- 9 Kasım 2015
- 6.210
- 11.144
- 248
- Konu Sahibi laytralaylom
-
O neydi gımaldonadolara
Kürekle vuracaksın ağızlarınaYakınlaşmaya gelince boşanmış olup olmamanıza bakmıyor ama duygusal ilişki olunca ama sen boşanmış bir kadınsın diyor.Tam bir karakter yoksunu.Böyle erkekler güzel bir tokatı hak ediyor.
Dizi vardı, gündüz kuşağında, hangisiydi emin olamadım ceyarın olduğu olabilir, ailenin soyadıydıO neydi gı
Sadece boşanmış kadınlara mu bütün kadınlara o niyetle yaklaşıyorlar .Öyleyse İnsanlar gerçekten çok kötü. Yeni boşanmış zaten boşanırken travma yaşamış bir kadına bir de boşanma sonrası başka emeller uğruna “dul ve istenmeyen kadın” travması yaşatılması gerçekten saf kötülük…
Ya çoğu erkek gününüzde cinsellik odaklı yaklaşıyor boşanmış olmakla ilgisi yok bunun.Adam çakallık yapmaya çalışmış sanırım tepkiler ondan. Dürüst olursam dediğime gelir diye düşündü herhalde. Yoksa dürüst ama gevşek/gerikafali bir tip.
dürüstlükten yanayım o yüzden beni ödüllendirmek zorundasın cinsel objem ol itaat et kadın. ben ne dersem yapacaksınnnnn. mağara ayısından kurtulmuşsunuz tebrikler.İstediğin zaman arayabilirsin beni dedi, dedim hayırdır fuckbuddy mi olacağız yürü git işine.sonra vay ben dürüstlükten yanayım da bu muameleleri haketmiyorum da başladı. Saldım atmosfere başka nabayım?
Daha yeni bir tanıdığım evlendi. Kendisi 1 yıl önce boşanmıştı. Yeni biriyle tanıştılar o da hiç evlenmemiş. Erkek sadece kadına dedi ki aileme boşandığını söylemeyelim. Kadın da kabul etti ve evlendiler. Yani gerçekten isteyen insan için bunlar sorun değildir. Sanmayın herkes aynı düşüncede. Böyle böyle eleyeceğiz kendimize doğru insanı bulacağız.Merhaba,
Boşandıktan sonra sosyal medya üzerinden birisiyle tanıştım ve birkaç defa buluştuk. Boşanmış olduğumu söyledim, kendisi de hiç evlenmemiş. Aramızda ufak yakınlaşmalar da yaşandı. Hoşlandım kendisinden. Fakat bugün bana duygusal bi tarafa geçmek istemediğini söyledi. Sebebi sorduğumda evlilik meselesi olduğunu, ailesinin böyle bir şeye takılacak olduğunu bildiğini söyledi. Ben de böyle sığ düşünen biriyle duygusal ilişki kuramam diyip başkalarının kararlarıyla mutluluklar diledim hayatında.
Yine de canım sıkıldı, üzüldüm.
Boşanmış hanımlardan özellikle yorum rica ediyorum. Daha önce böyle durumlarla karşılaşan oldu mu?
Teşekkürler.
Boşanmış biriyle olmak istemeyebilir, ailesiyle cebelleşmek istemeyebilir, bunlara tamam diyelim hadi, herkesin ailesinden aydın bi kafa, adamın kendisinden dimdik bi duruş bekleyemeyiz. Ne yazık ki toplumda böyleleri de var.Merhaba,
Boşandıktan sonra sosyal medya üzerinden birisiyle tanıştım ve birkaç defa buluştuk. Boşanmış olduğumu söyledim, kendisi de hiç evlenmemiş. Aramızda ufak yakınlaşmalar da yaşandı. Hoşlandım kendisinden. Fakat bugün bana duygusal bi tarafa geçmek istemediğini söyledi. Sebebi sorduğumda evlilik meselesi olduğunu, ailesinin böyle bir şeye takılacak olduğunu bildiğini söyledi. Ben de böyle sığ düşünen biriyle duygusal ilişki kuramam diyip başkalarının kararlarıyla mutluluklar diledim hayatında.
Boşanmış hanımlardan özellikle yorum rica ediyorum. Daha önce böyle durumlarla karşılaşan oldu mu?
Teşekkürler.
MALdonado işte hani mal ve salak ama böyle Ağıllı bir kelimeO neydi gı
Benim dedigim başka. 4 koca çocuğu var. Yeni kocasından bilmiyorum.4. Bebek şimdi ki kocasından o da gösterişe vurdu iyice
Boşanmış biriyle olmak istemeyebilir, ailesiyle cebelleşmek istemeyebilir, bunlara tamam diyelim hadi, herkesin ailesinden aydın bi kafa, adamın kendisinden dimdik bi duruş bekleyemeyiz. Ne yazık ki toplumda böyleleri de var.
Ben "duygusal bi tarafa geçmek istemiyorum" demesine takıldım, ee ne tarafta durmak istiyorsun, cinsellik mi? Bu niyetle söylediyse çok saygısızca.
Ha, ailem bunu sorun eder, ben de sana aşık olup üzmek üzülmek istemiyorum deyip bitirmiş olsa yine tamam ama bağ kurmayalım, takılmaya devam edelim dediyse defolsun gitsin. Iki taraf da bu kafada olmadığı sürece salt cinselliğe dayalı ilişki bi taraf için ciddi bi yıkım.
Ben de boşandım, bunu sorun edecek insanlar da var, çok doğal görüp sallamayacak insanlar da. Kırılman, üzülmen normal ama bu hisler de geçici, hem iyi adamlar da var dünyada, merak etme.
Rica ederimYorumunuz harika, teşekkür ederim. İstediğin zaman arayabilirsin beni dedi, buradan takılmak istediğini anlıyorum. Fuckbuddy mi olacağız yürü git işine dedim. Alındı biraz çünkü dürüstmüş ve bu muameleyi haketmiyormuş
40 yılın başı zevüşülecek kadın bulmuş. Sanki her gün bulabiliyor mu? Ondan kıvranıyor böyle.Boşanmış biriyle olmak istemeyebilir, ailesiyle cebelleşmek istemeyebilir, bunlara tamam diyelim hadi, herkesin ailesinden aydın bi kafa, adamın kendisinden dimdik bi duruş bekleyemeyiz. Ne yazık ki toplumda böyleleri de var.
Hiç evlenmemiş birinin hiç evlenmemiş biriyle olmak istemesi de abes değil, buna da tamam.
Ben "duygusal bi tarafa geçmek istemiyorum" demesine takıldım, ee ne tarafta durmak istiyorsun, cinsellik mi? Bu niyetle söylediyse çok saygısızca.
Ha, ailem bunu sorun eder, ben de sana aşık olup üzmek üzülmek istemiyorum deyip bitirmiş olsa yine tamam ama bağ kurmayalım, takılmaya devam edelim dediyse defolsun gitsin. Iki taraf da bu kafada olmadığı sürece salt cinselliğe dayalı ilişki bi taraf için ciddi bi yıkım.
**Şimdi gördüm diğer yorumları, boşanmış olman yakınlaşma olurken sorun değil de duygusallık olunca mi sorun? En başından söylemişsin, kendini de ailesini de biliyordu, en başından neden bitirmemiş? Terbiyesiz, tutarsız, pislik. O beyniyle bir de manipüle etmeye çalışıyor, dürüst olması sanki kucağına atlamayi gerektiriyor.
Ben de boşandım, bunu sorun edecek insanlar da var, çok doğal görüp sallamayacak insanlar da. Kırılman, üzülmen normal ama bu hisler de geçici, hem iyi adamlar da var dünyada, merak etme.
40 yılın başı zevüşülecek kadın bulmuş. Sanki her gün bulabiliyor mu? Ondan kıvranıyor böyle.
şu kıstaslar beni delirtecek, daha şimdiden kalbine değil ailesinin ne dediğine bakıyorsa ondan bi cacık olmaz,sanki nikah masasına oturacak yarın.töbe est.Merhaba,
Teşekkürler.
:)))))))))))))))))))) kadınlar niyeyse hep ayılardan hoşlanıyor,şöyle kibar beyfendi biri olsa kimse istemez,bizde de var bi dengesizlik:)))Üzülmeyin sadece bir dağ ayısına denk gelmişsiniz.
ay koptum ,işyernde herkes bana bakıyor :)))MALdonado işte hani mal ve salak ama böyle Ağıllı bir kelime
bence de :))))40 yılın başı zevüşülecek kadın bulmuş. Sanki her gün bulabiliyor mu? Ondan kıvranıyor böyle.
Bunu dediyse kesin seks odaklıAy bi de bana ben seks odaklı olmadım hiçbi zaman falan dedi şimdi hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?