Boşandığım için duygusal ilişkide olamazmış

Sadece boşanmış kadınlara mu bütün kadınlara o niyetle yaklaşıyorlar .
Guvenmeden yakınlaşmak yanlış izin vermemej bizim elimizde.
Çok kadın mağdur oluyor böyle .

Adam çakallık yapmaya çalışmış sanırım tepkiler ondan. Dürüst olursam dediğime gelir diye düşündü herhalde. Yoksa dürüst ama gevşek/gerikafali bir tip.
Ya çoğu erkek gününüzde cinsellik odaklı yaklaşıyor boşanmış olmakla ilgisi yok bunun.
Ciddi adam bulmak zor artık.
O yüzden arada güven bağı oluşmadan yakınlaşmak yanlış .
Maalesef böyle.
Çok etkileniyoruz bazen izin veriyoruz ama sonra biz üzülüyoruz.

Ben de boşandım ama böyle düşünmüyorum. Özellikle çocuksuz insanlar daha kolay ilişki kurabilir. Takılma hiç. Tarafını erken belli etmesi iyi birşey. Bu konuyu bence ilk görüşmede söylemelisin, ilerlemeden ilişki

dürüstlükten yanayım o yüzden beni ödüllendirmek zorundasın cinsel objem ol itaat et kadın. ben ne dersem yapacaksınnnnn. mağara ayısından kurtulmuşsunuz tebrikler.

Daha yeni bir tanıdığım evlendi. Kendisi 1 yıl önce boşanmıştı. Yeni biriyle tanıştılar o da hiç evlenmemiş. Erkek sadece kadına dedi ki aileme boşandığını söylemeyelim. Kadın da kabul etti ve evlendiler. Yani gerçekten isteyen insan için bunlar sorun değildir. Sanmayın herkes aynı düşüncede. Böyle böyle eleyeceğiz kendimize doğru insanı bulacağız.

Boşanmış biriyle olmak istemeyebilir, ailesiyle cebelleşmek istemeyebilir, bunlara tamam diyelim hadi, herkesin ailesinden aydın bi kafa, adamın kendisinden dimdik bi duruş bekleyemeyiz. Ne yazık ki toplumda böyleleri de var.
Hiç evlenmemiş birinin hiç evlenmemiş biriyle olmak istemesi de abes değil, buna da tamam.

Ben "duygusal bi tarafa geçmek istemiyorum" demesine takıldım, ee ne tarafta durmak istiyorsun, cinsellik mi? Bu niyetle söylediyse çok saygısızca.
Ha, ailem bunu sorun eder, ben de sana aşık olup üzmek üzülmek istemiyorum deyip bitirmiş olsa yine tamam ama bağ kurmayalım, takılmaya devam edelim dediyse defolsun gitsin. Iki taraf da bu kafada olmadığı sürece salt cinselliğe dayalı ilişki bi taraf için ciddi bi yıkım.

**Şimdi gördüm diğer yorumları, boşanmış olman yakınlaşma olurken sorun değil de duygusallık olunca mi sorun? En başından söylemişsin, kendini de ailesini de biliyordu, en başından neden bitirmemiş? Terbiyesiz, tutarsız, pislik. O beyniyle bir de manipüle etmeye çalışıyor, dürüst olması sanki kucağına atlamayi gerektiriyor.

Ben de boşandım, bunu sorun edecek insanlar da var, çok doğal görüp sallamayacak insanlar da. Kırılman, üzülmen normal ama bu hisler de geçici, hem iyi adamlar da var dünyada, merak etme.

Son düzenleme:

Yorumunuz harika, teşekkür ederim. İstediğin zaman arayabilirsin beni dedi, buradan takılmak istediğini anlıyorum. Fuckbuddy mi olacağız yürü git işine dedim. Alındı biraz çünkü dürüstmüş ve bu muameleyi haketmiyormuş

Geçen sene bi ilişkim olmuştu, hiç evlenmemiş biriydi ve birazcık küçüktü benden. Sevgilisiyle birlikte de yaşamış, tek gecelik maceraları da olmuş üniversite yıllarında. Boşandığımı biliyordu ve bana şunu söylemişti, ben de sevgilimle birlikte yaşadım, evlilikten farkı ne, hem seninki evlilik, daha düzgün, çok daha saygı duyulası.
Ve benden cinsellik talebi de olmadı, hatta özellikle istemediğini, benim duygusal yönümü ve sonrasında kötü hissedeceğimi bildiğini söyledi, hiç konu olmadı aramızda.
Yani, yine söylüyorum, düzgün adamlar da var, gözün korkmasın, için de kararmasın konu sahibi.

Rica ederim
O sana o muameleyi yaparken hiç sorun yok ama? Utanmaz, nokta kadar beyniyle bir de manipüle etmeye çalışmış, aklınca sana kendini kötü hissettirip sıyrılacak.
Ağzının payını vermen iyi olmuş, sözde iyi aile çocuğu. Ailesi için boşanmak sorun, buna tamam diyelim, peki o zaman oğullarının milletle yatıp kalkması sorun değil mi? Gizlice olduğu sürece her şey normal galiba. (Aileye bi şey demiyorum, sonuçta herkes çocuğunu istediği gibi yetiştiremiyor, benim tüm lafım o çakal şerroya, kadın kocasıyla yatınca sorun, ama kendini yatma kalkma peşinde olunca sorun yok)

40 yılın başı zevüşülecek kadın bulmuş. Sanki her gün bulabiliyor mu? Ondan kıvranıyor böyle.

şu kıstaslar beni delirtecek, daha şimdiden kalbine değil ailesinin ne dediğine bakıyorsa ondan bi cacık olmaz,sanki nikah masasına oturacak yarın.töbe est.
Üzülmeyin sadece bir dağ ayısına denk gelmişsiniz.
:)))))))))))))))))))) kadınlar niyeyse hep ayılardan hoşlanıyor,şöyle kibar beyfendi biri olsa kimse istemez,bizde de var bi dengesizlik:)))

İçi boşalmış / boşaltılmış insan çok artık. Sosyal medya üzerinden değilde çevrenizden tanışın derim.

Erkek insan müsfettesi hakkında yazmaya gerek bile yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…