- 15 Şubat 2013
- 25.699
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.700
- 798
Kim cemkiriyo kiz sanaEvet burada ne bize çemkiren ukala kadınlar iş koca olunca paspasa dönüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim cemkiriyo kiz sanaEvet burada ne bize çemkiren ukala kadınlar iş koca olunca paspasa dönüyor.
Ben cok eglendim bi kere keske geri gelseEvet öyle ama okumaya değer. Tüm forum saç baş yolduk kendimizi
Eski eşi, üvey annesiyle mi evlenmiş.tam anlaşılmıuor.Eski eşimin karısı hamile
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş ...www.kadinlarkulubu.com
Ferhans bandan yeni çıktım ama oha yani sende beynin artık enseste mi kaydıEski eşi, üvey annesiyle mi evlenmiş.tam anlaşılmıuor.
ÖzetBüyük bir pişmanlık yok bence kıskançlık var
Eşi evleniyor ve daha zengin olmuş hepsi bu
Eğer cilveli kocasına daha düşkün biri olsaydim aldatmazdi belki pişmanlığı. Sanki böyle olmadığım için aldattı.Boşanmayip alıştılmaya devam edemeyisinizin pişmanlığı mı bu?
Erkek üye kokusu alıyorum.Eğer cilveli kocasına daha düşkün biri olsaydim aldatmazdi belki pişmanlığı. Sanki böyle olmadığım için aldattı.
Bide tecavüz varsa tam olurFerhans bandan yeni çıktım ama oha yani sende beynin artık enseste mi kaydı
İçinize Mahmut Abi mi kaçtı?Eğer cilveli kocasına daha düşkün biri olsaydim aldatmazdi belki pişmanlığı. Sanki böyle olmadığım için aldattı.
Siz boşandığınız için değil eski eşiniz evlendiği için bu kadar depresifsiniz2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Banım yeni bitti. Konu dışı bir şey yazmayacağımBide tecavüz varsa tam olur![]()
insan doğası sürekli mutlu ve huzurlu olmak üzerine tasarlanmamış zaten.isterseniz zengin olun, isterseniz evli olun bu böyledir yani.öyle olmasa dünayadaki herkes mutlu olurdu.evli olmayan mı var. Bzi sanıyoruz ki bu dönemlerde aklımıza gelen bahaneler doğru.beyin nedne böyleyim neden böyleyim derken kendine eskileri bahane buluyor işteBazen ayin belli gunlerinde ben de karamsarliga dusuyorum sonra hemen kotu anilar canlaniveriyor, hanimefendi aldatilmis catir catir bosamis daha guzel bi kotu ani ve basari hikayesi olamaz su durumda.
Evet istedigi cevabi alamayinca saldiran kadinlara allah affetsin var gucumle ben de saldirmak istiyorum ama olmuyo jsjs
Bana para kokusu ve eşinin yeni eşine kıskançlık kokusu geliyor hemde buram buramErkek üye kokusu alıyorum.
Terapiye devam edin. Rica ediyorum en az bir 6 ay filan düzenli gidin!Eğer cilveli kocasına daha düşkün biri olsaydim aldatmazdi belki pişmanlığı. Sanki böyle olmadığım için aldattı.
Cilve , kocaya düşkünlük falan bana eril dili hatırlattı açıkçası.Bana para kokusu ve eşinin yeni eşine kıskançlık kokusu geliyor hemde buran buram
Ayyy abartma Seren.2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Evliyken de kötü durumda değildik. Yeni eşini görmedim daha. Ama hayat sanki onun için ayrı güzelleşti olan oğluma olduBana para kokusu ve eşinin yeni eşine kıskançlık kokusu geliyor hemde buram buram
Onlar bahane bence kıskançlığını bastırma bahaneleri kendini suçluyorCilve , kocaya düşkünlük falan bana eril dili hatırlattı açıkçası.![]()