- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
Bişey deyince kötü oluyoruz halbuki asıl derdini anlatana gayet yapıcı yorumlar geliyor. Bu tavırlar insanı daha çok kaşıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey deyince kötü oluyoruz halbuki asıl derdini anlatana gayet yapıcı yorumlar geliyor. Bu tavırlar insanı daha çok kaşıyor.
Beşpara etmez bir tip belki neden bu tarz şeyler yazılıyor anlamadım.çok sinir bozucu.ne zenginler gördük buralarda hödük hödük.para var tip yok, odunun teki.tanıyorsunuz sanki adanı.Kırk yılda bir empati yapacağım tuttu bu sefer de siz böylesinizbugün sizin empatiden alıp bana vermişler heralde.
kadın zaten yalnızmış morali o yüzden bozuk.zaten kendi hayatında sorunlar var.mutlu değil.kaçan balıkla niye büyük olsun? Şerefsizin teki yeni kurban bulmuş işte.yazık evlenen kadıncağıza.gerçi yazık da değil de.bu hödükle parası için evlenmiştir köftehor.başına geleceklerden habersiz.çoluklu çocuklu aldatan adamı başına bela etmiş.aklından şüphe ediyorum hatya.ayy herkes bir ilginç bugün.gerçekten aklı olan konu açmaz falan diyenlere katılacağım bugün.bu ülkenin vatandaşı bir erkek ne kadar büyük balık olabilir allah aşkına.sinirim bozuldu konu sahibinin yerine.
Konu sahibine zaten kimse bir sabah kalk ve aniden çok mutlu ol demiyor. Boşanma ne olursa olsun etkileri olan bir durum. Fakat profesyonel olarak yardımla kendini toparlayabilir. Bu yardıma ihtiyac duymanın, diğer eşin daha kolay atlatıp gitmesinin utanılacak bir durumu yok. Fakat bu kurban psikolojisinde devam edip kendine acıdığı sürece zamanla bu duyguları kalıcı bir öfke halini alıcak. Bu da hem kendisi hem çocuğu için yıkım olur.Yazdım aynısını Ferhana
Herkes kendi seçtiği hayati yaşar doğru
Ama konu sahibi için yine diyorum bin pişman olsa ne fayda olan olmuş
Kahve kurtarmaz uzun süredir sevişmemiş gibi saldırıyor. Sevişse pamuk gibi olurdu aslındaHiç kafan yerinde değil bir kahve daha iç Ferhan
Iyice ayıl![]()
Ben hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Bence susalım Ferhan bizi kodese yollarKahve kurtarmaz uzun süredir sevişmemiş gibi saldırıyor. Sevişse pamuk gibi olurdu aslında
Sizi aldatana biri icin uzulmeyin.karakterli biri olsa bunu yapmazdi.onu heryerden engelleyin mecbur iletisim haric.sizde biri cikarsa evlenirsiniz yoksada sadakatsiz biriyle evlik kalmadan iyidir bekarlik.pisman olmayin.iyi yapmissiniz.haketmis.ben bosadim modunda ona hic etkilenmemis gibi davranin.inadina gulun eylenin.mutsuz olsaniz bile mutlu gibi davranin.2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
eyvahmutsuz olsaniz bile mutlu gibi davranin.
Yaşınız kaç allasen birinin mutsuz konusuna böyle saçma sapan alay ediyosunuz. Espri anlayışınıza tüküreyim afedersinizCanım,
Bir varmış, bir yokmuş... Evvel zaman içinde kalbur saman içinde, kalbur saman içinde, develer top oynarken, eski hamam içinde… Musakka isimli nazlı, huysuz, kibirli genç bir kız, havuzlu sitede 2 tane dairesi olan anne babanın tek oğluna, anlı şanlı, altınlı, 8 bilezikli şekilde gelin gidiyor. Bu damat musakkanın anasına bile çiçekler, hediyeler alıyor. Sonra bu mutlu tabloyu musakka bir şehzade doğrurarak iyice süslüyor. Ama musakkanın adama yatak odasında zaman ayırmaması gibi nedenlerle bunlar boşanıyorlar.
Bunlar boşanır boşanmaz, adam şak diye ünlü bir influencer ile evleniyor. Bu yeni gelin, şehzadeye elleeiyle kıyma yoğurup, köfte yapmadı diye musakkam delirmişti.
Sonra bu yeni evliler çocuk yaptılar, musakkam iyice delirdi.
En son sünnet düğününde eski kocasına tekrar nikah kıymayı, dans etmeyi planlıyordu musakka ama sonra noldu bilmiyoruz.
Cinsel isteğime nazar değdi yaa.sorma çok dertliyim.neler neler anlattım buralarda.resmen aseksüel oldum bu aralar.gerçekten nazar diye birşeyler var.bir daha tövbe bir özelliğimi övmem.ciddiyim.düzelir inşallah.Kahve kurtarmaz uzun süredir sevişmemiş gibi saldırıyor. Sevişse pamuk gibi olurdu aslında
Ben hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Bunadami nazar değiyormuşCinsel isteğime nazar değdi yaa.sorma çok dertliyim.neler neler anlattım buralarda.resmen aseksüel oldum bu aralar.gerçekten nazar diye birşeyler var.bir daha tövbe bir özelliğimi övmem.ciddiyim.düzelir inşallah.
2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu
Büyük ihtimalle bnde öyle olucam insanı acıtıyor ama benim de iki yaşına gelcek oğlum var daha bosanmadik daha iyi bı konuma gelirse sinir olurum herhalde gerçi şu anki konumu da yok ama hangi sehirdesiniz2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam.
beni aldattı .
Cinsel isteğime nazar değdi yaa.sorma çok dertliyim.neler neler anlattım buralarda.resmen aseksüel oldum bu aralar.gerçekten nazar diye birşeyler var.bir daha tövbe bir özelliğimi övmem.ciddiyim.düzelir inşallah.
Can sıkıntısından boşandınız sanırım. Böyle pişman olduğunuza göre.2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Kendi düşen ağlamaz. Geçmiş olsunBen hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Boşatacaktı kadını çünkü ex kv ve kp halâ musakkayı el üstünde tutuyordu, yeni gelinle görüşmüyordu, hatta bütün miraslarını ilk şehzadeye bırakacaklardı. Musakka oturduğu ex kocaya ait evi üzerine istiyorduInfluyla bosanmislar mi ki nikah kiyicakmis wow hayal dunyasi mi yoksa
Harika bir ozet cok tesekkurler umarim yolu yine buralara duser de bi guncelleme aliriz![]()