• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandigima çok pişmanım

Evliyken de kötü durumda değildik. Yeni eşini görmedim daha. Ama hayat sanki onun için ayrı güzelleşti olan oğluma oldu
Görme zaten sana ne yeni eşinden bide görsen ne olucak acaba

Oğluna niye bir şey olsun ilgileniyorsa vakit ayirıyorsa maddi manevi herseyini yapıyorsa neden oğluna bir şey olsun

İnsanların mutsuz halinden mutlu okuyorsunuz heralde .
Niye mutlu olayım senin mutsuzluğun çok tuhaf bunun farkındamısın

Eşin evleniyor sen burda dövünüyorsun pişmanım diye
Istersen bin kez pişman ol esin yolunu çizmiş hayatını kurmuş demek mutlu olan o
ne ben ne sen değil
şuan en mutlu olan eşin

Ne yapican düğün basıp pişmanım mi diyeceksin
Sende evlen sende mutlu ol

Şey gibi kör ölür badem gözlü olur gibi durum oldu

Ve senin derdin yersiz

Evliyken de kötü durumda değildik. Yeni eşini görmedim daha. Ama hayat sanki onun için ayrı güzelleşti olan oğluma oldu
Oğlunuza bir şey olmuş değil.
Babası mutlu, huzurlu güzel bir yuva kurmuş.. ziyaret günlerinde böyle bir ortamda bulunması oğlunuz için sağlıklı ve güzel. Asıl problem sizin evinize gelince karşısında depresif, kendine acıyan, kafasını eski kocasıyla bozmuş bir anne görüyor olması.
Kendinizi toparlayın.

2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Allah aşkına çocuğunu bahane etme , çocuğun için değil kendin için ağlıyorsun, adamı kaybettin diye diye yas tutup çocuğunu öne sürme kendine gerçekçi ol , söyle düşün bitmesi gerekiyordu ve bitti , artık arkana bakma , kaçan balık büyük olur psikolojisine girmişsiniz ...

Ben hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Aldatılmanızın suçlusu sizsiniz yani hmmm, bu kafayla yasamaya devam edin , eski eşini gözünde çok büyütmüssün hemde aldatılmanızın sorumlusu olarak kendinizi suçlayacak kadar , bunu kendine neden yapıyorsun...

Psikologa gidiyorum 3 seans oldu . Psikolog ağır bir değersizlik şemam olduğunu söyledi ancak 29 yaşındayım sanki duzelmeyecek gibiyim hayatim da hep böyle değersiz devam edecek yalnız öleceğim 😭😭😭😭

Niye düzelmeyecekmissin? Bak gülüm eskiden depresyon, panik atak, yeme icme bozuklugu ve kronik hastalikla bogusan bir insan olarak yaziyorum. Degisim de mümkün, iyi saglikli iliskiler de mümkün. Ama kendini gelistirmen lazim. Ve su acidan sana tamamen katilmiyorum: "Ben böyle oldugum icin esim beni aldatti" demeni. Aldatmak da bir karar. Ayni sekilde seninle evlilik terapisine gitmeyi de secebilirdi. Ama onun yerine cok daha kolay ama 1000 kücük karar gerektiren aldatmayi secmis. Bunu unutma. Su anda kendine yükleniyorsun bosuna.
Sen kendine ve cocuguna odaklan. Kendine yeni ve saglikli bir benlik ve cocuguna sicak yuva kurmana odaklan. Benim bir yengem akrabagimdan bosandi. Ve sonra ikinci evliligini yaptı. Oglu ikinci esten öz babasindan görmedigi babaligi gördü. Bu senin icin neden mümkün olmasin? Ama öncelik su anda senin kendine gelmen ve cocugunu bu sürecte desteklemen.olmali.
Duygusal oldugunu anliyorum, ama kafani kullan.

Benim kocam da sizin gibi depresif mutsuz ve herşeyden şikayet eden biri ama aldatmiyorum aldatmanın özrü de açıklaması olamaz . Ama keşke sizde benim eşimde ve sizin gibi olan herkes mutlu olmayı şükretmeyi gülmeyi bilse hayatı yanındakine zehir etmese

Niye uğursuzluk sizde olsun adam 3 krs nafaka veriyor siz evladiniza maddi manevi %90 veriyorsunuz tabiki bekar adam o düzelmeyecekde kim duzelecek.
sizin burdan cikaracaginiz ders iyi bir is bulup refah seviyenizi yükseltmek gerekirse 2.is bu güzellik urunleri satan firmalara uye olup 2.gelir kaynagi elde etmeniz gerekirse hisse senedi altin isini öğrenipek kazanclar saglamaniz .Allah cok calisani görür merak etmeyin . Herkesin bi hayati var gecmisi geri alamazsiniz bunu unutun yarina odaklanin hedefiniz yok

2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Terapinize mutlaka devam edin, profesyonel bir destekle bu süreci atlatın. Oğlunuzun boynu bükük kalmadı, lütfen kendinizi sizin ve çocuğunuzun ruh sağlığı için bu kurban psikolojisinden arındırın, gerekirse doktorunuzla konuşun. Bu şekilde bir bakış açısıyla devam ederseniz zamanla baba-çocuk ilişkisine de zarar vereceksiniz. Anladığım kadarıyla baba yeni aile kuruyor, çocuğunuzun da o ailenin bir bireyi olmasını, dışarıda kalmamasını istiyorsanız, destekleyici olun, çocuğunuza bunların çok normal olduğunu, babasının mutlu olmasına çok sevindiğinizi, sizin de mutlu olduğunuzu gösterin. Çocuk mutlu hayatına devam eden bir baba ve "yıkılmış" bir anne görmeye başlarsa çocuğa suçluluk duyguları yüklemeye başlar ve taraf seçtirmiş olursunuz. Bu nedenle önce terapiyle, ve bakış açınız üzerinde düşünerek, kendi hayatınıza odaklanarak kendinizi kurtarın, çocuğunuzun tek ilacı mutlu ve kendi hayatına odaklanmış ebeveynler görmek. Baba devam ediyor, siz de devam edin. Maddiyatınız ne bilmiyorum, fakat neye sahip olursanız olun bu kurban ve kendine acıma psikolojisiyle çocukta çok tahribat yaratırsanız.

Bunları da üzüldüğüm nokta sadece çocuğum dediğiniz için yazdım.

Niye mutlu olayım senin mutsuzluğun çok tuhaf bunun farkındamısın

Eşin evleniyor sen burda dövünüyorsun pişmanım diye
Istersen bin kez pişman ol esin yolunu çizmiş hayatını kurmuş demek mutlu olan o
ne ben ne sen değil
şuan en mutlu olan eşin

Ne yapican düğün basıp pişmanım mi diyeceksin
Sende evlen sende mutlu ol

Şey gibi kör ölür badem gözlü olur gibi durum oldu

Ve senin derdin yersiz
Ne biliyorusun mutlu mu değil mi ? Ya da mutlu olmaya devam edecek mi? Pişman mı olacak ? Herşeyin göründüğü gibi olmadığını ya da mutluluk denen şeyin kısa süreli, gelip geçici şeyler olduğunu bilecek yaştasin.hem öyle olsa da ne bu canım küfür eder gibi.dertli olan ben değilim size buradan saldırasım geldi valla.mutluymuşmuş. yerim ben onun mutluluğunu be.alsın parasinı da başına çalsın.düşmanı gibi mesajlar yazip durma kadıncağıza.sonra da haklı çıkmak için kendinde savunma falan yapıyorsun yumuşatarak.kolaydı o kadar mutlu olmak.maşllah sana kalsa herkes mutluluktan uçuyor.bu kadar manyak da uzaydan geliyor zaten.konu sahibi sana faydasi olmayanin başkasına hiçç faydası olmaz.mutlu falan da değil.yeni kurban bulmuş anca zavallim.evlenen adamdan daha da zavalli.kimse mutlu falan da olmayacak.

Son düzenleme:
Psikologa gidiyorum 3 seans oldu . Psikolog ağır bir değersizlik şemam olduğunu söyledi ancak 29 yaşındayım sanki duzelmeyecek gibiyim hayatim da hep böyle değersiz devam edecek yalnız öleceğim 😭😭😭😭
Ben kendimle ilgili bircok aydınlanmayi ve kendimi değerli görmeyi 34 ten sonra başardım .daha gencsiniz her şey güzel olacak eminim

Ne biliyorusun mutlu mu değil mi ? Ya da mutlu olmaya devam edecek mi? Pişman mı olacak ? Herşeyin göründüğü gibi olmadığını ya da mutluluk denen şeyin kısa süreli, gelip geçici şeyler olduğunu bilecek yaştasin.hem öyle olsa da ne bu canım küfür eder gibi.dertli olan ben değilim size buradan saldırasım geldi valla.mutluymuşmuş. yerim ben onun mutluluğunu be.

Hayırdır Ferhan bune öfke bune celal

Hahahah saldırasım.geldi diyor ya peki sebeb 🤣🤣🤣

Benle uğraşma Ferhan bide beğenmedim yapmisin nesini beğenmedin se

Mutlu mu nerden biliyorsun diyorsun hey Allahım adam düğüne çağırdı ordan 🤣🤣🤣

adam evleniyor mutlu ki evleniyor silah zoru yoksa 🤣🤣
Mutluluğu kısa sürer uzun sürer banane ben ne bileyim
Adam hayatini kurmus mutlu ve mesut evleniyor

Konu sahibi bunu kendine dert yapmış dert yapmasin oda mutlu olsun

Hahhaha Sende mutlu ol 👍

Terapinize mutlaka devam edin, profesyonel bir destekle bu süreci atlatın. Oğlunuzun boynu bükük kalmadı, lütfen kendinizi sizin ve çocuğunuzun ruh sağlığı için bu kurban psikolojisinden arındırın, gerekirse doktorunuzla konuşun. Bu şekilde bir bakış açısıyla devam ederseniz zamanla baba-çocuk ilişkisine de zarar vereceksiniz. Anladığım kadarıyla baba yeni aile kuruyor, çocuğunuzun da o ailenin bir bireyi olmasını, dışarıda kalmamasını istiyorsanız, destekleyici olun, çocuğunuza bunların çok normal olduğunu, babasının mutlu olmasına çok sevindiğinizi, sizin de mutlu olduğunuzu gösterin. Çocuk mutlu hayatına devam eden bir baba ve "yıkılmış" bir anne görmeye başlarsa çocuğa suçluluk duyguları yüklemeye başlar ve taraf seçtirmiş olursunuz. Bu nedenle önce terapiyle, ve bakış açınız üzerinde düşünerek, kendi hayatınıza odaklanarak kendinizi kurtarın, çocuğunuzun tek ilacı mutlu ve kendi hayatına odaklanmış ebeveynler görmek. Baba devam ediyor, siz de devam edin. Maddiyatınız ne bilmiyorum, fakat neye sahip olursanız olun bu kurban ve kendine acıma psikolojisiyle çocukta çok tahribat yaratırsanız.

Bunları da üzüldüğüm nokta sadece çocuğum dediğiniz için yazdım.
Ayy ne oluyor mutlu olmuş, mutlu olacak, mutlu da mutlu, mutlu da mutlu 😂😂😂.kolaydı o kadar. Herkes bir tutturmuş sabahtan beri mutlu yuva kutlu yuva.konu sahibi yerine ben dellendim burada heee 😂😂. Cidden bazen konu açınca daha fena dertleniyor insan.etraf evli barklı adamdan, kadından geçilmiyor.herkes mutlu o zaman ülkede.eee memleket niye bu hâlde madem. Evlenmiş girmiş işte.niye mutluluk kumkuması olmuş herkeş yeter ya.

Hayırdır Ferhan bune öfke bune celal

Hahahah saldırasım.geldi diyor ya peki sebeb 🤣🤣🤣

Benle uğraşma Ferhan bide beğenmedim yapmisin nesini beğenmedin se

Mutlu mu nerden biliyorsun diyorsun hey Allahım adam düğüne çağırdı ordan 🤣🤣🤣

adam evleniyor mutlu ki evleniyor silah zoru yoksa 🤣🤣
Mutluluğu kısa sürer uzun sürer banane ben ne bileyim
Adam hayatini kurmus mutlu ve mesut evleniyor

Konu sahibi bunu kendine dert yapmış dert yapmasin oda mutlu olsun

Hahhaha Sende mutlu ol 👍
Hiç empati yok mu sizde.bir de bana laf ederler.utandım sizin adınıza.kadının bunları okuduğunu düşünüp.

Seni aldatan herifi boşadığın için pişman mısın? Şaka mısın sen ya boşandın diye oğlunun niye boynu bükük kalsın.
Oğlundan değilde eski eşinin hayatına devam edip evlendiği için bu üzüntün. Eski evliliğinde yaptığın yanlışları yapma yeni ilişkilerinde sende mutlu olabilirsin. Oturup karalar bağlamak yerine alınganlığını ve iletişim sıkıntılarını iyileştirmeye bak bir psikoloğa git.

Ayy ne oluyor mutlu olmuş, mutlu olacak, mutlu da mutlu, mutlu da mutlu 😂😂😂.kolaydı o kadar. Herkes bir tutturmuş sabahtan beri mutlu yuva kutlu yuva.konu sahibi yerine ben dellendim burada heee 😂😂. Cidden bazen konu açınca daha fena dertleniyor insan.etraf evli barklı adamdan, kadından geçilmiyor.herkes mutlu o zaman ülkede.eee memleket niye bu hâlde madem. Evlenmiş girmiş işte.niye mutluluk kumkuması olmuş herkeş yeter ya.
Bütün evli çiftler mutsuz mu yani

Back
X