Hayır, çocuklarımın velayeti bende.
Hafta sonları gidiyorlar babaya.
Anladım bundan sonraki süreçte size kolaylıklar diliyorum.
Yavrularınız ile dolu dolu geçireceğiniz hayırlı mutlu yıllar olsun inşallah.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, çocuklarımın velayeti bende.
Hafta sonları gidiyorlar babaya.
Kızın elbette ama bunu gereksiz bir hırsa çevirmeyin zararı size olur çünkü.Hırsımın sebebi, ukala tavrı.
Bugüne kadar ne çocukları görme konusunda, ne nafaka konusunda bir sürü sorun yaşamamıza rağmen hep anlayışlı olmaya çalıştım. Şimdi hakkım olan bişeyi isteyince bu tavra bürünmesi ve benim buna kızmam gereksiz mi sizce?
Hırsımın sebebi, ukala tavrı.
Bugüne kadar ne çocukları görme konusunda, ne nafaka konusunda bir sürü sorun yaşamamıza rağmen hep anlayışlı olmaya çalıştım. Şimdi hakkım olan bişeyi isteyince bu tavra bürünmesi ve benim buna kızmam gereksiz mi sizce?
Boşverin benceEşimle anlaşmalı olarak boşandık.
Ben evi ani bi kararla, karga tulumba terk ettim.
Çocuklarımın bi kaç parça eşyasından başka bişey almadım yanıma.
Ve ben evi terkettikten bir kaç ay sonra (henüz boşanmamışken) benim evimin, benim düzenimin, benim eşyalarımın üzerine ailesini alıp oturttu eski eşim.
Babası benim dolabıma astı ceketini, annesi benim ocağımda yemek yaptı, benim çiçeğimi suladılar falan falan..
Buna sebep olarak, çocuklarımı aldığı zamanalarda annesinin git gel yapmasını istemediğini bahane etti.(annesi bakıyor çocuklara)
Ailesini o eve oturttuktan sonra da ben kapıları tamamen kapattım ve kesin olarak boşanmaya karar verdim.
Çekişmeli açtığım davayı bi çok hakkımdan feragat ederek anlaşmalıya çevirdim.
Protokolü hazırlarken, evden bi kaç eşya alacağımı söyledim (sıfırdan ev kurdum kendime) alacaklarımı maddelere eklemeye gerek var mı dedim, "saçmalama benim yuvam yıkılıyor sen eşya diyorsun istersen bütün evi al git" dedi, peki dedim protokole madde eklemedik, ortak eşyalar paylaşılmıştır yazdık sadece.
Bu süre içerisinde dava görüldü, boşandık, üzerinden aylar geçti fakat eski eşim her eşya konusunu açtığımda bi şekilde türlü bahanelerle yan çizdi.
Açıkçası hiç eşyasında falan değilim ama bu bahaneler beni her defasında daha da hırslandırdı ve en son dün akşam hakkım olan eşyaları istediğimi söyledim, bu arada iletişimimiz gayet pozitif normalde.
Bi anda çıkışıp, oldukça ukala bir tavırla "eşya falan vermiyorum, sıkıyorsa gel de al" dedi.
Sadece kişisel eşyalarımı alabilrimişim, onuda o nezaman isterse!!
O andan itibaren elmas gibi değerlendiler benim gözümde eşyalar ve çöpe basacak bile olsam, ki öyle yapıcam çünkü yeni evimin bütün eşyaları tamam, eksiğim yok.
Benim o eşyaları ona bırakmamam lazım.
Hala benim buzdolabımı, benim yatak odamı kullanıyorlar.
Halılarım, havlularım, yorganlarım yani aklınıza ne gelirse herşeyim hala o evde ve ailesi kullanıyor.
Ben eşyalarımı o adamdan nasıl alabilirim.
Hukuki olarak bi hakkım yok sanırım ama gururuma dokunuyor bunun altında ezilemem.
Başına gelen var mı?
Hangi anlamda?Ben çocuklarınızı çok merak ettim
Kimde kalıyor ne yapıyorlar?Hangi anlamda?