklarida almam, ben kendi hayatimi istiyorum cocuklar olursa nasil olacak dedi.
Ben bakamam, biliyorsun dedim.
Zaten sen bu cocuklari iyi beslemiyosun (tatliyi asla vermemi istemiyor, ama kendisi yiyor), dedim iste tamam kalsinlar sende. Sen cok iyi bak, bende zaten anne olarak iyi bakilmalarini istiyorum ondan sende kalsinlar diye israr ediyorum dedim.
Hep sakince konustum. Kendi arada biraz sesini yükselti.
Bana gelince, hastayim, su an cok akut bir dönemdeyim, cok agir ilaclar kullaniyorum. Bazen yerimden kalkamiyorum bakima muhtac kaliyorum bazende hic birseyim yokmus gibi iyi oluyorum. Nadir bi hastalik, ismini yazmak istemiyorum ifsa olmamak adina.
Bu durum hemen hemen 8 aydir böyle.
Cok yoruldu biliyorum, cok kötü oldugum günlerde hem ise gidip geldi, hem evle hem cocuklarla hemde benimle o ilgilendi.
Eger bunu gercekden istiyorsa, yani bosanmayi ben ilk firsatta ayrilirim. Hic beklemem. Ama su an cözemiyorum, bunaldi da mi böyle, yoksa gercekden mi bosanmak istiyor. Bu yüzden nasil davranim cözemiyorum su an.
Bu konuda yorum yazamıyorum hep en iyisini yazıyorlar ya, insan nasıl bu kadar emin olur ? hiçbir görüşme yoktur ama adam başka bir kadına aşık olmuştur ? kalbini yarıp mı görmüş acaba ?Sizin %100 emin oldugunuz duruma sasirdim. Ben de %95 hayatinda biri var bu adamin diyebilirim rahat rahat. Hayat kuracak insan cocuklari istemez evet,hem de o hayati baska bir kadinla kurmak istiyorsa. Nasil bu kadar saf olabiliyorsunuz anlayamadim gercekten. Su adam %100 emin olunacak adam degil,hos ben mezardan babam cikip gelse ona da %100 inanamam. O da ayri mesele
Hic yaniBu konuda yorum yazamıyorum hep en iyisini yazıyorlar ya, insan nasıl bu kadar emin olur ? hiçbir görüşme yoktur ama adam başka bir kadına aşık olmuştur ? kalbini yarıp mı görmüş acaba ?
Yorulabilir, erkekler de insan, anlayabilirim. Boşanma lafı fazla olmuş. Ne kadar kolay ağızlarına alıyorlar bu lafı. Gerçeğine hazır olmadığın şeyin blöfünü yapmayacaksın.Bakın hastalık süreçleri zordur. Böyle zor süreçlerde karar verilmez..iki taraf için de zorlu süreçlerdir. Öncesinde başka bir sorununuz varsa bilemem ama anı patlamaları buyutmeyin derim.
Katibin Ruhu sızı kamçılamak için yapmış demiş kesinlikle çok yerinde bir tespit olmuş.
eee?Gercekden 7/24 yaninda sayilirim. Pandemiden dolayi evden calisitigi cook oluyor. Ise gittiginde devamli arar görüntülü ben beni hem cocuklari görmeye. Disari cikacaksa mutlaka cocuklarin en azindan birini yaninda alir bana hafiflik olsun diye. Telefon hep ortadadir, is telefonu dahil. Hesap ortak. Mail adreslerinin hepsi aciktir, sifrelerini bilirim, sosyal medyasi var ama kullanmaz neredeyse onlarda bana acik.
Paraya gelicek olursak, birikimler benim adima.
Yorulabilir, erkekler de insan, anlayabilirim. Boşanma lafı fazla olmuş. Ne kadar kolay ağızlarına alıyorlar bu lafı. Gerçeğine hazır olmadığın şeyin blöfünü yapmayacaksın.
Blof yapmiyor zora gelemiyorUmarım gerçekten sadece sinirle söylemiştir o halde bile kötü ya neyse. 4,5 sene sonra nedir insan ya ister ha istemez ilerde nedir yani. Bu bir plan mı ? Bence blöf attı seni korkutmak için. Ama hiç hoş değil bence hiç özellikle de hastalığınız ne bilmiyorum ama böyle bir doneminizde
Evet orayı unutmuşum doğru. Su an kufretmek istedim kocana. Bu hayatı bi erkekler yasamak mı isteyecek arkadaş? Bütün dert sıkıntı sanki kadınların omzunda mı olmalı. Biraz sıkılınca hoppp hayatımı yasamak istiyorum. Ee hani kadının hayatı?? Valla bazısının ağzına kürekle vuracaksınBlof yapmiyor zora gelemiyor
Blof yapsaydi bosanalim simdi diyince cocuklarda sende kalsin diyince hayatimi yasamak istiyorum demezdi
Kesinlikle katılıyorum.Cünkü bu adam çok yakında aldatmayada başlar sizi bu gidişle .Kendinizin bu hastalık ve tedavi sürecinde daha duygusal anlamda da daha fazla yıpranmamanız adına en kısa sürede boşanın derim .Allah acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?