bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi☹️

Pişman olmaz.

Ben açtım davayı o telefon engelinden sonra bu ay anlaşmalı bosanacagiz tabi ben de kabul edersem

Evet boşanmak istiyorum diyor ama açmadı gururum yerle bir bu iç sıkıntısı ile ben açacağım sanırım
Davayı açtınız mı, açmadınız mı?

Pişman olsun diye beklemeyin boşuna. Erkeklerin kafası bizim gibi çalışmaz. Siz onu ve onun gibi olan ailesini Allah'a havale edip geçin

Davayı açtınız mı, açmadınız mı?

Pişman olsun diye beklemeyin boşuna. Erkeklerin kafası bizim gibi çalışmaz. Siz onu ve onun gibi olan ailesini Allah'a havale edip geçin
En güzeli Allah'a havale etmek açmayi çok düşündüm ama hala harekete gecemiyorum

Peki son tartışmanızda ne oldu sen ona ne dedin de böyle iletişimi kesti seninle
Eşim görev için hep gidiyordu telefonla arıyorum açmıyordu eskisi gibi değildi memleketten en son geldiğinde sanki beni bir şekilde istetmemis gibiydiler çok kötü davranıyor sürekli bosanacagiz diyordu en sonunda hep alttan almaktan bıktım sesim öyle yükseldi ki sonra telefonu kapattı yarım saat sonra abisi aradı o hala seninle iletişimde mi dedi( bu nasıl laf ya o benim esim ) evet dedim tamam artık iletişimde olmayacak dedi beni her yerden engelledi iki gün sonra telini degistirdi olay aynen böyle oldu yani o kadar şok içindeyim ki

Ben de aynı durumu yaşıyorum, evlendiğimizden beri annesiyle uğraştım daha ilk günlerde beni aileme geri götürmek istediğini söyledi. Sürekli beni sindirmek için tehditler edip korkuttu. Annesinin bir lafıyla beni saatlerce darlıyordu üstüne bir de ekonomik şiddet. Dayanamadım 2 ay kadar dayanabildim sonra evimi barkımı ayırdım. Eş ailesi herşeye karışma hakkına sahip ama bizim ailemiz bizi haklıyken savununca bile karışamaz diyorlar. Allah’a havale ediyorum. Ben de 2 ay sonra boşanıyorum bu adamdan ve hiç pişman olmadı. Aramıyor sormuyor. Hatta barışsak yine ayrılırız diyordu. Ben anlamıyorum böyle insanlık mı olur, hadi bunlar evlilik olgunluğuna erişememiş hiç mi aklı selim bir aile büyüğü de yok hatasını gösterecek. Ama böyle kalın kafalıların kafasına soksan da durmaz insanlık.

Aynen işte bu da hep dedi eğer bir araya gelsek yine bosanacagiz dedi cekismeliye gidip yorulsun istiyorum çünkü maddi manevi beni çok yordu fakat ailem anlaşmalı olsun diyor şimdiden öyle kötüyüm ki ne yapacağımı bilmiyorum

Ben anlaşmalı dava açacağım , evet bize yaşattıkları çok ağır ve onları yıpratmak lazım ama yine de çekişme süreci iki taraf için de yıpratıcı ve insanların çirkinleşmesi cok yüksek ihtimal. Kendimizi düşünelim ve kendimiz hasar almamaya çalışalım. Ortak mal yok bizim cocuk da yok o yüzden bir an önce ayrılıp yolumuza bakalım diyorum çünkü sürüncemede kaldığı sürece bu yara sızlar radikal bir değişiklik olması lazım. Bu arada forum da bazı kişiler boşandıktan sonra pişman olan kocalarını yazmışlar bu düşük bir ihtimal yani bize belli etmeyebilirler. Ama bence bu adamlar boşanma gibi ağır bir travmanın yüzlerine Tokat gibi çarpılmasını hakediyorlar. Sevgili arkadaşım senin gibi ben de eşimi hala seviyorum ama şu Noktada stratejik davranmalıyız boşanma davasını sen aç, hızlıca boşan içinden sevsen bile dışından güçlü gibi görünmeye çalış kalbinin sesini Dilinle duyurma ezik durma. Bir de böyle deneyelim

Şuan yaşadığınız şey sevgi değil mahrumluk psikolojisi ve bir müddet sonra geçecek emin olun. Erken kurtulduğunuz için şükredeceksiniz.
İçiniz yansa da gidin açın davanızı ve hiç birinin yüzüne bakmayın.
O Adam olamamış kişiye de asla üzülen tarafınızı göstermeyin.
Emin olun sizi mutlu gördükçe içten içe çıldıracaktır.
İnsan oğlu böyledir sizin ondan sonra üzülüyor olmanız onun gururunu okşar ama mutlu ve kendinden emin halinizi görmek onu istemsizce size iter sürekli sizi düşünür.
32 yaşına gelmiş ama daha nikahındaki eşine bile sahip çıkamayan bir sünepe!

Sallayın gerçekten değmez ve inanın biraz zaman geçtikten sonra bunu anlayacaksınız sizde.

İnan çok zor bir süreç toparlanmak da hayli uzun gibi

Bu sünepeler çok fazlaymış ya, sandığımızdan daha fazla. Anne kuzuları , çok yazık bizim babalarımız dedelerimiz 20 yaşında aile reisi olurken bunlar 40ında bile akıllanmıyor.

Bunları bu hale getirenler kim peki ? Kocalarından sevgi görmeyen ilgisiz bencil anneleri, oğlum babanız bizi sevmedi siz eşlerinizi sevin demiyorlar kendi heveslerini oğullarından alıyorlar, ellerinde tabakla peşlerinden koşuyorlar sonuç çocuk adamlar.

çok garip
sen ne karışıyorsun kes esini deseydin abisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…