- 7 Şubat 2019
- 12
- 12
- 3
- 44
- Konu Sahibi zeynep_elif
-
İyi düşünün şuan duygusal olarak büyük bi boşluktasınız, bu süreçte bi karar vermekten kaçının, gerçekten zor bi süreçtesiniz, allah yardımcınız olsun.Henuz boşanmadık ama mart ayinda bosanicaz..herkes evliligini mutlu bilkr ama bizimki gercekten cok guzeldi.herkes sokta neler dediysek vazgecmedi bir turlu.inkar etti ama biz ogrendik biriyle gorustugunu o yuzden ozgur olmak istedigini .hersey cok kisa surede oldu gelisti.inanamiyorum inanmiyoruz .su an ayri yasiyoruz tabii 10 yillik evliligimiz bitecek
Şaka mi ?ciddi misiniz ?var.
benim kocam da beni aldattı. başkasına aşık oldu. 3 tane de çocuğumuz vardı ama boşadı bizi. sonra o kadınla evlendi ondan da 2 çocuğu oldu. ama araları bozulunca bana döndü geri. 2 çocuğu da yanında getirmiş. oldu mu sana 5 çocuk. neyse bikaç sene sonra da başkasına aşık oldu yine boşandı. ben de benim olmayan iki çocuğu sokağa attım. salak mıyım? neyse bakalım yine döner belki. bekliyorum.
O zaman neden bu ısrar, neden kendine bunu yapıyorsun.Tek celsede bitecek ben istemiyorum o istiyor ayrilmayi ..
var.
benim kocam da beni aldattı. başkasına aşık oldu. 3 tane de çocuğumuz vardı ama boşadı bizi. sonra o kadınla evlendi ondan da 2 çocuğu oldu. ama araları bozulunca bana döndü geri. 2 çocuğu da yanında getirmiş. oldu mu sana 5 çocuk. neyse bikaç sene sonra da başkasına aşık oldu yine boşandı. ben de benim olmayan iki çocuğu sokağa attım. salak mıyım? neyse bakalım yine döner belki. bekliyorum.
Hanımefendi kötü zamanlar geçiriyorsunuz fakat size değer vermeyen ve bir başkası için sizden vazgeçen bir adamın size bir hayrı olucak mı cidden ? Bence kocanız 5-10 yıl sonra gelse dahi yüzüne bakmayın.Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
Gerçekten kendinize bu kötülüğü niye yapıyorsunuz? Hayırlısı diyip önünüze bakın.Tek celsede bitecek ben istemiyorum o istiyor ayrilmayi ..
Aldatılıp boşanan sonra tekrar evlenip mutlu olanlardan yorum istiyor lütfen sadece onlarYorumlar filtrelenebiliyo muydu yatamam ben yazmıyorum.. Iyi ki de yazmıyorum :)
Bak arkadaşım yaşadığın çok çok zor bir durum fakat kalbini başkasına kaptırmış bir insandan sana yar olmaz.Yani hani şöyle birşey varya fiziksel aldatma mı kalben aldatma mı eminim ikiside çok acıdır fakat beni kalben aldatma daha çok yaralardı.Şöyle deseydin eşim tek gecelik bir ilişki yaşamış ama çok pişman belki o zaman bir şans ver denebilirdi.Ama adam başkasına aşık olmuş ve seni terk etmiş.Onun için sen bence kendi yolunu çizmeye bak.Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
Konuyu bastan anlatmadiginiz gibi yorum sinirlamasi yapiyorsunuz bir de. Anneniz icin basiniz sagolsun ama annem oldukten bir hafta sonra baskasina asik oldugu icin beni terkeden adam gozumun onunde pisman olup kendini yaksa bile donmem. Kendinize gelin lutfenEvet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
Hii ne acımasız bir ana baba. 28 günlük bebek okula mı verilirVardı . Hemde yeni doğan sinifindaydi.
SustumAldatılıp boşanan sonra tekrar evlenip mutlu olanlardan yorum istiyor lütfen sadece onlar
Neden bu kadar uğraşıyorsun uz kendinizi üzüyorsunuz.Tamam çok mutlu olabilirsiniz ama sizi istemeyen başkasına aşık birini ne yapacaksınız?Çocukta yokmuş kendinize yeni bir hayat kurarsınız bırakın gitmek isteyen gider evli olarak başkasıyla görüşse daha mı iyi?Tek celsede bitecek ben istemiyorum o istiyor ayrilmayi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?