Boşandığı kocanın pişman olması

Tabiyki hepsi için geçerli değil. Ama duygusal erkeklerin başka bir kadına aşık olma olasılığı daha çok gibi geliyor bana. Çünkü evlilikte ister istemez aşk bir süre sonra ölüyor onlarda büyük bir boşluğa düşüyor. Ama daha mantıklı erkekler işkolik olanlar aldatsalar bile tek gecelik ilişkileri tercih ediyolar ve çoğu zamanda eşlerinin haberi bile olmuyor.cunku yaşanan yaşandığı yerde kaliyor

Eskiden çalıştığım ilçede bekar bir bayan vardı. Yıllar önce eşiyle boşanıp bir süre sonra tekrar evlenmiş ve 2 ay sonra tekrar boşanmış. Hatta 2 çocuğu vardı kadının. Kadın nefret ederek anlatırdı adamı. Onun yüzünden evlilikten erkeklerden nefret ettim bir daha evlenmeye tövbe ettim derdi. Aynı suda iki kere yıkanılmazmış, tekrar denemek bile bile lades olur. Biten ilişkinin sevginin saygının tekrar toparlanacağına inanmıyorum.

Bence boşanmalısınız başka bir kadına aşık olmuş adamdan ne hayır gelir ki ?
Üzüldüm sizin adınıza başınız sağolsun.

Benım arkadasımın basına gelen tam tersıydı
Kız yırtındı boşanmak ıcın cocuk cok yalvardı ayrılmayalım dıye sonucta boşandılar kı cok ıyı bır cıfttıler cocukluk askı ..
Ikısıde yakın arkadasımdı
1 sene sonra kız pısmanlıktan oldu cok ıstedı gerı donmeyı buseferde cocuk ıstemedı

Harika bir evliligimiz vardi halbuki..yazmissin

Kocan baskasina asik olup evi terkettigine gore o kadar da harika bir evliligin yokmus seni hic sevmiyormus sen ayakta uyuyormussun..

Bir kere bunu kabul et.

Kocan su an pisman olup sana donmek istiyorsa saygi duyarim karar senin

Yapilacak tek sey haklarindan vazgecmeyip gerekirse cekismeli bosanmak... tum haklarini almalisin.. gonlu baskasinda olani beklemek hata olur. Ileede gelse de sadece asigiyla arasi acildigi ve bu surede boslugu seninle doldurmak icin olur yoksa sevdiginden degil. Asigiyla arayi duzeltince tekrar gider.
Dolayisiyla beklemeye degmez. Bir kapi kapanirsa baska bir kapi acilir. Bu hep boyle olmustur. Evren boslugu sevnez cunku.

Kız abla sen ciddi mi diyosun

Bence de artik önünüze bakmalısınız eminim karşınıza sizi en az eşiniz kadar sevecek biri çıkacaktır tabi sizinde bu ilişkinizden kaynaklı korkularınız olacak ama onlarida zamanla aşarsınız. Şöyle düşünün eşiniz başka birine aşık oldu isteyerek veya istemeyerek . Ama annenizin durumundan yada sizin onu ne kadar çok sevdiğiniz düşünerek size bunu hiç söylemedi ve sizi bırakmadı. Nolcak siz herşey habersiz olcaksınız ama o hep başka bir kadınım hayaliyle yaşayacak. Böyle bir şeyi istermisiniz gerçekten . Ben istemezdim(

Benim kuzenimin eşi kuzenimi aldatmisti.Kuzenim çok seviyordu direndi uzun süre.10 yıllık evlilikleri vardı o zaman bir de çocukları.Boşandilar yanlış bilmiyorsam iki yıl falan ayrı yasadilar.Sonradan eski eşi pişman olduğunu söylediler ve barışıp tekrar evlendiler.Eşini ailede hala kimse sevmez ama kuzenim mutlu olduğunu soyluyor.Şahsi fikrimi soracak olursanız böyle bir aldatma tarzı bir şey olduktan sonra pişmanım geri birleşelim lafları pek samimi gelmiyor..

Ve yine söylemek zorundayim yoksa vicdanım rahat etmez..Kendisinin(yani kuzenimin) mutlu olduğuna pek inanmıyorum ve eşiniz sizin en acılı gününüzde sizi yalnız bırakmış.Yaraniza tuz basmayı asla istemem ama bu maalesef size verdiği değeri gösteriyor.Yarin bir gün barissaniz bu günleriniz aklınıza gelmeyecek mi?Yerinizde olsam bosanirim ve kendime yeni bir hayat kurmaya calisirim..O aşık olabildiyse siz de olabilirsiniz gayet güzel bir sekilde.Haddime değil ama şu sıralar biraz kafanızı dinlemenizi tavsiye ederim bir karar vermeden önce.

Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum.

Boşlukta olduğunuz için affettiniz belkide. Ancak " başkasına aşktan " söz ediyorsunuz.
Bu sizin yillarinizi çalar .

Yazık etmeyin, dünyaya bir daha gelmiyoruz. Heba etmeyin.

ayni kisiyle eger dindarsaniz tabi resmen bosandiktan sonra imam nikahiyls evlenilmiyor. arada baskasina gercek nikah kiyip bosancan anca öyle

Canım Allah tekrar mutlu etsin seni.Madem başkasını seviyormuş,içinde bir nefret ,öfke,olması lazım değil mi şu an.Dua etki bebeğin yok sal ipini gitsin,zaten gitmiste.Akrabamizin başına geldi ,bir kızı varken kocası başkasıyla kaçti.Baska bir şehire gitmiş.Üc , dört yıl sonra geldi kocası,ama kadın kabul etmedi.Çalisti,ayakları üstünde durdu.Sonra başkasıyla evlendi.İkiz oğulları oldu.Simdi ćooookkkk mutlu.İyiki kabul etmedim diyormuş ,anneme.

"Denenmişi denemek ahmaklıktır"
atasözünün açıklaması ve anlamı:

Başarısızlığı, beceriksizliği önceki denemelerle ortaya çıkan birine "belki bu kez başarır" diye yeni görev vermek, mantıklı ve doğru davranış değildir.

Atalarımız boşuna dememiş.
Denenmişi denemek karşında ki kişiye gel yine aynışeyi yaşatmaya fırsat vermek demektir.
Ve kuzenimde aynı hatayı yaptı ve maalesef tekrar aynı aldatma ile karşılaştı çünkü denenmişi denemek aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…