Boşandığı kocanın pişman olması

zeynep_elif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
12
12
3
44
Merhaba öncelikle lütfen yorum yapmak için yapmayın rica ediyorum.gerçekten boşandığı kocası geri dönen tekrar evlenen ya da kocası başkasına aşık olduğu için boşananlar ve tekrar birleşenler yazsın.yakınında böyle bir olay yaşamış tekrar evlenmiş olanlar varsa yazsın.yoksa yorum çok var sitede zaten.bunu birebir yaşamış ya da çok yakınında görmüş olanlardan cevap bekliyorum.pişman olup gelen varmı bilmek istiyorum.

Son düzenleme:
var.

benim kocam da beni aldattı. başkasına aşık oldu. 3 tane de çocuğumuz vardı ama boşadı bizi. sonra o kadınla evlendi ondan da 2 çocuğu oldu. ama araları bozulunca bana döndü geri. 2 çocuğu da yanında getirmiş. oldu mu sana 5 çocuk. neyse bikaç sene sonra da başkasına aşık oldu yine boşandı. ben de benim olmayan iki çocuğu sokağa attım. salak mıyım? neyse bakalım yine döner belki. bekliyorum.

Ne bekliyodu acaba? Birde tam kurtulmusken tekrar ayni adami denemek sacma dimi

Hepimiz çok dedik. Isini çevresini kurmuştu. Daha minicik bebekleri vardı ayrildiklarinda. O kadar emek ver büyük , çevremi kur sonra neden dedik . Çocuğum için dedi.
Çocuğu için 2 senesi ve hatta ruhunun iyileşmesi için seneleri gitti.

Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..

Kocam başkasına aşık olacak, beni aldatacak, kadından gönlü olduktan sonra veya kadın buna tekmeyi bastıktan bana geri dönecek bende tekrar evlenmeyi düşünücem
Beter olsun, ben o dönemler mahvolmuşken kendi gönül eğlendirdiği günlere saysın
Boşluğa düşüp kabul etmeyin derim, sonra nasılsa bi şekilde affetti rahatlığı ile aynı hataları tekrar yapma ihtimali çok yüksek.

Kusura bakmayın ısmarlama yorum isterseniz böyle olur. Derdinizi doğru düzgün anlatsanız yorum yapardık.

Hem sizi terkedip başkasının gönlüne başkasının koynuna girmiş bir adamı geri dönse mideniz kabul edecek mi? Çoluk çocuk yokmuş, dua edin boşanın gitsin yoluna.

anneniz için başınız sağolsun. ama dünyada erkek kıtlığı mı var da evliyken aldatan bir karaktersiz için kendinizi yıpratıyorsunuz. bence annenizin vefatından sığınacak liman arıyorsunuz bir uzmandan yardım alsanız? yas dönemi zordur bir de aldatılmak da zordur sizinki çifte olmuş ve yanlış düşünce yapısındasınız

Şuan acınız çok taze kendinizi yanlız kalmış hissetmeniz çok normal, zaten boşanmak başlı başına berbat bi süreç iken siz bu dönemde annenizi kaybetmişsiniz, allah rahmet eylesin başınız sağolsun...
Bu dönemdeki boşluğunuza yenilmeyin, aksine annenize bu üzüntüyü yaşattığı için boşanmaya daha kararlı olun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…