Bosandigim Eşimin yaptığına çok sasirdim

Evet kendimi çok zayıf hissediyorum siz ne güzel dik durmussunuz.Karakter olarak da kendimi suçlamaya,son ana kadar cabalamaya meyilliyim.İns ben de sizin kadar dik durabilirim.Tum şartlarına boyun etmediğinden ayrı evlerde kalıp grstk ama bir türlü birlestirmedi evi

Ailen arkandami senin arkanda ozamn hic kimseye ihtiyacin yok yeni bi hayat kurmakda senin elinde olan bise insan isterse herseyi basarir becerirde cabalama meyili elinizden geleni yapmissiniz ama duzelmeyecek bi insan icin daha cok cabalamaya gerek yok ne kadar cok zirlasa aglasa bile inanin sizden aldigi o zamn yillar geri gelmicek azcik guvenin kendinize gerekirse destek alin birsinden herseyi basarirsiniz guzel insan allahim seni yavrularina bagislasin

Evet çok haklısınız şimdi kendi yoluma gitme vakti.Cocugum yok henüz.Allah razı olsun derdime derman olduğunuzdan burda çok rahatlattiniz.Allah sizi de yavrularınıza bagislasin

Evet çok haklısınız şimdi kendi yoluma gitme vakti.Cocugum yok henüz.Allah razı olsun derdime derman olduğunuzdan burda çok rahatlattiniz.Allah sizi de yavrularınıza bagislasin
Amin insallah hakkinizda hayirlisi olsun tek istegim korkmamaniz dunyanin sonu deil daha guzel hayatlar sizi bekliyo umarim hersey gonlunuzce olur geride deilde ilerilere bakarsaniz bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…