• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandigima çok pişmanım

yeni üye ve hemen erkeği güzelleyen bir boşanma konusu.. belli ki bunu yazan erkek ve kadınlara boşanmayın boşanırsanız pişman olursunuz mesajı verme çabası var.. arada böyle tipler çıkıyor. çocuklar da katılmış ajitasyon tam gaz.
Bana da öyle geldi bir kadın kendini bu kadar aciz gostermemeli hem aldatil hemde haklı bul ne kadar saçma ilgili seven kadınları da aldatıyorlar ona bakarsan

2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Hiçbir kadın hele hele çocuklu kadın bıçak kemiğe dayanmadan yuvasını yıkmaz diyorum.şimdi biraz yalnız kaldığınız için moraliniz bozulmuş.sürekli eskileri düşünüp, kafanıza birşeyler takmak üzerine çalışıyor kafanız.karşılıklı yanlışlar yapılmıştır evet bunu kabul ediyorum ama kadınları o yanlışlara itenler de hep erkekler oluyor.yani hata yapmaya zorlanıp, suçu yine kendimizde aramaya itiliyoruz.hiçbir boşanma boş boşan değildir.bunları düşünmeyi bırakın.onun evlenmesi de tuz biber olmuş.o evlendi ben yapayalnız kaldım gibi düşünüyorsunuz.ama bence yanlış.sanki her evlilik mutlu yuva oluyor.buralardaki konuları okuyoruz.sana faydası olmamamış işte.ona faydası olur olmaz sizlik bir durum yok.çalışmıyorsanız çalışmanızı öneririm.

Basligi 5 kez okudum anlamak icin baslik bile skandal🫣

Allahim musakka olayinin ozetini nerede bulabiliriz ben o zamanlar kk rahmine dusmemis bir ruhtum herhalde🥺🥺bilmiyorum konuyu meraktan catliyorum sjdjd

Allahim musakka olayinin ozetini nerede bulabiliriz ben o zamanlar kk rahmine dusmemis bir ruhtum herhalde🥺🥺bilmiyorum konuyu meraktan catliyorum sjdjd

Canım,

Bir varmış, bir yokmuş... Evvel zaman içinde kalbur saman içinde, kalbur saman içinde, develer top oynarken, eski hamam içinde… Musakka isimli nazlı, huysuz, kibirli genç bir kız, havuzlu sitede 2 tane dairesi olan anne babanın tek oğluna, anlı şanlı, altınlı, 8 bilezikli şekilde gelin gidiyor. Bu damat musakkanın anasına bile çiçekler, hediyeler alıyor. Sonra bu mutlu tabloyu musakka bir şehzade doğrurarak iyice süslüyor. Ama musakkanın adama yatak odasında zaman ayırmaması gibi nedenlerle bunlar boşanıyorlar.

Bunlar boşanır boşanmaz, adam şak diye ünlü bir influencer ile evleniyor. Bu yeni gelin, şehzadeye elleeiyle kıyma yoğurup, köfte yapmadı diye musakkam delirmişti. :confused:

Sonra bu yeni evliler çocuk yaptılar, musakkam iyice delirdi.

En son sünnet düğününde eski kocasına tekrar nikah kıymayı, dans etmeyi planlıyordu musakka ama sonra noldu bilmiyoruz.

Eğer bekarsan musakkanın konularını oku bak sakın es geçme. Anlı şanlı gelin olmanın tüyolarını yazmıştı burada. Benim için büyük bir idol.

Canım,

Bir varmış, bir yokmuş... Evvel zaman içinde kalbur saman içinde, kalbur saman içinde, develer top oynarken, eski hamam içinde… Musakka isimli nazlı, huysuz, kibirli genç bir kız, havuzlu sitede 2 tane dairesi olan anne babanın tek oğluna, anlı şanlı, altınlı, 8 bilezikli şekilde gelin gidiyor. Bu damat musakkanın anasına bile çiçekler, hediyeler alıyor. Sonra bu mutlu tabloyu musakka bir şehzade doğrurarak iyice süslüyor. Ama musakkanın adama yatak odasında zaman ayırmaması gibi nedenlerle bunlar boşanıyorlar.

Bunlar boşanır boşanmaz, adam şak diye ünlü bir influencer ile evleniyor. Bu yeni gelin, şehzadeye elleeiyle kıyma yoğurup, köfte yapmadı diye musakkam delirmişti. :confused:

Sonra bu yeni evliler çocuk yaptılar, musakkam iyice delirdi.

En son sünnet düğününde eski kocasına tekrar nikah kıymayı, dans etmeyi planlıyordu musakka ama sonra noldu bilmiyoruz.
Influyla bosanmislar mi ki nikah kiyicakmis wow hayal dunyasi mi yoksa🥲
Harika bir ozet cok tesekkurler umarim yolu yine buralara duser de bi guncelleme aliriz🥹🥹

Influyla bosanmislar mi ki nikah kiyicakmis wow hayal dunyasi mi yoksa🥲
Harika bir ozet cok tesekkurler umarim yolu yine buralara duser de bi guncelleme aliriz🥹🥹

Hayır boşanmadılar. Ama sonuçta bir kere kıyılan nikahla adamı ömür boyu kocası olarak kalacak sanıyordu. Kocamm yazıp duruyordu. :rolleyes: Kaynanasına hala annemmmm kayınpederine babacııımmm.

Ben hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Bana sen insanlarla iletişim sorunun var derdi gercekten o kadar haklıymış ki kimseyle arkadaşlık kuramiyorum. Yalnızım. Hep alinganim

Kendini gerçekleştiren kehanet ve öğrenilmiş çaresizlik içinde gibisiniz

Muhtemelen eski eşinizin evlenecek olması tetikledi sizi

Dahada üzerine düşünüp doldurmayın içinizi

Abooww ne kadar uzun yazılmış merak edip baktım ama okumaya kalksam 2-3 güne bitiririm herhalde..

Evet burada ne bize çemkiren ukala kadınlar iş koca olunca paspasa dönüyor.
Bazen ayin belli gunlerinde ben de karamsarliga dusuyorum sonra hemen kotu anilar canlaniveriyor, hanimefendi aldatilmis catir catir bosamis daha guzel bi kotu ani ve basari hikayesi olamaz su durumda.
Evet istedigi cevabi alamayinca saldiran kadinlara allah affetsin var gucumle ben de saldirmak istiyorum ama olmuyo jsjs

yeni üye ve hemen erkeği güzelleyen bir boşanma konusu.. belli ki bunu yazan erkek ve kadınlara boşanmayın boşanırsanız pişman olursunuz mesajı verme çabası var.. arada böyle tipler çıkıyor. çocuklar da katılmış ajitasyon tam gaz.
benim de aklıma bu geldi ya. son zamanlarda çok türedi böyle incel tipler.

Aldatılmışsınız daha geçerli bir boşanma sebebi ne olabilirdi ki?
Beğenmiyorsa adam olup ayrılmak istiyorum deyip çekip gitseydi,kadın erkek farketmez mutsuz olan ayrılsın gitsin aldatmak bir insana yapılacak en büyük kötülüklerden biri.
Ve hiç kimse ilgisizlik başlığı altına sığınamaz.
Evlilikte boşanmakta bir imzaya bakıyor,her haltı yiyip karşı tarafı suçlamak acizlik. Silkelenip kendine gel gençsin daha ister evlensin ister gezsin tozsun sizlik bir durum yok artık.

Back
X