- 22 Mart 2019
- 357
- 156
- 33
- 27
- Konu Sahibi limonluekler
Herkese iyi akşamlar diliyorum
2 hafta önce iş yerimden ablamız bir akrabalarının beni beğendiğini söyledi normalde kimseyi istemiyorum hayatıma ama bir boşluğuma geldi, önceden bir kez evlenip ayrıldığımı söylediği kişinin hiç evlenmediği için bu durumu kabul etmeyeceğini söyledim. Benim boşandığımı hiç söyleme sevgilisi varmış de vazgeçsin çocuk dedim. O da öyle şey mi olur herkesin başına gelebilir bir tanışın beğenmezseniz ayrılırsınız dedi benim sosyal medya adımla numaramı aldı. Ama o günden sonra ne konusunu açtı ne de beni arayan soran oldu. Böyle olunca kendimi çok kötü hissettim yani istemiyorsanız bile insan gibi söyleyin değil mi? Ben vebalı değilim ya da o kişinin ayaklarına kapanacak değilim sonuçta
Dün işle ilgili bir şey olmuş numaramı ona vermiş olmama rağmen iş yerinden başka bir arkadaşa arattırmış beni, o arkadaş x abla da senin numaran yokmuş bana arattırdı dedi. Halbuki numaramı kaydettiğini söylemişti. Öyle olunca iyice kötü hissettim. Kimseyle olmayı düşünmemiştim bugüne kadar bunda da çocuk bir şey demezse bir konuşurum en kötü çocuk olmaz derse konu kapanır diye düşünmüşüm nasıl bir boşluğuma denk geldi anlamadim
Şimdi kafamı taşlara vurasım geliyor kimseyi istemiyorum diyordun nasıl böyle bir hata yaptın kendini rezil ettin o kadına diye
Kadın da dedikoducu bir kadın iş yerinde pembebiryeri biriyle tanıştıracaktık o boşanmış o yüzden olmadı bir de kimseyi istemiyorum diyordu falan diye anlatır eminim 
Ne yapsam bilmiyorum çok pişmanım keşke direkt ablaya sevgilim var deseydim diyorum