- 19 Mayıs 2020
- 47.342
- 212.667
- 598
- Konu Sahibi Onceadalet
-
Damızlık hayatlar......Genelde boşanan erkekler ya kadının kapısında ağlıyor ya hemen birisiyle ilişkiye başlıyor.
İnsan gibi boşanıp yüksek lisansa başlayanını, İspanyolca kursuna gidenini, yoga ve meditasyon öğrenmek için çabalayanını ya da kendine dev bir kütüphane kurmak için çalışmalar yapanını henüz görmedim.
Rahatı bozulmasın, elalem laf etmesin, yemeği hazır önüne konulsun, ütüsü bedava yapılsın ve akşam da gönlü eğlensin diye önce en tanıyıp bildiğinden sonra uzak çevresine kadar gidiyor arayış.
Ben şaşırmadım.
Tabiki öyle,benim kp yok mesela. Ama hep derim onlar asıl fena olanlar. Ve görümceler degil kayın lar cok fena oluyor bence. Abisine gaz veren saygısız..Sakin kanmayın bunlara. Kendi düştüğü hale ağlıyor o. Ayrica su kp ler ılımlıdir diyenler görsün işte, onlar masum görünen şeytan gibiler
Damızlık hayatlar......
Evet.Sen demiştin di mi önceki konuda adamın bildiği en iyi şey pişman olmak diye, şahsen ben konusahibinin şaşırmasına şaşırdım zaten bu adam 579316 kez pişman olup her seferinde aynı davranmış, bu ilk pişmanlığı değil ki
Bende babası özür dilesin konuşup ikna etsin diye verdi sandım. Ne değişik insanlar var yaa.Yine beni öne attı.Babasina boşandıktan sonra kapıya geldiğini söyleyemedi,beni küçük düşürdü
Arayın babasını, veledini kapınızdan almasını rica edin.
Eski konularınızı biliyorum ondan yazıyorum. Allah aşkına yapmayın artık ya, evladjm olsanız sizi iyice Bi silkelerdim.Merhaba arkadaşlar,12 yıllık tanıdığım,4 yıllık evlilikte 3 yılını ayrı evde geçirdiğim eski esimle benim tüm çabalarına sunduğu şartlarına evet dememe rağmen,başkalarıyla kıyaslaması ve kendini vazgeçilmez gördüğünden isteklerinin dozunu arttirmasiyla bitti.Mahkemede çok yalvardı ama defalarca şans verdiğinden ve bir türlü aile düşkünlüğünü cozemedigimizden bitirdim.Mahkemenin ertesi günü kapıya geldi eve girmek istedi,bizimkiler merhametli olduğundan hıçkırarak ağlamasına,pişmanım demesine dayanamayıp eve aldı.Hemen tekrar evlenmek istediğini,şartlarından vazgeçtiğini,beni başkasıyla düşünmediğini söyleyerek çok ağladı.Kapilardan ayrılmaya ağını bildiğimizden düşünelim dedik ama duygularım çok yoğun olduğundan gitmek istememe rağmen bitirdikten sonra geri dönmek istemiyorum.Bu arada bizim evde babasını arayıp bize verdi,adam da anasız babasız biriyle evlen dedi çok haklı olduğumu bilmesine rağmen.Psikolojik destek almaya başladım ama sürekli karşıma çıkarak onu unutmama izin vermeyecek,bir türlü kafamdaki acabalari susturamiyorum.O benim ağlamaları mi hiç onemsemis bana karşı inanılmaz hircinlasmisti.12 senemi aldığı halde bir türlü ona kızamıyorum.
Daha fazla vakit harcamayin. Önünüze bakin. Sizde cok agladiniz zamaninda.Merhaba arkadaşlar,12 yıllık tanıdığım,4 yıllık evlilikte 3 yılını ayrı evde geçirdiğim eski esimle benim tüm çabalarına sunduğu şartlarına evet dememe rağmen,başkalarıyla kıyaslaması ve kendini vazgeçilmez gördüğünden isteklerinin dozunu arttirmasiyla bitti.Mahkemede çok yalvardı ama defalarca şans verdiğinden ve bir türlü aile düşkünlüğünü cozemedigimizden bitirdim.Mahkemenin ertesi günü kapıya geldi eve girmek istedi,bizimkiler merhametli olduğundan hıçkırarak ağlamasına,pişmanım demesine dayanamayıp eve aldı.Hemen tekrar evlenmek istediğini,şartlarından vazgeçtiğini,beni başkasıyla düşünmediğini söyleyerek çok ağladı.Kapilardan ayrılmaya ağını bildiğimizden düşünelim dedik ama duygularım çok yoğun olduğundan gitmek istememe rağmen bitirdikten sonra geri dönmek istemiyorum.Bu arada bizim evde babasını arayıp bize verdi,adam da anasız babasız biriyle evlen dedi çok haklı olduğumu bilmesine rağmen.Psikolojik destek almaya başladım ama sürekli karşıma çıkarak onu unutmama izin vermeyecek,bir türlü kafamdaki acabalari susturamiyorum.O benim ağlamaları mi hiç onemsemis bana karşı inanılmaz hircinlasmisti.12 senemi aldığı halde bir türlü ona kızamıyorum.
Bak kardeşim kaybetmenin acısıyla bi sürü ağlar zırlar sözler verir, sonra her şey yoluna girdi diye sizin kendinizi ona bırakmanızla her şey eski düzenine dönüverir. Şart şurt derken düşünseydi bugünleri. Babası hala edepsizlik ediyor üstelik, sizce yeniden şans verseniz gideri var mı bu işin?Yapamayacağımı biliyorum ama duygusal acım çok yoğun o yüzden yardım istedim
3 senenizi ayrı geçirmişsiniz zaten olsaydı o zaman olurdu. Diğer konularınızı bilmiyorum ama kurtulduysanız geri dönmeyin bir daha. Kimse öyle iki günde değişmez. Dediğim gibi bu kadar sorun olsaydı ayrılık 3 yıldır kafası nerdeydi?İnanmıyorum ama bosanali 1 hafta oldu.Duygularim çok taze sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?