• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandigima çok pişmanım

Eski eşi, üvey annesiyle mi evlenmiş.tam anlaşılmıuor.

2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Siz boşandığınız için değil eski eşiniz evlendiği için bu kadar depresifsiniz

Bazen ayin belli gunlerinde ben de karamsarliga dusuyorum sonra hemen kotu anilar canlaniveriyor, hanimefendi aldatilmis catir catir bosamis daha guzel bi kotu ani ve basari hikayesi olamaz su durumda.
Evet istedigi cevabi alamayinca saldiran kadinlara allah affetsin var gucumle ben de saldirmak istiyorum ama olmuyo jsjs
insan doğası sürekli mutlu ve huzurlu olmak üzerine tasarlanmamış zaten.isterseniz zengin olun, isterseniz evli olun bu böyledir yani.öyle olmasa dünayadaki herkes mutlu olurdu.evli olmayan mı var. Bzi sanıyoruz ki bu dönemlerde aklımıza gelen bahaneler doğru.beyin nedne böyleyim neden böyleyim derken kendine eskileri bahane buluyor işte

2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Ayyy abartma Seren.
Öyle bi severlerki.
Meslek hayatımda 60ından sonra aşkı bulanı gördüm😄

Back
X