- 22 Mart 2019
- 357
- 156
- 33
- 27
- Konu Sahibi limonluekler
-
Evet bari bir şey söyleseydiHiç üzülmeyin kendi insan gibi olmadı deseydi boşverin daha iyileri çıksın karsınıza
Niye pişman oluyorsunuz ki. Utanılacak bir şey yapmamışsınız hayatta her şey insanlar için. Eğer dedikodunuzu yapıyorsa o onun ayıbıdır, siz kendinizi hiç kötü hissetmeyin.
Mecbur öyle olacakBosanmak ayıp olsaydı sebebıyet veren evlılık ayıp olurdu once.
Uzulmeyın kadının terbıyesızlıgı sızde muhattap olmayın gecın.
Dedıkodu cıkartsa da ''kendı kendıne gelın guvey oldu sonra sesı solugu cıkmadı takmadım bu konuyu bende'' dersın.
Bende öyle yapıyordum aslında ama bak birini görünce hemen konuşmak istedi derler diye çekiniyorumBir ara işsizlikten o kadar bunalmıştım ki intihar seviyesine gelmiştim.
Tam o sıralarda sokakta yürürken bir kedi ile göz göze geldik. Hayvan gözlerini dikmiş bana bakıyor. Kesin ben işsizim diye bana bakıyor bu kedi de demistim içimden.
Şu an sizin durumunuz da bu.
Sebebi başka bi şey olabilir. Ama siz kafaya taktınız ya 1 kere.. her şeyi boşanmış olmanızdan biliyorsunuz.
Ben olsam sizin yerinizde daha mağrur dururum.
Kadınların dayak yedikten sonra baş kaldırmaya cesaret edemeyip hayatı boyunca süründüğü bir toplumda,güçlü olup boşanma kararı vermek kimseyi vebali yapmaz.
Ben boşanmış olsam göğsümü gere gere söylerim.
Kimseye eyvallahım yok, canımı sıkanı kapıya koyarım ayağı yapardim ortamlarda. Maksat havam olsun.
Suçlu değil ama en azından bir olmaz diyebilirdiNeyin dedikodusu olucak ki
O kişiye söylemiştir oda istememiş sana da birşey dememiştir
Kadının ne suçu var anlamadım burda
Yalan derken?Yanlış anlamayın ama ben kadının yerinde olsam ne kadar kolay yalan söyleyebiliyor diye düşünürdüm. Boşanmışolmak ayip degil fakat yalan söylemek ayip.
Belki deKendinize ilk vebalı gibi siz davranmışsınız bence
Ne olMuş evlenip boşanınca da sizi "kabul etseydi" lütfetmiş mi olacaktı?
Siz başlatmışsınız onlar devamını getirmiş
Demişsiniz ya bosandim diye soylemeyin erkek arkadasi var deyin diye. Yalan soylemesini istemişsiniz.Yalan derken?
Uğraşıyorumkendi kendinizi bu kadar küçümsemeyin. boşanmak ayıp değil, günah değil, yüz kızartıcı bir suç değil.
herkesin başına gelebilir.
eğer siz kendinizi böyle yererseniz, başkaları böyle düşünmüyor dahi olsalar, siz kendinize değer vermediğiniz için onlar da istedikleri gibi konuşma cesaretini bulurlar.
adam belki o arada başkası ile tanışmıştır, belki hayatında başka problemler ilk sıraya gelmiştir. bunları bilemeyiz.
önce kendinizi iyileştirmeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?