• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığımı söylemekle hata mı ettim kendimi çok kötü hissediyorum 😒

limonluekler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
357
156
33
27
Herkese iyi akşamlar diliyorum 🙏2 hafta önce iş yerimden ablamız bir akrabalarının beni beğendiğini söyledi normalde kimseyi istemiyorum hayatıma ama bir boşluğuma geldi, önceden bir kez evlenip ayrıldığımı söylediği kişinin hiç evlenmediği için bu durumu kabul etmeyeceğini söyledim. Benim boşandığımı hiç söyleme sevgilisi varmış de vazgeçsin çocuk dedim. O da öyle şey mi olur herkesin başına gelebilir bir tanışın beğenmezseniz ayrılırsınız dedi benim sosyal medya adımla numaramı aldı. Ama o günden sonra ne konusunu açtı ne de beni arayan soran oldu. Böyle olunca kendimi çok kötü hissettim yani istemiyorsanız bile insan gibi söyleyin değil mi? Ben vebalı değilim ya da o kişinin ayaklarına kapanacak değilim sonuçta😒 Dün işle ilgili bir şey olmuş numaramı ona vermiş olmama rağmen iş yerinden başka bir arkadaşa arattırmış beni, o arkadaş x abla da senin numaran yokmuş bana arattırdı dedi. Halbuki numaramı kaydettiğini söylemişti. Öyle olunca iyice kötü hissettim. Kimseyle olmayı düşünmemiştim bugüne kadar bunda da çocuk bir şey demezse bir konuşurum en kötü çocuk olmaz derse konu kapanır diye düşünmüşüm nasıl bir boşluğuma denk geldi anlamadim😔 Şimdi kafamı taşlara vurasım geliyor kimseyi istemiyorum diyordun nasıl böyle bir hata yaptın kendini rezil ettin o kadına diye🤦‍♀️ Kadın da dedikoducu bir kadın iş yerinde pembebiryeri biriyle tanıştıracaktık o boşanmış o yüzden olmadı bir de kimseyi istemiyorum diyordu falan diye anlatır eminim 😔😔Ne yapsam bilmiyorum çok pişmanım keşke direkt ablaya sevgilim var deseydim diyorum 😔😔

Bir ara işsizlikten o kadar bunalmıştım ki intihar seviyesine gelmiştim.

Tam o sıralarda sokakta yürürken bir kedi ile göz göze geldik. Hayvan gözlerini dikmiş bana bakıyor. Kesin ben işsizim diye bana bakıyor bu kedi de demistim içimden.

Şu an sizin durumunuz da bu.

Sebebi başka bi şey olabilir. Ama siz kafaya taktınız ya 1 kere.. her şeyi boşanmış olmanızdan biliyorsunuz.

Ben olsam sizin yerinizde daha mağrur dururum.

Kadınların dayak yedikten sonra baş kaldırmaya cesaret edemeyip hayatı boyunca süründüğü bir toplumda,güçlü olup boşanma kararı vermek kimseyi vebali yapmaz.

Ben boşanmış olsam göğsümü gere gere söylerim.

Kimseye eyvallahım yok, canımı sıkanı kapıya koyarım ayağı yapardim ortamlarda. Maksat havam olsun. 😊

Bir ara işsizlikten o kadar bunalmıştım ki intihar seviyesine gelmiştim.

Tam o sıralarda sokakta yürürken bir kedi ile göz göze geldik. Hayvan gözlerini dikmiş bana bakıyor. Kesin ben işsizim diye bana bakıyor bu kedi de demistim içimden.

Şu an sizin durumunuz da bu.

Sebebi başka bi şey olabilir. Ama siz kafaya taktınız ya 1 kere.. her şeyi boşanmış olmanızdan biliyorsunuz.

Ben olsam sizin yerinizde daha mağrur dururum.

Kadınların dayak yedikten sonra baş kaldırmaya cesaret edemeyip hayatı boyunca süründüğü bir toplumda,güçlü olup boşanma kararı vermek kimseyi vebali yapmaz.

Ben boşanmış olsam göğsümü gere gere söylerim.

Kimseye eyvallahım yok, canımı sıkanı kapıya koyarım ayağı yapardim ortamlarda. Maksat havam olsun. 😊
Bende öyle yapıyordum aslında ama bak birini görünce hemen konuşmak istedi derler diye çekiniyorum

kendi kendinizi bu kadar küçümsemeyin. boşanmak ayıp değil, günah değil, yüz kızartıcı bir suç değil.
herkesin başına gelebilir.
eğer siz kendinizi böyle yererseniz, başkaları böyle düşünmüyor dahi olsalar, siz kendinize değer vermediğiniz için onlar da istedikleri gibi konuşma cesaretini bulurlar.
adam belki o arada başkası ile tanışmıştır, belki hayatında başka problemler ilk sıraya gelmiştir. bunları bilemeyiz.
önce kendinizi iyileştirmeye çalışın.

Kendinizi kotu hissedecek bir durum yok. Zaten sizin bosandiginizi kabul etmeyecek bir adamla da isiniz yok. Ki o abla da oyle demiycegini dusunuyorum ama dese bile evet ne var bunda bosandiniz su an bekarsiniz. Yani o sekilde sacma bi bahaneyle bu konusma olmayacaksada olmasin.O onun tercihidir. Daha iyileri belki nasip olur insallah.Siz utanilcak bisey yapmadiniz bosanma sebebini bilmesemde evlenildigi gibi bosaniladabiliyor. Kim bosanmak icin evleniyor ki.Hakkinizla gitmis ne sebeple olmadiysa helaliyle de donmussunuz sonucta.Kimsenin bu konuda hic bir sey demesine dahi izin vermeyin. Bosandigim icin Beni kabul eder mi " degil.Ben bir evlilik yasadim ve ayrildim. Daha once kotu bi tecrube yasadigim icin artik daha dikkatliyim hayatima oyle kolay kolay kimseyi almiyorum istiyorsa yazsin. Eger uygunsa konusmaya devam ederiz.Belkide bu sekilde baktigimizda degerimizi dusurmwk yerine daha yukseltebiliriz.Yani biz kimseyi hayatimiza girsin diye zorlamiyoruz.Tabi ki mutlu bir yuva benimde hayalim.Ve bunun icin cok dua ediyorum ama kendimi asagilaya asagilaya yoruldum.Belkide kendi degerimizi guclu olmasak da insanlara guclu gibi gostermeliyiz.

kendi kendinizi bu kadar küçümsemeyin. boşanmak ayıp değil, günah değil, yüz kızartıcı bir suç değil.
herkesin başına gelebilir.
eğer siz kendinizi böyle yererseniz, başkaları böyle düşünmüyor dahi olsalar, siz kendinize değer vermediğiniz için onlar da istedikleri gibi konuşma cesaretini bulurlar.
adam belki o arada başkası ile tanışmıştır, belki hayatında başka problemler ilk sıraya gelmiştir. bunları bilemeyiz.
önce kendinizi iyileştirmeye çalışın.
Uğraşıyorum 😔 Ama üstüne böyle durumlar yaşanınca başa sarıyor her şey

Back
X