- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.799
- 748
Arkadaşlar iyi akşamlar 4 yıl önce boşandım şu an 25 yaşındayım 9 ay evli kaldım psikolojik ve fiziksel şiddete ve farklı şeylere maruz kaldığım için boşandım çok zor bir süreçti benim için ve bu 4 yılda da kimseyi hayatıma almadım ilk defa 1.5 ay önce birisiyle konuşmaya başladım şu an her şey çok iyi kendisi geçici süreliğine yurt dışında kasım ayın da Türkiyeye gelecek ve o zaman görüşüceğiz benim fikrim görüştüğümüz de yüz yüze geldiğimizde bu konuyu söylemek ama böyle söylemeden konuşunca vicdanım rahat etmiyor kandırıyormuşum gibi geliyor ama telefonda veya mesajda anlatıp söyleyebileceğim bir şey değil ne yapacağımı bilmiyorum yaşadığım şeylerden ötürüde çok güvensiz birisiyim
tanışma aşamaasını geçtiğimizi düşünüyorum ama sevgili de değil zaten bir insanı görmeden nasıl sevgili olunur ilk defa dün telefonda konuştuk bilmiyorum kendimi çok çıkmazda hissediyorum ne kendimin nede karşı tarafı üzmek istemiyorum aklıma buraya yazmak geldiŞuan sevgili misiniz yoksa tanışma aşaması mı? İş sevgililiğe binmediyse birşeyler o yola girerken söyleyin yani baktınız ilk kez elinizi tutacak veya başka bir temas kuracak ozaman söyleyin, söylerkende mahcup şekilde söylemeyin böylesini uygun gördüm şimdi söyledim şeklinde konuşun.
Görüşmelerimiz daha ileri seviyeye gelmeden senin kendin hakkında bahsetmek istediğin birşeyler var mı diye sorun sonra kendinizden bahsedin.
Bence hemen söyleyin cünkü uzatmanın anlamı yokArkadaşlar iyi akşamlar 4 yıl önce boşandım şu an 25 yaşındayım 9 ay evli kaldım psikolojik ve fiziksel şiddete ve farklı şeylere maruz kaldığım için boşandım çok zor bir süreçti benim için ve bu 4 yılda da kimseyi hayatıma almadım ilk defa 1.5 ay önce birisiyle konuşmaya başladım şu an her şey çok iyi kendisi geçici süreliğine yurt dışında kasım ayın da Türkiyeye gelecek ve o zaman görüşüceğiz benim fikrim görüştüğümüz de yüz yüze geldiğimizde bu konuyu söylemek ama böyle söylemeden konuşunca vicdanım rahat etmiyor kandırıyormuşum gibi geliyor ama telefonda veya mesajda anlatıp söyleyebileceğim bir şey değil ne yapacağımı bilmiyorum yaşadığım şeylerden ötürüde çok güvensiz birisiyim
Ben böyle durumlar da ilk gün söylüyorum. Sonuçta adam öldürmedim yada hırsızlık yapmadim sadece boşandım bir çok ilişki gibi bitti. Öyle olay yapmaya,dramaya,yüz yüze görüşmeyi bekleme gibi büyük aksiyonlara gerek yok bana kalırsa, en önemlisi karşı tarafta bunu saklayıp yüz yüze söylerse benim için sıkıntı. Şimdiye kadar çevremde de boşanmis biriyle tanıştığım da ilk gün söylemiştir. Ben bu boşanma olayının çok abartıldığını düşünüyorum. Vicdan yapacak birşey yok ama ortada kötü bir durumda ayıp bir durumda yok. Bir an evvel söyleyin gitsinArkadaşlar iyi akşamlar 4 yıl önce boşandım şu an 25 yaşındayım 9 ay evli kaldım psikolojik ve fiziksel şiddete ve farklı şeylere maruz kaldığım için boşandım çok zor bir süreçti benim için ve bu 4 yılda da kimseyi hayatıma almadım ilk defa 1.5 ay önce birisiyle konuşmaya başladım şu an her şey çok iyi kendisi geçici süreliğine yurt dışında kasım ayın da Türkiyeye gelecek ve o zaman görüşüceğiz benim fikrim görüştüğümüz de yüz yüze geldiğimizde bu konuyu söylemek ama böyle söylemeden konuşunca vicdanım rahat etmiyor kandırıyormuşum gibi geliyor ama telefonda veya mesajda anlatıp söyleyebileceğim bir şey değil ne yapacağımı bilmiyorum yaşadığım şeylerden ötürüde çok güvensiz birisiyim
1,5 ay henüz çok yeni. Daha "ilişki" bile değil, yüzyüze gelmişliğiniz yok.Arkadaşlar iyi akşamlar 4 yıl önce boşandım şu an 25 yaşındayım 9 ay evli kaldım psikolojik ve fiziksel şiddete ve farklı şeylere maruz kaldığım için boşandım çok zor bir süreçti benim için ve bu 4 yılda da kimseyi hayatıma almadım ilk defa 1.5 ay önce birisiyle konuşmaya başladım şu an her şey çok iyi kendisi geçici süreliğine yurt dışında kasım ayın da Türkiyeye gelecek ve o zaman görüşüceğiz benim fikrim görüştüğümüz de yüz yüze geldiğimizde bu konuyu söylemek ama böyle söylemeden konuşunca vicdanım rahat etmiyor kandırıyormuşum gibi geliyor ama telefonda veya mesajda anlatıp söyleyebileceğim bir şey değil ne yapacağımı bilmiyorum yaşadığım şeylerden ötürüde çok güvensiz birisiyim
Ben şahsen görüşmeden önce bilmek isterim ona göre birbirinizin vaktini almazsınızArkadaşlar iyi akşamlar 4 yıl önce boşandım şu an 25 yaşındayım 9 ay evli kaldım psikolojik ve fiziksel şiddete ve farklı şeylere maruz kaldığım için boşandım çok zor bir süreçti benim için ve bu 4 yılda da kimseyi hayatıma almadım ilk defa 1.5 ay önce birisiyle konuşmaya başladım şu an her şey çok iyi kendisi geçici süreliğine yurt dışında kasım ayın da Türkiyeye gelecek ve o zaman görüşüceğiz benim fikrim görüştüğümüz de yüz yüze geldiğimizde bu konuyu söylemek ama böyle söylemeden konuşunca vicdanım rahat etmiyor kandırıyormuşum gibi geliyor ama telefonda veya mesajda anlatıp söyleyebileceğim bir şey değil ne yapacağımı bilmiyorum yaşadığım şeylerden ötürüde çok güvensiz birisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?