Boşandığı kocanın pişman olması

Yorum yapayin demissin ana mecbur insaniyet adina yapicam
Biten bitmistir
Abimgil resmiyette bosanmadan evleri ayirmisti siddetli geçimsizlik konu.
Tekrar tekrar vede tekrar ayrilip bize hatati dar ettiler. simdim resmi bosandi.
Tamda bosandigi gün bobrek kanseri oldugunu ogrendi.
Yandik kavrulduk.
Degmezdi oysaki
Defalarca olmuyan asla olmaz birak mahf etme yillarini demistik.tutturdu belki olur.
Olmadi olmazdi

Komşumuz boşandı; 2 tane çocuğu vardı, birde hamileydi..
Doğum yaptı filan; 2 yıl sonra tekrar birleştiler nikah kıydılar. Ama yine olmadı maalesef ve boşandılar..
yalnız burada sebep; kayınvalide

Dönen adam, sizin dönmesini beklediğiniz adam olmaz. Aynı yüz, aynı adam gibi görünür ama bi yabancı gelir kapınıza.

Siz de onun dönmesini bekleyen kadın olmazsınız zaten. Zamana direnemezsiniz.

Sonuç bütün yollar aynı sona çıkar. Tabi olasılıklar sonsuz, ama o binde bir için risk almaya değmez.

Bu psikolojiyi çok iyi biliyorum. Aldatıldığında bir ara böyle bir düşünceye kapılıyor insan. Çünkü ailesini böyle bir sebepten dağıtmak istemiyor. Bitsin istemiyor. Aldatan kişide sevgi bitmiştir ama aldatılanın bundan haberi yoktur ki. Aldatılan her şey yolunda sanar. Sevmeye devam eder. Mutludur. Plan yapar. Bu süreç normal. Bir süre sonra başka duygular gelecek onlar da geçecek. En sonunda normal düşünmeye başlayacaksınız. Bunu yapmak zorundasınız. Kendiniz ve sevdikleriniz için dimdik ayakta durun. Bu kişiye gerektiğinden fazla değer vermeyi bırakın.

Başınız sağolsun.ama kafanızı toplayıp yazın isterseniz.annesini yeni kaybetmiş birine her ne yazarsa yazsın daha temkinli yaklaşılabilir.sizin paylaşıminiz biraz bölük pörcuk.kimsenin hikayesi kimseninkine benzemez.her eşi aldatıp boşanıp geri dönenin de hikayesi farklıdır.farkli da olsa barışmak genelde önerilmez.

Bizim akraba vardıı adam aldattı baskasına imam nikahı kıydı çocugu oldu eşiyle boşandı sonra eşiylee yeniden evlendilerr ve sonuç eşi yine bir başkasınaa gitti bilmem anlatabildimmi aynı kitap iki kere okunmaz

Ben de ciddi ciddi okuyorum. Bu captain bunları ne ara yaşadı yaa diyordum çocukları sokağa attım kısmına kadar

Siz ciddi misiniz affettiniz mi gercekten

Pişman olup dönen çok var. Barışıp mutlu olan hiç yok. Kadınların çoğunluğu affetmiyor.

Aldatildigima dair suphelerim vardi. Ispatlayamadim. Oglum 7 yasinda idi o zaman. Ispatim olmadigi icin belki benim husnukuruntumdur diye evlilige devam ettim. Birgun mutsuzum dusunecegim diye gitti. Gidis o gidis. Oglumla gelmesini bekledik. Aramadi sormadi. O gelmeyince biz de baba evine donduk. 6 ay sonra konusmak icin aradi ve bosanalim dedi. Bosandik. Ben oglumu alip baska bir sehirde yeni bir duzen kurdum. 3 yil sonra mutsuzum diye gittim ama mutlu olamadim ailemi ozledim diye geldi. Belki hatakarindan ders almistir diye dusundum. Oglumu gormeye geldigi zamanlarda ucumuz kahvaltilara sinemaya falan gittik beraber. Mutluydu. Bu 4 ay surdu. 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri dondu. Tekrar gitti.

Pislik yaaaa sinir oldum suanda

Başıma gelmedi böyle bir şey yorumumu da beğenmeyeceksiniz büyük ihtimal ama yorumları okuyun da gözünüz açılsın biraz.
Harika bir evlilik değil,harika sandığınız bir evlilik!
Sadakatsizlik yapışmış bir kere çıkar mı?
Ne zaman çıkar? Canı çıktığı zaman ancak.
Anlaşmazlıklar sonucu olsa anlayacağım da başka bir kadın yüzünden olması sizce de iğrenç değil mi?
Siz onu başka bir erkekle aldatsaydınız affeder miydi?
Anneniz icin;başınız sağolsun ama o duygusallıktan dolayı boşluktasınız sığınmak istiyorsunuz ama o sığınacak farklı şeyler bulmuş,bulacak.
Adam farklı bir kitabı bir defa okuyup bitirmemiş ki,siz bir kitabı ikinci kez okuyacaksınız?

Son düzenleme:
Söyle söyleyim benim bir arkadaşım da aldatma sonucu eşinden ayrıldı 5 yıl sonra adam pişmanım falan filan barıştılar iki tanede çocukları oldu sonramı adam bu sefer hem aldattı hem başka kadından çocuk yaptı şimdi çocuklar var diye ayrılamıyor, arada diğer çocukta gelip gidiyor eve böyle saçma bir evlilikte yuvarlanıp gidiyorlar

Ciddi değilsin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…