Bosandigi icin pisman olan var mi?

Tekrardan dondukten sonra ne zaman sure sonra oldu.Yine ayni tartismalardan dolayi mi
Evet aynı sebepler gün yüzüne çıktı
bir süreliğine göz boyamak için çok iyi oldu.
3, dört ay sonra eski kötü davranışlara devam.
sözlerini hatırlatıyorum sanki o sözleri o vermemiş gibi arsızca kendini savunuyor.

Evet aynı sebepler gün yüzüne çıktı
bir süreliğine göz boyamak için çok iyi oldu.
3, dört ay sonra eski kötü davranışlara devam.
sözlerini hatırlatıyorum sanki o sözleri o vermemiş gibi arsızca kendini savunuyor.
Cok sasirdim. Hatta uzuldum ikinci bir hayal kirikligi olmustur sizin icin.Cunku birinin guvenerek tekrar donmesi kolay bir karar degil

Onu dememek icin sans veriyorlar genelde bizim ailede de yapanlar oldu baktilar degismiyor adamlar kesin karari veriyorlar sonra neden bosadim demiyorlar kafalari rahat da mevzu ne neden af diliyor ne yapmis

Hiçbir kadın düzenini yuvasını yıkmak istemez o raddeye geldiyseniz canınızdan bezdirmiştirki gelmişsinizdir eminim bin kerede şans verdiniz olmadı eee yine olmayacak önceden değişmeyen evlilik biterkende değişmez pişman olmayın sevinin

Cok sasirdim. Hatta uzuldum ikinci bir hayal kirikligi olmustur sizin icin.Cunku birinin guvenerek tekrar donmesi kolay bir karar degil
İkinci üçüncü beşinci 😅 çok kandırdı beni
ben olsam bende bırakmak istemezdim benim gibi salağı 🤣 hak ettim diyorum.

Hiç dönmemiş hiç şans vermemiş olmak isterdim
siz şans vermek istiyorsanız ayrı evde iseniz bir süre ayrı yaşamak istiyorum diyin.
bu süreyi kısa tutmayın yuvasını kurtarmak istiyorsa sizden ayrı olsada çaba gösterecektir.
Aynı evde iseniz de bu şekilde yapın.
ben şuan aynı evdeyim eşim beni kazanmak için hiç birşey yapmıyor.
Eğer gitmiş olsaydım eminim peşimden koşardı.
Çünkü hep böyle oldu.

Merhaba,

Esim bosanmadaki asamada cok dil doktu degisicem dedi ama ben istemedim diyip pisman olan var mi? Bosandigi icin pisman olan var mi?
Dehisecegim deyip diyorlar ama birkaç ay sonra şans verdiğiniz için daha köpek gibi pişman oluyorsunuz

Back
X