- 25 Temmuz 2013
- 13.200
- 53.799
- 798
Bosandiginiza pişman değilsiniz. Adamın yeniden evlecek olması pişman etmiş sizi. Ömrünün sonuna dek bekar kalacak değildi ya. Yolunuza bakın. Siz de bir gün evleneceksiniz.2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Üzülmeyin.Oda başkasıyla evleniyormus.2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Ben kuruttum. Ne yapayım ay. Ferhans fıtı fıtı sürtünecekken bir anda kaldı öyle. Ep kıskançlıktan.Libidosunu kuruttunuz kadinin cekemeyip yellozlar jxhxjxhxu
Aldatılmanıza neden mi arayıp buldunuzBen hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Oku üfle kendine bol bol, nazar duaları var. Ondansa düzelirsinYok ya bir anda oldu.tam da o konudan sonra.üzüldüm hem de çok.ders oldu bana.
Ben psikoloğa gittim o önerdi -hayatı yediden keşfedin- kitabın adı.40 sayfa civarı okudum iyi gidiyor şimdilik.Kişisel gelişim kitabı kategorisinde geçiyor ama daha çok bilimsel.Alıştığımız klişe kişisel gelişim kitabı değil yani.Bende bir ayrılık sürecindeyim faydası oluyor bakış açısı gelişiyor değişiyor.birde Cem Gümüş ve Tuna Tüner videoları var YouTube da tavsiye ederim.Konudan bağımsız, sanıyorum ki bende öğrenilmiş çaresizlik içerisindeyim. Çok uzuldugum şeyler var hala konularima bakabilirsiniz ayrılıkla alakalı beş para etmez adamın arkasından böyle üzülüyorumm bununla ilgili onerebielceginiz kitap falan var mı bilginiz vardır diye soruyorum
Kendini suçlama aldatmak bir karaktersizlik meselesi!Ben hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Yok ya bir anda oldu.tam da o konudan sonra.üzüldüm hem de çok.ders oldu bana.
Bizi yaratan Allah bizi Sevipte yaratmış öyle düşünmeyin daha gençsinizPsikologa gidiyorum 3 seans oldu . Psikolog ağır bir değersizlik şemam olduğunu söyledi ancak 29 yaşındayım sanki duzelmeyecek gibiyim hayatim da hep böyle değersiz devam edecek yalnız öleceğim
Ay ben onu görmüştüm çok eğlenceli teyzeydiAy içimi kararttınız ya genc yaşta içleri çürümüş kızların burda aaa 90 kusur yaşında yabancı teyzem vardı tonton insta da o bile daha yaşam dolu. Eski ölen sevgililerini puanlıyordu haha
Sabah bi tanesi vardı, irkiklerle görüşürse değeri gidermiş hanımefendinin ahahah bize yıllanmış ablalar dedi ya.Ay içimi kararttınız ya genc yaşta içleri çürümüş kızların burda aaa 90 kusur yaşında yabancı teyzem vardı tonton insta da o bile daha yaşam dolu. Eski ölen sevgililerini puanlıyordu haha
Sabah bi tanesi vardı, irkiklerle görüşürse değeri gidermiş hanımefendinin ahahah bize yıllanmış ablalar dedi ya.
Yıllanmış abla olduğum doğrudurSabah bi tanesi vardı, irkiklerle görüşürse değeri gidermiş hanımefendinin ahahah bize yıllanmış ablalar dedi ya.
Sabah bi tanesi vardı, irkiklerle görüşürse değeri gidermiş hanımefendinin ahahah bize yıllanmış ablalar dedi ya.
Seni kimsenin sevmeyeceği ve uğursuzluğun sende olduğu kısma asla katılmıyorum. Şuan aşırı duygusal davranıyorsun. Neden boşandın?2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?