- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi zeynep_elif
-
Dönen adam, sizin dönmesini beklediğiniz adam olmaz. Aynı yüz, aynı adam gibi görünür ama bi yabancı gelir kapınıza.Merhaba öncelikle lütfen yorum yapmak için yapmayın rica ediyorum.gerçekten boşandığı kocası geri dönen tekrar evlenen ya da kocası başkasına aşık olduğu için boşananlar ve tekrar birleşenler yazsın.yakınında böyle bir olay yaşamış tekrar evlenmiş olanlar varsa yazsın.yoksa yorum çok var sitede zaten.bunu birebir yaşamış ya da çok yakınında görmüş olanlardan cevap bekliyorum.pişman olup gelen varmı bilmek istiyorum.
Başınız sağolsun.ama kafanızı toplayıp yazın isterseniz.annesini yeni kaybetmiş birine her ne yazarsa yazsın daha temkinli yaklaşılabilir.sizin paylaşıminiz biraz bölük pörcuk.kimsenin hikayesi kimseninkine benzemez.her eşi aldatıp boşanıp geri dönenin de hikayesi farklıdır.farkli da olsa barışmak genelde önerilmez.Evet haklisiniz gülün lütfen ..bilseniz derdimi eminim gulemezdinkz.dertlesmek adina konu actim ..annemi kaybettim bir hafta oldu.esim beni baskasina asik oldugu icin terketti.harika bir evliligimiz vardi ustelik.bebek yapmayi planliyorduk.suan bosanmak uzereyiz .ama yinede gulun buyrun.evet ne yazacagimi sasirdim dogru ..
Bizim akraba vardıı adam aldattı baskasına imam nikahı kıydı çocugu oldu eşiyle boşandı sonra eşiylee yeniden evlendilerr ve sonuç eşi yine bir başkasınaa gitti bilmem anlatabildimmi aynı kitap iki kere okunmazMerhaba öncelikle lütfen yorum yapmak için yapmayın rica ediyorum.gerçekten boşandığı kocası geri dönen tekrar evlenen ya da kocası başkasına aşık olduğu için boşananlar ve tekrar birleşenler yazsın.yakınında böyle bir olay yaşamış tekrar evlenmiş olanlar varsa yazsın.yoksa yorum çok var sitede zaten.bunu birebir yaşamış ya da çok yakınında görmüş olanlardan cevap bekliyorum.pişman olup gelen varmı bilmek istiyorum.
var.
benim kocam da beni aldattı. başkasına aşık oldu. 3 tane de çocuğumuz vardı ama boşadı bizi. sonra o kadınla evlendi ondan da 2 çocuğu oldu. ama araları bozulunca bana döndü geri. 2 çocuğu da yanında getirmiş. oldu mu sana 5 çocuk. neyse bikaç sene sonra da başkasına aşık oldu yine boşandı. ben de benim olmayan iki çocuğu sokağa attım. salak mıyım? neyse bakalım yine döner belki. bekliyorum.
Siz ciddi misiniz affettiniz mi gercektenvar.
benim kocam da beni aldattı. başkasına aşık oldu. 3 tane de çocuğumuz vardı ama boşadı bizi. sonra o kadınla evlendi ondan da 2 çocuğu oldu. ama araları bozulunca bana döndü geri. 2 çocuğu da yanında getirmiş. oldu mu sana 5 çocuk. neyse bikaç sene sonra da başkasına aşık oldu yine boşandı. ben de benim olmayan iki çocuğu sokağa attım. salak mıyım? neyse bakalım yine döner belki. bekliyorum.
Hayir ya dalga geciyor o uye nişanlı henüzSiz ciddi misiniz affettiniz mi gercekten
Pislik yaaaa sinir oldum suandaAldatildigima dair suphelerim vardi. Ispatlayamadim. Oglum 7 yasinda idi o zaman. Ispatim olmadigi icin belki benim husnukuruntumdur diye evlilige devam ettim. Birgun mutsuzum dusunecegim diye gitti. Gidis o gidis. Oglumla gelmesini bekledik. Aramadi sormadi. O gelmeyince biz de baba evine donduk. 6 ay sonra konusmak icin aradi ve bosanalim dedi. Bosandik. Ben oglumu alip baska bir sehirde yeni bir duzen kurdum. 3 yil sonra mutsuzum diye gittim ama mutlu olamadim ailemi ozledim diye geldi. Belki hatakarindan ders almistir diye dusundum. Oglumu gormeye geldigi zamanlarda ucumuz kahvaltilara sinemaya falan gittik beraber. Mutluydu. Bu 4 ay surdu. 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri dondu. Tekrar gitti.
Ay ne alaka ??Bence çok iyi bir eş olanların aldatma olasılığı daha yüksek. Aynen nazım hikmet gibi aşka aşıklar. Aşıkken çok iyi bir sevgili aşk bittikten sonra hemen yeni bir asķ
Ciddi değilsin dimivar.
Yenidoğan sınıfı derken okuldan bahsetmiyor katagorize etmişHii ne acımasız bir ana baba. 28 günlük bebek okula mı verilir(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?