• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığım Eşim Eşyalarımı Vermiyor!

Niye bosanmadan once almadin esyalarini.Polis esliginde alabiliyorsun diye hatirliyorum.Ben almistim hatta internette sattik buyuk esyalari.Simdi alabilir misin bilemiyorum.Seni anliyorum insan bi bardagim bile kalmasin diyor ama gec kalmissin gibi geldi.
O evden aldığım iğneyi bile kullanmam, ki zaten kendime bi ev kurdum düzenim falan var.
Belki eşyalarımı sadece eski eşim kullansaydı bana bu kadar batmazdı ama şuan benim yatak odamda eski kv ve kp yatıyor, kendi eşyalarının hepsini dağıtmış, benim düzenimi kullanıyor.
Bunu kafama bile takmıyordum ama "sıkıyorsa al" falan deyince bi inatlaştım galiba, huzursuzum şun evi başına yıkasım var.

Cok üzüldüm. Ac gözlü insanlarida hic sevmem, insanda biraz gurur olsa ignesine kadar geri verirdi.
Neyse eger bunu ispatlayabilirsenizbir sekilde mesela mesaj yazarak sana güvendim protokol yapmadik esyalarimi geri verecektin niye vermiyorsun? Buzdolabini falan hep ben ödedim benim paramla alindi de. Durumunmu yok kendinize yeni alacak o kadarmi cimrisiniz gibi falan. Oda cevap yazarsa karsilik olarak yani dogrularsa bunu belki avukatla yeniden alabilirsiniz. Yada esyalari birakip yukardaki arkadasin dedigi gibi gözümün sadakasi olsun deyip gecin.

Bir kac esya icin bukadar hirslanmaya degmez. Altinda baska bir sebep mi var..anlayamadim?
Gerci sikiyorsa gel al demis..eski esiniz. Sacmalamis. Bence iyi anlasiyorsaniz bir kac esya icin kan davasina getirmeyin olaylari. Olan cocuklariniza olur. Sizin ne olursa olsun arkadas kalabilmeniz cocuklara iyi gelir.
Soyle dusunun..nekadar gurursuzmuslar da kv kp sizin esyalarinizi kullaniyorlar diyerek.

Bence esin senin buna taktigini anlamis ve uzulmen icin yapiyor. Bence hic isteme hatta vermeye kalkarsa ne yapayim ben eski kullanilmis esyayi de.

Keske evi siz terk etmeseydiniz
Yada cikarken esyalarinizi alip da ciksaydiniz ve ona dimdizlak ev biraksaydiniz
Ama is isten gecmis
Bidligim kadariyla protokole esya paylasimi yapildi yazdiginiz icin hukuken bir hakkiniz bulunmuyor ama yine de bir avukata danismak lazim

Çünkü boşanma aşamasındayken sürekli bi bahaneyle erteledi, zaten gözüm de yoktu eşya falan.
Tee Türkiyenin öbür ucundan getirttiğim bi kaç pikabım, gramafonum, eski tip radyom, daktilom falan var eşyalardan kastım onlardı.
Ama böyle erkeklenince saç kurutma makinasını bile alıp ona buna dağıtmak geldi içimden.
Bilmiyorum yersiz mi hırslanıyorum.
Niye böyle değerli antika eşyalarını biraktin onlara geçmiş olsun artık üstüne bir bardak su iç

Bu tavirla esinize aslinda esyalarada o eve de geri dönmek istiyorum imaji ciziyorsunuz....madem o esyalara ihtiyaciniz yok ;bosvermis yada bosveriyormus havasi yaratmaniz gerek..tavriniz gereksiz ve sacma.

Anlıyorum kendinize yediremiyorsunuz ama boşverin Allah’larından bulsunlar.Yıllar önce ilk evliliğimde evi terkedip çıkmıştım bende ertesi gün eşyalarımı almaya gittiğimde kapının kilidini değiştirdiğini gördüm o an nefret etmiştim hırs yapmak yerine boşanırkende tek kuruş istemedim.sizde hayatınızı kurmuşsunuz zaten sadakam olsun diyin bidaha tenezzül edip konusunu bile açmayın.çünkü vermeye niyeti yok adamın yuvası yıkılmış o eşyaları kar görüyor kendine. Kendinizi yıpratmanıza değmez

Hayrını görme inşallah, Rabbime havale ediyorum deyip iletişimi kesin bence.
Sizin dik durdugunuzu görsün, muhtaç gibi davrandıkça ici soğuyacaktır. Boşuna hırs yapmayin

Eger cok degerli degilse esyalar (ki cöpe aticam dedigine göre degil), bosver, sal gitsin, ugrasmaya degmez. En kötü avukat, mahkeme filan ugrasirsin bosuna. Bak kendi yoluna.

Aslinda alipp evinin karsisinda bir güzel yakacaksin.Bazen tenezzülsüz olmak guzel ama terbiyesize ahlaksiza haddini bildirmek de gerekir yakismaz ama onlara yakistigi gibi davranmak gerekir bazen..Bir de ustten ustten tehditlerle kiskirtmazlar mi insani!! Allah islah etsin böylelerini..Bundan sonraki hayatinizda dilerim mutlu olursunuz..

O evden aldığım iğneyi bile kullanmam, ki zaten kendime bi ev kurdum düzenim falan var.
Belki eşyalarımı sadece eski eşim kullansaydı bana bu kadar batmazdı ama şuan benim yatak odamda eski kv ve kp yatıyor, kendi eşyalarının hepsini dağıtmış, benim düzenimi kullanıyor.
Bunu kafama bile takmıyordum ama "sıkıyorsa al" falan deyince bi inatlaştım galiba, huzursuzum şun evi başına yıkasım var.
Benimkiler cimrilerdi biraksam onlarda kullanirdi buyuk ihtimal o yuzden ignem kalsin istemedim yoksa hicbirine ihtiyacimiz yoktu hatta gormek bile insanin moralini bozuyor bizde sattik.

Bnim çocuğum yok ailemle yaşıyorum eşim tabiri caizse hiç bi eşyamı vermedi ceyisimdeki havlumdan tut kullanmadığım nevresim takımı tencere bnim aldığım eşyalar hali tül hiç birini vermedi nedenide şuymuş o eşyaları anneme babama bırakıp kullanmalarını istememiş herşeyin yenisini güzelini götürdü eskiyeni ve kötü olanı bırakmış başta çok üzüldüm çok zoruma gitti içinden acısı gitmedi annemin emeği dedim bnim emeklerim dedim okadar para ödedim dedim şimdi diyorumki iyiki götürmüş bn kendim anca sığıyorum ailem hiç bi zerre eşyamı istemedi görünce daha kötü olursun dediler evet belkide daha kötü olacaktım yada kullanamazdım belki başka şekild e hayırlısı bu hayatta herşeyimi kaybettim evimi yuvamı insanlara olan güvenimi inancımı emeklerimi herşeyimi bundan sonra bişeyin önemi yok bnim için

Bnim çocuğum yok ailemle yaşıyorum eşim tabiri caizse hiç bi eşyamı vermedi ceyisimdeki havlumdan tut kullanmadığım nevresim takımı tencere bnim aldığım eşyalar hali tül hiç birini vermedi nedenide şuymuş o eşyaları anneme babama bırakıp kullanmalarını istememiş herşeyin yenisini güzelini götürdü eskiyeni ve kötü olanı bırakmış başta çok üzüldüm çok zoruma gitti içinden acısı gitmedi annemin emeği dedim bnim emeklerim dedim okadar para ödedim dedim şimdi diyorumki iyiki götürmüş bn kendim anca sığıyorum ailem hiç bi zerre eşyamı istemedi görünce daha kötü olursun dediler evet belkide daha kötü olacaktım yada kullanamazdım belki başka şekild e hayırlısı bu hayatta herşeyimi kaybettim evimi yuvamı insanlara olan güvenimi inancımı emeklerimi herşeyimi bundan sonra bişeyin önemi yok bnim için
Asil hayat bundan sonra basliyor..Bende haksizliklar yasayarak evliligimi sonlandirdim ama kendimi ezdirmedim cok sukur..Ayaklarim uzerimde meslegimde ilerledim madden ve manen rahatim.Ailemden de Allah razi olsun..Aileniz var ya basinizda herseyiniz onlar olsun onlara ve kendinize emek verin su saatten sonra..Benim de cocugum yok olsaydi daha zor olurdu lutfen ümitsizlige kapilmayin..Yasamis oldugunuz olaylar,insanlar travma yasatmis olabilir ama güzel insanlar da var su hayatta..Mutlaka maddi özgurlugunuzu kazanin,sosyallesin,kurslara yazilin ufak tatiller yapin..Hayat devam ediyor bir sekilde ve yasamak zorundayiz..Önce kendi degerimizi bilerek ve farkinda olarak..Sonra emin olun size de deger verecek insanlar olacaktir muhakkak..Acinizi yasayin bir sure..Sonraki dönemlerinizde daha olumlu ve iyikilerle dolu olacaksiniz..Gün dogmadan neler dogar :KK66:

Bosver eskiye dair hicbisey olmasın, o eşyalar da o her gordugunde utansın hayrını goremez

Asil hayat bundan sonra basliyor..Bende haksizliklar yasayarak evliligimi sonlandirdim ama kendimi ezdirmedim cok sukur..Ayaklarim uzerimde meslegimde ilerledim madden ve manen rahatim.Ailemden de Allah razi olsun..Aileniz var ya basinizda herseyiniz onlar olsun onlara ve kendinize emek verin su saatten sonra..Benim de cocugum yok olsaydi daha zor olurdu lutfen ümitsizlige kapilmayin..Yasamis oldugunuz olaylar,insanlar travma yasatmis olabilir ama güzel insanlar da var su hayatta..Mutlaka maddi özgurlugunuzu kazanin,sosyallesin,kurslara yazilin ufak tatiller yapin..Hayat devam ediyor bir sekilde ve yasamak zorundayiz..Önce kendi degerimizi bilerek ve farkinda olarak..Sonra emin olun size de deger verecek insanlar olacaktir muhakkak..Acinizi yasayin bir sure..Sonraki dönemlerinizde daha olumlu ve iyikilerle dolu olacaksiniz..Gün dogmadan neler dogar :KK66:
Teşekkür ederim şimdi iyiyim 8 aydır çalışıyorum çalışarak iyileşiyorum bi mağazada çalışıyorum belli başlı güzel bi mesleğim yok malesef ama bu iş bana ıyi geldi yoğun olduğu için kendimi unutuyorum☺2 sene olacak baba evine geleli 7 ay önce de hakim boşadı ama çekişmeli bi boşanma olduğu için tam olarak bitmedi umut hep var o olmasa yaşanmaz ara sıra kabuguma cekilsemde hala acımı yasasamda dediginiz gibi bi şekild e devam ediyo

Teşekkür ederim şimdi iyiyim 8 aydır çalışıyorum çalışarak iyileşiyorum bi mağazada çalışıyorum belli başlı güzel bi mesleğim yok malesef ama bu iş bana ıyi geldi yoğun olduğu için kendimi unutuyorum☺2 sene olacak baba evine geleli 7 ay önce de hakim boşadı ama çekişmeli bi boşanma olduğu için tam olarak bitmedi umut hep var o olmasa yaşanmaz ara sıra kabuguma cekilsemde hala acımı yasasamda dediginiz gibi bi şekild e devam ediyo
Ne guzel bir yerden baslamissiniz hayata ve ayaklariniz uzerinde durabiliyorsunuz tebrik ediyorum yilmadiginiz yikilmadiginiz icin.Benim de 2 sene oldu ayrilali.2 sene olmasina ragmen zaman zaman canim acidigi oluyor ama bazen aci da lazim :) ama deneyim tecrube oluyor insana artilari da var cogu zaman yasadiklarimizin..Genelde problemlerle karsilastigimda kendimi telkin ederim..olabilir ama ben bunu atlatmaliyim ustesinden gelmeliyim yoksa ilerleyemem bazen ayagima dolanir durur ona yapacak bisey yok :) yaz geliyor arkadaslarinizla disari cikin denize girin yazin en sevdigim tarafi :) piknikler tertipleyin kulaginizda muziginizle yuruyuslere cikin hayatta okadar keyif alinasi seyler var ki kesfedilmeyi bekleyen..Ee ozaman ? :) ;)

Ne guzel bir yerden baslamissiniz hayata ve ayaklariniz uzerinde durabiliyorsunuz tebrik ediyorum yilmadiginiz yikilmadiginiz icin.Benim de 2 sene oldu ayrilali.2 sene olmasina ragmen zaman zaman canim acidigi oluyor ama bazen aci da lazim :) ama deneyim tecrube oluyor insana artilari da var cogu zaman yasadiklarimizin..Genelde problemlerle karsilastigimda kendimi telkin ederim..olabilir ama ben bunu atlatmaliyim ustesinden gelmeliyim yoksa ilerleyemem bazen ayagima dolanir durur ona yapacak bisey yok :) yaz geliyor arkadaslarinizla disari cikin denize girin yazin en sevdigim tarafi :) piknikler tertipleyin kulaginizda muziginizle yuruyuslere cikin hayatta okadar keyif alinasi seyler var ki kesfedilmeyi bekleyen..Ee ozaman ? :) :KK66:
Karakter olarak gucluyumdur şükür bn de herzamn daha kötülerini görürüm ve kendimi şanslı hissedirim şükredirim zaman zaman dediginiz gibi çöküslerde olmuyo değil bi şekild e ayağa kalkmayı öğrendik size katılıyorum çok iyi tecrübe kazandık bn indi adıma konuşayım pistim eşim ıyi kotu cok sey ogretti bna sizinde umarim hersey gonlunuzce olur

Back
X