Boşandığım için duygusal ilişkide olamazmış

Takmayın ya sizlik bir şey değil, var böyle hanzolar

Beraber olduysaniz istediğini almış, artık ailesinin dul birini gelin olarak kabul etmeyeceğini söylemenin zamanı gelmiş. Size durumu açıkladıktan sonra da isterseniz bu şekilde devam edebileceğinizi de söylemiş. Garipsenecek bir durum yok. Hep böyle oluyor zaten bu işler. Kadınların evlenmeden önce bu adamlarla niye beraber olduklarını anlamıyorum. Aklı başında olan herkes bunların amacını biliyor. Bile bile yapıyor sonra da saf ayağına yatıyorlar. Bence kandırılmıyorlar, kasıtlı yapıyorlar.

Çok yaşadınız herhalde oradan biliyorsunuz.

Birlikte olmuş olmamış size ne? Kadın bunu mu sordu sanki, hayret bir şey.

Çok yaşadınız herhalde oradan biliyorsunuz.
saçma sapan konuşuyor ya boş ver, ne yapacağın seni ilgilendirir. Erkeklerin hepsi böyle değil ki hem. Birine öyle denk geldin diye hepsinin öyle olacağını düşünme, boşanmak bir kusur değildir. boşanmış veya hic evlenmemis erkeklerle de beraberlik yaşayabilirsin yani, bosaninca ne oluyor sanki.

Kadınların böyle amacı olamaz mı ya? Konu sahibi de hemen gelinlik bakmamış zaten, adam bakmış ciddi ilişki olacak korkmuş kendi dökülmüş ben duygusal bir şey istemiyorum diye. Ben ne diye yakınlaştım vah vah tüh tüh demiyor konu sahibi zaten. Öyle dertleri yok.

Milletin cinsel yaşantısı ile ilgilenmiyoruz isteyen istedigi gibi yaşar kimsenin uçkurunun bekcisi degiliz seceresini tutmuyoruz sorun adam gibi adam olmamak. Sevismeyince de gidiyor türlü türlü bahanelerle..

En azından erken dönemde düşüncesini belirtmiş, oyalamamış. Bu da bir tercih. Kendi üzerinize alınmayın. Bazı insanlar böyle şeyleri sorun edebiliyor ama bu sizin kusurlu ya da eksik olduğunuzu göstermez. Tamamen kendisi ve tercihi ile alakalı bir durum.

Bunu burada defalarca yazdım: Sevgilim uzun boylu, atletik, yakışıklı (ben kendisine yürüdüm), hiç evlenmemiş, nişanlanmamış birçok kadının beğeneceği biri. Aileler biliyor, destekliyor, evleneceğiz gibi. Ben boşandım, üstelik çocuğum da var. Bizim ilişkimiz "boşanmış- bekar ilişkisi yürümez" veya "kadın adım atarsa olmaz" diyenlere bir tepki gibi. Ha, bir de birkaç buluşmadan sonra da seviştik. Burada tamamen erkeğin karakteri devreye giriyor. Sizlik bir şey yok. Boşuna kendinizi üzmeyin, değerinizin farkında olun. :)

Kadınlar da insan hani, robot değil ya. Bizim de hormonlarımız var, biz de cinsellik yaşamak isteyebiliriz vs?

Yok ya hiç umursamayan da oluyor, siz kurtulmuşsunuz anne kuzusundan boşverin

Aslında hoşlanacağınız biri değilmiş belli ki, yanılsama olmuş. Zaman kaybetmeden kurtulmuşsunuz. Boşanmış olmanızla da alakalı değil ben evlenmedim ama tonla böyle adam var, her zaman da ben bağ kurmadan bir şey yaşamam senden etkilendim cart curt falan diyorlar. Bu işler böyle. Elbet kendinize göre biriyle yollarınız kesişir.

Böyle düşünüyorsa baştan sizinle yakınlaşmamalıydı. Ben hiç evlenmedim mesela ve boşanmış bir adamla birlikte olmayı da düşünmem. Bunu kişisel algılamayın bence. Genel olarak her konuda insanlar birbirlerine denk olurlarsa daha iyi olur. Boşanma süreci zor ve sancılıdır. Bu yüzden sizi anlayabilecek biri de boşanmış biri olabilir diye düşünüyorum. Böyle biriyle görüşmeyi deneyebilirsiniz.

Herkesin evleneceği, evlenmeyecegi insanı seçme özgürlüğü var. Sığ olsa da olmasa da kişinin kendi tercihi sonuçta, toplumun her kesimine uymak zorunda degil. Ben bu yüzden kimseyi aşağılayamam açıkçası.

Sizi oyalayıp aylar sonra ailem istemez muhabbeti yapmamış çünkü, baştan söylemiş, siz de bitirmişsiniz her şey normal gorunuyor.

Bence F*** body olur mu diye yoklama çekmiş, kızın ciddi ilişki istediğini anlayınca çamura yatmış. Evlilik değilmiş derdi
Aynen ya hiç evlenmemiş olsaydı da fark etmeyecekti bence de. Klasik günümüz erkeği. Benim hiç evlenmemiş bekar kız arkadaşlarımdan da hep benzer şeyler duyuyorum. Düzgün adam bulunmaz hint kumaşı günümüzde:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…