Boşandığım için duygusal ilişkide olamazmış

Bence adam aileyi bahane etmiş ve geri kafalı. Evlilik düşünmüyorum demek başka ailem başından evlilik geçmiş birini kabul etmez demek başka. Ufak tefekte olsa yakınlaşırken aklı neredeymiş? Bariz kadını kullanacaktı kadın duygusal birşey istediğini söylemeseydi . Kendi tercihi ne ise en başında söyleyecekti bunu.

Öf be sevişmiycem işte senle, amma konuştun deyin. Dürüstse dürüst napalım Allah versin mükafatını, dürüst olunca sevişmemiz mi gerekiyor?

Gerçekten ailesi böyle düşünüyor olabilir. Doğru bulduğumdan değil ama boşanmış kadın ya da erkeğin daha önce evlilik yapmamış birisiyle evlenmesi bazı aileler için sorun olabiliyor. Bu kadınlar için de aynı. Bence kişiselleştirmeyin. En azından dürüst davranmış. Ümit verip sonradan üzmemiş sizi. Bu iyi birşey.

Öyleyse İnsanlar gerçekten çok kötü. Yeni boşanmış zaten boşanırken travma yaşamış bir kadına bir de boşanma sonrası başka emeller uğruna “dul ve istenmeyen kadın” travması yaşatılması gerçekten saf kötülük…

Aynısından yeni kurtuldum. Sahi, bunlar neden hep beni buluyor?

Aynısından yeni kurtuldum. Sahi, bunlar neden hep beni buluyor?
Erkekler aciz gibi yetiştirildiği için bu modelden çok var maalesef bi de hep aslan kaplan oğlum diyorlar kendilerini müthiş sanmaya eğilimliler. İstatiksel olarak rastlamamak imkansız. Olmayanlar da var daha doğrusu idare edilebilir seviyede olanlar var.

Anasinin emziginden kopamamis dag ayisi diyoruz biz boylelerine.

Hic üzülme.

Geri yada ileri bence dürüst.
Valla bende duygusal birşey istiyorum demiştim eski sevgilim öyle tabi bende senle ciddi düşünüyorum dedi sonuç bitti gitti.
Ufak tefek yakınlaşmayı bırak yatıp kalktiktan sonra da soyleyebilirdi.
Adam yine de dürüst

Öf be sevişmiycem işte senle, amma konuştun deyin. Dürüstse dürüst napalım Allah versin mükafatını, dürüst olunca sevişmemiz mi gerekiyor?
Tabii 'benim dürüst erkekimmmmm' diye kollarına atlamak lazım cin olmadan adam çarpacak , işte böyle çarparlar adamı.

Bence kızılacak bir şey yok. Bekar halimi düşündüm ben de evlenmiş boşanmış birini tercih etmezdim eğer çok aşık değilsem. Kadınlar da genelde evlenmemişse evlenmemiş birini tercih edebilir illa bekaretle alakası yoktur diye düşünüyorum. Dürüstçe de söylemiş oyalamamış, evleneceğiz diyip yarı yolda bırakmamış. Tek itici tarafı ailesini bahane etmesi.

Bana göre dürüstlük en başında olur. Yakınlaştıktan sonra değil.

Hiç de üzülmeyin.
Allah öylesine büyük ki,şimdi ben bu adamın bir sürü erkekle yatmış bir kadınla evleneceğinden eminim. Hep öyle olur,kınadığını yaşamadan ölmez insan. Çok önem veriyor ya karşısındaki kadınım hiç evlenmemiş bir bekar olmasına, evet yine bekar olur ama kırk kişiyle de yatıp kalkmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…