- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
- Konu Sahibi zeynep_elif
-
Ama ben sonra içeriği görünce dayanamadım yorum yaptımSustum
adamı boğazından eve zincirleyemezsin. istemiyor işte yapabileceğin bir şey yok. tam tersini düşün sen ayrılmak istesen adam istemese aboovv neler denir o adama ne kıyametler kopar.Tek celsede bitecek ben istemiyorum o istiyor ayrilmayi ..
Hii ne acımasız bir ana baba. 28 günlük bebek okula mı verilir(
AYNI süreci gecirdim hem de öyle bir hızla o gece hissetim bişey oldugunu ve gerçektende olmuş 1 haftasonra davayı actım 1 hafta sonra boşandım hersey 15 gunde oldu bitti içim yanıyor giden 10 yılım oldu yediremiyorum kendimeHenuz boşanmadık ama mart ayinda bosanicaz..herkes evliligini mutlu bilkr ama bizimki gercekten cok guzeldi.herkes sokta neler dediysek vazgecmedi bir turlu.inkar etti ama biz ogrendik biriyle gorustugunu o yuzden ozgur olmak istedigini .hersey cok kisa surede oldu gelisti.inanamiyorum inanmiyoruz .su an ayri yasiyoruz tabii 10 yillik evliligimiz bitecek
Bende yaptım ama yorumlari siniflandirmasi cok sacma oyle mutlu olan yazsin bende kafamdakini yapayimAma ben sonra içeriği görünce dayanamadım yorum yaptım
AYNI süreci gecirdim hem de öyle bir hızla o gece hissetim bişey oldugunu ve gerçektende olmuş 1 haftasonra davayı actım 1 hafta sonra boşandım hersey 15 gunde oldu bitti içim yanıyor giden 10 yılım oldu yediremiyorum kendime
yemin ederim bende anlamadım avukat başvurdu 1 ay sonraya verdiler sonra avukat aradı araya aldırdım diye tam 1 hafta sonra gün verdiler 15 gun içinde boşandım anlaşmalıydı daha fazla yuz göz olmak istemedim anlaşmalıya razı olduYa konu sahibine ayıp olacak özür diliyorum ondan ama bi haftada başvurup bir hafta sonraya gün alıp tek celsede nasıl oluyo biz aylarca gün bekliyoruz kurtulmak için.
Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
Tekrar bosandi mi peki?Hepimiz çok dedik. Isini çevresini kurmuştu. Daha minicik bebekleri vardı ayrildiklarinda. O kadar emek ver büyük , çevremi kur sonra neden dedik . Çocuğum için dedi.
Çocuğu için 2 senesi ve hatta ruhunun iyileşmesi için seneleri gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?