- Konu Sahibi zeynep_elif
-
Tabiyki hepsi için geçerli değil. Ama duygusal erkeklerin başka bir kadına aşık olma olasılığı daha çok gibi geliyor bana. Çünkü evlilikte ister istemez aşk bir süre sonra ölüyor onlarda büyük bir boşluğa düşüyor. Ama daha mantıklı erkekler işkolik olanlar aldatsalar bile tek gecelik ilişkileri tercih ediyolar ve çoğu zamanda eşlerinin haberi bile olmuyor.cunku yaşanan yaşandığı yerde kaliyorAy ne alaka ??
Harika bir evliligimiz vardi halbuki..yazmissinEvet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
var.
benim kocam da beni aldattı. başkasına aşık oldu. 3 tane de çocuğumuz vardı ama boşadı bizi. sonra o kadınla evlendi ondan da 2 çocuğu oldu. ama araları bozulunca bana döndü geri. 2 çocuğu da yanında getirmiş. oldu mu sana 5 çocuk. neyse bikaç sene sonra da başkasına aşık oldu yine boşandı. ben de benim olmayan iki çocuğu sokağa attım. salak mıyım? neyse bakalım yine döner belki. bekliyorum.
Merhaba öncelikle lütfen yorum yapmak için yapmayın rica ediyorum.gerçekten boşandığı kocası geri dönen tekrar evlenen ya da kocası başkasına aşık olduğu için boşananlar ve tekrar birleşenler yazsın.yakınında böyle bir olay yaşamış tekrar evlenmiş olanlar varsa yazsın.yoksa yorum çok var sitede zaten.bunu birebir yaşamış ya da çok yakınında görmüş olanlardan cevap bekliyorum.pişman olup gelen varmı bilmek istiyorum.
Kesinlikle katılıyorumAnneniz icin basiniz sagolsun ama annem oldukten bir hafta sonra baskasina asik oldugu icin beni terkeden adam gozumun onunde pisman olup kendini yaksa bile donmem. Kendinize gelin lutfen
Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
Canım Allah tekrar mutlu etsin seni.Madem başkasını seviyormuş,içinde bir nefret ,öfke,olması lazım değil mi şu an.Dua etki bebeğin yok sal ipini gitsin,zaten gitmiste.Akrabamizin başına geldi ,bir kızı varken kocası başkasıyla kaçti.Baska bir şehire gitmiş.Üc , dört yıl sonra geldi kocası,ama kadın kabul etmedi.Çalisti,ayakları üstünde durdu.Sonra başkasıyla evlendi.İkiz oğulları oldu.Simdi ćooookkkk mutlu.İyiki kabul etmedim diyormuş ,anneme.Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
ayni kisiyle eger dindarsaniz tabi resmen bosandiktan sonra imam nikahiyls evlenilmiyor. arada baskasina gercek nikah kiyip bosancan anca öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?