Boşandığım için duygusal ilişkide olamazmış

Ay bir de böyleleri var, napalım kardeşim dürüstsün diye sabah akşam seninle mi yatalım napalım

Ayy totom deseydin... dürüstlüğüne vurulmani mi beklemis ülkemin çomarı

kamp veya gezi organizasyonları var onlara katılın. Workshoplara da gidebilirsiniz. Oralarda bu dağ ayılarına pek rastlamazsınız.

Evet, bir de dile meraklıysanız konuşma kulüpleri. Sosyal ortamlar daha iyi gerçekten, sosyal medyadaki erkeklerin hepsi avcı. Kaç tane arkadaşım var hepsi ya sosyal ortamlardan ya da dil kurslarından buldu.

Adam öküz möküz ama en azından açık davranmış. Evlenicez diye oyalayıp sonrasında bunu yapabilirdi. Takılmaya gerek yok, memlekette istemediğimiz kadar çok erkek var. Allah iyisine denk getirsin.
Ay evet adama ne sovulmus.
Doğru yada yanlış kendi tercihi bir insanın.
Ghost yapan erkekleri anlıyorum valla.
Bir açıklama yapmıyor diyor kadınlar da açıklama yapınca da hirslanip saydiriyorlar yani.
Kibarca tercih etmediğini söylemek en doğrusu

Adam çakallık yapmaya çalışmış sanırım tepkiler ondan. Dürüst olursam dediğime gelir diye düşündü herhalde. Yoksa dürüst ama gevşek/gerikafali bir tip.

Biri de bana bakire olmayanla işim olmaz, aileme layık gelin adayı arıyorum dedi ailesine küfür ettim sinirden. Pişman da değilim. Böyle insanlar hep çıkıyor maalesef üzülmeyin
Dilerim hayatına girecek kız onun gibi olur ama adamı bir güzel kandırır geçmişim yoktu diye.

Ama bu hanımefendiye (yanlış anlamadıysam) yakınlaşma yaşandıktan sonra söyleniyor bu? Madem boşanmış bir kadın ile birlikte olmak ona göre değilse, daha bu kendisine ilk söylenildiğinde defolup gitmeliydi.

Doğru, ilk buluşmadan sonra söyledim boşandığımı. Yakınlaşma daha sonra oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…