- 23 Ağustos 2012
- 51.843
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.444
- 898
Çünkü yatak odasinda mutlu olmadığını söyleyerek bana kendimi suçlu hissettiriyor
Pis nefisli herife evlilik ne gerek!
Onu eskortlar paklar. Uzak durun.
Midem kaldırmıyor sefirin kızını bu diziyi izleyenlerin psikolojisinden şüphe ederim heleki destekleyenler ruh hastasıdır şükürki hiç izlemedim sadece fragmanlardan biliyorum diğer dizileride öyle
Konu üstüne karşıma çıkan video
Yatak odasında mutlu degılse kiler de takılsın ozaman. Sende psikolojik destek al lutfen.
Kendinizi kandırmayın bunlarlaOnun istedigi bu aslinda gem karnim doysun hem pastam dursun. Deli gibi kiskaniyor belli ediyor resim paylaştığım an bir şekilde ulaşip bağirip cagiriyor. Aslında o zevkini alip geri gelecek ona benim kapiyi kapatmam lazım
Kaçan kovalanir.Lutfen kendine saygı duy ve onu bir daha arama.Sevmekmis askmis bunlar karşılıklı olduğu zaman güzel.Bir gün içinde ki hisler azalirsa şu yaptığına,yazdığına aptallık dersin.Dik dur zincirini koparani tekrar kapına bağlamaBen eşimden 2 ay önce ayrıldım. Hâla çok seviyorum. Fakat o boşandıktan sonra başka kadınlarla beraber olmuş.Bana anlatti .En büyük sorun yatak odamızdı. Ama aslinda bana göre sorun yoktu fakat eşim beni anlamiyordu sürekli benden şikayet ediyordu.Ben elimden geleni yapsamda memnun olmuyordu. Boşandiktan sonra içmiş sarhoş şekilde eve geldi çok üzüldüm o haline geldi uyudu ayildiktan sonra biz olamayiz sen beni memnun edemiyorsun ama sen iyi bir insansin dedi. Bende yüzsüzlük yapip gidince onu aradim ve bir süre kendini topla yeniden deneyelim dedim o da umut etme ama bakariz gibi konuştu. Ne yapmam lazim yanliş mi yaptim akla ihtiyacim var. Yüreğime söz geçiremiyorum. Ya da ne yaparsam döner
Amacım size muhalefet değil lakin sorun ya da bizlerin tepki gösterdiği nokta kimin hatalı olduğu değil, sonuçta boşanmışlar, insan boşandığı eşine birlikte olduğu kadınları anlatmaz bu çok çirkin bir şey, en azından ben bu kısıma takıldım, olmamış ayrılmışsınız daha kadını rencide edip incindiği yerden vurmanın manası nedir ?niye böyle diyorsunuz ki, sorun neydi bilmiyoruz..belki konu sahibi kusurlu durumda?
Konu üstüne karşıma çıkan video
O zaman ilk iş onu her yerden engellemekte başlayın neden sizi goruyor ki halaOnun istedigi bu aslinda gem karnim doysun hem pastam dursun. Deli gibi kiskaniyor belli ediyor resim paylaştığım an bir şekilde ulaşip bağirip cagiriyor. Aslında o zevkini alip geri gelecek ona benim kapiyi kapatmam lazım
Ne yapıyor ya da yapmıyosun ki mutlu olmuyor? Çok garip gerçekten adam bizim bilmediğimiz bir şey biliyor heraldeÇünkü yatak odasinda mutlu olmadığını söyleyerek bana kendimi suçlu hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?