- 25 Ağustos 2014
- 21.293
- 51.094
- 798
- Konu Sahibi laytralaylom
-
Tabii canım, ailesinin eteğinden ayrılamayan ama bi yandan da her b.ku yemek isteyen, standart bi hanzo.40 yılın başı zevüşülecek kadın bulmuş. Sanki her gün bulabiliyor mu? Ondan kıvranıyor böyle.
hanzolar türk kadınlarının en sevdiği tipler:))Tabii canım, ailesinin eteğinden ayrılamayan ama bi yandan da her b.ku yemek isteyen, standart bi hanzo.
Şahsım adına nezaket ve kibarlığın kölesiyimhanzolar türk kadınlarının en sevdiği tipler:))
Takmayın ya sizlik bir şey değil, var böyle hanzolarMerhaba,
Boşandıktan sonra sosyal medya üzerinden birisiyle tanıştım ve birkaç defa buluştuk. Boşanmış olduğumu söyledim, kendisi de hiç evlenmemiş. Aramızda ufak yakınlaşmalar da yaşandı. Hoşlandım kendisinden. Fakat bugün bana duygusal bi tarafa geçmek istemediğini söyledi. Sebebi sorduğumda evlilik meselesi olduğunu, ailesinin böyle bir şeye takılacak olduğunu bildiğini söyledi. Ben de böyle sığ düşünen biriyle duygusal ilişki kuramam diyip başkalarının kararlarıyla mutluluklar diledim hayatında.
Yine de canım sıkıldı, üzüldüm.
Boşanmış hanımlardan özellikle yorum rica ediyorum. Daha önce böyle durumlarla karşılaşan oldu mu?
Teşekkürler.
istanbul beyefendisi hayal ederken wgdjdj esencilis kekosu ile sinanma şoku hahahahahŞahsım adına nezaket ve kibarlığın kölesiyim
Ama genelinde doğru bi tespit ne yazık ki.
Beraber olduysaniz istediğini almış, artık ailesinin dul birini gelin olarak kabul etmeyeceğini söylemenin zamanı gelmiş. Size durumu açıkladıktan sonra da isterseniz bu şekilde devam edebileceğinizi de söylemiş. Garipsenecek bir durum yok. Hep böyle oluyor zaten bu işler. Kadınların evlenmeden önce bu adamlarla niye beraber olduklarını anlamıyorum. Aklı başında olan herkes bunların amacını biliyor. Bile bile yapıyor sonra da saf ayağına yatıyorlar. Bence kandırılmıyorlar, kasıtlı yapıyorlar.
Birlikte olmuş olmamış size ne? Kadın bunu mu sordu sanki, hayret bir şey.Beraber olduysaniz istediğini almış, artık ailesinin dul birini gelin olarak kabul etmeyeceğini söylemenin zamanı gelmiş. Size durumu açıkladıktan sonra da isterseniz bu şekilde devam edebileceğinizi de söylemiş. Garipsenecek bir durum yok. Hep böyle oluyor zaten bu işler. Kadınların evlenmeden önce bu adamlarla niye beraber olduklarını anlamıyorum. Aklı başında olan herkes bunların amacını biliyor. Bile bile yapıyor sonra da saf ayağına yatıyorlar. Bence kandırılmıyorlar, kasıtlı yapıyorlar.
saçma sapan konuşuyor ya boş ver, ne yapacağın seni ilgilendirir. Erkeklerin hepsi böyle değil ki hem. Birine öyle denk geldin diye hepsinin öyle olacağını düşünme, boşanmak bir kusur değildir. boşanmış veya hic evlenmemis erkeklerle de beraberlik yaşayabilirsin yani, bosaninca ne oluyor sanki.Çok yaşadınız herhalde oradan biliyorsunuz.
Kadınların böyle amacı olamaz mı ya?Beraber olduysaniz istediğini almış, artık ailesinin dul birini gelin olarak kabul etmeyeceğini söylemenin zamanı gelmiş. Size durumu açıkladıktan sonra da isterseniz bu şekilde devam edebileceğinizi de söylemiş. Garipsenecek bir durum yok. Hep böyle oluyor zaten bu işler. Kadınların evlenmeden önce bu adamlarla niye beraber olduklarını anlamıyorum. Aklı başında olan herkes bunların amacını biliyor. Bile bile yapıyor sonra da saf ayağına yatıyorlar. Bence kandırılmıyorlar, kasıtlı yapıyorlar.
Milletin cinsel yaşantısı ile ilgilenmiyoruz isteyen istedigi gibi yaşar kimsenin uçkurunun bekcisi degiliz seceresini tutmuyoruz sorun adam gibi adam olmamak. Sevismeyince de gidiyor türlü türlü bahanelerle..Beraber olduysaniz istediğini almış, artık ailesinin dul birini gelin olarak kabul etmeyeceğini söylemenin zamanı gelmiş. Size durumu açıkladıktan sonra da isterseniz bu şekilde devam edebileceğinizi de söylemiş. Garipsenecek bir durum yok. Hep böyle oluyor zaten bu işler. Kadınların evlenmeden önce bu adamlarla niye beraber olduklarını anlamıyorum. Aklı başında olan herkes bunların amacını biliyor. Bile bile yapıyor sonra da saf ayağına yatıyorlar. Bence kandırılmıyorlar, kasıtlı yapyapıyor
Beraber olduysaniz istediğini almış, artık ailesinin dul birini gelin olarak kabul etmeyeceğini söylemenin zamanı gelmiş. Size durumu açıkladıktan sonra da isterseniz bu şekilde devam edebileceğinizi de söylemiş. Garipsenecek bir durum yok. Hep böyle oluyor zaten bu işler. Kadınların evlenmeden önce bu adamlarla niye beraber olduklarını anlamıyorum. Aklı başında olan herkes bunların amacını biliyor. Bile bile yapıyor sonra da saf ayağına yatıyorlar. Bence kandırılmıyorlar, kasıtlı yapıyorlar.
Böyle düşünüyorsa baştan sizinle yakınlaşmamalıydı. Ben hiç evlenmedim mesela ve boşanmış bir adamla birlikte olmayı da düşünmem. Bunu kişisel algılamayın bence. Genel olarak her konuda insanlar birbirlerine denk olurlarsa daha iyi olur. Boşanma süreci zor ve sancılıdır. Bu yüzden sizi anlayabilecek biri de boşanmış biri olabilir diye düşünüyorum. Böyle biriyle görüşmeyi deneyebilirsiniz.Merhaba,
Boşandıktan sonra sosyal medya üzerinden birisiyle tanıştım ve birkaç defa buluştuk. Boşanmış olduğumu söyledim, kendisi de hiç evlenmemiş. Aramızda ufak yakınlaşmalar da yaşandı. Hoşlandım kendisinden. Fakat bugün bana duygusal bi tarafa geçmek istemediğini söyledi. Sebebi sorduğumda evlilik meselesi olduğunu, ailesinin böyle bir şeye takılacak olduğunu bildiğini söyledi. Ben de böyle sığ düşünen biriyle duygusal ilişki kuramam diyip başkalarının kararlarıyla mutluluklar diledim hayatında.
Yine de canım sıkıldı, üzüldüm.
Boşanmış hanımlardan özellikle yorum rica ediyorum. Daha önce böyle durumlarla karşılaşan oldu mu?
Teşekkürler.
Aynen ya hiç evlenmemiş olsaydı da fark etmeyecekti bence de. Klasik günümüz erkeği. Benim hiç evlenmemiş bekar kız arkadaşlarımdan da hep benzer şeyler duyuyorum. Düzgün adam bulunmaz hint kumaşı günümüzde:/Bence F*** body olur mu diye yoklama çekmiş, kızın ciddi ilişki istediğini anlayınca çamura yatmış. Evlilik değilmiş derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?