- 7 Şubat 2019
- 12
- 12
- 3
- 44
- Konu Sahibi zeynep_elif
-
Nasil cevap istedigini okurken ne anlatacagimi unuttum
Ne bekliyodu acaba? Birde tam kurtulmusken tekrar ayni adami denemek sacma dimiIhanete uğrayıp ayrıldıktan 5 sene sonra tekrar evlenen bir arkadaşım var. Iki yıl sonra tekrar aldatildi.
Ayrildiklari zaman ilk ayrildiklarinda cocuklari varmiydiIhanete uğrayıp ayrıldıktan 5 sene sonra tekrar evlenen bir arkadaşım var. Iki yıl sonra tekrar aldatildi.
tamam yazmıyorum o zaman
Yorumlar filtrelenebiliyo muydu yatamam ben yazmıyorum.. Iyi ki de yazmıyorum :)
Ogrenmek istediğin şey ne. Bence onu yaz .Ayrildiklari zaman ilk ayrildiklarinda cocuklari varmiydi
Ne bekliyodu acaba? Birde tam kurtulmusken tekrar ayni adami denemek sacma dimi
Ayrildiklari zaman ilk ayrildiklarinda cocuklari varmiydi
Kocam başkasına aşık olacak, beni aldatacak, kadından gönlü olduktan sonra veya kadın buna tekmeyi bastıktan bana geri dönecek bende tekrar evlenmeyi düşünücemMerhaba öncelikle lütfen yorum yapmak için yapmayın rica ediyorum.gerçekten boşandığı kocası geri dönen tekrar evlenen ya da kocası hatta ihanete ugrayıp kocası başkasına aşık olduğu için kocası tarafından boşananlar ya da yakınında böyle bir olay yaşamış tekrar evlenmiş olanlar varsa yazsın.yoksa yorum çok var sitede zaten.bunu birebir yaşamış ya da çok yakınında görmüş olanlar yazsın.
Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
Kocam başkasına aşık olacak, beni aldatacak, kadından gönlü olduktan sonra veya kadın buna tekmeyi bastıktan bana geri dönecek bende tekrar evlenmeyi düşünücem
Beter olsun, ben o dönemler mahvolmuşken kendi gönül eğlendirdiği günlere saysın
Boşluğa düşüp kabul etmeyin derim, sonra nasılsa bi şekilde affetti rahatlığı ile aynı hataları tekrar yapma ihtimali çok yüksek.
Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
Şuan acınız çok taze kendinizi yanlız kalmış hissetmeniz çok normal, zaten boşanmak başlı başına berbat bi süreç iken siz bu dönemde annenizi kaybetmişsiniz, allah rahmet eylesin başınız sağolsun...Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?