Boşandığı kocanın pişman olması

Yani sen şimdi tekrar geri dönmesinin hesabını neden yapıyorsun? Dönse kabul mu edeceksin? En güzeli kendi yoluna bakmak. Sadakatsizlik o adamın karakterinde varsa tekrar tekrar aynı haltı yer..

Evet böyle birini tanıyorum,2 çocukla ayrılmışlardı,birleşip bir çocuk daha yaptılar.
Kadını tekrar baba kapısına bırakıp gitti

Annenize Allah rahmet eylesin, sabır diliyorum size ama şimdi bununla ne alakası var? Millet sizin acınızla değil, zihniyetinizle dalga geçiyor. Çünkü eşiniz sizi salak yerine koymuş, aldatmış, siz hala harika bir evliliğimiz vardı diyorsunuz. Uyanın artık, harika olan eşinizin oyunculuğuydu.

Sizi boşayacak kadar başkasına aşık olmuş ise geri döneceğini zannetmiyorum.
Cevrem de esini aldatan çok oldu ama hic biri bosanmak isteyecek kadar ileri gitmemişti .

Ya konu sahibine ayıp olacak özür diliyorum ondan ama bi haftada başvurup bir hafta sonraya gün alıp tek celsede nasıl oluyo biz aylarca gün bekliyoruz kurtulmak için.
Anlaşmalı boşandım.. protokol ve dava 2 hafta sürdü. Nafaka tazminat eşya istemedim. Hakim kararı hemen yazmayacağım fikrin değişirse gel bana dedi.. kadındı hakim.. gitmedim. 15 günde boşandım. 1 ay sonra kararı aldım.. avukatım da yoktu..
8 ay sonra evlendi. 1 kızı oldu. Sonra boşandı, dönmek istedi falan.. işte arada yoklar, boşluğuma denk gelirde kabul ederim diye

Benim çevremde de aldatma sebebiyle bosananlar oldu ama eşlerden geri dönen olmadı hiç.Maalesef araya üçüncü bir kişi girince dönüş olmuyor.Hayatınızı yeniden kurmaya çalışın çok zor bir süreç muhtemelen ama zaten herşey olacağına varıyor.Bizde üst rütbeden biri vardı biriminde ki kızla aralarinda yakınlaşma olmuş sonra adamı sürdüler kızı kötü bir birime verdiler, soruşturma acildi.kurumdaki herkes kıza tepkili davrandı ancak ne yapıldıysa nafile adam karisini boşadi, kizla evlendi sonra herşey unutuldu.Allah yardımcınız olsun

Var maalesef... pişmanım diye gelip kadını kandırıp götürdükten sonra da olmadık eziyetler yaşatti...çok çok yakınımda gördüm. eziyetti hepimiz için...bütün aile çekti o eziyeti. ve nihayet sonra yine bitti...hemde şükürler olsun tamamen çıktı ailemizden...ASLAAAAAA DEĞİŞMİYORLARRRR.....sevgiler...

Bir kere kırılan bir şey tamir edilmiyor ben hala cesaret edemiyorum boşanmaya yatakta basmayı bekliyorum herhalde

Bir kere kırılan bir şey tamir edilmiyor ben hala cesaret edemiyorum boşanmaya yatakta basmayı bekliyorum herhalde
benim gururum kaldırmadı o olayı tiksindim resmen Allahın yine sevgili kuluymuşum ki aynı gece hissetim ve ertesi gun bitridim

Boşandıkdan sonra hele ki bşkasına aşık olup benden boşanan bi koca bana geri dönerse.....

Aradığı beni bulamaz yani o gelsede ben evlenmem o yüzden fazla ümitlenme canım

Anladığım kadarıyla boşanmışsın çok seviyosun pişman olsun dönsün istiyosun tamam o pişman olup dönsün ama ne olur sen dönme.en azından onu baya bi süründür öyle bi pişman olsun ki bidaha seni üzemesin

bizim apartmanda bir kız vardı Pekte güzeldi sizin gibi aşk evliliği yaptı mutluydu bir kızı oldu adam sonra baskasına aşık oldu. Kızdan boşanıp onunla evlendi. Daha sonra kızda baskasıyla evlendi.

benim gururum kaldırmadı o olayı tiksindim resmen Allahın yine sevgili kuluymuşum ki aynı gece hissetim ve ertesi gun bitridim
asla pişmanlık duyma canım, emin ol yeni bir hayat kurup daha mutlu olacaksın. Allah'a havale et

Yakınımda var Böyle biri
Hamileyken aldatildı, affetti. Çocuk doğduktan sonra yeniden aldatildi. Boşandı

Iki sene sonra yeniden evlendiler bir çocuk daha yaptılar ve yine hamileyken aldatildi. Cocuk dogunca yine devam etti birakmadi obur kadini. Hatta adam abartip kadinla cektigi videolari falan gosterdi. Yine bosandi. Ama adam pismanim dese yine geri donecek potansiyeli var kadının

Midem bulaniyo şu durumlardan. Allah göstermesin çoluk cocuguma

ne farkeder ki yüz bulsa gidecekmiş zaten bunu düşünmeleri bile yetmez mi
Aynen öyle etrafında kimse destek vermiyor burada herkes boşa diyor ama normal hayatta herkes yapma erme çocuğun var diyor bana kalsa bugün giderim gram sevgim kalmadi

Böyle adamı boşamak ödül vermektir şu durumdayken. Boşama, süründür sonra boşa. Sevgilisiyle evlenemez k..çına tekmeyi yer en sonunda. Sana geri dönerse de bir tekme de sen vur. Ben olsam süründürmeden, donuna kadar almadan boşamam. Böyle adamla bir araya gelmeyi asla düşünme bile ama sürüm sürüm süründür pisliği.
Annene de Allah rahmet eylesin, başın sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…