- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.779
- 158
- Konu Sahibi laytralaylom
-
Bence adam aileyi bahane etmiş ve geri kafalı. Evlilik düşünmüyorum demek başka ailem başından evlilik geçmiş birini kabul etmez demek başka. Ufak tefekte olsa yakınlaşırken aklı neredeymiş? Bariz kadını kullanacaktı kadın duygusal birşey istediğini söylemeseydi . Kendi tercihi ne ise en başında söyleyecekti bunu.Ay evet adama ne sovulmus.
Doğru yada yanlış kendi tercihi bir insanın.
Ghost yapan erkekleri anlıyorum valla.
Bir açıklama yapmıyor diyor kadınlar da açıklama yapınca da hirslanip saydiriyorlar yani.
Kibarca tercih etmediğini söylemek en doğrusu
Doğru, ilk buluşmadan sonra söyledim boşandığımı. Yakınlaşma daha sonra oldu.
Sözümü geri aldım, ç.kü kopar inşallah.Tek teselli en azından aylarca oyalamamiş, böyle ağır s..efsizleri de mevcut maalesef...Doğru, ilk buluşmadan sonra söyledim boşandığımı. Yakınlaşma daha sonra oldu.
Öf be sevişmiycem işte senle, amma konuştun deyin.İstediğin zaman arayabilirsin beni dedi, dedim hayırdır fuckbuddy mi olacağız yürü git işine.sonra vay ben dürüstlükten yanayım da bu muameleleri haketmiyorum da başladı. Saldım atmosfere başka nabayım?
Kendisini süper cinsel sanıp ondan vazgeçemezsiniz artık gibi düşünmüş olabilir.Doğru, ilk buluşmadan sonra söyledim boşandığımı. Yakınlaşma daha sonra oldu.
Bence adam aileyi bahane etmiş ve geri kafalı. Evlilik düşünmüyorum demek başka ailem başından evlilik geçmiş birini kabul etmez demek başka. Ufak tefekte olsa yakınlaşırken aklı neredeymiş? Bariz kadını kullanacaktı kadın duygusal birşey istediğini söylemeseydi . Kendi tercihi ne ise en başında söyleyecekti bunu.
Vaktinizi daha fazla çalmadan aradan çıkmış diye bakın, ciddi bir evlilik yoluna girilmiş olsa, evlilik içinde ailenin çok müdahil olacağı biriymiş. Kaynana terörüne, anasına sormadan don alamayan birine yakalanmadan kurtulmuşsunuz.
Erkekler aciz gibi yetiştirildiği için bu modelden çok var maalesefAynısından yeni kurtuldum. Sahi, bunlar neden hep beni buluyor?
Merhaba,
Boşandıktan sonra sosyal medya üzerinden birisiyle tanıştım ve birkaç defa buluştuk. Boşanmış olduğumu söyledim, kendisi de hiç evlenmemiş. Aramızda ufak yakınlaşmalar da yaşandı. Hoşlandım kendisinden. Fakat bugün bana duygusal bi tarafa geçmek istemediğini söyledi. Sebebi sorduğumda evlilik meselesi olduğunu, ailesinin böyle bir şeye takılacak olduğunu bildiğini söyledi. Ben de böyle sığ düşünen biriyle duygusal ilişki kuramam diyip başkalarının kararlarıyla mutluluklar diledim hayatında.
Yine de canım sıkıldı, üzüldüm.
Boşanmış hanımlardan özellikle yorum rica ediyorum. Daha önce böyle durumlarla karşılaşan oldu mu?
Teşekkürler.
Geri yada ileri bence dürüst.Bence adam aileyi bahane etmiş ve geri kafalı. Evlilik düşünmüyorum demek başka ailem başından evlilik geçmiş birini kabul etmez demek başka. Ufak tefekte olsa yakınlaşırken aklı neredeymiş? Bariz kadını kullanacaktı kadın duygusal birşey istediğini söylemeseydi . Kendi tercihi ne ise en başında söyleyecekti bunu.
Tabii 'benim dürüst erkekimmmmm' diye kollarına atlamak lazımÖf be sevişmiycem işte senle, amma konuştun deyin.Dürüstse dürüst napalım Allah versin mükafatını, dürüst olunca sevişmemiz mi gerekiyor?
Bana göre dürüstlük en başında olur. Yakınlaştıktan sonra değil.Geri yada ileri bence dürüst.
Valla bende duygusal birşey istiyorum demiştim eski sevgilim öyle tabi bende senle ciddi düşünüyorum dedi sonuç bitti gitti.
Ufak tefek yakınlaşmayı bırak yatıp kalktiktan sonra da soyleyebilirdi.
Adam yine de dürüst
Bunu duymak ne güzelmemlekette istemediğimiz kadar çok erkek var.
Yakınlaşmak karşılıklı olur.Bana göre dürüstlük en başında olur. Yakınlaştıktan sonra değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?