- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi zeynep_elif
-
Yani sen şimdi tekrar geri dönmesinin hesabını neden yapıyorsun? Dönse kabul mu edeceksin? En güzeli kendi yoluna bakmak. Sadakatsizlik o adamın karakterinde varsa tekrar tekrar aynı haltı yer..Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
Annenize Allah rahmet eylesin, sabır diliyorum size ama şimdi bununla ne alakası var? Millet sizin acınızla değil, zihniyetinizle dalga geçiyor. Çünkü eşiniz sizi salak yerine koymuş, aldatmış, siz hala harika bir evliliğimiz vardı diyorsunuz. Uyanın artık, harika olan eşinizin oyunculuğuydu.Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
güzel yazmışsınızBence çok iyi bir eş olanların aldatma olasılığı daha yüksek. Aynen nazım hikmet gibi aşka aşıklar. Aşıkken çok iyi bir sevgili aşk bittikten sonra hemen yeni bir asķ
Anlaşmalı boşandım.. protokol ve dava 2 hafta sürdü. Nafaka tazminat eşya istemedim. Hakim kararı hemen yazmayacağım fikrin değişirse gel bana dedi.. kadındı hakim.. gitmedim. 15 günde boşandım. 1 ay sonra kararı aldım.. avukatım da yoktu..Ya konu sahibine ayıp olacak özür diliyorum ondan ama bi haftada başvurup bir hafta sonraya gün alıp tek celsede nasıl oluyo biz aylarca gün bekliyoruz kurtulmak için.
Var maalesef... pişmanım diye gelip kadını kandırıp götürdükten sonra da olmadık eziyetler yaşatti...çok çok yakınımda gördüm. eziyetti hepimiz için...bütün aile çekti o eziyeti. ve nihayet sonra yine bitti...hemde şükürler olsun tamamen çıktı ailemizden...ASLAAAAAA DEĞİŞMİYORLARRRR.....sevgiler...Merhaba öncelikle lütfen yorum yapmak için yapmayın rica ediyorum.gerçekten boşandığı kocası geri dönen tekrar evlenen ya da kocası başkasına aşık olduğu için boşananlar ve tekrar birleşenler yazsın.yakınında böyle bir olay yaşamış tekrar evlenmiş olanlar varsa yazsın.yoksa yorum çok var sitede zaten.bunu birebir yaşamış ya da çok yakınında görmüş olanlardan cevap bekliyorum.pişman olup gelen varmı bilmek istiyorum.
Bir kere kırılan bir şey tamir edilmiyor ben hala cesaret edemiyorum boşanmaya yatakta basmayı bekliyorum herhaldemaalesef öyle oluyor agladı szıladı ayrılık konusu anlaşamıyorduk üstelik döndüm eve 7 ay sonra sonra adam bu sefer günlük ilşki yaşadı aklı kaymış ben de olay orada koptu işte boşandım gecen hafta ama içimdeki ateş sönmüyor keşke anlaşamadıgımızda ayrılsaydıkda birde bu aldatılma yükünü taşımasaydım çok onurum kırıldı
benim gururum kaldırmadı o olayı tiksindim resmen Allahın yine sevgili kuluymuşum ki aynı gece hissetim ve ertesi gun bitridimBir kere kırılan bir şey tamir edilmiyor ben hala cesaret edemiyorum boşanmaya yatakta basmayı bekliyorum herhalde
Benimki sadece asıldı o aşamadaydılar keşke aşık olup defolup gitseydi pesindenbenim gururum kaldırmadı o olayı tiksindim resmen Allahın yine sevgili kuluymuşum ki aynı gece hissetim ve ertesi gun bitridim
ne farkeder ki yüz bulsa gidecekmiş zaten bunu düşünmeleri bile yetmez miBenimki sadece asıldı o aşamadaydılar keşke aşık olup defolup gitseydi pesinden
asla pişmanlık duyma canım, emin ol yeni bir hayat kurup daha mutlu olacaksın. Allah'a havale etbenim gururum kaldırmadı o olayı tiksindim resmen Allahın yine sevgili kuluymuşum ki aynı gece hissetim ve ertesi gun bitridim
Aynen öyle etrafında kimse destek vermiyor burada herkes boşa diyor ama normal hayatta herkes yapma erme çocuğun var diyor bana kalsa bugün giderim gram sevgim kalmadine farkeder ki yüz bulsa gidecekmiş zaten bunu düşünmeleri bile yetmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?