- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
- Konu Sahibi Garipcalikusy
-
Belli ki ailesi baya baskın,sizin yükselmenizden sonra kim bilir psikolojik şiddet bile yapıyorlardır,dolduruyorlardir..Ellerine fırsat gibi geçmiş sanki, keşke sakin kalmayi deneseydiniz ama ne yazık ki bazen mümkün olamayabiliyor,anlayabiliyorum.İşin aslı,eşiniz bir anda mi döndü,, siz yukseldiniz diye mi yoksa.onceden sinyalleri var mıydı? İnşallah barişirsiniz...Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi
Aile kurduğunun bilincine bile varamamis ki. Peşinden koşmayın, gayet soguk kanlı davranın. Mantıklı bir düşünün seven insan sevdiğine kıyamaz. Nasilki kendi ailesi haksız olduğu halde annesinin yanında yer alıyor, anasına kardeşine kıyamıyor sizi önemsemiyor sizde buz kesilin. Hayat çok kısa kendinizi bir adamın ne ettiği belirsiz hallerine, en ufak zorluklarda bırakmalarına bırakmayın. Siz bir biriyseniz. Bu hayatı bir kez yasayacaksiniz ve bu adamla(!) devam ederseniz sizi daha çok uzerler. Kurtulduğunuza sevinin. Ne ilk bosanansiniz ne de son boşanan olacaksiniz.Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi
Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup
Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi
Böyle önemli bir kararı bile eşiniz değil abisi iletiyor size. Karısı ailene beni savun deyince ona göre hareket eden, ailesi karından boşan deyince ona göre hareket eden kendi kararlarını alamayan biri için bu kadar üzülmeyin.En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım
Çocuk gibi ailesini araya sokmuş. 3 ay peşinden koşmak yerine keşke haklı olduğunuz konularda haklılığınızı ispatlamaya çalışsaydınız. Artık sizi gözden çıkarmış gibi. Boşanma kağıtlarını imzalama ve bir daha abisi araya girdiğinde ben sizinle değil eşimle evlendim bu evliliği bitirirkende onunla konuşarak bitiricem kaçmak yerine konuşmaya yüzü varsa arasın de kapat.Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?