Boşandığı kocanın pişman olması

sen direkt istediğin cevabı yaz (ki evet tanıdığımız her boşanan boşandığı adamla yeniden evlendi 9 da çocuk yaptı çok mutlu dememizi istiyorsun belli) biz onu copy paste yapıp buraya yazalım daha kolay olur.

Boşandım dönmeni de istemem . Dönsede kabul etmem . Sizde onu beklemeyi bırakın . Burada hikaye öğrenince kendinizi teselli etmek yerine önünüze bakın . Dönüp de yeniden mutlu olan binde bir bir ihtimal . Siz bu küçük ihtimal ile yaşarsanız yıllarınız zehir olur ancak . Elinize başka birşey geçmez . Yorum yapmayın demişsiniz ama gerçekler bunlar.

Hadise reis ne diyordu hatirlayalim? Denenmisi denemek yok, hic olmadi kitabimda, olduramazsin...

AYNI süreci gecirdim hem de öyle bir hızla o gece hissetim bişey oldugunu ve gerçektende olmuş 1 haftasonra davayı actım 1 hafta sonra boşandım hersey 15 gunde oldu bitti içim yanıyor giden 10 yılım oldu yediremiyorum kendime

Seni istemeyeni sen hiç isteme. Neden bu çaba.. Aldatmis ve bosanmak istiyo ve evli kalmak isteyen sizsiniz. Yani oyle mutlu olan yazsin ki bende aklimdakini yapayim diyosunuz eger ki beklediginiz cevap gelsin istiyosaniz yazayim..
"Cok mutluyduk cocuk istiyoduk. Ama esim beni aldatti ben ayrilmak istemedim o istedi.. Ikna edemedim ayrildik. Bin pisman geri döndü biraz süründürdüm sonra affettim. Evlendik 5 senedir mutluyuz"
İnanırsan..

Ya konu sahibine ayıp olacak özür diliyorum ondan ama bi haftada başvurup bir hafta sonraya gün alıp tek celsede nasıl oluyo biz aylarca gün bekliyoruz kurtulmak için.

Ya konu sahibine ayıp olacak özür diliyorum ondan ama bi haftada başvurup bir hafta sonraya gün alıp tek celsede nasıl oluyo biz aylarca gün bekliyoruz kurtulmak için.
yemin ederim bende anlamadım avukat başvurdu 1 ay sonraya verdiler sonra avukat aradı araya aldırdım diye tam 1 hafta sonra gün verdiler 15 gun içinde boşandım anlaşmalıydı daha fazla yuz göz olmak istemedim anlaşmalıya razı oldu

Annenin vefat etmesi ile kocanın seni aldatması apayrı olaylar .
Biri hayatin kuralı maalesef insanlar doğar,büyür,yaşlanır ve ölür.
Buna bir şey yapamıyoruz başınız sağolsun .
Aldatmak ise kocanın adiligi..
Buna yapabilecek bir şeyi vardı
Kendine engel olmak gibi ...
Ama yapmamış ..
Son olarak harika bir evliliğimiz yokmuş
Sen öyle sanıyormuşsun...
Başkasına aşık adam sana geri dönse ne olacak bunu da sen cevapla madem ?

Normal sartlarda oyle kolayca bosan denilmez. Ama kendisi istemiş bosanmayi aldatmış.. Guvenilmez, aşık oldugu kişi bile guvenmemeli... Hele siz tekrar birlilteligi hiç dusunmeyin derim. Geçen yillara uzulmeniz normal ama bundan sonrasi icin kendinize zulüm etmeyin ettirmeyin ...

Benimde eski esim geri gelmek icin ugrasti durdu uzun yillar
Geri gelmesi degilde kabul gormesi sorun bence.
Yer gok ters donse falan biten biter ya benim fikrimce

Tekrar bosandi mi peki?

Bir arkadaşım bir aylık evliyken boşandı sonra tekrar evlendiler simdi 3 çocuğu var bir sıkıntıları yok mutlular. Yalnız önemli bir ayrıntı onlar aldatma başkasına aşık olma nedenyle ayrılmamışlardı iki tarafın ailesi birbirine girmişlerdi anlaşamıyorlardı. Bence aldatmadan sonra asla tekrar birleşilmemeli çünkü en kısa zamanda tekrar aldatılacaksındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…