bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi☹️

Lütfen yardım edin

Öyle üzgünüm ki ilk zamanlar ki o halı gerçek değil miydi acaba ben birçok şeyi görmezden mi gelseydim o zaman belki hiç bitmez hep iyi olurdu diyorum
Görmeden gelseydin de o zaman sen sen olmaktan çıkardın ve kardesim,pişman olacak olsa sevse zaten böyle yapmaz ailesi ile aramda dengeyi kurardi

Kimsenin peşinden köpek gibi koşmayın, hiç mi gururunuz yok? Yeryüzünde buna değecek bir erkek bulunduğunu sanmıyorum.

Hadi evlenmeyi beceremedi,ayrılmayı da becerememiş,bir yetişkin gibi kararının arkasında durup karsınıza geçip ayrılmak istiyorum bile diyememiş .
Pişman olup geri döndüğünü varsayın siz bunları yok sayabilecek,yine güvenebilecek misiniz ?Ertesi gün yine cayarsa ?

Fikrimi sorarsanız ailesi buna izin vermeyeceği için geri dönmeyecektir ki bence doğrusu da dönmemesi.
Bir umuda kalıp zamanınızı buna harcamayın,durumu kabullenip ne kadar hızla önünüze bakarsanız,dönse de birlikte olmamanız gerektiğine ne kadar hızla adapte olursanız o kadar iyi.

Evet ama ben kendimi sucluyorum çok severken keşke ailesini takmasaydim belki zamanla bize karismazlar diyorum üzüntüden hep kendimi sucluyorum
Herseyin sorumlusu siz değilsiniz ve herseyi değiştirmeye gücünüz yetmez.Hayatı kabullenmek kendinize sefkat göstermek gerekirse psikolojik destek almak kendiniz için yapabileceğiniz seyler

Konu şaka değilse bence acil bir tedaviye ihtiyacınız var.

Allah aşkına silkelen kendine gel. Git Bi doktora sana bu süreci hafif atlayacak Bi ilaç versin. Bu gerzek adamın peşinden üzülüyosun Bi de. Adamla barışsan ne olacak ailecek tepene çıkarlar şu saatten sonra.

Bu nasil aile abisi ariyor bosnaacak numarası değiştirecek vala bana böyle deseler 1 dk durmam ailesimi karar veriyor boşanmaya bosanin kurtulun cocuk yoksa yeniden baslamak cok kolay

Sen kayninin seni arayıp seninle yapamıyoruz vs demesine üzül.
Çok çok haklısınız
Allah aşkına silkelen kendine gel. Git Bi doktora sana bu süreci hafif atlayacak Bi ilaç versin. Bu gerzek adamın peşinden üzülüyosun Bi de. Adamla barışsan ne olacak ailecek tepene çıkarlar şu saatten sonra.
Cik
İki gün sonra ailesi başkasını bulur takar onun koluna unut gitsin
Bu kadar ah ile mutlu olacaksa bilemiyorum

Herseyi altin tepside sunup onune koymussun . Ilgilenmis olabilir basta ama sevmedigi bariz belli. Ailecek evlenmisler kaynin arayıp bosanma konusmasi yapmis. Beni kaynim arayacak seni istemiyoruz diyecek telefonda agzinin payını verip. Beni de kucuk dusuren kocanin donuna kadar alirim. Sebep aile yapisini koruyacak yetiskinlige ulasmamis . Sende seviyorum diye agliyorsun . Azicik kendinize sayginiz olsun . Doner mi umudunuzu hic dusunmeyin bile

Çok çok haklısınız

Cik

Bu kadar ah ile mutlu olacaksa bilemiyorum
Konu sahibi herkesin acısını yaşama şekli ve süresi çok farklı ama sen ciddi anlamda takılmış kalmışsın. Neden mutlu olamasın, belki düşündüğünden çok daha mutlu olur ya da çok mutsuz olur ama senin haberin olmaz. Sana düşen bir an önce hayatına ve kendine odaklanmak. Aksi durumda debelenip duracaksın, bırak gidene bir tekme de sen vur ki daha çabuk gitsin...biraz kendini sev artık.

Kaç yaşındasınız ayrıca olayın bu kadar olması bana imkansız gibi geldi. Bir şeyler olmuş olmalı. Ya da severek evlenmediniz. Bir şeyler eksik hikayede

Evet ama ben kendimi sucluyorum çok severken keşke ailesini takmasaydim belki zamanla bize karismazlar diyorum üzüntüden hep kendimi sucluyorum
Hep karışmaya devam edeceklerdi bundan kesinlikle emin ol ya onların bu durumunu kabul edecektin alışscaktın ki bu da çok kolay birşey değil ya da yoluna bakacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…