bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi☹️

Belli ki ailesi baya baskın,sizin yükselmenizden sonra kim bilir psikolojik şiddet bile yapıyorlardır,dolduruyorlardir..Ellerine fırsat gibi geçmiş sanki, keşke sakin kalmayi deneseydiniz ama ne yazık ki bazen mümkün olamayabiliyor,anlayabiliyorum.İşin aslı,eşiniz bir anda mi döndü,, siz yukseldiniz diye mi yoksa.onceden sinyalleri var mıydı? İnşallah barişirsiniz...

Aslında elinde güzel bi koz var. Çok arayıp ulaşmaya çalışmışsın ya şu an tam tersi davranıp ulaşmaya çalışmadan, canın çok acısa bile naparsan yap artık ilgilenmiyorum havasına girersen (tabi bunu giderli sözler paylaşmadan ya da oooo çok mutluyum diye abartmadan) kadın beni seviyordu nasıl bir anda vazgeçti diye düşünmesine yol açabilirsin.

Hiç bir şey için eşini veya ailesinden birini arama. insan, aramak için saçma ve önemli olduğuna zorla kendini ikna ettiği konular bulmaya çalışıyor ayrılıklarda.

Ayrıca sussaydım şunu yapsaydım bu ilişki devam eder miydi diye düşünceye girme. Ortadaki sorunu sen neden görmezden geleceksin ki, Senin hayatının bir değeri yok mu? sen yapma etme dedikçe anneme yan gözle baktın,yok az güldün yok ağzın kıpırdadı gülerken dalga mı geçtin vs vs boyuta ulaşırdı.

Halam gelinini hiç sevmez. Çünkü gelini bayramda bile gelmez , halam evlerine sanırım.bir elin parmağını geçmeyecek şekilde gitmiştir. Ve gelini sıkışınca halama para vermek zorunda gibi davranır saygısız gerçekten..kuzenim annesine kimbilir nezamandir sarılmiyor çünkü cücük beyinli. Eşi kiskanclik krizlerine giriyor diye oğlu resmen var ama yok gibi. Gelinin ailesi evden çıkmaz halama kolayca terbiyesizlik yaparlar.
Her neyse bir gün bunlar karı, koca tartışmalar yaşamış.. kuzenim de boşanmak istedi..
Halam olayi oğrendi . Dedi ki ahlaki bozuk değil, eşini seviyor . Beni sevmek zorunda değil ama keşke saysaydi. Ama yine de bu yuvayı toparladı. Oğluna yüz vermedi eve almadı hanımınin yanına git dedi. Gitmediğinde basinin etini yedi haniminin gönlünü al diye. Yuvaları kurtuldu zaten kendi aralarında çok iyilerdi zıtlaşma sonucu böyle olmuştu.
Velhasıl kelam halam aracı olurken oğlunu eve almazken gelin halama annecim diyordu. Şimdi taşınmışlar halam birinden duymus. Evlerini böle bilmiyor nasıl üzgün. Hala bana böyle yapsalar ara bozmam ama düzeltme çabasına da girmezdim dedim. Ben Allah rızası ve hesap veririm diye nefsimin üstüne gittim. İyi yaptım bosver dedi.
Rabbım iyilerle karşılaştırsın.

Sen pesindne koşmasaydin o koyacaktı. İlk başta anlamaz saftirik erkekler yüz verme 3 ay sonra peşinde döner. Şimdi daha çok yeni üzüntün. Sen iyileşince o kötü olacak .. üzülmeye,. Böyle kötü insanlardan kurtuldun şükret .

Aile kurduğunun bilincine bile varamamis ki. Peşinden koşmayın, gayet soguk kanlı davranın. Mantıklı bir düşünün seven insan sevdiğine kıyamaz. Nasilki kendi ailesi haksız olduğu halde annesinin yanında yer alıyor, anasına kardeşine kıyamıyor sizi önemsemiyor sizde buz kesilin. Hayat çok kısa kendinizi bir adamın ne ettiği belirsiz hallerine, en ufak zorluklarda bırakmalarına bırakmayın. Siz bir biriyseniz. Bu hayatı bir kez yasayacaksiniz ve bu adamla(!) devam ederseniz sizi daha çok uzerler. Kurtulduğunuza sevinin. Ne ilk bosanansiniz ne de son boşanan olacaksiniz.

Aci cekmemek icin psikolog ya da psikiyatriste gitmenizi oneririm. Aci cekmenizin esas sebebi bosanma degil surekli reddedilme. Eger iletisim kurmayi tamamen birakir baska seylere odaklanirsaniz aciniz yavas yavas hafifler.

Boyle bir adama elveda diyememek gercekten buyuk kayip. Soyle yapsaniz en son sizi abisi aramis ya ona deyin o iletir esinize. Nasilsa siz kendinizi kucuk dusurmeyi falan gecmissiniz.

Bence kesin doner ve cok siddetli pisman olur. Boyle yalvaran birini bulamadikca pismanligi artar. Bence siz bekleyin madem.

Yazık günah değil mi size ne diye sizi istemeyen adamın peşinden bu kadar koştunuz elinize ne geçti hiç yapmayın lütfen dünyanın sonu değil acınız geçecek sadece kendinize zaman ayırın.

ok bu gunlerin zor geçecek ama sen bu duruma alışacaksın

onsuz yaşamak ve hayatına yeni girecek birileri olacak ,

ve işte ozaman senın o anasının kuzusu eski kocan geri dönecek ve sen kabul etmeyeceksin bile

bu mesajımıda unutma

Döner mi dönmez mi bilinmez , u dönüşü yapıp ters davranan birinin önce hatasını ve davranış yanlışlığını farketmesi lazım ki döndüğünde herşey düzelsin. Naçizane tavsiyem hızlı ama çok hızlı şekilde destek alın. Bunlar ciğer dağlayan durumlar malesef olur muydu olmaz mıydı şüpheleri yas sürecini ve dolayısıyla normal hayata dönüşünüzü zorlaştırır. Biz ne desek boş şuan aklınız onda kaldığı için . En iyisi profesyonel bir göz belkide diyeceksiniz ki vay be beni ne durumlara sokmuş. En az hasar ile ayrılmaya bakın. Siz kendinizi dik tutup kendi arkanızda durmadıkça onun da yaptığı hataları farketmesi güç bu arada.

En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım
Böyle önemli bir kararı bile eşiniz değil abisi iletiyor size. Karısı ailene beni savun deyince ona göre hareket eden, ailesi karından boşan deyince ona göre hareket eden kendi kararlarını alamayan biri için bu kadar üzülmeyin.

Çocuk gibi ailesini araya sokmuş. 3 ay peşinden koşmak yerine keşke haklı olduğunuz konularda haklılığınızı ispatlamaya çalışsaydınız. Artık sizi gözden çıkarmış gibi. Boşanma kağıtlarını imzalama ve bir daha abisi araya girdiğinde ben sizinle değil eşimle evlendim bu evliliği bitirirkende onunla konuşarak bitiricem kaçmak yerine konuşmaya yüzü varsa arasın de kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…