Bosancam senden ama 4-5 sene sonra

halacocuksun

Kusura bakmayin yarin kalmis. Ben her durumda kendimi kendi basima ayakta kalabilecek sekilde olmaya hazir tutarim. Esim diye kimseye güvenmem, bu sadece bu olanlarla alakali degil genel olarak böyledir.

Ailemin yanina Asla gitmem.

3 cocugumuz var, biri okula gidiyor ikisi 3 yas Alto.
Anlıyorum. O yüzden senden böyle bir tepki beklemiyordu. Madem böyle bir sıkıntın var, niye 3 çocuk? Yanlış anlama, bende kronik depresyon var, benim de kendime sorduğum oldu bu soruyu.

Söyledikleri icin asiri pisman, nasil söyledim hic aklimda olan bisey degil. Senide cocuklarina görmeden nasil yasarim bilmiyorum, isteyken bile sizi görmeden rahat edemiyorum diyor.

Laf cikti ama agzindan, Kalbim kirildi, aklim karisti.

Hastalığınızın geçme ihtimali var mı yoksa bununla yaşamayı öğrenmek zorundayım türden bir rahatsızlık mı?
Allah şifa versin bu arada yorumumu buna göre yapmak istediğim için sordum.

Söyle ki, yarin sabah uyanip hic hastalanmamis gibi de yasayabilirim, ama Sabah uyanip tekerlekli sandalyeye de muhtac olabilirim. Bu atak halini atlatip bir sene on sene 20 sene sonra daha hafif yada daha kötü bir atakda gecirebilirim.

Söyledikleri icin asiri pisman, nasil söyledim hic aklimda olan bisey degil. Senide cocuklarina görmeden nasil yasarim bilmiyorum, isteyken bile sizi görmeden rahat edemiyorum diyor.

Laf cikti ama agzindan, Kalbim kirildi, aklim karisti.
Onda da benim öfkemden var demek ki birden yanıp birden sönen.
Sonra bin pişman.
Kendimden biliyorum isteyerek dememiştir.
Bir daha öyle şeyler soylememesi gerektiğini söyleyin.
Olay neden buralara geldi peki?
Burda olaylari eksik anlatirsaniz yorumlar sizi ayırır haberiniz olsun. O yüzden lütfen tam anlatin ya da hiç anlatmayın

Yok iste en sasirtan da bu oldu, sak diye söyleyiverdi.
Kavga tartisma gerginlik olsa dicem ondan dedi.

8 ay oldu, bunun iki ayini bakima muhtac gecirdim
Ay kıyamam ya, çok dayanmış. Maşallah. Tövbe tövbe. Hayır ben de yıllardır idare ediyor da yoruldu sandım. Acaba rahata falan mı alıştın sanıyor, talihsiz bir blöf yapmış sarsıl da kendine gel falan diye. Durumun ciddiyetinin farkına varamadı daha heralde.

Esin kendi hayatini kurmak istiyor sorumluluktan bunalmis,acikca da soylemis.su an toparlan ve bence araya duvar koy.bosanma hastasin ama araya duvar ör.sonra da bosan gitsin.aldatacak adam tipi su an yoksa bile beynen aldatiyodur zaten.bunu dusunmeden soyleyemez.dusunmus,planlamis ve sana haber vermis.

Ben eşinizin sinirle boşanma sözünü ağzını aldığını düşünmedim.
Adam 4 sene sonra kendini boşanmış, çocuksuz ve tüm sorumluluklarından kurtulmuş olarak görüyor.
Ama yok öyle yağma
Bu çocukları tek başınıza yapmadınız.
Hastalığınızdan ayrı olarak, ben boşanan kadınlara çocukların maddi manevi bütün sorumluluklarının verilip, adamların bekar gibi gezmelerine karşıyım.
Kadınlar sinir stres içinde her şeye yetişmeye çalışırken, babalar verdikleri iki kuruş nafakayı başa kalkıyorlar.

Düşüncelerimin dile getirilmiş hali
Kendiler bir grip olsa hayata küserler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…